Zsoltee Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Nem vákuum szívja fel azokat a tolattyúkat? Ami meg ugye van a motorban. Így néz ki kb a tolattyú működése, precíziós Paint verzióban. A kék egy rugó, ami tolja fel a tolattyút, ami a piros. A zöld egy membrán, a barna pedig az a furat amin közlekedik a levegő. Ha a barna furatba belefújok, akkor a tolattyú, a membránnak köszönhetően, lefelé elmozdul és kinyitva a levegőjáratot. Ha viszont vákuum van benne, akkor nem történik semmi, ugye a vákuum felfelé szívná a membránt, de azt már megtette a rugó. Ha a barna furat a membrán alatt lenne, akkor működne vákuummal, de így nem. Szerk.: Bár lehet hogy van az a vákuum ami megtudja ezt oldani, de egyelőre akkor sem tudnám hova kötni a csövét, ugyanis airbox még nem lesz egy darabig, sőt lehet egyáltalán nem, csak egy szűrő lesz a helyén, ez majd még kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július7, 2012 Megoszt Elküldve Július7, 2012 Kész a talp, vágják a csövet, esztergálják az R6os pillangótengelyt hogy rámenjen a gyári TPS szenzor... Lesz belőle valami. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 Erre vártál olyan sokat? :) Mi pénteken programoztunk utcán szélessávú lambdaszondával. Majd hamarosan visszük padra, és ott jön a finomhangolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 Erre vártál olyan sokat? :) Mi pénteken programoztunk utcán szélessávú lambdaszondával. Majd hamarosan visszük padra, és ott jön a finomhangolás. Hosszú történet. 4emberrel beszéltem le, azt mondták megcsinálják és a 4. állt csak neki kész is lett 1nap alatt. Munkát csomóan elvállalnak, dolgozni meg senki nem akar. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 Hosszú történet. 4emberrel beszéltem le, azt mondták megcsinálják és a 4. állt csak neki kész is lett 1nap alatt. Munkát csomóan elvállalnak, dolgozni meg senki nem akar. <_< Ezt ismerem...van olyan susztergályos mifelénk is, aki inkább elmagyarázza, hogy miért nem lehet megcsinálni, míg egy másik szinte ránéz és kész is van... :o De kíváncsi leszek mi sül ki a feszített gépből! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Nem értem egyébként ezeket az embereket. Azért nem csinálják mert nincs hozzá kedvük és nem kell a pénz, vagy kéne a pénz, de ennyire nem... De akkor viszont miért mondja azt hogy megcsinálja? Nem vágom komolyan mondom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Nem értem egyébként ezeket az embereket. Azért nem csinálják mert nincs hozzá kedvük és nem kell a pénz, vagy kéne a pénz, de ennyire nem... De akkor viszont miért mondja azt hogy megcsinálja? Nem vágom komolyan mondom... A pénz az kellene, de nem szeret dolgozni... sztem ennyi a titok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 @pszilaj: Lehet hogy ez áll a háttérben, passzolom, ez a srác most csinálja, az a lényeg és most már ha ilyen problémám van, tudom kihez forduljak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Ezt ma legóztam össze, még nincs teljesen kész, a képen látszik hogy a tengely végek még nem érnek össze, az utsóból hiányzik is a tengely, az most éppen esztergásnál van, még a TPS szenzor kell rákötni és megcsinálni a vákuum csövezését az üzemanyagnyomás szabályzóhoz, meg a MAP szenzorhoz. Ezeknek még nem tudok nekiállni, úgyhogy holnap jön a motor hátulján lévő kartergáz visszavezető cső lerövidítése, meg egy kicsit szórakozok a csövekkel, mert nem egészen olyan szögben sikerült elvágni ahogy nekem kellett. Kis reszelgetni valóm van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Jól néz ki, mikor lesz rápróbálva a motorra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Jól néz ki, mikor lesz rápróbálva a motorra? :) Az attól függ mikor lesz kész a többi cucc ami maradt, remélem hétvégén már feltehetem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Nem semmi... :) Gratula a kitartásért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Lehet elkiabáltam tegnap, mostanra ez a srác is belassult kicsit, még mindig nincs kész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Ez tényleg nagyon szép :icon13: :D . Jól fog mutatni a motortérben. Remélem Blitz-en láthatjuk is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Ha nem lassult volna be az alkatrészellátás, már szét is tapostam volna... Jó lenne ha végre készen lenne a következő adag cucc, mert szerintem még úgyis találok valamit ami nem jó, nem stimmel, stb. Tölcsérekre ( tüte ) adjatok ötletet... Kivel, mikor, hogyan, honnan stb :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 A tüték hossza is nagyon fontos ám... a nem csak úgy oda van biggyesztve.... ötlet nyista... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 tejfölösdoboz :goofy: :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Anti, tudom hogy számit, majd Invictus segít a hossz kiszámolásában, viszont amíg nem tudok honnan szerezni... köszi redi, kezd el folyamatosan gyártani, szólok majd ha kell, a többit pedig értékesítjük a neten. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Anti, tudom hogy számit, majd Invictus segít a hossz kiszámolásában, viszont amíg nem tudok honnan szerezni... köszi redi, kezd el folyamatosan gyártani, szólok majd ha kell, a többit pedig értékesítjük a neten. :D Ha nem nagy melegeket kap, akkor meglehet próbálni párszáz forintos hangfal reflex csövekkel próbálgatni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Magyar srác árul az ebay-en tüttéket. http://www.ebay.co.uk/itm/Dellorto-Weber-Jenvey-Velocity-Stack-Trumpet-Air-Horn40-1-piece-/120939122644?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c28888fd4#ht_2301wt_932 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Anti, tudom hogy számit, majd Invictus segít a hossz kiszámolásában, viszont amíg nem tudok honnan szerezni... köszi redi, kezd el folyamatosan gyártani, szólok majd ha kell, a többit pedig értékesítjük a neten. :D Gugli első találat a tüte gyártásra, bár nem élő a link, de csak pár hónapos a hirdetés. Ha még nem próbáltad, akkor érdemes lehet rákérdezni. TÜTE gyártás saváló anyagbol! Borsod-Abaúj-Zemplén megye / Miskolc Tüte gyártás saváló anyagbol 40-es 50-es és 55-ös karbira. Kupolt cső nagyobb szivóhatás miatt hossza 8cm,felfogató lemezkékel,polirozva minden!! Legyártás 1héten belűl!postázás mindenhova! Ár:15.000 / 4db Elérhetőség:06 30 610 01 55 Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye Város:Miskolc E-mail:gamakatsu@citromail.hu Ha nem jön be, akkor én ladás körökben kérdezősködnék. Pl: http://www.zsiguli.h...ion=cikk&id=389 Méreteknél nekem arra vannak homályos emlékeim, hogy az az igazi, ha 5-7 fokos szögben szűkül. Nagyon kíváncsi vagyok már. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 mekkora átmérőjű csőből kell?? és mekkora legyen a tölcsér átmérője ? hátha találok valami szerszámot amin meg tudnám csinálni :) alapanyag az van :) 50*1.2 az jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 pszilaj: Erre gondoltam Én is, de annak az esélye hogy találok 38mm belső átmérőjű reflexcsövet, elég csekély, mivel nekem ugye akkora kell, ha már van egy kis perem, ugrás, egyenetlenség a szívócsőben, akkor a tölcsér már semmit nem ér... Tom: Azokat a tütéket szerintem láttam racingbazáron, az a baj hogy ezek fix méretűek és nem pont erre valók Tápi: Na ez a hirdetés érdekes lehet, holnap szerintem felhívom a srácot és meg is kérdezem :) Mc-elek: 38as belső átmérőjű csőből kellene, a tölcsér átmérőjét pedig nem tudom hogy szokták számolni, vagy mihez viszonyítják, de ha tényleg tudnál nekem csinálni és van alapanyag, akkor utánaolvasok és megírom priviben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Mc-elek: 38as belső átmérőjű csőből kellene, a tölcsér átmérőjét pedig nem tudom hogy szokták számolni, vagy mihez viszonyítják, de ha tényleg tudnál nekem csinálni és van alapanyag, akkor utánaolvasok és megírom priviben. :) 39.2 belső méretű van (42.4*1.6) meg kell próbálni.. csinálok valami minta félét és rakok képet róla :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 39.2 belső méretű van (42.4*1.6) meg kell próbálni.. csinálok valami minta félét és rakok képet róla :) Az tökéletes, olyan kicsire nem adunk :D Köszönöm szépen előre is, keressek valami számítást erről? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts