gabesz76 Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 ez a fémszövetes dolog nem akkora nagy szám, ahogy egyesek leirják... sőt sztem ár érték arányban felejtős dolog Sőt, ha jól tudom, műszakin nem engedik vele át az autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Sőt, ha jól tudom, műszakin nem engedik vele át az autót! ííí, na az ciki...amúgy ezzel az oldallal az a bajom,hogy sosem írja a műszaki hátterét...péell leírja,hogy milyen ######a a xenon,meg így meg úgy cseréld...de azt nem írja le,hogy megbasznak tejszínen, ha automatikus fényszórómagasság állítás és fényszórómosó berendezés nélkül van xenon izzód... a fóliázásnál legalább leírják,hogy kell műbizonylat... de a biztonsági fóliára már hülyeségeket írnak,mert nem az épületre használt biztonsági fóliát teszik a kocsira, a cikkből meg úgy tűnik,hogy igen... de azért gondolom fúrt féktárcsával átengedik a kicsi kocsim:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Csak a fémszövetes csőért haragszanak. De elég rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Csak a fémszövetes csőért haragszanak. De elég rendesen. Azt is lehet tudni miért? Mert én is hallottam már. Vagy ez is olyan szemmel láthatóan nem gyári hát nézzünk mérgesen dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Azt is lehet tudni miért? Mert én is hallottam már. Vagy ez is olyan szemmel láthatóan nem gyári hát nézzünk mérgesen dolog? vélhetően igen pedig mennyivel biztonságosabb, amikor taposod a féket és nem nyúlik, hanem megáll ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Azt is lehet tudni miért? Mert én is hallottam már. Vagy ez is olyan szemmel láthatóan nem gyári hát nézzünk mérgesen dolog? Válasz egyszerű: Nem gyári! Ez olyan tipikus magyar hozzáállás. Valamiből jobbat csinálnál de nem engedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Válasz egyszerű: Nem gyári! Ez olyan tipikus magyar hozzáállás. Valamiből jobbat csinálnál de nem engedik. Lehet ennek biztonsági oka is: a fémszövetesnél nem látod a belső gumicső állapotát, márpedig egy kirepedezett fékcső nem kis biztonsági kockázat, még ha fémszövet van is körülötte... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Csasztok! Vezérmütengely- tuning sokat tol a verdán? Itt van olcsón: http://www.avl-schrick.com/?control_id=44 ez jó lenne egy H-astra Z18XE-be? Kicsit baráti az ára :265juró :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 ... Így önmagában szinte semmit nem fox érni vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 most miért mondod vazzup? dehogy nem lesz hatása! kissé csökkenni fog a teljesítmény várhatóan, egyenetlen lesz a járásod, füstölni fog a traki, stb. ilyesmire számíts. a vezérmű kényes jószág, nem csak belevágunk két nagy kolbászt, oszt jóccakát! átgondoltan kell fejleszteni, és akkor csodákat művelhetsz. az is tény, hogy mindennek az alapja a jó tengely. javaslom, iratkozz be opel16v kollégához a témában, és akkor ő rendesen feltölti az agyvelőd infókkal, ha komolyan érdekel a téma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nálam pl. egy sráfkocsi dolgot kell cserélni a javuláshoz. a sima tengely csere 2 azaz kettő LE javulást hozott anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Jóvannnadetebénavagy... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nálam pl. egy sráfkocsi dolgot kell cserélni a javuláshoz. aki két kézzel szórja a pííízt ugye... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 aki két kézzel szórja a pííízt ugye... :lol: :D én nem szórom 2 kézzel a pénzt viszont lehet megcsináltatom a hf-et. tudna vki segítani abban,hogy mennyit érdemes leszedetnem a hf-ből hogy kicsit nöjön a kompresszió?nem versenyeni szeretnék,de a gáz bírja a nagyobbat simán.és nem bánnám ha valamit visszanyernék teljesítményben gázzal(mióta megy benyával ismét azóta nagyon tetszik). Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 aki két kézzel szórja a pííízt ugye... :lol: :D szutymákok, ezért még megfizettek :lol: :D leveszem rólatok a kezeiteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Jóvannnadetebénavagy... :lol: :D erről ne nyissunk topikot, kék-fekete-developer :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 erről ne nyissunk topikot, kék-fekete-developer :lol: :D Az ódiról nem is beszélve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 szutymákok, ezért még megfizettek <_< :) leveszem rólatok a kezeiteket Látszik hogy nem figyeltél kiskorodban... az nem kézgyűjtő, hanem képgyűjtő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Csasztok! Vezérmütengely- tuning sokat tol a verdán? Itt van olcsón: http://www.avl-schrick.com/?control_id=44 ez jó lenne egy H-astra Z18XE-be? http://kepfeltoltes.hu/090615/Tengely_www....ltoltes.hu_.jpg Kicsit baráti az ára :265juró :) :) És ha rakok hozzá valami tuning torkot, és CHIPet? Vagy írhatnátok tuning tippeket. saccra 150_180000FTom van. Jó lenne vagy 15-20 lovat nyerni :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Csasztok! Vezérmütengely- tuning sokat tol a verdán? Itt van olcsón: http://www.avl-schrick.com/?control_id=44 ez jó lenne egy H-astra Z18XE-be? Kicsit baráti az ára :265juró :) :) Azt tudod hogy ez darab ár ugye? :lol: És ha rakok hozzá valami tuning torkot, és CHIPet? Vagy írhatnátok tuning tippeket. saccra 150_180000FTom van. Jó lenne vagy 15-20 lovat nyerni :lol: <_< A ló meglenne de szerintem kevés lenne a 150-180eft.Eleve a tengely 150e+a chip az enyémbe egy 50-es lett volna(c20xe) a tiédbe is gondolom hasonló de meg kell érdeklődni.Van itt egy srác aki foglalkozik írással. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Azt tudod hogy ez darab ár ugye? :) A ló meglenne de szerintem kevés lenne a 150-180eft.Eleve a tengely 150e+a chip az enyémbe egy 50-es lett volna(c20xe) a tiédbe is gondolom hasonló de meg kell érdeklődni.Van itt egy srác aki foglalkozik írással. :) Jajaja Melyikkel járnék jobban szivótorok & CHIPel vagy sporttengely & CHIPel kösz a segitséget <_< :lol: nem vagyok otthon a tunigban még Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Jajaja Melyikkel járnék jobban szivótorok & CHIPel vagy sporttengely & CHIPel kösz a segitséget :) :) nem vagyok otthon a tunigban még szerintem azzal, ha a pénz felét ideadod és ragasztok rá pár matricát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 szerintem azzal, ha a pénz felét ideadod és ragasztok rá pár matricát <_< Szigorúan CS-ről vásárolt sárkány motívumot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Jajaja Melyikkel járnék jobban szivótorok & CHIPel vagy sporttengely & CHIPel kösz a segitséget <_< :) nem vagyok otthon a tunigban még De mit szeretnél elérni? Mert könnyen előfordulhat, hogy pl a tengely + chip-el csak magasabb fordulaton jön elő a plussz teljesítmény...tehát városban átlagosan autózva pont kidobtál egy csomó pénzt az ablakon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Jajaja Melyikkel járnék jobban szivótorok & CHIPel vagy sporttengely & CHIPel kösz a segitséget <_< :) nem vagyok otthon a tunigban még Szerintem a tengely+chip-el jobban járnál már csak azért is mert a szívótorok mocskos drága.(dbilas 1200€) Nem tudom más márkában hogyan alakul az ár de a tengely a feléből megvan. Egy jó rendszer sem lenne rossz alá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts