Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Most már inkább az asszonyt heggesztem...mára elég volt a benyából... :D

Hát ahogy érzed. :D De holnap stipi-stopi egy karika a verdával.

Viszont hogy ne legyünk nagyon offok: amikor kapott benyát rendesen, akkor jól ment? :D

Érzed benne a 13.x-es időt? :D

Elküldve
Sött...a hülye is sík...

...sík hülye... :D

poénkodni meg nem illik azon aki segítséget kér!!!!

a tiéd volt kint a mote talin az a fehér(nem tudom biztosan)b kadett???valami 16V-s motor volt benne és iszonyúan hangos volt a kipuffja.

Elküldve
egy fehér c kadett, ha fekete-fehér színekben "pompázott", és majdnem a földön csúszott az orra, akkor az az. :D

és belül az ajtón nem volt kárpit?eléggé szakadt volt.

van itt valahol videó róla is,hát eléggé érdekes.

Elküldve
mennyit kellene bőviteni a hf-en,hogy érezhető legyen.

azt mondja egy okos elég csak polírozni.

kaptam nagyobb szelepeket(1.5 mm-el nagyobbak mint a gyári),igy már neki merek álni talán.

Biztos hogy tágítani akarod? Akkor tényleg csak fordulaton fog menni. És azt, hogy mennyit mit hol azt nem lehet konstans meghatározni, ahhoz valami szakembernek kellene látni. (bár...) Van úgy hogy nem is a tágítás kedvezőbb, lehet hogy rosszabb lesz mint volt.

Elküldve
Biztos hogy tágítani akarod? Akkor tényleg csak fordulaton fog menni. És azt, hogy mennyit mit hol azt nem lehet konstans meghatározni, ahhoz valami szakembernek kellene látni. (bár...) Van úgy hogy nem is a tágítás kedvezőbb, lehet hogy rosszabb lesz mint volt.

esetleg valakit tudsz ajánlani??? :D

Elküldve
esetleg valakit tudsz ajánlani??? :D

Én csak a Havassyt ismerem úgyahogy. Ha ilyen terveim lennének biztosan hozzá vinném, de inkább nem lennének. :D Ha őhozzá nem, akkor pedig a Szuromihoz. A hengerfejmegmunkálás egyébként a 40-50-es kategória.

Elküldve
Én csak a Havassyt ismerem úgyahogy. Ha ilyen terveim lennének biztosan hozzá vinném, de inkább nem lennének. :D Ha őhozzá nem, akkor pedig a Szuromihoz. A hengerfejmegmunkálás egyébként a 40-50-es kategória.

kösz,még gondolkodom rajta.

Elküldve
Milyen árban van a hf felújítás? Veszprémi vagyok, tudtok esetleg erre megbízható szakemberről?

A Calibra témában keresd meg Tgabikát.Sztem Ő tud majd megbízható szerelőt ajánlani.

Elküldve
Milyen árban van a hf felújítás? Veszprémi vagyok, tudtok esetleg erre megbízható szakemberről?

Arrafelé nem ismerek ilyen szakit. Itt a Szuromit ajánlanám Pesten. Nála egy 16v hf komplett felújítása,

anyagokkal, nyomáspróbázással, előkészítéssel 25 körül mozog. Ebben van a szelepek becsiszolása,

szelepfészek marrás, síkolás, szimmeringek (szelepszár és vezérműtengely) cseréje, hidrotőkék és

olajjáratok átmosása.

Elküldve
Arrafelé nem ismerek ilyen szakit. Itt a Szuromit ajánlanám Pesten. Nála egy 16v hf komplett felújítása,

anyagokkal, nyomáspróbázással, előkészítéssel 25 körül mozog. Ebben van a szelepek becsiszolása,

szelepfészek marrás, síkolás, szimmeringek (szelepszár és vezérműtengely) cseréje, hidrotőkék és

olajjáratok átmosása.

Köszi!

Elküldve
ez korrektül néz ki.

mire a másikból is hasonló lesz az még sok pénz és idő.

vannak még megszállotak....... :D

Az sem 1 hét alatt lett kész...ennél is némi idő mire kiforrja magát a dolog...most már legalább a moci nem 50%-os teljesítményt nyújt... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.