wegapower Elküldve Április25, 2015 Megoszt Elküldve Április25, 2015 Gratula, ######a lett! A közösítő box nagyon jó. Viszolt ne költsd a pénzed feleslegesen, tegyél rá c20xe M2.8 kábelköteget és ecu-t. Azt könnyű programozni, és olcsó, és könnyen rá is teszed. Na akkor az lesz a megoldás, írni ki tudja? vagy akár én is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Április25, 2015 Megoszt Elküldve Április25, 2015 Meg az az ats felni :) A tied is jól nézne ki alatta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április25, 2015 Megoszt Elküldve Április25, 2015 Na akkor az lesz a megoldás, írni ki tudja? vagy akár én is? Akár te is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április25, 2015 Megoszt Elküldve Április25, 2015 Tényleg a az az airbox, miből készült sima lemezből? :) Ha légtömegmérővel akarod/tudod használni, teljesen felesleges a Microsquirt, teljesen igaza van Tomnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Április26, 2015 Megoszt Elküldve Április26, 2015 Tényleg ######a az az airbox, miből készült sima lemezből? :) Ha légtömegmérővel akarod/tudod használni, teljesen felesleges a Microsquirt, teljesen igaza van Tomnak. :) Igen sima 1mm lemez ,elég volt lehajtogatni. Élhajlító, görgő, volt vele szívás rendesen. Más: Akkor a c20xe M2.8 hoz elvileg jó az összes jeladó és légtömegmérő is? Mert ha igen, akkor nincs valakinek elfekvőbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2015 Megoszt Elküldve Április26, 2015 Igen sima 1mm lemez ,elég volt lehajtogatni. Élhajlító, görgő, volt vele szívás rendesen. Más: Akkor a c20xe M2.8 hoz elvileg jó az összes jeladó és légtömegmérő is? Mert ha igen, akkor nincs valakinek elfekvőbe? Sztem van kábelkötegem. Talán ecut is tudok lőni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Április26, 2015 Megoszt Elküldve Április26, 2015 Sztem van kábelkötegem. Talán ecut is tudok lőni. :) Mondjuk igen . Mindig elfelejtem hogyha valamit keresek akkor nálad kezdjek ,mert ha te nem tudsz akkor senki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2015 Megoszt Elküldve Április26, 2015 Mondjuk igen . Mindig elfelejtem hogyha valamit keresek akkor nálad kezdjek ,mert ha te nem tudsz akkor senki. :) "A lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodára egy kicsit várni kell." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilent Elküldve Május1, 2015 Megoszt Elküldve Május1, 2015 Sziasztok! Nem rég vettem egy x20xev motoros B Vectrát. Picit lustának érzem a gépet,arra gondoltam,hogy kis lendkerék könnyités,minimális hengerfej tuning --gyári tengelyek maradnának-- hozna némi érezhető frisülést? Vagy inkább egy chip volna a megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május3, 2015 Megoszt Elküldve Május3, 2015 Sziasztok! Nem rég vettem egy x20xev motoros B Vectrát. Picit lustának érzem a gépet,arra gondoltam,hogy kis lendkerék könnyités,minimális hengerfej tuning --gyári tengelyek maradnának-- hozna némi érezhető frisülést? Vagy inkább egy chip volna a megoldás? Ezek mind hoznak egy kicsit, viszont nem túl olcsóak. Azt viszont előre nem tudni, hogy te valóban ezt a kicsit várod-e. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május3, 2015 Megoszt Elküldve Május3, 2015 (edited) Sziasztok! Nem rég vettem egy x20xev motoros B Vectrát. Picit lustának érzem a gépet,arra gondoltam,hogy kis lendkerék könnyités,minimális hengerfej tuning --gyári tengelyek maradnának-- hozna némi érezhető frisülést? Vagy inkább egy chip volna a megoldás? Ebből a vezműtengelypár, hozzá egy normális helyen írt chip, kapsz garantáltan kb.15 lovat. Ezt még olcsón (kb. 60k HuF környéke) megúszod, viszont érezhető eredményt adnak. Módosítva Május3, 2015 : Alex75 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilent Elküldve Május3, 2015 Megoszt Elküldve Május3, 2015 Ebből a vezműtengelypár, hozzá egy normális helyen írt chip, kapsz garantáltan kb.15 lovat. Ezt még olcsón (kb. 60k HuF környéke) megúszod, viszont érezhető eredményt adnak. Szia! Ezek szerint jó bele az 1,8 16v tengely? Ezeknek nagyobb a nyitási szöge? Kb 15 érezhető pacira gondoltam énis, mármint. hogy annyi kb elég volna. Olyan 9s/100km/h-ra gorsulást akarnék megcélozni. Baranyában esetleg nem tudsz jó chip-es embert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilent Elküldve Május3, 2015 Megoszt Elküldve Május3, 2015 Ezek mind hoznak egy kicsit, viszont nem túl olcsóak. Azt viszont előre nem tudni, hogy te valóban ezt a kicsit várod-e. ;) Szia! Nagyon nagy elvárásaim nem volnának,csak utcai forgalomban kicsit fürgébb legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május4, 2015 Megoszt Elküldve Május4, 2015 (edited) Szia! Ezek szerint jó bele az 1,8 16v tengely? Ezeknek nagyobb a nyitási szöge? Kb 15 érezhető pacira gondoltam énis, mármint. hogy annyi kb elég volna. Olyan 9s/100km/h-ra gorsulást akarnék megcélozni. Baranyában esetleg nem tudsz jó chip-es embert? A linkelt tengely jó hozzá, hosszabban és mélyebbre nyit. 4500-6500 között lényegesen virgoncabb vele az autó. Az enyémben is az volt, megfelelő leömlővel, kipurendszerrel hozható a 155-160ló ezzel a tengellyel. Chip: mmc, protechnic pesten, de itt fórumon is vannak, akik nem elveszettek a témában. Módosítva Május4, 2015 : Alex75 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május4, 2015 Megoszt Elküldve Május4, 2015 Látott már vki c16xe, x16xe (corsa b gsi) vezműtengelyt? Van eltérés az x16xel, z16xe tengelyhez képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Május4, 2015 Megoszt Elküldve Május4, 2015 Látott már vki c16xe, x16xe (corsa b gsi) vezműtengelyt? Van eltérés az x16xel, z16xe tengelyhez képest? semmi. ua teljesen még a z18xe be is ugyan az van. Nyitásra emelésre mindenre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 semmi. ua teljesen még a z18xe be is ugyan az van. Nyitásra emelésre mindenre. Akkor mi adja a plusz 6-8 lovat az x16xel-hez képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 A hengerfej csatornainak kialakitasa, es a szivocsonk. Mas atmerok es formak. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 A hengerfej csatornainak kialakitasa, es a szivocsonk. Mas atmerok es formak. Hm... köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Besi89 Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 Sziasztok!C16se motort szeretnék megpiszkálni.Segítsetek kérlek mit érdemes rajta változtatni(vezérműtengely,hengerfej,injector csúcsok,lendkerék...stb).Rallycrossban indulnék vele.Előre is köszönöm Üdv:Martin Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 Akkor mi adja a plusz 6-8 lovat az x16xel-hez képest? és légtömegmérős nem map szenzoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilent Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 A linkelt tengely jó hozzá, hosszabban és mélyebbre nyit. 4500-6500 között lényegesen virgoncabb vele az autó. Az enyémben is az volt, megfelelő leömlővel, kipurendszerrel hozható a 155-160ló ezzel a tengellyel. Chip: mmc, protechnic pesten, de itt fórumon is vannak, akik nem elveszettek a témában. Köszönöm a segítségedet, a jövő héten fizetés után felhívom ezt az emberkét a vez tengelyek végett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május5, 2015 Megoszt Elküldve Május5, 2015 Sziasztok!C16se motort szeretnék megpiszkálni.Segítsetek kérlek mit érdemes rajta változtatni(vezérműtengely,hengerfej,injector csúcsok,lendkerék...stb).Rallycrossban indulnék vele.Előre is köszönöm Üdv:Martin Ezt mind lehet cserélni amit írtál, kérdés hány lópacit szeretnél belőle kihozni és mennyit szánsz rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május12, 2015 Megoszt Elküldve Május12, 2015 rallycross? Pálya ismerete + a dinamikusan változó körülményekhez való gyors alkalmazkodás és a futam végére még járjon legalább egy henger. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2015 Megoszt Elküldve Május12, 2015 Hátsó féket nem szeretne vki upgrade-elni? Egy jó 300as hűtött tárcsa jól tud mutatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts