szkszaby Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 A minap komcsimosás közben bepárásodott az egyik első lámpám sarka <_< Mit tudok vele csinálni?
zotya975 Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 A minap komcsimosás közben bepárásodott az egyik első lámpám sarka <_< Mit tudok vele csinálni? Kiveszed az izzót és hagyon kiszáradni. Csak ne felejtsd el visszarakni induláskor.
killermedve Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 hy all kis segitséget kérnék föleg aki már csinált ilyet!hogy tudom leszedni egy átlátszó matricát a csomagtérajtorol amit a nap rászivott!!!az elözö tulaj rakta rá és nekem nem tettszik 3x30cm feliratu matrica az átlátszo réteg meg be van repedezve,van valami oldoszere??kézzel kaparni felejtös! elöre is köszi a segitséget!
Lipi-G Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 hy all kis segitséget kérnék föleg aki már csinált ilyet!hogy tudom leszedni egy átlátszó matricát a csomagtérajtorol amit a nap rászivott!!!az elözö tulaj rakta rá és nekem nem tettszik 3x30cm feliratu matrica az átlátszo réteg meg be van repedezve,van valami oldoszere?? elöre is köszi a segitséget! Én ezt használom.
killermedve Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 Én ezt használom. THX! ez megoldja a matricát?
Lipi-G Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 THX! ez megoldja a matricát? Meg fel is lazítja.
Korzika Elküldve Március11, 2011 Elküldve Március11, 2011 hy all kis segitséget kérnék föleg aki már csinált ilyet!hogy tudom leszedni egy átlátszó matricát a csomagtérajtorol amit a nap rászivott!!!az elözö tulaj rakta rá és nekem nem tettszik 3x30cm feliratu matrica az átlátszo réteg meg be van repedezve,van valami oldoszere??kézzel kaparni felejtös! elöre is köszi a segitséget! A lényeg az még matrica eltávolítás ügyben,hogy melegítsd fel az anyagát ,úgy sokkal könnyebben lejön!Ha napon áll a kocsi már az is jó,de ha hajszárítóval rásegítessz mégjobb! Az ott maradt ragacsot pedig én denaturáltszesszel szoktam leszedni!
IMA299 Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Üdv kis segítséget szeretnék kérni, a váltókar szoknya a G astrámban elkopott és elég csúnya így, ki akarom cserélni és odáig már eljutottam hogy kiszereltem az autóból , csak a szoknya alján lévő keretet nem tudom leszedni, nem feszegettem nehogy eltörjön , az ragasztva van vagy csak patentos , valami tipp? Előre is köszi.
tgabika76 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Itt egy kis segítség váltószoknya ügyben: http://valtoszoknya.hupont.hu/4/a-szett-felszerelesesegitseg
IMA299 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Itt egy kis segítség váltószoknya ügyben: http://valtoszoknya.hupont.hu/4/a-szett-felszerelesesegitseg Köszi ez kellet nekem <_<
balazs777 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Köszi ez kellet nekem <_< még egy kis segítség váltószoknya ügyben: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1446841080.html
imy Elküldve Április4, 2011 Elküldve Április4, 2011 Ma megnézettem karosszériással a kocsit, megkapta a rozsda a hátsó sárvédőt. <_< lecsiszolták, kivágtak belőle kb 10*20-as részt, behegesztették, most festőnél van. Csak festék árában megcsinálják. Tanulság: a 12 éves gariban lehet sok mindent javíttatni, ha valaki hordja szervizbe. (habár kollégámba belementek hátulról, ő meg az előtte lévőbe és opel szervizben olyan jól lefújták, hogy a hátsó lökhárítóról a festék 2 hét után kezdett lepörögni, a légkondija meg nem jól működött, mert nem volt benne elég gáz.)
Stofl Elküldve Április14, 2011 Elküldve Április14, 2011 Sziasztok! Mi annak a neve amivel a gumikat szokták bekenni, hogy szép feketék legyenek? Glicerines anyag. A szilikon az nem jó mert károsítja a gumit. Gumis mondta de elfelejtettem.
1.2 gcc Elküldve Április14, 2011 Elküldve Április14, 2011 Sziasztok! Mi annak a neve amivel a gumikat szokták bekenni, hogy szép feketék legyenek? Glicerines anyag. A szilikon az nem jó mert károsítja a gumit. Gumis mondta de elfelejtettem. gumitej
Fort Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Sziasztok! Mi annak a neve amivel a gumikat szokták bekenni, hogy szép feketék legyenek? Glicerines anyag. A szilikon az nem jó mert károsítja a gumit. Gumis mondta de elfelejtettem. Glicerines víz nem jó?? B) (patikában még egészségkártyára is adnak glicerint) :D Szerintem elég fekete tőle és nem csak addig,amíg a víz megszárad!
DM101 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 A kocsin lévő műanyagokat mivel szoktátok kezelni, mert nekem a kilincsek már majdnem fehérek annyira kimattúltak.Próbáltam szilikonnal, de semmi érteleme.
imy Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 A kocsin lévő műanyagokat mivel szoktátok kezelni, mert nekem a kilincsek már majdnem fehérek annyira kimattúltak.Próbáltam szilikonnal, de semmi érteleme. Turtle WAX BLACK CHROME
DM101 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Turtle WAX BLACK CHROME Köszi szépen.Kipróbálom.
domber Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Ma megnézettem karosszériással a kocsit, megkapta a rozsda a hátsó sárvédőt. B) lecsiszolták, kivágtak belőle kb 10*20-as részt, behegesztették, most festőnél van. Csak festék árában megcsinálják. Tanulság: a 12 éves gariban lehet sok mindent javíttatni, ha valaki hordja szervizbe. (habár kollégámba belementek hátulról, ő meg az előtte lévőbe és opel szervizben olyan jól lefújták, hogy a hátsó lökhárítóról a festék 2 hét után kezdett lepörögni, a légkondija meg nem jól működött, mert nem volt benne elég gáz.) Valami kép esetleg róle hogy hol?Azért érdekes hogy egy 3 éves autónál igy jár nem?????
imy Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Valami kép esetleg róle hogy hol?Azért érdekes hogy egy 3 éves autónál igy jár nem????? Képet nem csináltam, a hátsó sárvédő első fele, a küszöbtől kb 10cm-re. Kívül belül le lett csiszolva, bekente alvázvédővel... Az volt az oka, hogy az a rugalmas valami elengedte, s a sós lé meg megkezdte az egészet... Még találtam máshol is olyan részt, ahol ugyanígy járt, leszedtem róla, lerozsdamaróztam, s body 950-el (rücsi) meg lefújtam... Igazából az egész olyan volt, ahol a perem befele van hajlítva, ott az egész ívben meg volt repedve a rücsi. Egészen az ajtóig egy csíkot beköszörült a srác, mert arra indult el a rozsda... Azt mondta a srác, hogy lesznek itt még bajok. Csinált olyan Astrát, ahol a jobb eleje kezdett rohadni 5 évesen, az ablakmosónál tenyérnyi helyen kirohadt. Ott van egy kis lyuk, valószínű onnan indult el annak.... Festés után semmi sem látszik.
Stofl Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! A bemattult elfeketedett lámpa foncsorral mit lehet kezdeni? Jobb hátsó lámpáról van szó. Fizikailag ép, nincs rajta sérülés, de a fényes szürke rész már nem fényes belül. Be lehet áztatni valamibe, vagy belefolyatni valamit?
imy Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! A bemattult elfeketedett lámpa foncsorral mit lehet kezdeni? Jobb hátsó lámpáról van szó. Fizikailag ép, nincs rajta sérülés, de a fényes szürke rész már nem fényes belül. Be lehet áztatni valamibe, vagy belefolyatni valamit? Háát sztem ez csere.... Cromaxban 7500Ft az új B)
Stofl Elküldve Május1, 2011 Elküldve Május1, 2011 Háát sztem ez csere.... Cromaxban 7500Ft az új B) A sötétített? És nem fog eltérni színben az eredetitől?
imy Elküldve Május2, 2011 Elküldve Május2, 2011 A sötétített? És nem fog eltérni színben az eredetitől? A normál annyi...
DM101 Elküldve Május19, 2011 Elküldve Május19, 2011 Mostátok már le a motort a kutakon lévő magasnyomású mosóval?
Recommended Posts