GH Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Képet nem tudsz róla betenni?Kiváncsi lennék hogy hol rohad ugymond........ Nekem így nézett ki: http://kepfeltoltes.hu/view/101010/DSCF321...ltoltes.hu_.jpg 30 pénzem bánta (hogy hiányos volt a szervizkönyv, ezért zsebből ment) Nemtom meddig lesz jó, mert szerintem felülről is elkezdhet rohadni. Nekem bárhogy állítgatom nem zár rendesen az ajtó és mindíg áll a víz belül ha felhajtom az alsó gumit ott alatta... nemigen tud kiszáradni és elég gáz ahogy gyárilag el van dolgozva ez a rész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nekem így nézett ki: http://kepfeltoltes.hu/view/101010/DSCF321...ltoltes.hu_.jpg 30 pénzem bánta (hogy hiányos volt a szervizkönyv, ezért zsebből ment) Nemtom meddig lesz jó, mert szerintem felülről is elkezdhet rohadni. Nekem bárhogy állítgatom nem zár rendesen az ajtó és mindíg áll a víz belül ha felhajtom az alsó gumit ott alatta... nemigen tud kiszáradni és elég gáz ahogy gyárilag el van dolgozva ez a rész :) Ennél nem az ajtó záródása a lényeg, hanem, hogy ami bejut víz az azonnal ki is folyjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Üdv! Miután az autóm jobb és bal oldalán is sikerült a lakkot megkarcolnom, teknősössel körbepolíroztam vékonyan a kocsit kézzel. Így tél előtt szeretnék a karosszéria védelmébe tenni kicsit. Ajánljatok valami frankó viaszt, ami fa**a kis védőréteget képezhetne a karosszérián. THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Üdv! Miután az autóm jobb és bal oldalán is sikerült a lakkot megkarcolnom, teknősössel körbepolíroztam vékonyan a kocsit kézzel. Így tél előtt szeretnék a karosszéria védelmébe tenni kicsit. Ajánljatok valami frankó viaszt, ami fa**a kis védőréteget képezhetne a karosszérián. THX! :) Színtelen Plasti Dip? :D Re:Pü ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 ...egy hét múlva várjuk a GM-es karosszéria megmondóembert, aki majd lefényképezi, meg megmondja majd a tutit. Mindenesetre én reménykedem, hogy gariba belefér... Azóta se pörgött fel ez a dolog... :) Valaki különben érvényesített már rozsdagaranciát? Uhuhu? Tartok tőle, hogy mismásolás lesz ez, de még várok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Üdv.! Valaki vett már ilyet? A cikkszám alapján nem tudtam rákeresni. A képen nem látom az ablakmosó spricnifejét, azt a régiből kellene áttenni? Mondjuk, nem egy olcsó mutatvány ez se, de a talpszigetelőgumim már teljesen a végét járja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Üdv.! Valaki vett már ilyet? A cikkszám alapján nem tudtam rákeresni. A képen nem látom az ablakmosó spricnifejét, azt a régiből kellene áttenni? Mondjuk, nem egy olcsó mutatvány ez se, de a talpszigetelőgumim már teljesen a végét járja. a spricni az külön van...aszem.... szét lehet húzni azt a csövet Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Üdv.! Valaki vett már ilyet? A cikkszám alapján nem tudtam rákeresni. A képen nem látom az ablakmosó spricnifejét, azt a régiből kellene áttenni? Mondjuk, nem egy olcsó mutatvány ez se, de a talpszigetelőgumim már teljesen a végét járja. Én vettem ettől a usertől. vatera Ha jól emlékszem 3500ft volt. Kompletten spricnivel, csavarral, mindennel. Eredetileg csak tömítést akartam venni alá, mert már nagyon szét volt, de kellett a komplett mert amikor leszedtem a régit szétesett! Szerintem kérdezz rá valamelyik aukcióján, hátha van neki. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Én vettem ettől a usertől. vatera Ha jól emlékszem 3500ft volt. Kompletten spricnivel, csavarral, mindennel. Eredetileg csak tömítést akartam venni alá, mert már nagyon szét volt, de kellett a komplett mert amikor leszedtem a régit szétesett! Szerintem kérdezz rá valamelyik aukcióján, hátha van neki. Üdv Kösz az infót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Üdv.! Valaki vett már ilyet? A cikkszám alapján nem tudtam rákeresni. A képen nem látom az ablakmosó spricnifejét, azt a régiből kellene áttenni? Mondjuk, nem egy olcsó mutatvány ez se, de a talpszigetelőgumim már teljesen a végét járja. Sikerült bontóban szerezni egy teljesen újszerű darabot. Spricnivel, pálcával együtt 7 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Lenne egy kérdésem. Legutóbbi mosásnál láttam szegény motorháztetőn, hogy egy-két helyen kapott valamit (követ), ami fémig levitte a festéket és elkezdett rozsdásodni a drága. Valamit kellene kezdenem vele, de telibe fújás azért luxus lenne. Találtam ilyet. Valaki használta már ezt? Ha minden igaz ez átalakítja a rozsdát és utána lefesthetem javítófestékkel. Érdemes, vagy inkább valami mással próbálkozzak? Gondolom a sima javítófestékezés nem fog sokat érni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 én simán a javítófestékkel pettyintek rá . semmi baj nincs vele 3 év alatt még a mosástól se jött le. a kutyáim így is elintézték hogy majd újra fújassam , macskát kergettek rajta baráti lett ahogy a melső mancsukkal felugráltak rá :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Polírozd le magadnak kb. 4 óra alatt meglehet csinálni! :lol: Prevent polirpasztát nézegettem ma valamelyik barkácsban. Jó az? Ajánlották még a teleshoppos "csodát", meg a riwax cuccokat is. Melyik jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Horpadás javítás házilag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Horpadás javítás házilag! ilyen ez a fizika :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Na persze. Meglepődnék ha működne a kis Corsán (van rajta pár ilyesmi horpadás), de attól félek kár lenne a levegőspray-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Na persze. Meglepődnék ha működne a kis Corsán (van rajta pár ilyesmi horpadás), de attól félek kár lenne a levegőspray-ért... nemtom sima horpadásnál is működhet-e? mert ott nincs él ami vissza húzná :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 nemtom sima horpadásnál is működhet-e? mert ott nincs él ami vissza húzná :) Az milyen az a sima horpadás? :lol: Mint a nyers sültcsirke? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Az milyen az a sima horpadás? :) Mint a nyers sültcsirke? :lol: igen ,ami az ásatlan kút mellet van :lol: olyanra gondolok amikor nem valami törésnél van élnél van,vagy hajlításnál.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Prevent polirpasztát nézegettem ma valamelyik barkácsban. Jó az? Ajánlották még a teleshoppos "csodát", meg a riwax cuccokat is. Melyik jó? A teknősbékás turtle wax. Ezeket én nem ismerem. Horpadás javítás házilag! Szerintem ez fordítva van lejátszva. Előbb volt sima, aztán gyorsan behorpasztották. Nehogy már az él visszarántsa hideg hatására, mert még elhiszem. 5 dekás kalapács, na az működik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszabi79 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Helló mindenkinek! Nem találtam a témámhoz kapcsolódó topikot ezért gondoltam itt teszem fel. Nemrég vettem egy g Astrát és sajnos télen volt egy kisebb találkám egy árokkal. Sajna a jobb oldali küszöbspoilerem egy kicsit megsérült és érdekelne hogy szerintetek meg tudom-e oldani itthon a cseréjét hogy ugorjak neki(vagy mindenképpen szerelőhöz forduljak vele)? Vválaszokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Helló mindenkinek! Nem találtam a témámhoz kapcsolódó topikot ezért gondoltam itt teszem fel. Nemrég vettem egy g Astrát és sajnos télen volt egy kisebb találkám egy árokkal. Sajna a jobb oldali küszöbspoilerem egy kicsit megsérült és érdekelne hogy szerintetek meg tudom-e oldani itthon a cseréjét hogy ugorjak neki(vagy mindenképpen szerelőhöz forduljak vele)? Vválaszokat előre is köszi! Nem nagy cucc,alulról asszem patentok,a két doblemezben pedig csavarozott.10 perc az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszabi79 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nem nagy cucc,alulról asszem patentok,a két doblemezben pedig csavarozott.10 perc az egész. Köszi a választ! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszabi79 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hali! Ujra én egy kérdéssel! Sajna nekem is van a kocsin pár karc meg felverődés (van ahol vasig lejött a festék). Tudna valaki tanácsot adni hogy tudnám a mélyebb és a kisebb karcokat is eltüntetni. Hallottam a turtle wax-os cuccokról hogy jók de a kőfelverődés nyomait tuti nem veszi ki! Szükségem lenne megfelelő javítófestékre de sehol sem találtam megfelelőt. ún.: villámezüst színű kellene td ajánlani valaki helyet ahol kapni ilyet? Üdv! Szabolcs Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hali! Ujra én egy kérdéssel! Sajna nekem is van a kocsin pár karc meg felverődés (van ahol vasig lejött a festék). Tudna valaki tanácsot adni hogy tudnám a mélyebb és a kisebb karcokat is eltüntetni. Hallottam a turtle wax-os cuccokról hogy jók de a kőfelverődés nyomait tuti nem veszi ki! Szükségem lenne megfelelő javítófestékre de sehol sem találtam megfelelőt. ún.: villámezüst színű kellene td ajánlani valaki helyet ahol kapni ilyet? Üdv! Szabolcs Szerintem kevertetni kellene... vidd be valahová mondjuk a tankajtót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts