Vajda Laci Elküldve Július21, 2010 Elküldve Július21, 2010 Sziasztok! A karosszériapolás rovatba írok, bár korrózióról van szó. A G Astra első gazdája vagyok, törésmentes és túlzottan is ápolom, vigyázok rá és garázsban is tartom. Sajnos a hatodik évében elérte a tradícionális opel betegség, elkezdődött a hátsó kerékjárat elülső részén a festék felpuffadása.... Milyen megoldást ajánlatok? A 89-es Samarám 8 évesen, F Astrám 7 évesen kezdte el ezt a dolgot, ott kittel védekeztem. :rolleyes: Kezdjem itt is ezzel? <_< Köszi a segítséget! Üdv! Laci ui.: ja és a 12 garancia mire vonatkozik?
oggy Elküldve Július21, 2010 Elküldve Július21, 2010 Vajda Laci írta: Sziasztok! A karosszériapolás rovatba írok, bár korrózióról van szó. A G Astra első gazdája vagyok, törésmentes és túlzottan is ápolom, vigyázok rá és garázsban is tartom. Sajnos a hatodik évében elérte a tradícionális opel betegség, elkezdődött a hátsó kerékjárat elülső részén a festék felpuffadása.... Milyen megoldást ajánlatok? A 89-es Samarám 8 évesen, F Astrám 7 évesen kezdte el ezt a dolgot, ott kittel védekeztem. :rolleyes: Kezdjem itt is ezzel? <_< Köszi a segítséget! Üdv! Laci ui.: ja és a 12 garancia mire vonatkozik? Üdv! Nemrég nekem is felhólyagosodott egy kb. 5-6mm-es ponton a bal hátsó ív kívülről, tök jól látható helyen.. Mikor megláttam a szívinfarktus majdnem elért.. -_- Azt hittem egy galvanizált kaszninál ilyen nem fordulhat elő. Na mindegy ez van.. egyenlőre lekapartam a felpúposodott festéket aztán rozsdamaró+zsírtalanítás és a javító színnel befestettem.. aztán meglátom mennyire terjed tovább..
Vajda Laci Elküldve Július21, 2010 Elküldve Július21, 2010 oggy írta: Üdv! Nemrég nekem is felhólyagosodott egy kb. 5-6mm-es ponton a bal hátsó ív kívülről, tök jól látható helyen.. Mikor megláttam a szívinfarktus majdnem elért.. :) Azt hittem egy galvanizált kaszninál ilyen nem fordulhat elő. Na mindegy ez van.. egyenlőre lekapartam a felpúposodott festéket aztán rozsdamaró+zsírtalanítás és a javító színnel befestettem.. aztán meglátom mennyire terjed tovább.. Szia! Ez vicc. :rolleyes: No, majd akkor én is előveszem az elfeledettnek hitt technológiát. <_< Jaj, de nem szerettem csinálni. -_- Mindesetre most már átgondolnám egy öt miskás új astra vásárlását, mert az értékállóság kérdéses. Bár lehet csak elenyésző esetben fordul ez elő...... :D
imy Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 Sziasztok! Valaki használ úgynevezett gyors wax-ot? És ha igen milyet, s mik a tapasztalatok? Sajnos nincs sok időm, ezért évente 1-2 alkalommal wax-olom csak a kocsit.
freeze Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 Mi aza gyorswax? imy írta: Sziasztok! Valaki használ úgynevezett gyors wax-ot? És ha igen milyet, s mik a tapasztalatok? Sajnos nincs sok időm, ezért évente 1-2 alkalommal wax-olom csak a kocsit.
imy Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 freeze írta: Mi aza gyorswax? Pl ez, de van más féle fajta is.
freeze Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 Hmm... érdekes, ilyet még nem próbáltam, de ha bevállik valakinek szóljon, mert a legutóbb már majd leszakadt a karom mire lewaxoltam a Caravant ^_^ imy írta: Pl ez, de van más féle fajta is.
Filo Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Vajda Laci írta: Sziasztok! A karosszériapolás rovatba írok, bár korrózióról van szó. A G Astra első gazdája vagyok, törésmentes és túlzottan is ápolom, vigyázok rá és garázsban is tartom. Sajnos a hatodik évében elérte a tradícionális opel betegség, elkezdődött a hátsó kerékjárat elülső részén a festék felpuffadása.... Milyen megoldást ajánlatok? A 89-es Samarám 8 évesen, F Astrám 7 évesen kezdte el ezt a dolgot, ott kittel védekeztem. ^_^ Kezdjem itt is ezzel? :D Köszi a segítséget! Üdv! Laci ui.: ja és a 12 garancia mire vonatkozik? Üdv! A napokban én is észrevettem egy apró rozsdafoltot a jobb hátsó íven a küszöb végénél. Alaposabban vizsgálódni kezdtem. A küszöb és a hátsó kerékdob találkozásánál van egy háromszög alakú műanyag elem. Gondoltam leveszem. A műanyag elem levétele után ért a hideg zuhany. Ez alól a kis takaróelem alól egy marék, a küszöbvédő burkolat hátsó része alól további két marék sarat szedtem ki. A sár kimosatása után nem talátam a burkolatok alatt rozsdát. A hátsó íven lévő rozsdafolt egy kavicsfelverődésből keletkezhetett. Én ezentúl évente el fogom végezni a burkolatok alatti részek kitakarítását, szerintem nagymértékben csökkenthető a korrózió kialakulásának esélye. Üdv Filo
dini979 Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 imy írta: Sziasztok! Valaki használ úgynevezett gyors wax-ot? És ha igen milyet, s mik a tapasztalatok? Sajnos nincs sok időm, ezért évente 1-2 alkalommal wax-olom csak a kocsit. Sonax Hartwax.Piros dobozban van.Nekem évek óta bevált.Könnyű vele dolgozni,leszedéskor nem ragad bele a fényezésbe.Világos és sötét autóhoz is hibátlan.Cora áruházakban szokott jó áron lenni,vagy a Homasita-ban. http://homasita.hu/index.php?modul=3&t...roz%F3%20szerek
PGA Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 A tetőantenna alatti vastag gumitömítésem mostmár teljesen szétrepedt, szétnyílt, félek, hogy az őszi esők benéznek majd rajta. Mekkora bombázással jár ezt kicserélni? Gondolom a tetőkárpit alá kéne bejutni/bontani... ^_^ Kendács megoldásként arra gondoltam, hogy fekete szilóval odapöttyentek, de az nem az igazi. Mi ennek a korrekt menete?
dini979 Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 PGA írta: A tetőantenna alatti vastag gumitömítésem mostmár teljesen szétrepedt, szétnyílt, félek, hogy az őszi esők benéznek majd rajta. Mekkora bombázással jár ezt kicserélni? Gondolom a tetőkárpit alá kéne bejutni/bontani... ^_^ Kendács megoldásként arra gondoltam, hogy fekete szilóval odapöttyentek, de az nem az igazi. Mi ennek a korrekt menete? Szia. Szerintem hagyd a szilót :D Hátul megbontod a tető kárpitot és akkor annyira "leereszkedik" hogy odaférsz hozzá.Ha jól emléxem egy anya fogja összesen és megtudod venni az alsó tömítést külön is.Lecsavarod a koaxot és gyorsan kicserélhető.
Zachi Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Csináld ahogy Dini írta. A sziloplaszttal ecetsav kerül a karosszériára. Innét már gondold tovább magad a folytatást.
imy Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 dini979 írta: Sonax Hartwax.Piros dobozban van.Nekem évek óta bevált.Könnyű vele dolgozni,leszedéskor nem ragad bele a fényezésbe.Világos és sötét autóhoz is hibátlan.Cora áruházakban szokott jó áron lenni,vagy a Homasita-ban. http://homasita.hu/index.php?modul=3&t...roz%F3%20szerek De ez valami kemény wax, szerintem ez nem ugyanaz, nem?
Handbrake Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 imy írta: De ez valami kemény wax, szerintem ez nem ugyanaz, nem? Ezt a pirosat én is használtam. Én a sárga betűs közlekedési eszköz is van ilyen áruházban vettem. Az utóbbi időben viszont eltűnt a polcokról onnan. Nagyon frankó cucc, tolja le a vizet rendesen. Évente 2x használtam. 1 nagy flakon 2 kocsira majdnem 2 szezonban elég volt! Viszont valaki ajánljon valami tuti gumiápolót. Preventet használtam, de valahol hallottam valami Gankot vagy mit hogy az elég tuti. A karosszériás dologhoz: már soxor gondoltam arra, hogy rendelek ebből a gumis sprayből, és alapos takarítás után a sárvédőn belül az ívnél lefújom. Akkor a vizet nem engedi be és nem rohad át. Valaki próbálta már? Illetve szélvédőre, tud valaki valami frankó ilyen nano cuccot?
PGA Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 dini979 írta: Szia. Szerintem hagyd a szilót ^_^ Hátul megbontod a tető kárpitot és akkor annyira "leereszkedik" hogy odaférsz hozzá.Ha jól emléxem egy anya fogja összesen és megtudod venni az alsó tömítést külön is.Lecsavarod a koaxot és gyorsan kicserélhető. Köszi. Kicsit tartok az ilyen belső bontogatásoktól, mert általában nem lehet mindent rendesen visszarakni (lóg vagy zörög utána), de a sziló mégiscsak kókány lenne...
timoboy Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 Sziasztok! Gondoltam megosztom Veletek az örömöm. Már nagyon régóta terveztem, hogy a megmattult első fényszórókat valahogy "renoválom". Hát így sikerült: Polírozás előtt: Polírozás után: Remélem így még egyhamar megkímélem magam egy új fényszóró vásárlásától...
Zachi Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 timoboy írta: Sziasztok! Remélem így még egyhamar megkímélem magam egy új fényszóró vásárlásától... Max. 1 év. És akkor nagyon-nagyon szerencsésnek mondhatod magad.
imy Elküldve Augusztus30, 2010 Elküldve Augusztus30, 2010 timoboy írta: Sziasztok! Gondoltam megosztom Veletek az örömöm. Már nagyon régóta terveztem, hogy a megmattult első fényszórókat valahogy "renoválom". Hát így sikerült: Polírozás előtt: Polírozás után: Remélem így még egyhamar megkímélem magam egy új fényszóró vásárlásától... UV álló réteg ha nincs akkor hamarosan besárgul, az sem lesz szép....műanyag UV álló réteg nélkül, hm.... ^_^ Ez csak egy átmeneti megoldás, sztem gyüjts egy pár újra. :D
timoboy Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 imy írta: UV álló réteg ha nincs akkor hamarosan besárgul, az sem lesz szép....műanyag UV álló réteg nélkül, hm.... ^_^ Ez csak egy átmeneti megoldás, sztem gyüjts egy pár újra. :D És milyen UV álló réteget ajánlasz?
freeze Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Nem az a lényeg... A polír leszedte az AV álló réteget, így be fog sárgulni a műanyag timoboy írta: És milyen UV álló réteget ajánlasz?
Korzika Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 freeze írta: Nem az a lényeg... A polír leszedte az AV álló réteget, így be fog sárgulni a műanyag Az AV az az alfaviola sugárzás? :D Amúgy tényleg van olyan szer ami újra UV állóvá teszi az anyagot???? ^_^
imy Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 timoboy írta: És milyen UV álló réteget ajánlasz? Az jó kérdés, hogy utólag mit tudnál rá felvinni, valószínű, hogy semmit... ^_^
PGA Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 corsIKa írta: Amúgy tényleg van olyan szer ami újra UV állóvá teszi az anyagot???? ^_^ Szerintem utólag/házilagosan már nem lehet ilyen felületet rávinni. Ha lenne is esetleg valami uv-lakk, az nem tudna ellenállni a karcoknak, sólének, stb. Az én lámpáim is kezdenek mattulni (egyelőre a felső részen), de itt a fórumot olvasva, az új lámpa a megnyugtató, hosszú távú megoldás...
dini979 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 imy írta: De ez valami kemény wax, szerintem ez nem ugyanaz, nem? Nálam nagyon bevált,nyugodtan kipróbálhtod szerintem elégedett leszel az eredménnyel.
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 PGA írta: Szerintem utólag/házilagosan már nem lehet ilyen felületet rávinni. Ha lenne is esetleg valami uv-lakk, az nem tudna ellenállni a karcoknak, sólének, stb. Az én lámpáim is kezdenek mattulni (egyelőre a felső részen), de itt a fórumot olvasva, az új lámpa a megnyugtató, hosszú távú megoldás... Anno én sem kezeltem le polírozás után (másfél évvel ezelőtt) a fényszóróimat, szóval már kezdenek picit sárgulni megint, úgyhogy kezdtem beletörődni abba hogy ez tényleg csak egy átmeneti megoldás, de egy másik fórumon a lakkozást ajánlották a mattulás elkerülésére. Lehet kapni UV álló lakkot, az eljárás mellett meg azt hozták fel hogy az autód fényezett elemei is gyárilag lakkozva vannak, mégsem mattulnak, és a karc is csak akkor látszik rajtuk ha már nagyon mély, például télen a menetszél által odafútt jégkristályok azért a fényezést nem karcolják meg, míg a kezeletlen műanyag lámpabúrán jól látható karcokat hagynak. Mindezek tükrében kicsit már bánom hogy én nem lakkoztam le az enyémet, de sztem neked egy próbát megér.
Recommended Posts