andris83 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 sziasztok, azt kérdezném, hogy az autóban levő szövet (nem gumi) szőnyegeket mivel lehet/illik tisztítani? (Hasonlóan mint a szobai lábtörlőt/padlószőnyeget?) Itt a tél, vizes, saras lett, jó lenne újra csillogni látni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Üdv, Jézuska hozott ilyet: kép Van valakinek tapasztalata / véleménye ezezzel a három a cuccal/hoz? No, senkise tugggya hogy fain ez vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 sziasztok, azt kérdezném, hogy az autóban levő szövet (nem gumi) szőnyegeket mivel lehet/illik tisztítani? (Hasonlóan mint a szobai lábtörlőt/padlószőnyeget?) Itt a tél, vizes, saras lett, jó lenne újra csillogni látni :rolleyes: szerintem ugyanúgy mint egy padlószőnyeget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 sziasztok, azt kérdezném, hogy az autóban levő szövet (nem gumi) szőnyegeket mivel lehet/illik tisztítani? (Hasonlóan mint a szobai lábtörlőt/padlószőnyeget?) Itt a tél, vizes, saras lett, jó lenne újra csillogni látni :rolleyes: Mint a padlószőnyeget,csak lehet kétszer kell pucolnod,hogy igazán szép legyen.Javasolnám a méretpontos gumiszőnyeget,nagyon kafa(6500Ft a garnitúra)Én télen nyáron azt használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Mint a padlószőnyeget,csak lehet kétszer kell pucolnod,hogy igazán szép legyen.Javasolnám a méretpontos gumiszőnyeget,nagyon kafa(6500Ft a garnitúra)Én télen nyáron azt használom. Én is... nekem a gyári textilszőnyeg szinte zsír állapotban ott figyel a garázsban Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Én is... nekem a gyári textilszőnyeg szinte zsír állapotban ott figyel a garázsban És a gumiszőnyeg szokott csúszkálni? Mert nekem a szövet néha igen, aztán a pedálok alól kell hátrahúznom, mikor már nem lehet teljesen benyomni a kuplungot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 És a gumiszőnyeg szokott csúszkálni? Mert nekem a szövet néha igen, aztán a pedálok alól kell hátrahúznom, mikor már nem lehet teljesen benyomni a kuplungot :rolleyes: azért, hogy ne csússzon be a pedálok alá a gyári szőnyegen van pici luk, amit beakasztasz és eltekersz a padlószőnyegen lévő rögzítőbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Én is... nekem a gyári textilszőnyeg szinte zsír állapotban ott figyel a garázsban nem eladó? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 nem eladó? :rolleyes: :blink: hmmm... átgondolom, majd megnézem pontosan hogy néz ki. ha úgy döntök eladó, akkor csinálok róla képeket BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 azért, hogy ne csússzon be a pedálok alá a gyári szőnyegen van pici luk, amit beakasztasz és eltekersz a padlószőnyegen lévő rögzítőbe Köszi! Azt láttam, hogy van rajta két luk, meg gondoltam is, hogy van valami célja, nem csak viccből lyukasztották ki, de akkor alaposabban megskubizom a padlóban a rögzítőfüleket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 sziasztok, azt kérdezném, hogy az autóban levő szövet (nem gumi) szőnyegeket mivel lehet/illik tisztítani? (Hasonlóan mint a szobai lábtörlőt/padlószőnyeget?) Itt a tél, vizes, saras lett, jó lenne újra csillogni látni :rolleyes: Ha szerencséd van nem kell hozzá vegyszer sem. Ha van magasnyomású mosód (egyszerű hidegvizes is jó) az tutira kiszedi a koszt. Nekem bevállt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Tudna valaki infót adni, hogyan lehet levenni a váltógombot a karról.Etzold nem utal rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Üdv, Jézuska hozott ilyet: Van valakinek tapasztalata / véleménye ezezzel a három a cuccal/hoz? Hát nekem is mondta a jézuska, hogy hoz ilyet, de aztán mégse! Ha lesz vele valami tapasztalatod kipróbálod érdekelne. pl.: 1 karcot hogyan tüntet el. Ha jó lehet érdemes lenne beruháznom rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza123 Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Sziasztok! A segítségeteket kérném, van egy 2001-es g astrám, sajna ebben az évben már egyszer vinnem kellett szervízbe ROHADT az üzemanyag nyílás. Sajna pár napja észrevettem egy rozsdafoltot a jobb hátsó sárvédő és küszöb találkozásánál. Bevittem szervízbe gondolván gariba megjavítják, hiszen 12 év átrozsdásodási szavatosság van és az üzemanyag nyílásnál is működött. Sajnos azonban közölték, hogy mivel van a sárvédőn két karcolás, ezért az elem hibásnak minősül ezért ugrott a gari. Mit javasoltok, nyomuljak gariért vagy vegyem tudomásul, hogy az opel garinak is nagyobb a füstje mint a lángja. CSendben mondom, hogy az ember aki megnézte is mondta, hogy ő is tudja, hogy a két felületi karcolás 30cm-el a rozsdafolt felett nem okozhatta a rozsdásodás elindulását. Köszi a tanácsokat szasza123 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok! A segítségeteket kérném, van egy 2001-es g astrám, sajna ebben az évben már egyszer vinnem kellett szervízbe ROHADT az üzemanyag nyílás. Sajna pár napja észrevettem egy rozsdafoltot a jobb hátsó sárvédő és küszöb találkozásánál. Bevittem szervízbe gondolván gariba megjavítják, hiszen 12 év átrozsdásodási szavatosság van és az üzemanyag nyílásnál is működött. Sajnos azonban közölték, hogy mivel van a sárvédőn két karcolás, ezért az elem hibásnak minősül ezért ugrott a gari. Mit javasoltok, nyomuljak gariért vagy vegyem tudomásul, hogy az opel garinak is nagyobb a füstje mint a lángja. CSendben mondom, hogy az ember aki megnézte is mondta, hogy ő is tudja, hogy a két felületi karcolás 30cm-el a rozsdafolt felett nem okozhatta a rozsdásodás elindulását. Köszi a tanácsokat szasza123 Hi! Megpróbálhatod még 1-2 másik szervizben, hátha nem ezzel a xar dumával jönnek... Amúgy perelni nem kellene őket, hogy érvényesítsd az akaratod, mert ahhoz sok pénz kell, meg idő és valszeg úgyis elbukod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza123 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Hi! Megpróbálhatod még 1-2 másik szervizben, hátha nem ezzel a xar dumával jönnek... Amúgy perelni nem kellene őket, hogy érvényesítsd az akaratod, mert ahhoz sok pénz kell, meg idő és valszeg úgyis elbukod... :) Köszi az ötletet, én is valami hasonlón törtem a fejem, majd jelentkezem mit sikerült elérnem. szasza123 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok! A segítségeteket kérném, van egy 2001-es g astrám, sajna ebben az évben már egyszer vinnem kellett szervízbe ROHADT az üzemanyag nyílás. Sajna pár napja észrevettem egy rozsdafoltot a jobb hátsó sárvédő és küszöb találkozásánál. Bevittem szervízbe gondolván gariba megjavítják, hiszen 12 év átrozsdásodási szavatosság van és az üzemanyag nyílásnál is működött. Sajnos azonban közölték, hogy mivel van a sárvédőn két karcolás, ezért az elem hibásnak minősül ezért ugrott a gari. Mit javasoltok, nyomuljak gariért vagy vegyem tudomásul, hogy az opel garinak is nagyobb a füstje mint a lángja. CSendben mondom, hogy az ember aki megnézte is mondta, hogy ő is tudja, hogy a két felületi karcolás 30cm-el a rozsdafolt felett nem okozhatta a rozsdásodás elindulását. Köszi a tanácsokat szasza123 abban az esetben próbálkozz garanciális korrozió javitással, ha végig vezetett a szervizkönyved , és márkaszervizben végeztetted el, vagy a maszek belenyomta a korrózióvédelem ellenörzéséhez is a pecsétet. DE ha maszek nyomkodta tele a szervizkönyvedet akkor is megvan az esélye hogy nem csinálják meg garanciában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szasza123 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 abban az esetben próbálkozz garanciális korrozió javitással, ha végig vezetett a szervizkönyved , és márkaszervizben végeztetted el, vagy a maszek belenyomta a korrózióvédelem ellenörzéséhez is a pecsétet. DE ha maszek nyomkodta tele a szervizkönyvedet akkor is megvan az esélye hogy nem csinálják meg garanciában... Mindig hivatalos márkaszervízbe vittem, nagy gondot fordítok arra, hogy karban tartsam a jószágot, mert nem tudok más autót venni, cserélni. Pont ezért zavar, hogy úgy érzem ki akarnak játszani. Mondom a kifogásuk az, hogy van két felületi karcolás 20-30cm-re és szerintük így már nem épp az elem, de ők is tudják, hogy ez nem okozhatta a rozsdásodást.szasza123 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Szeretném a segítségeteket kérni: Az autómban a belső kárpit hát eléggé világos szürke és a kilincs körül vannak foltok, a kérdésem a következő, hogy otthon kitudom-e szedni a foltot kárpittisztító habbal? (van direkt fotelekre, ülőgrn. Vanish hab az jó? vagy valami spec autós cucc kell?) Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Szeretném a segítségeteket kérni: Az autómban a belső kárpit hát eléggé világos szürke és a kilincs körül vannak foltok, a kérdésem a következő, hogy otthon kitudom-e szedni a foltot kárpittisztító habbal? (van direkt fotelekre, ülőgrn. Vanish hab az jó? vagy valami spec autós cucc kell?) Előre is köszönöm Én még nem próbáltam ilyesmit a kocsiban, de gondolom nem speciális szövet van ott, így szerintem ha a bútorokra jó a cucc, akkor a kocsinak se fog ártani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Én még nem próbáltam ilyesmit a kocsiban, de gondolom nem speciális szövet van ott, így szerintem ha a bútorokra jó a cucc, akkor a kocsinak se fog ártani. én is így gondolom, ha egy "szövetes" bútornak nm árt akkor ennek sem kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Cartársak! Tudja-e esetleg valaki, hogy gyári színű "körömlakkot" (javítófestéket) honnen lehetne szerezni? (vásárolni?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Cartársak! Tudja-e esetleg valaki, hogy gyári színű "körömlakkot" (javítófestéket) honnen lehetne szerezni? (vásárolni?) Hááát,gyáriba nem tudom van-e ez a körömlakkos kivitel. Én bevásárlóközpontban vettem nagyjából színazonost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Cartársak! Tudja-e esetleg valaki, hogy gyári színű "körömlakkot" (javítófestéket) honnen lehetne szerezni? (vásárolni?) Opel szalonban tuti. Esetleg szokásos re-kereskedők mint Müllerauto, Csergő, de utóbbiak csak tippek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 És a Teleshop-os és egyéb újságban hirdetett cuccok mennyire lehetnek jók? Valamelyik nap láttam egyet 10.000-ért. Elvileg eltűnteti a kisebb karcokat... A nagyobb karcokkal/kavicsfelverődésekkel mit lehet kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts