freeze Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Kár :) Carbon fóliában gondolkodtál már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Carbon fóliában gondolkodtál már? Nem. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nem. Miért? Hát mert az adott esetben szép is lehet, meg karcálló is.. nem ez a cél? Igaz nem víztiszta henem mintás itt megnézheted a galériában a Carbonfóliázásnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Hát mert az adott esetben szép is lehet, meg karcálló is.. nem ez a cél? Igaz nem víztiszta henem mintás itt megnézheted a galériában a Carbonfóliázásnál Köszi, jó ötlet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ti mivel ápoljátok a beltér műanyagait? Valamivel szeretném lekenni, de amit kívülre használok, az fog, amiket belülre néztem az meg mind szilikonos és csillog mint Salamon testrésze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ti mivel ápoljátok a beltér műanyagait? Valamivel szeretném lekenni, de amit kívülre használok, az fog, amiket belülre néztem az meg mind szilikonos és csillog mint Salamon testrésze. Szilikonost én az életben nem tennék se ki se be :P Én a belső műanyagok takarítására egyetlen etalont használok, méghozzá a gyerek BabyTime popsitörcsiét (persze a gyengegyerekkakit kihagyom belőle :hiya: ) Nagyon szépen visszahozza a feketét feketére, szürkét szürkére stb., tisztít (és ápol :) ) és nagyon sokáig taszítja a port, valamint szép természetes fénye lesz, nem csillog, nem látod viszont a műszerfalat a szélvédőn, stb. Próbáljátok ki, nem okoz csalódást (olajosat ne próbáljatok, az ritka büdös tud lenni egy idő után napon :( ) Penny-ben lehet kapni, tök olcsó és bőven sokáig elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Szilikonost én az életben nem tennék se ki se be :P Én a belső műanyagok takarítására egyetlen etalont használok, méghozzá a gyerek BabyTime popsitörcsiét (persze a gyengegyerekkakit kihagyom belőle :hiya: ) Nagyon szépen visszahozza a feketét feketére, szürkét szürkére stb., tisztít (és ápol :) ) és nagyon sokáig taszítja a port, valamint szép természetes fénye lesz, nem csillog, nem látod viszont a műszerfalat a szélvédőn, stb. Próbáljátok ki, nem okoz csalódást (olajosat ne próbáljatok, az ritka büdös tud lenni egy idő után napon :( ) Penny-ben lehet kapni, tök olcsó és bőven sokáig elég. köszi, kipróbálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Szilikonost én az életben nem tennék se ki se be :P Én a belső műanyagok takarítására egyetlen etalont használok, méghozzá a gyerek BabyTime popsitörcsiét (persze a gyengegyerekkakit kihagyom belőle :lol: ) Nagyon szépen visszahozza a feketét feketére, szürkét szürkére stb., tisztít (és ápol :) ) és nagyon sokáig taszítja a port, valamint szép természetes fénye lesz, nem csillog, nem látod viszont a műszerfalat a szélvédőn, stb. Próbáljátok ki, nem okoz csalódást (olajosat ne próbáljatok, az ritka büdös tud lenni egy idő után napon :( ) Penny-ben lehet kapni, tök olcsó és bőven sokáig elég. Na, ilyen van is otthon, egy 3,5 és 0,75 éves künde mellett nem kis mennyiségben :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Szilikonost én az életben nem tennék se ki se be :P Én a belső műanyagok takarítására egyetlen etalont használok, méghozzá a gyerek BabyTime popsitörcsiét (persze a gyengegyerekkakit kihagyom belőle :hiya: ) Nagyon szépen visszahozza a feketét feketére, szürkét szürkére stb., tisztít (és ápol :) ) és nagyon sokáig taszítja a port, valamint szép természetes fénye lesz, nem csillog, nem látod viszont a műszerfalat a szélvédőn, stb. Próbáljátok ki, nem okoz csalódást (olajosat ne próbáljatok, az ritka büdös tud lenni egy idő után napon :( ) Penny-ben lehet kapni, tök olcsó és bőven sokáig elég. én is ezt használom egy ideje:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Na akkor popsitörcsi hadművelet start :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Na akkor popsitörcsi hadművelet start :huh: Hétvégén nagytakarítás volt, szép lett minden műanyag. De azokat a fránya bogarakat fél napig suvickoltam az elejéről. Rovarmaradvány eltávolító meg minden, de nem ért sokat. Ti ezt hogy szoktátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Hétvégén nagytakarítás volt, szép lett minden műanyag. De azokat a fránya bogarakat fél napig suvickoltam az elejéről. Rovarmaradvány eltávolító meg minden, de nem ért sokat. Ti ezt hogy szoktátok? Az enyémet kézimosóban szoktam takaríttatni, és újabban a mosás végén bepermeteztetem vízlepergető viasszal. Azóta nem sülnek bele olyan agresszíven a festésbe a bogarak. Csodák persze nincsenek, de nálam érezhető volt a különbség. Nyilván minél fényesebb, csúszósabb, polírozottabb a felület, annál kevésbé tud megtapadni a dzsuva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Hétvégén nagytakarítás volt, szép lett minden műanyag. De azokat a fránya bogarakat fél napig suvickoltam az elejéről. Rovarmaradvány eltávolító meg minden, de nem ért sokat. Ti ezt hogy szoktátok? VIPCAR rovareltávolítóspray-al befújni, 5 perc múlva leöblíteni és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 VIPCAR rovareltávolítóspray-al befújni, 5 perc múlva leöblíteni és kész. Hol lehet ilyet kapni? Nekem Berner van, de nem ajánlom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hol lehet ilyet kapni? Nekem Berner van, de nem ajánlom. Én a tescoban vettem, vigyázz, némelyik rosszul zár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus8, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2009 Én a tescoban vettem, vigyázz, némelyik rosszul zár. A TESCO? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Auchan-nál meghúzta az első lökhárító baloldalát tenyérnyi részen, egy táblatartó beton oszlopnál. Ekkora felületet mennyiér fényeznek, hová érdemes menni? Estleg valami jó javító spray? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Auchan-nál meghúzta az első lökhárító baloldalát tenyérnyi részen, egy táblatartó beton oszlopnál. Ekkora felületet mennyiér fényeznek, hová érdemes menni? Estleg valami jó javító spray? Köszi. Attól függ milyen a sérülés.. Ha szervízbe vinnéd fényeznék az egész lököst, az ottani árakkal számolva szerintem nem állna meg 30.000 Ft. ban Függ a színtől is (metall ,vagy sima) Ha nagyon zavar a sérülés vidd el egy ügyes és jóhírű maszek karosszériáshoz és a sérülés mértékétől függően meguszhatod egy beleködöléssel. Ekkor nem festik az egészet. Ilyenkkor előfordulhat , hogy nem pontosan találják el a színt, de tekintve a sérülés helyét és méretét szerintem sokkal kevésbe feltűnő,mintha az egész lökös lenne más színű (láttam már ilyer szervízből jött munka után is) Egyébként a legtöbb szervíz nem maga csinálja hanem szerződéssel egy maszeknál. ( aki egyébként fele áron csinálja neked ugyanazt közvetlen megkeresés esetén) A színt minden esetben kód alapján keverik, de módszerek nem tokéletesek. Elméletlileg ki lehet keverni a pontos színt, de a gyakorlatban ez nem szokott 100% ban sikerülni Bonyolultabb színek esetén. Én az remélem, hogy valaki mondd neked konkrét vállalkozót majd a környékeden, te meg majd tőle megkérdezed, hogy mi lenne a legideáliabb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Attól függ milyen a sérülés.. Ha szervízbe vinnéd fényeznék az egész lököst, az ottani árakkal számolva szerintem nem állna meg 30.000 Ft. ban Függ a színtől is (metall ,vagy sima) Ha nagyon zavar a sérülés vidd el egy ügyes és jóhírű maszek karosszériáshoz és a sérülés mértékétől függően meguszhatod egy beleködöléssel. Ekkor nem festik az egészet. Ilyenkkor előfordulhat , hogy nem pontosan találják el a színt, de tekintve a sérülés helyét és méretét szerintem sokkal kevésbe feltűnő,mintha az egész lökös lenne más színű (láttam már ilyer szervízből jött munka után is) Egyébként a legtöbb szervíz nem maga csinálja hanem szerződéssel egy maszeknál. ( aki egyébként fele áron csinálja neked ugyanazt közvetlen megkeresés esetén) A színt minden esetben kód alapján keverik, de módszerek nem tokéletesek. Elméletlileg ki lehet keverni a pontos színt, de a gyakorlatban ez nem szokott 100% ban sikerülni Bonyolultabb színek esetén. Én az remélem, hogy valaki mondd neked konkrét vállalkozót majd a környékeden, te meg majd tőle megkérdezed, hogy mi lenne a legideáliabb megoldás. Köszi szépen. Az jó lenne ha valaki tudn ajánlani egy jó Picassót:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Köszi szépen. Az jó lenne ha valaki tudn ajánlani egy jó Picassót:) Nekem egy ilyen sérülés volt a kocsin, amit 20 ezer pénzért sikerült tökéletesen megcsináltatni. Lakkot leszedték a teljes elemről - helyileg kezelték, majd újra lakkozták az elemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ErdAn Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Auchan-nál meghúzta az első lökhárító baloldalát tenyérnyi részen, egy táblatartó beton oszlopnál. Ekkora felületet mennyiér fényeznek, hová érdemes menni? Estleg valami jó javító spray? Köszi. Hello, Én egy tükörborítást fényeztem "töltetett" spray-vel, igaz csak fehérre, de elég jó lett. A sprayt itt töltettem. Könnyű volt vele dolgozni,jól terült és nem folyt meg(Igaz, elég óvatos voltam.). Lehet náluk polirpapírokat is kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Hello, Én egy tükörborítást fényeztem "töltetett" spray-vel, igaz csak fehérre, de elég jó lett. A sprayt itt töltettem. Könnyű volt vele dolgozni,jól terült és nem folyt meg(Igaz, elég óvatos voltam.). Lehet náluk polirpapírokat is kapni. Köszi szépen, valszeg kipróbálom, úgy sincs feltűnő helyen a seb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Srácok! Ti a rászáradt bogarakat mivel szeditek le kíméletes módon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Srácok! Ti a rászáradt bogarakat mivel szeditek le kíméletes módon? VIPCAR rovareltávolító spray. (Állítólag '68-ban északi szomszédunknál egyes esetekben (bogarak alatt egyéb feliratok) erre a célra gyalogsági ásót alkalmaztak a mieink, és bevált.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 VIPCAR rovareltávolító spray. (Állítólag '68-ban északi szomszédunknál egyes esetekben (bogarak alatt egyéb feliratok) erre a célra gyalogsági ásót alkalmaztak a mieink, és bevált.) Köszi és :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts