PGA Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Vagy ugyanez a Coupénál: A kép nem tudom mennyire adja vissza, elég jó lett, de az igazsághoz hozzátartozik hogy ezek a lámpák már nincsenek meg mert nekem nem lettek lelakkozva, és sajnos az UV újra kikezdte őket, nekem meg lett lehetőségem új projektoros lámpákat szerezni, azóta azok szolgálnak a gépben. A képen látható fényszórók azóta második életüket élik bocs fórumozónál, őt kell megkérdezni hogy milyen állapotban vannak vagy hogy mennyire vált be a módszer hosszú távon. Igen, a képek nem adják vissza, hogy mennyire meg tud újulni a búra. A fényezővel beszéltük, hogy a (jó minőségű) lakk a titka a tartósságnak. Nyilván előbb-utóbb így is be fog mattulni, de egy újabb kezeléssel megint lehet hosszabbítani. Az enyém egyébként így 11+ éves korára jutott ilyen leharcolt állapotba, a mattulás már zavarta a vetítési képet meg a fényerőt is, úgyhogy a hosszú őszi esték előtt megpróbáltunk frissíteni - sikerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Vagy ugyanez a Coupénál: A kép nem tudom mennyire adja vissza, elég jó lett, de az igazsághoz hozzátartozik hogy ezek a lámpák már nincsenek meg mert nekem nem lettek lelakkozva, és sajnos az UV újra kikezdte őket, nekem meg lett lehetőségem új projektoros lámpákat szerezni, azóta azok szolgálnak a gépben. A képen látható fényszórók azóta második életüket élik bocs fórumozónál, őt kell megkérdezni hogy milyen állapotban vannak vagy hogy mennyire vált be a módszer hosszú távon. Szia Gábor! Messziről még szerintem elég jól néznek ki a pilácsok,de közelről már azért látszik rajtuk az idő vasfoga,főleg ha olyan szögben süt rá a nap. Már nekem is megvannak a projektoros lámpák,csak még mindig nem sikerült odaérnem a lámpafóliázós emberkéhez (nna, ezt aztán jól leírtam :) ). Íme egy kép a pilácsokról,igaz ez 2011 nyár végén készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Az ünnepek között volt egy kis időm, így kényeztettem kicsit a gépsárkányt, felkészítve a tél viszontagságaira: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Első rendszám hol maradt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Első rendszám hol maradt? :D Levettem, utban volt polírozáskor. Ha már lent volt políroztam alatta is a fényezést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Leszilikonoztad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Szép munka! Nagyon jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Leszilikonoztad? Nem szilikonoztam. Felpolíroztam a fényezést, hogy eltüntessem a karcokat, majd speciális viasszal kezeltem, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Szép munka! Nagyon jól néz ki. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Köszönöm! A motortérre értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 A motortérre értettem. Nem szoktam semmire szilikont használni, utánna kúszik mindenfelé, nehéz megszabadulni tőle, ragad bele a por. Alaposan letakarítottam a motorteret, majd jó minőségű gumi és műanyagápolóval kezeltem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Abszolút érdemes foglalkozni vele. Nekem tegnap lett kész a polírozás + 2 rtg. lakk felvitele. Nem gondoltam volna, hogy ennyire szépen meg lehet csinálni. A kép nem adja vissza a változást, tényleg új lett!: Egy kollégának is randa a fényszórója, amikor mutattam neki, azt mondta, hogy ez nem ugyan az, biztos cserélted. :) De azért szeretné tudni, hogy mennyit kóstál, ha publikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Egy kollégának is randa a fényszórója, amikor mutattam neki, azt mondta, hogy ez nem ugyan az, biztos cserélted. :) De azért szeretné tudni, hogy mennyit kóstál, ha publikus. Publikus lenne, de ismerős fényező csinálta nekem barterüzlet keretében. Az új lámpánál mindenképpen jóval kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Publikus lenne, de ismerős fényező csinálta nekem barterüzlet keretében. Az új lámpánál mindenképpen jóval kevesebb. És azt meg tudnád kérdezni, hogyha nem barter, akkor mennyi lenne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Én megmondom: nekem anno 8e-ért csinálták a kettőt. Egyfelől ha jól tudom dupla ennyiért már új fényszórót is vehetsz, szóval ilyen szempontból nem feltétlenül éri meg, másfelől viszont nem olyan bonyolult a művelet, ha van egy kis kézügyessége a kollegádnak akkor otthon is meg tudja csinálni, mindössze vízpapír, víz, polírpaszta és polírkorong meg polírozógép vagy fúrógép kell hozzá. A youtube tele van videókkal a módszert illetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 njoy lámpa, után gyártott van vaterán 10-12ezer forintért. párban most akciós 21ezer az njoy! Azt nem tudom, hogy a magasságállító motor felszerelhető-e rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 És azt meg tudnád kérdezni, hogyha nem barter, akkor mennyi lenne? :) Az én "szakim" 5 ezerért csinálja / pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Én megkérdeztem egy pár helyen mennyiért csinálják.(Ilyen Obi/Tecsó stb.parkolókban.)7-10 ezerig mondták párját.Nekem hála istennek még szép fényes,ha bemattul majd megcsinálom magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Én megmondom: nekem anno 8e-ért csinálták a kettőt. Egyfelől ha jól tudom dupla ennyiért már új fényszórót is vehetsz, szóval ilyen szempontból nem feltétlenül éri meg, másfelől viszont nem olyan bonyolult a művelet, ha van egy kis kézügyessége a kollegádnak akkor otthon is meg tudja csinálni, mindössze vízpapír, víz, polírpaszta és polírkorong meg polírozógép vagy fúrógép kell hozzá. A youtube tele van videókkal a módszert illetően. Az én "szakim" 5 ezerért csinálja / pár. Én megkérdeztem egy pár helyen mennyiért csinálják.(Ilyen Obi/Tecsó stb.parkolókban.)7-10 ezerig mondták párját.Nekem hála istennek még szép fényes,ha bemattul majd megcsinálom magam. Kösz mindenkinek, átadom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Sziasztok, mit lehet tenni azokkal a makacs szennyeződésekkel, amelyek kézi mosás után sem tűnnek el? (láttam, hogy az ember 3x próbálta a szivacsával eltüntetni, de nem sikerült neki). Ezen már csak a polírozás segítene, vagy van valami csodaszer? Nem feltűnő a kosz, de fehér autón azért látszik, no meg tudom, hogy ott van és ez idegesít. :) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Sziasztok, mit lehet tenni azokkal a makacs szennyeződésekkel, amelyek kézi mosás után sem tűnnek el? (láttam, hogy az ember 3x próbálta a szivacsával eltüntetni, de nem sikerült neki). Ezen már csak a polírozás segítene, vagy van valami csodaszer? Nem feltűnő a kosz, de fehér autón azért látszik, no meg tudom, hogy ott van és ez idegesít. :) Köszi! Szia! Milyen szennyeződésekre gondolsz? Én akárhányszor mostam le, a bogarak által hagyott foltok mindig megmaradtak, aztán meguntam vettem bogároldót és levitt mindent. Ha legközelebb is nagyon trutyis lesz akkor először bogároldó aztán mosás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Szia! Milyen szennyeződésekre gondolsz? Én akárhányszor mostam le, a bogarak által hagyott foltok mindig megmaradtak, aztán meguntam vettem bogároldót és levitt mindent. Ha legközelebb is nagyon trutyis lesz akkor először bogároldó aztán mosás... Koszra gondolok, a bal első ajtón kb a tükörtől indulva pl. van egy csík lefelé, mint mikor lefolyik a koszos víz, olyan nyoma van. Viszont bogároldóm van, azzal lehet megpróbálom, nem veszthetek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Találkoztam már ilyen fekete folyáscsíkokkal. Talán az okozza hogy a külső gumi részek le lettek kezelve valamivel amit nem ivott be és a víz pedig lemossa róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Szia! Milyen szennyeződésekre gondolsz? Én akárhányszor mostam le, a bogarak által hagyott foltok mindig megmaradtak, aztán meguntam vettem bogároldót és levitt mindent. Ha legközelebb is nagyon trutyis lesz akkor először bogároldó aztán mosás... Köszi a tippet, a bogároldó nálam is bevált :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpiska Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Vásároltam hátsó teljes kerékjárati dobokat. Nem raktuk még fel, mert ránézésre két pont adja magát. Elöl kerék előtt a kis műanyag "háromszög", hátul a gyári kis dob. Szerintem kellene még pár ponton rögzíteni, de vasat nem szeretném fúrni! Aki beszerelte hogyan oldottátok meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Vásároltam hátsó teljes kerékjárati dobokat. Nem raktuk még fel, mert ránézésre két pont adja magát. Elöl kerék előtt a kis műanyag "háromszög", hátul a gyári kis dob. Szerintem kellene még pár ponton rögzíteni, de vasat nem szeretném fúrni! Aki beszerelte hogyan oldottátok meg? Én azért nem vettem, mert a karosszériát is meg kell fúrni. Ha neked sikerül az nélkül majd dobjál fényképeket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts