Hradam Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ezt hogyan kell használni? Hogy ilyen gyorsan megvan... Miután mosás után megszáradt a gép, flakon felráz, ráfújom az autóra és még mielőtt rászáradna letörlöm. Nem kell sokat símogatni, mint például a sima waxokat. A hatása rövidebb ideig tart, de szerintem jó cucc. Ja és egyszerre csak kis területre kell fújni. Utána, ha kézzel végigsimítod a gépet, érezni lehet a waxot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Miután mosás után megszáradt a gép, flakon felráz, ráfújom az autóra és még mielőtt rászáradna letörlöm. Nem kell sokat símogatni, mint például a sima waxokat. A hatása rövidebb ideig tart, de szerintem jó cucc. Ja és egyszerre csak kis területre kell fújni. Utána, ha kézzel végigsimítod a gépet, érezni lehet a waxot. Köszi, azt hiszem akkor kipróbálom, ha ennyire gyors. :D Nekem a sima waxolás sem tart 1.5 óránál tovább (+ a mosás is min 1 óra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hradam Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Köszi, azt hiszem akkor kipróbálom, ha ennyire gyors. :D Nekem a sima waxolás sem tart 1.5 óránál tovább (+ a mosás is min 1 óra) Nekem bejött ez a cucc, pont a gyorsasága miatt.Régebben én is a sima waxot használtam, de már öregszem és nincs türelmem annyit szórakozni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nekem bejött ez a cucc, pont a gyorsasága miatt.Régebben én is a sima waxot használtam, de már öregszem és nincs türelmem annyit szórakozni vele. Ez jól hangzik. Hány alkalomra elég a fél literes flakon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hradam Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ez jól hangzik. Hány alkalomra elég a fél literes flakon? Nem kell belőle sok egyszerre, így sokáig elég a flakon.Szerintem megéri ezt használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én ezt a terméket használom, szinte minden mosás után, tíz perc alatt megvan. : http://www.autoelet.hu/product/105/ (Ezt itt nem reklámnak szántam) Én is ezt használom, tényleg jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Erről mi a vélemény? Tudom, hogy nem kell csodát várni, meg nem minden igaz amit megcsinálnak a reklámban, de valamire csak jó. Van valakinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Erről mi a vélemény? Tudom, hogy nem kell csodát várni, meg nem minden igaz amit megcsinálnak a reklámban, de valamire csak jó. Van valakinek tapasztalata? véleményem, hogy drága :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Az első alvázvédelemnek mikor van itt az ideje? KB? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Az első alvázvédelemnek mikor van itt az ideje? KB? Amikor az első rohadásokat kijavítod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Amikor az első rohadásokat kijavítod! :D :D Ok, de szerviz előírás szerint? Biztos van ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 :D Ok, de szerviz előírás szerint? Biztos van ilyen? Szvsz nincs! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Az első alvázvédelemnek mikor van itt az ideje? KB? Alapból 12 év az átrozsdási garancia. Ha valahol, pl. sárvédőíven látsz rügyet, vagy az aljával mondjuk felakadtál valamin, akkor célszerű mihamarabb javíttatni, lekenetni a sérült részt. Ennyi. Tudtommal sincs rá szervizelőírás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 véleményem, hogy drága :D ok, és azon kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Alapból 12 év az átrozsdási garancia. Ha valahol, pl. sárvédőíven látsz rügyet, vagy az aljával mondjuk felakadtál valamin, akkor célszerű mihamarabb javíttatni, lekenetni a sérült részt. Ennyi. Tudtommal sincs rá szervizelőírás. Köszi a válasz! A 12 év gari mit jelent? Kis rozsdafolt esetén biztosan nem csinálnak semmit - gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Köszi a válasz! A 12 év gari mit jelent? Kis rozsdafolt esetén biztosan nem csinálnak semmit - gondolom. [/quote 12év gari csak akkor van, ha nem volt törve sosem és végig márkaszervizbe hordtad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 12év gari csak akkor van, ha nem volt törve sosem és végig márkaszervizbe hordtad :D Így én is mernék 12 év garit vállalni. Tehát van is, meg nincs is! :D Köszi a választ! Nem rendszeres olajcseréről vagy egyéb javításokról, hanem évi egy szemléről van szó, ahol az átrozsdásodási gari szempontjából átnézik az autót. Ha kell gariban javítják a védőréteget v. ha kell a korrodált rész. Másképp ki vállalna rá akármennyi garanciát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nem rendszeres olajcseréről vagy egyéb javításokról, hanem évi egy szemléről van szó, ahol az átrozsdásodási gari szempontjából átnézik az autót. Ha kell gariban javítják a védőréteget v. ha kell a korrodált rész. Másképp ki vállalna rá akármennyi garanciát? Így más, de erről már lecsúsztam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 [/quote 12év gari csak akkor van, ha nem volt törve sosem és végig márkaszervizbe hordtad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 [/quote 12év gari csak akkor van, ha nem volt törve sosem és végig márkaszervizbe hordtad :D Ez azért jogos és érthető... Persze, csak ritka az olyan auto... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Persze, csak ritka az olyan auto... a zafirám az :D vezetett szervizkönyves :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nekem a kilincsek rettentően be vannak mattulva és mivel valszeg az előző tulaj valami borzalmas krómcsíkot rakhatott oda anno, kétszínű is huh.gif Szerintetek milyen csodakencével lehetne szebbé varázsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Üdv! Van valakinek tippje, hogy a szélvédőről az a nano mikro vízlepergető milyen márkanéven fut? Illetve mi az amit próbáltatok, mert annó lidibe vettem W5 márkájút, 4 évvel ezelőtt és azóta 1x se volt többet. Most keresek hasonlót. Várom az ötleteket, tapasztalatokat! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Üdv! Van valakinek tippje, hogy a szélvédőről az a nano mikro vízlepergető milyen márkanéven fut? Illetve mi az amit próbáltatok, mert annó lidibe vettem W5 márkájút, 4 évvel ezelőtt és azóta 1x se volt többet. Most keresek hasonlót. Várom az ötleteket, tapasztalatokat! THX! Turtle waxnak van hasonlo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts