imy Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Mostátok már le a motort a kutakon lévő magasnyomású mosóval? Nem! Én most tavasszal mostam meg az enyimet először, de csak kerti csapról, vigyázva, hogy az elektronika nagyon ne kapjon, illetve pár órát a napon állt, hogy jól kiszáradjon. Előtte befújtam olyan szerrel, ami leoldja a koszt. (ezt használtam még a motorkerékpár motorblokk, kerekek stb. tisztításához) Ez eredmény, tiszta motor :D Most a kartelvédőn gondolkodok, lehet télen kevesebb kosz jutna be, de a hűtőnél is sok kosz bejut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nekem van a motor alján lemez, és igen csak jól jött már párszor.Érdemes feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Nekem van a motor alján lemez, és igen csak jól jött már párszor.Érdemes feltenni. Meg tudnád mondani,hogy hol,és mennyiért lehet beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Meg tudnád mondani,hogy hol,és mennyiért lehet beszerezni? Rieder autó Tőlük, 9500Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Meg tudnád mondani,hogy hol,és mennyiért lehet beszerezni? Létezik fém kartervédő és műanyag motorvédő burkolat is. A fém az megtartja az autót is akár, a műanyag a kosztól véd inkább. Nekem fém van, az extra felszerelések rovatba raktam képeket róla korábban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Létezik fém kartervédő és műanyag motorvédő burkolat is. A fém az megtartja az autót is akár, a műanyag a kosztól véd inkább. Nekem fém van, az extra felszerelések rovatba raktam képeket róla korábban. Köszi! Megnézem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Létezik fém kartervédő és műanyag motorvédő burkolat is. A fém az megtartja az autót is akár, a műanyag a kosztól véd inkább. Nekem fém van, az extra felszerelések rovatba raktam képeket róla korábban. Azt hol vetted? Link? :D Árat azt hiszem írtál, 15e rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Azt hol vetted? Link? :D Árat azt hiszem írtál, 15e rémlik. Astra G alsó motorvédő burkolat. Ezt írd be a gugliba,és válogathatsz te is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Azt hol vetted? Link? :D Árat azt hiszem írtál, 15e rémlik. #6608 számú hozzászólás az extra rovatban. Azon láthatod a gyári számot, az alapján tudsz rákeresni. 15-ért vettem kéz alól de újan egy volt opel szerviz alkalmazottól, volt neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Mostátok már le a motort a kutakon lévő magasnyomású mosóval? Még soha nem mostam le sem a motorteret, sem a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Meg tudnád mondani,hogy hol,és mennyiért lehet beszerezni? Amikor vettem a kocsit akkor "ajándékba" kaptam hozzá.Megnéztem a googleban hogy miket lehet venni, de nekem teljesen máshogy néz ki mint amiket itt látok.Nekem lemez van és lyukak vannak rajta végig.Inkább egy enduro motor blokkvédő lemezéhez tudnám hasonlítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Amikor vettem a kocsit akkor "ajándékba" kaptam hozzá.Megnéztem a googleban hogy miket lehet venni, de nekem teljesen máshogy néz ki mint amiket itt látok.Nekem lemez van és lyukak vannak rajta végig.Inkább egy enduro motor blokkvédő lemezéhez tudnám hasonlítani. Értem,akkor ez lehet,hogy valami kisipari termék lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Értem,akkor ez lehet,hogy valami kisipari termék lehet. Megtaláltam, ez van nekem: http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat...mp;termek=71804 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Megtaláltam, ez van nekem: http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat...mp;termek=71804 Ez H astrához való. Megegyezik a felfogatás a G astráéval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Ez H astrához való. Megegyezik a felfogatás a G astráéval? Nem tudom, de amikor szervízben van a gép, felemelik és alánézek, akkor így néz ki a lemez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Nem tudom, de amikor szervízben van a gép, felemelik és alánézek, akkor így néz ki a lemez. Oké,értem. Akkor valszinűleg jó az is. Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Sziasztok! Mostanában nem tudok árnyékos helyen parkolni napközben, úgyhogy egész nap kapja az UV-t a fényezés (is). Van esetleg erre valami kencefice, vagy valami okosság? A műszerfali részt belülről papírharmonikával próbálom védeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 . Van esetleg erre valami kencefice, vagy valami okosság? 60as naptej :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 60as naptej :D Ja, vagy popsikenőcs... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Sziasztok! Mostanában nem tudok árnyékos helyen parkolni napközben, úgyhogy egész nap kapja az UV-t a fényezés (is). Van esetleg erre valami kencefice, vagy valami okosság? A műszerfali részt belülről papírharmonikával próbálom védeni. Én minden munkanap napon parkolok.... :D A festő ismerősöm azt mondta minél gyakrabban waxolni kell, akár 2 hetente is, ha valaki nagyon ráér. Idén Áprilisban waxoltam utoljára, sajna nem volt időm, munka + vizsgaidőszak. Majd talán 2 hét múlva lesz rá időm. Amúgy havonta le szoktam kenni, ha az idő engedi... A motorháztetőn, és az első lökhárítón nektek is sok a kavicsfelverődés? Nekem már nagyon teli van, kenek rá javító festéket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Én minden munkanap napon parkolok.... :D A festő ismerősöm azt mondta minél gyakrabban waxolni kell, akár 2 hetente is, ha valaki nagyon ráér. Idén Áprilisban waxoltam utoljára, sajna nem volt időm, munka + vizsgaidőszak. Majd talán 2 hét múlva lesz rá időm. Amúgy havonta le szoktam kenni, ha az idő engedi... A motorháztetőn, és az első lökhárítón nektek is sok a kavicsfelverődés? Nekem már nagyon teli van, kenek rá javító festéket... Szóval, a wax segíthet. Mondjuk az időnek mindig híján vagyok én is, de akkor megpróbálok néha időt szakítani rá. Mondjuk a műszerfaltakarással annyit legalább belül elértem, hogy az ilyen nagy melegekben akadozó gyújtáskapcsolóm nem vacakol. Kavicsfelverődésem szerencsére nincsen sok, cserébe otthon a környék összes macskája a motorháztetőmön fogyasztja el a vadgalamb-vacsoráját (egyik oldalán nyitott színben alszik az autó)... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Szóval, a wax segíthet. Mondjuk az időnek mindig híján vagyok én is, de akkor megpróbálok néha időt szakítani rá. Mondjuk a műszerfaltakarással annyit legalább belül elértem, hogy az ilyen nagy melegekben akadozó gyújtáskapcsolóm nem vacakol. Kavicsfelverődésem szerencsére nincsen sok, cserébe otthon a környék összes macskája a motorháztetőmön fogyasztja el a vadgalamb-vacsoráját (egyik oldalán nyitott színben alszik az autó)... :D ha nincs időd lekenni wax-al, akkor wax-os samponnal mosd! az is segít, de nem annyit mint a waxolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 ha nincs időd lekenni wax-al, akkor wax-os samponnal mosd! az is segít, de nem annyit mint a waxolás. A Wax it Wet vajon milyen lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hradam Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sziasztok! Mostanában nem tudok árnyékos helyen parkolni napközben, úgyhogy egész nap kapja az UV-t a fényezés (is). Van esetleg erre valami kencefice, vagy valami okosság? A műszerfali részt belülről papírharmonikával próbálom védeni. Én ezt a terméket használom, szinte minden mosás után, tíz perc alatt megvan. : http://www.autoelet.hu/product/105/ (Ezt itt nem reklámnak szántam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én ezt a terméket használom, szinte minden mosás után, tíz perc alatt megvan. : http://www.autoelet.hu/product/105/ (Ezt itt nem reklámnak szántam) Ezt hogyan kell használni? Hogy ilyen gyorsan megvan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts