szkszaby Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 A minap komcsimosás közben bepárásodott az egyik első lámpám sarka <_< Mit tudok vele csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 A minap komcsimosás közben bepárásodott az egyik első lámpám sarka <_< Mit tudok vele csinálni? Kiveszed az izzót és hagyon kiszáradni. Csak ne felejtsd el visszarakni induláskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 hy all kis segitséget kérnék föleg aki már csinált ilyet!hogy tudom leszedni egy átlátszó matricát a csomagtérajtorol amit a nap rászivott!!!az elözö tulaj rakta rá és nekem nem tettszik 3x30cm feliratu matrica az átlátszo réteg meg be van repedezve,van valami oldoszere??kézzel kaparni felejtös! elöre is köszi a segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 hy all kis segitséget kérnék föleg aki már csinált ilyet!hogy tudom leszedni egy átlátszó matricát a csomagtérajtorol amit a nap rászivott!!!az elözö tulaj rakta rá és nekem nem tettszik 3x30cm feliratu matrica az átlátszo réteg meg be van repedezve,van valami oldoszere?? elöre is köszi a segitséget! Én ezt használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Én ezt használom. THX! ez megoldja a matricát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 THX! ez megoldja a matricát? Meg fel is lazítja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 hy all kis segitséget kérnék föleg aki már csinált ilyet!hogy tudom leszedni egy átlátszó matricát a csomagtérajtorol amit a nap rászivott!!!az elözö tulaj rakta rá és nekem nem tettszik 3x30cm feliratu matrica az átlátszo réteg meg be van repedezve,van valami oldoszere??kézzel kaparni felejtös! elöre is köszi a segitséget! A lényeg az még matrica eltávolítás ügyben,hogy melegítsd fel az anyagát ,úgy sokkal könnyebben lejön!Ha napon áll a kocsi már az is jó,de ha hajszárítóval rásegítessz mégjobb! Az ott maradt ragacsot pedig én denaturáltszesszel szoktam leszedni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
IMA299 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Üdv kis segítséget szeretnék kérni, a váltókar szoknya a G astrámban elkopott és elég csúnya így, ki akarom cserélni és odáig már eljutottam hogy kiszereltem az autóból , csak a szoknya alján lévő keretet nem tudom leszedni, nem feszegettem nehogy eltörjön , az ragasztva van vagy csak patentos , valami tipp? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Itt egy kis segítség váltószoknya ügyben: http://valtoszoknya.hupont.hu/4/a-szett-felszerelesesegitseg Link to comment Megosztás: More sharing options...
IMA299 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Itt egy kis segítség váltószoknya ügyben: http://valtoszoknya.hupont.hu/4/a-szett-felszerelesesegitseg Köszi ez kellet nekem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Köszi ez kellet nekem <_< még egy kis segítség váltószoknya ügyben: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1446841080.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Ma megnézettem karosszériással a kocsit, megkapta a rozsda a hátsó sárvédőt. <_< lecsiszolták, kivágtak belőle kb 10*20-as részt, behegesztették, most festőnél van. Csak festék árában megcsinálják. Tanulság: a 12 éves gariban lehet sok mindent javíttatni, ha valaki hordja szervizbe. (habár kollégámba belementek hátulról, ő meg az előtte lévőbe és opel szervizben olyan jól lefújták, hogy a hátsó lökhárítóról a festék 2 hét után kezdett lepörögni, a légkondija meg nem jól működött, mert nem volt benne elég gáz.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Sziasztok! Mi annak a neve amivel a gumikat szokták bekenni, hogy szép feketék legyenek? Glicerines anyag. A szilikon az nem jó mert károsítja a gumit. Gumis mondta de elfelejtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Sziasztok! Mi annak a neve amivel a gumikat szokták bekenni, hogy szép feketék legyenek? Glicerines anyag. A szilikon az nem jó mert károsítja a gumit. Gumis mondta de elfelejtettem. gumitej Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Sziasztok! Mi annak a neve amivel a gumikat szokták bekenni, hogy szép feketék legyenek? Glicerines anyag. A szilikon az nem jó mert károsítja a gumit. Gumis mondta de elfelejtettem. Glicerines víz nem jó?? B) (patikában még egészségkártyára is adnak glicerint) :D Szerintem elég fekete tőle és nem csak addig,amíg a víz megszárad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 A kocsin lévő műanyagokat mivel szoktátok kezelni, mert nekem a kilincsek már majdnem fehérek annyira kimattúltak.Próbáltam szilikonnal, de semmi érteleme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 A kocsin lévő műanyagokat mivel szoktátok kezelni, mert nekem a kilincsek már majdnem fehérek annyira kimattúltak.Próbáltam szilikonnal, de semmi érteleme. Turtle WAX BLACK CHROME Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Turtle WAX BLACK CHROME Köszi szépen.Kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Ma megnézettem karosszériással a kocsit, megkapta a rozsda a hátsó sárvédőt. B) lecsiszolták, kivágtak belőle kb 10*20-as részt, behegesztették, most festőnél van. Csak festék árában megcsinálják. Tanulság: a 12 éves gariban lehet sok mindent javíttatni, ha valaki hordja szervizbe. (habár kollégámba belementek hátulról, ő meg az előtte lévőbe és opel szervizben olyan jól lefújták, hogy a hátsó lökhárítóról a festék 2 hét után kezdett lepörögni, a légkondija meg nem jól működött, mert nem volt benne elég gáz.) Valami kép esetleg róle hogy hol?Azért érdekes hogy egy 3 éves autónál igy jár nem????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Valami kép esetleg róle hogy hol?Azért érdekes hogy egy 3 éves autónál igy jár nem????? Képet nem csináltam, a hátsó sárvédő első fele, a küszöbtől kb 10cm-re. Kívül belül le lett csiszolva, bekente alvázvédővel... Az volt az oka, hogy az a rugalmas valami elengedte, s a sós lé meg megkezdte az egészet... Még találtam máshol is olyan részt, ahol ugyanígy járt, leszedtem róla, lerozsdamaróztam, s body 950-el (rücsi) meg lefújtam... Igazából az egész olyan volt, ahol a perem befele van hajlítva, ott az egész ívben meg volt repedve a rücsi. Egészen az ajtóig egy csíkot beköszörült a srác, mert arra indult el a rozsda... Azt mondta a srác, hogy lesznek itt még bajok. Csinált olyan Astrát, ahol a jobb eleje kezdett rohadni 5 évesen, az ablakmosónál tenyérnyi helyen kirohadt. Ott van egy kis lyuk, valószínű onnan indult el annak.... Festés után semmi sem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! A bemattult elfeketedett lámpa foncsorral mit lehet kezdeni? Jobb hátsó lámpáról van szó. Fizikailag ép, nincs rajta sérülés, de a fényes szürke rész már nem fényes belül. Be lehet áztatni valamibe, vagy belefolyatni valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! A bemattult elfeketedett lámpa foncsorral mit lehet kezdeni? Jobb hátsó lámpáról van szó. Fizikailag ép, nincs rajta sérülés, de a fényes szürke rész már nem fényes belül. Be lehet áztatni valamibe, vagy belefolyatni valamit? Háát sztem ez csere.... Cromaxban 7500Ft az új B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Háát sztem ez csere.... Cromaxban 7500Ft az új B) A sötétített? És nem fog eltérni színben az eredetitől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 A sötétített? És nem fog eltérni színben az eredetitől? A normál annyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Mostátok már le a motort a kutakon lévő magasnyomású mosóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts