gezoli Elküldve November27, 2016 Elküldve November27, 2016 4 perce, zotya975 írta: Esetleg addíg fogadd el ezt, bár Meriváé, és első...https://opeleseknek.hu/image/cache/data/opel_alkatreszek/karosszeria_kivul/ablaktorlo_mechanika/Ablaktorlo_mechanika_vaz_rudazat_nelkul_Opel_MerivaA_23003808_1274058_3113_LCC_7-800x600-w-45-middle.JPG Köszi! 1
Bmájki Elküldve November27, 2016 Elküldve November27, 2016 Köszi a segítséget! Megnéztem a karon, kúpos, de nem bordás (F-nél az első kúpos, bordás volt, de ott mertem feszegetni, mert lemezen volt). Akkor letöröm körben a műanyag takarást róla és keresek csapágylehúzót.
zotya975 Elküldve November27, 2016 Elküldve November27, 2016 9 órája, Bmájki írta: Köszi a segítséget! Megnéztem a karon, kúpos, de nem bordás (F-nél az első kúpos, bordás volt, de ott mertem feszegetni, mert lemezen volt). Akkor letöröm körben a műanyag takarást róla és keresek csapágylehúzót. Én úgy szoktam levenni, hogy felhajtom és finoman tovább feszítem, persze üvegnél gáz feszegetni.
spzoli Elküldve November27, 2016 Elküldve November27, 2016 40 perce, zotya975 írta: Én úgy szoktam levenni, hogy felhajtom és finoman tovább feszítem, persze üvegnél gáz feszegetni. G caravan hatso nem jon le ugy. Van h lehuzoval is rajta marad a persely, a maradek meg letorik. 2
Bmájki Elküldve November27, 2016 Elküldve November27, 2016 1 órával ezelőtt, spzoli írta: G caravan hatso nem jon le ugy. Van h lehuzoval is rajta marad a persely, a maradek meg letorik. A tervezőnek üzenem: a kacifántos kóconfittyét a füle bolytjának!! (csupa nagybetűvel) Neked köszönöm! Megyek copni.
Krajcso Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 Sziasztok! Rossz minőségű mellékúton sikerült lehorzsolnom a kocsi alját, egy tenyérnyi területen hiányzik az alvázvédő illetve a fém is előjött. Korant + alvázvédő elég lehet a helyi javításra? Alvázvédőből milyen márkát érdemes venni? Spray, vagy ecsetes verzió jobb? Nem szeretném ezért telibe fújatni a kocsi alját, de elejét szeretném venni a rozsdásodásnak.
zotya975 Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 16 perce, Krajcso írta: Sziasztok! Rossz minőségű mellékúton sikerült lehorzsolnom a kocsi alját, egy tenyérnyi területen hiányzik az alvázvédő illetve a fém is előjött. Korant + alvázvédő elég lehet a helyi javításra? Alvázvédőből milyen márkát érdemes venni? Spray, vagy ecsetes verzió jobb? Nem szeretném ezért telibe fújatni a kocsi alját, de elejét szeretném venni a rozsdásodásnak. Elég...olyan alvázvédőt sehol nem találtam mint a gyári...szürke és rugalmas, ezért maradt a hagyományos bitumenes. De szerintem a korant rozsdaátalakító, jobb lenne valami rozsdagátló alapozó, pölö Coror. Már ugye ha még nem kezdett el csámcsogni rajta.
Krajcso Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 21 perce, zotya975 írta: Elég...olyan alvázvédőt sehol nem találtam mint a gyári...szürke és rugalmas, ezért maradt a hagyományos bitumenes. De szerintem a korant rozsdaátalakító, jobb lenne valami rozsdagátló alapozó, pölö Coror. Már ugye ha még nem kezdett el csámcsogni rajta. Kb. két hetes a sérülés, megnézem csámcsog-e már, de még nem kellene neki
peacetrang Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 30 perce, Krajcso írta: Kb. két hetes a sérülés, megnézem csámcsog-e már, de még nem kellene neki Én Sika bitumenes alvázvédővel fújtam meg októberben.
Geopake Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 7 órája, zotya975 írta: Elég...olyan alvázvédőt sehol nem találtam mint a gyári...szürke és rugalmas, ezért maradt a hagyományos bitumenes. De szerintem a korant rozsdaátalakító, jobb lenne valami rozsdagátló alapozó, pölö Coror. Már ugye ha még nem kezdett el csámcsogni rajta. A Bodynak van olyan alvázvédője ami kaucsuk+bitumen alapú.Az rugalmas.Vectrát ilyennel kentem meg régen. HB BODY 933 alvázvédő - Műgyanta, gumi, bitumen és viasz tartalmú alvázvédő, melyet speciálisan só és ned- vesség elleni védelemre terveztek. Kizárólag a karosszéria alsó részeire alkalmazható. Tökéletes pórusmentes felületet képez, gyorsan szárad és rugalmasságát -20 oC és +60 oC között megőrzi. Rendkívül jó tapadás érhető mind új, mind régi felületen. Felvitele speciális szórópisztollyal (BODY UBS) 5-6 bar nyomáson. (Finomabb réteg elérése esetén nitro hígító hozzáadása szükséges (5-10%). A termék viasz és kátrány tartalma miatt NEM FÉNYEZHETŐ!
zotya975 Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 3 órája, Geopake írta: A Bodynak van olyan alvázvédője ami kaucsuk+bitumen alapú.Az rugalmas.Vectrát ilyennel kentem meg régen. HB BODY 933 alvázvédő - Műgyanta, gumi, bitumen és viasz tartalmú alvázvédő, melyet speciálisan só és ned- vesség elleni védelemre terveztek. Kizárólag a karosszéria alsó részeire alkalmazható. Tökéletes pórusmentes felületet képez, gyorsan szárad és rugalmasságát -20 oC és +60 oC között megőrzi. Rendkívül jó tapadás érhető mind új, mind régi felületen. Felvitele speciális szórópisztollyal (BODY UBS) 5-6 bar nyomáson. (Finomabb réteg elérése esetén nitro hígító hozzáadása szükséges (5-10%). A termék viasz és kátrány tartalma miatt NEM FÉNYEZHETŐ! Igen, csak én alapból világosszürkét szerettem volna mint a gyári, hogy legyen homogén az autó alja, plussz ezen jobban látszik az esetleges sérülés. Ez meg ha jól tudom fekete. ha meg már fekete akkor itt van a hagyományos kátrány alapú. Igazából feltúrtam a netet a boltokat, de senki nem tudta megmondani mi az amivel gyárilag van megfújva a kocsi. A Body 950 fehér volt ,de az rugalmatlan és lepereg.
Geopake Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 5 perce, zotya975 írta: Igen, csak én alapból világosszürkét szerettem volna mint a gyári, hogy legyen homogén az autó alja, plussz ezen jobban látszik az esetleges sérülés. Ez meg ha jól tudom fekete. ha meg már fekete akkor itt van a hagyományos kátrány alapú. Igazából feltúrtam a netet a boltokat, de senki nem tudta megmondani mi az amivel gyárilag van megfújva a kocsi. A Body 950 fehér volt ,de az rugalmatlan és lepereg. Nekem a Trabantom sárga alvázvédővel volt lefújva.Ki tudja mit használnak a gyárak Ezt itt szürkének írja. HB BODY 910 FÉNYEZHETŐ ALVÁZVÉDŐ Kaucsuk bázisú, tixotropikus tulajdonságú, korrózió és kőfelverődésgátló anyag. Alkalmazható a futóművek, sárvédők és az alvázak védelmére. Kiváló tapadású, gyorsan száradó anyag. Átfényezhető mindenféle festékrendszerrel. Felvihető ecsettel vagy szórópisztollyal, 5-6 bar nyomáson. Hígítása 10-20 %-ban EXTRA NITRO hígítóval.V.O.C megfelelő Kiszerelés: 1 L Szín: szürke
zotya975 Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 3 perce, Geopake írta: Nekem a Trabantom sárga alvázvédővel volt lefújva.Ki tudja mit használnak a gyárak Ezt itt szürkének írja. HB BODY 910 FÉNYEZHETŐ ALVÁZVÉDŐ Kaucsuk bázisú, tixotropikus tulajdonságú, korrózió és kőfelverődésgátló anyag. Alkalmazható a futóművek, sárvédők és az alvázak védelmére. Kiváló tapadású, gyorsan száradó anyag. Átfényezhető mindenféle festékrendszerrel. Felvihető ecsettel vagy szórópisztollyal, 5-6 bar nyomáson. Hígítása 10-20 %-ban EXTRA NITRO hígítóval.V.O.C megfelelő Kiszerelés: 1 L Szín: szürke Igen, van sokfajta, eddíg már 3-at próbáltam, igazából senki nem tudja melyik milyen és elég drága ahhoz hogy próbálgassam, az egyik talán majd olyan lesz mint a gyári. Aztán a végén mivel valami kellett hát vettem a hagyományos bitumen alapút, igaz hogy nem szép, de legalább relatív olcsó és ugye " régen is jó volt".
Geopake Elküldve November28, 2016 Elküldve November28, 2016 1 perc, zotya975 írta: Igen, van sokfajta, eddíg már 3-at próbáltam, igazából senki nem tudja melyik milyen és elég drága ahhoz hogy próbálgassam, az egyik talán majd olyan lesz mint a gyári. Aztán a végén mivel valami kellett hát vettem a hagyományos bitumen alapút, igaz hogy nem szép, de legalább relatív olcsó és ugye " régen is jó volt". Még metál bronz barna is van https://autobeard.hu/Alvazvedo-viaszos-1-l-barna-Metallic#page_artdet_tabs
zotya975 Elküldve November29, 2016 Elküldve November29, 2016 8 órája, Geopake írta: Még metál bronz barna is van https://autobeard.hu/Alvazvedo-viaszos-1-l-barna-Metallic#page_artdet_tabs Ez úgy lenne jó, ha teljesen átfújnám vele a kocsi alját, és akkor homogén lenne a felület, de ahhoz nagyon sok mindent le kellene bontani.
presidentÁkos Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 Van valamilyen trükk, ha hidegbe mosom meg a kocsit ne fagyon be a zár vagy az ajtó?
Geopake Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 Zárjégoldó,ajtógumikra szilikon.Mínuszban nem érdemes kocsit mosni. 1
Cs. Zoltán Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 (edited) 39 perce, presidentÁkos írta: Van valamilyen trükk, ha hidegbe mosom meg a kocsit ne fagyon be a zár vagy az ajtó? Ne várd meg, míg -10 fokok lesznek. Töröld szárazra az ajtó éleit, Zárolajzó spray+ szilikon az ajtó gumi részeire. Módosítva December26, 2016 : Cs. Zoltán
Cs. Zoltán Elküldve December26, 2016 Elküldve December26, 2016 (edited) 5 perce, Geopake írta: Zárjégoldó,ajtógumikra szilikon.Mínuszban nem érdemes kocsit mosni. Bocs, ez még nem volt ott, mielőtt szerkesztettem. Módosítva December26, 2016 : Cs. Zoltán 2
Bmájki Elküldve Január2, 2017 Elküldve Január2, 2017 On 2016.12.26. at 20:58, presidentÁkos írta: Van valamilyen trükk, ha hidegbe mosom meg a kocsit ne fagyon be a zár vagy az ajtó? Az előttem szólókhoz csatlakozva: Ha tudod, inkább reggel mosd és napra állítsd le, talán estig megszárad. Állj be egy fűtött garázsba (ha nincs saját, akkor ismerős), vagy menj egy bevásárló központ mélygarázsába. 2
Bmájki Elküldve Január5, 2017 Elküldve Január5, 2017 On 2016.11.27. at 9:03, Bmájki írta: Köszi a segítséget! Megnéztem a karon, kúpos, de nem bordás (F-nél az első kúpos, bordás volt, de ott mertem feszegetni, mert lemezen volt). Akkor letöröm körben a műanyag takarást róla és keresek csapágylehúzót. Közben megtörtént a csere. Műanyagot körben le kellett törni, az alumínium középrész nem jött le, csapágylehúzóval sem. Jött a zeneszerszám (vasfűrész) és azzal finoman levágtam. Akkor láttam, hogy a tengely kúpos-bordás. Amikor a kart ráhúzom, az alu részbe belenyomódik a tengely és onnantól már az is bordás lesz. Tehát felrakásnál figyelni kell a helyes pozícióra!!! mert utána már fix.
scream24 Elküldve Január7, 2017 Elküldve Január7, 2017 Kihasználva a még januári szabadságot, neki láttam a már régóta esedékes hátsó lökös rendbetételéhez! Le is kaptam (persze egy csavar a kerékjárati ívben teljesen bele rohad, úgy kellett kifúrni , intézhettem egy ilyet )s ekkor látom, hogy a vonóhorog elég cudarul néz ki. Gondoltam, ha már lent a lökös lekapom a horgot is. Nos persze megint egy csavar kekeckedett, ami kipufogó dob felett van. Jó akkor marad! Megoldom a helyén. A hátsó kereket le kellett szedni még az előbbi művelethez. Mivel a kasztni legalján ahová az alsó csavar fogja a doblemezt is rozsdás egy kicsit, azt is orvosolom. Doblemez le. Huhh ami alatta volt retek.... Na de nem ragozom tovább, vettem sika-gard 6470 rücsi alvázvédőt. Nem azt mondom, hogy kiköpött olyan a színe , mint a gyárinak, de az anyaga nagyon hasonló. Le is spricceltem a kerékjárati íveket, a vonóhorgot és ahol láttam sérülést! S ha már igy nekiugrottam, ami ugyan nem volt tervezve elvégeztem az üregvédelmet is, hiszen hamarosan jön a latyakos taknyos idő. Ó igen s hab a tortán, hogy a vonóhorog dugalj is el volt törve, szutyok műanyag, most vettem fémet! Szó, mi szó én nem használnék már bitumines cuccokat, régen sem voltak túl jók, de nem volt más. Bár a semminél az is több. Tavasszal első dolgom lesz, hogy a küszöbburkolatokat leszedem, mert azok alatt is tetemes mennyiségű kösz gyűlt össze. 4
scream24 Elküldve Január14, 2017 Elküldve Január14, 2017 Kicsit összejött a munka így a végeredményt csak most tudom megosztani, hátha érdekel valakit. Tavasszal az első lökös következik. 3
Balazs831 Elküldve Január29, 2017 Elküldve Január29, 2017 Sziasztok! A következő dologgal szembesültem a minap: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=70220170128_131034.jpg Olyan, mintha magától felvált volna a festék a lökhárítón. Követ nem kapott. Kedden kicsit leverettem magasnyomásúval a koszt az autóról. Lehet ez okozhatta? Az autó 10 éves, a lökhárítón még a gyári fényezés van. Járt már így valaki?
Janó32 Elküldve Január29, 2017 Elküldve Január29, 2017 29 perce, Balazs831 írta: Sziasztok! A következő dologgal szembesültem a minap: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=70220170128_131034.jpg Olyan, mintha magától felvált volna a festék a lökhárítón. Követ nem kapott. Kedden kicsit leverettem magasnyomásúval a koszt az autóról. Lehet ez okozhatta? Az autó 10 éves, a lökhárítón még a gyári fényezés van. Járt már így valaki? Nagyjából 1 tenyérnyi helyen nekem is ilyen (több apró leverődés): anno egy szembe jövő busz a traktor által az útra hordott sárcsomókból egy méretesebbet a kocsi elejének vágott a benne lévő kövek verték le. Szerintem ez is kőfelverődés eredménye...
Recommended Posts