Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ezt is kihagyuk. Pont akkor lesz a soltvadkertki tali

Mondjuk én lehet, hogy pénteken le nézek délután!! Meg nyomok egy jó nagyadag fagyit, meg sütit... Fogyókúrázom.....

Elküldve
Mondjuk én lehet, hogy pénteken le nézek délután!! Meg nyomok egy jó nagyadag fagyit, meg sütit... Fogyókúrázom.....

Az kell neki. :devlish:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Igen erre gondoltam. De ez sajnos ,még mindig karcsú. Szóval napra bontva van -e valami programok. vetélkedők, alkatrész felismerő vetélkedő, stb... Ez érdekelne. Mert többen kérdezték tőlem,hogy mikor mi lesz. Mert vannak akik csak Szombaton jönnének le. :D

Veteránosok nagy része Szombaton . azt tudom. Mi- vagyis Én és Monzám. Csütörtöktől lent leszünk.

Remélhetőleg jó időnk lesz és kötünk ismeretségeket. Még.... ^_^ Üdv Attila

• 1 month later...
Elküldve
Én sajnos nem tudok jönni, mert más programom lesz akkor.

Más program??? Opel az első! Vagy már nem? ^_^

Persze a család is ott van. :D

Elküldve

5 éves házassági évforduló, és mivel anno a nászút elmaradt, azt is pótoljuk. De kövi hétvégén már nálunk lesz opeles ereszd el a hajam, eszem-iszom ^_^

Elküldve
5 éves házassági évforduló, és mivel anno a nászút elmaradt, azt is pótoljuk. De kövi hétvégén már nálunk lesz opeles ereszd el a hajam, eszem-iszom ^_^

Na !! Hol lesz?? Az a jó buli??

Elküldve

:D Hát be vallom . Még nem is hallottam ezt a nevet. Leánycsók. De megnéztem a térképen.. Biztos jó buli lesz, ha még piais. meg boci is lesz ott. ^_^ A leánycsókot én másképp ismerem. :D .. és az is jó... :D Üdv attila

• 1 month later...
Elküldve

:) -- Egy üzenet.--amit kaptam,hátha valakit érdekel!!!

--

Kedves Klubtagok !

Mint arról korábban írtam már, meghívást kaptunk a Budapesti Veterán

Vásár szervezőitől, hogy október 17.-én vasárnap az ő rendezvényükkel egy

időben tartsuk az őszi találkozónkat. Információk itt: www.oldmotors.hu

Néhány apróság:

- a területre reggel 5-től lehet bemenni, de nekünk elég 8-9 között

érkezni - nem csak Opelekkel lehet menni !!

- ha valaki akar árusítani, akkor azt megteheti

- nincs meghatározott időpont, ameddig maradni kell, aki akar, az

bármikor távozhat

Ha kérdésetek lenne, akkor nyugodtan forduljatok hozzám.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség és a klubvezetés

Ne felejtsétek, hogy ugyanitt lesz a szokásos Oldtimer Aukció is !

üdvözlettel

Dedeó Gyula

• 2 weeks later...
Elküldve

Oldi SHOW

Szóval ma kint voltam. kevesen voltak és lehetett rendesen fotózni és nem tolakodtak. Lehet a belépő sokakat vissza fog tartani,de most tényleg szép és sok veterán jármű volt ki állítva. És szépek voltak.

-- Felhívnám a figyelmeteket egy Új veterán klub tagunk kocsijára. A Poros Kadett karaván !! 3 ajtós és tipp- topp. Nagyon szépen fel újították. Minden elismerésem. Csak az a fránya pokróc ne maradt volna benne. :) ..

• 5 weeks later...
Elküldve

A Tavaszi Évadnyitónk Márc 20 környékére tervezzük. A Programot most már szervezzük.

- egyik ötlet az , hogy Tatabánya Turulmadár Majd Marczis Béla Múzeumi látogatás. Veterán Autók - Motorok Mustrálgása és Kaja. Esetleg el mehetünk egy katonai terepre ahol Katonásdit játszhatunk. Lövünk Vezetnénk tankokat stb.. na ja Hogy mennyiért azt majd később.

A Nyári Találkozót Augusztus 19-20-21 Tisza tó , na ,hogy melyik tábor és melyik oldalon azt még nem tudjuk. De oda találták ki ...

:( :excl: Üdv mindenkinek.

Elküldve

2010 . Dec.11. Szombat. Évadzáró összejövetel.

-

December 11-én szombaton 15 órától 18.30-ig. a Budapest, XVIII. kerület Ráday

Gedeon utca 35. alatti Thonett Pubban tartjuk az év végi "zárszámadásunkat".

-

Programok: egyénileg somlói, pizza, frissen sültek, vagy csak üdítő stb.

kívánság szerint

2010-es év értékelése, jövő évi tervek

Klubtagsági, új biztosítás kötése (a régieket nov. 30-ig kell felmondani, aki

váltani akar!)

Veterán Opel naptár

kötetlen beszélgetések.

Kérünk visszajelzést legkésőbb dec. 3-ig, hány fő várható, a hely foglalásához!

e-mailben, telefonon, sms-ben, : karasziferi@freemail.hu, 20/965-0175

Gondoltam,hátha valakiket itt is érdekelheti a beszámoló.

Jó hólapátolást. mert most nálunk esik...

• 2 weeks later...
Elküldve
A Tavaszi Évadnyitónk Márc 20 környékére tervezzük. A Programot most már szervezzük.

- egyik ötlet az , hogy Tatabánya Turulmadár Majd Marczis Béla Múzeumi látogatás. Veterán Autók - Motorok Mustrálgása és Kaja. Esetleg el mehetünk egy katonai terepre ahol Katonásdit játszhatunk. Lövünk Vezetnénk tankokat stb.. na ja Hogy mennyiért azt majd később.

A Nyári Találkozót Augusztus 19-20-21 Tisza tó , na ,hogy melyik tábor és melyik oldalon azt még nem tudjuk. De oda találták ki ...

:D :lol: Üdv mindenkinek.

A Katonai dolog ki marad! :lol: :) .. persze,ha milliárdosok lennénk,ügye!! :D 1óra / 6 főig 87.000.- forintocska.

Mennénk 40 en. kb. Mennyit kell ott hagyni???

Lőttem magamnak egy ön gólt!! Szóval más program lesz e helyett. :D

• 1 month later...
Elküldve

Idei év első összejövetel Február.5.-én lesz. 18.-ker. Zádor utca. Dedeó Gyulánál. 15.30 kor. Szombatra esik. De remélhetőleg csak a napja és az eső nem fog esni... :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.