monza Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ezt is kihagyuk. Pont akkor lesz a soltvadkertki tali Mondjuk én lehet, hogy pénteken le nézek délután!! Meg nyomok egy jó nagyadag fagyit, meg sütit... Fogyókúrázom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mondjuk én lehet, hogy pénteken le nézek délután!! Meg nyomok egy jó nagyadag fagyit, meg sütit... Fogyókúrázom..... Az kell neki. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Az kell neki. :D Tudtok valami program füzetről?? A Júli nagy tali programra gondolok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Tudtok valami program füzetről?? A Júli nagy tali programra gondolok.. Erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Igen erre gondoltam. De ez sajnos ,még mindig karcsú. Szóval napra bontva van -e valami programok. vetélkedők, alkatrész felismerő vetélkedő, stb... Ez érdekelne. Mert többen kérdezték tőlem,hogy mikor mi lesz. Mert vannak akik csak Szombaton jönnének le. :D Veteránosok nagy része Szombaton . azt tudom. Mi- vagyis Én és Monzám. Csütörtöktől lent leszünk. Remélhetőleg jó időnk lesz és kötünk ismeretségeket. Még.... ^_^ Üdv Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kecskeméti bulira jöttök ügye. Remélem lesznek megint egypáran. És az idő is jó lesz. Még.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Én sajnos nem tudok jönni, mert más programom lesz akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én sajnos nem tudok jönni, mert más programom lesz akkor. Más program??? Opel az első! Vagy már nem? ^_^ Persze a család is ott van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 5 éves házassági évforduló, és mivel anno a nászút elmaradt, azt is pótoljuk. De kövi hétvégén már nálunk lesz opeles ereszd el a hajam, eszem-iszom ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 5 éves házassági évforduló, és mivel anno a nászút elmaradt, azt is pótoljuk. De kövi hétvégén már nálunk lesz opeles ereszd el a hajam, eszem-iszom ^_^ Na !! Hol lesz?? Az a jó buli?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Na !! Hol lesz?? Az a jó buli?? ITT . Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ITT . :D Hát be vallom . Még nem is hallottam ezt a nevet. Leánycsók. De megnéztem a térképen.. Biztos jó buli lesz, ha még piais. meg boci is lesz ott. ^_^ A leánycsókot én másképp ismerem. :D .. és az is jó... :D Üdv attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 :) -- Egy üzenet.--amit kaptam,hátha valakit érdekel!!! -- Kedves Klubtagok ! Mint arról korábban írtam már, meghívást kaptunk a Budapesti Veterán Vásár szervezőitől, hogy október 17.-én vasárnap az ő rendezvényükkel egy időben tartsuk az őszi találkozónkat. Információk itt: www.oldmotors.hu Néhány apróság: - a területre reggel 5-től lehet bemenni, de nekünk elég 8-9 között érkezni - nem csak Opelekkel lehet menni !! - ha valaki akar árusítani, akkor azt megteheti - nincs meghatározott időpont, ameddig maradni kell, aki akar, az bármikor távozhat Ha kérdésetek lenne, akkor nyugodtan forduljatok hozzám. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség és a klubvezetés Ne felejtsétek, hogy ugyanitt lesz a szokásos Oldtimer Aukció is ! üdvözlettel Dedeó Gyula Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Klubb nap. Képek.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Klubb nap. Képek.... :) Nem megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Nem megy <_< Képek na mégegyszer remélem most jó.. :D Vagy (( http://monza-attila.xfree.hu/205372 )) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 <a href="http://"%20 %20<a%20href="http://monza-attila.xfree.hu/205372""%20target="_blank">http://monza-attila.xfree.hu/205372"</a>" target="_blank">Képek na mégegyszer</a> remélem most jó.. :D Vagy (( http://monza-attila.xfree.hu/205372 )) :) Amit mailben küldtél, jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Amit mailben küldtél, jó volt. Nem értettem,hogy itt mért nem volt jó. Valami le maradt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Oldi SHOW Szóval ma kint voltam. kevesen voltak és lehetett rendesen fotózni és nem tolakodtak. Lehet a belépő sokakat vissza fog tartani,de most tényleg szép és sok veterán jármű volt ki állítva. És szépek voltak. -- Felhívnám a figyelmeteket egy Új veterán klub tagunk kocsijára. A Poros Kadett karaván !! 3 ajtós és tipp- topp. Nagyon szépen fel újították. Minden elismerésem. Csak az a fránya pokróc ne maradt volna benne. :) .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Oldtimer Show Szép autókkal Tényleg érdemes megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 --- http://monza-attila.xfree.hu/205629 ------ Ha az előző nem nyitná meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 A Tavaszi Évadnyitónk Márc 20 környékére tervezzük. A Programot most már szervezzük. - egyik ötlet az , hogy Tatabánya Turulmadár Majd Marczis Béla Múzeumi látogatás. Veterán Autók - Motorok Mustrálgása és Kaja. Esetleg el mehetünk egy katonai terepre ahol Katonásdit játszhatunk. Lövünk Vezetnénk tankokat stb.. na ja Hogy mennyiért azt majd később. A Nyári Találkozót Augusztus 19-20-21 Tisza tó , na ,hogy melyik tábor és melyik oldalon azt még nem tudjuk. De oda találták ki ... :( :excl: Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 2010 . Dec.11. Szombat. Évadzáró összejövetel. - December 11-én szombaton 15 órától 18.30-ig. a Budapest, XVIII. kerület Ráday Gedeon utca 35. alatti Thonett Pubban tartjuk az év végi "zárszámadásunkat". - Programok: egyénileg somlói, pizza, frissen sültek, vagy csak üdítő stb. kívánság szerint 2010-es év értékelése, jövő évi tervek Klubtagsági, új biztosítás kötése (a régieket nov. 30-ig kell felmondani, aki váltani akar!) Veterán Opel naptár kötetlen beszélgetések. Kérünk visszajelzést legkésőbb dec. 3-ig, hány fő várható, a hely foglalásához! e-mailben, telefonon, sms-ben, : karasziferi@freemail.hu, 20/965-0175 Gondoltam,hátha valakiket itt is érdekelheti a beszámoló. Jó hólapátolást. mert most nálunk esik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 A Tavaszi Évadnyitónk Márc 20 környékére tervezzük. A Programot most már szervezzük. - egyik ötlet az , hogy Tatabánya Turulmadár Majd Marczis Béla Múzeumi látogatás. Veterán Autók - Motorok Mustrálgása és Kaja. Esetleg el mehetünk egy katonai terepre ahol Katonásdit játszhatunk. Lövünk Vezetnénk tankokat stb.. na ja Hogy mennyiért azt majd később. A Nyári Találkozót Augusztus 19-20-21 Tisza tó , na ,hogy melyik tábor és melyik oldalon azt még nem tudjuk. De oda találták ki ... :D :lol: Üdv mindenkinek. A Katonai dolog ki marad! :lol: :) .. persze,ha milliárdosok lennénk,ügye!! :D 1óra / 6 főig 87.000.- forintocska. Mennénk 40 en. kb. Mennyit kell ott hagyni??? Lőttem magamnak egy ön gólt!! Szóval más program lesz e helyett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Idei év első összejövetel Február.5.-én lesz. 18.-ker. Zádor utca. Dedeó Gyulánál. 15.30 kor. Szombatra esik. De remélhetőleg csak a napja és az eső nem fog esni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts