rtomi Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ma délután klubgyűlés lesz a Zádor utcában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ma délután klubgyűlés lesz a Zádor utcában! :) az mi szokott lenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2008 az mi szokott lenni ? Klubgyűlés. Összejövünk beszélgetünk nézünk szép veterán autókat. Ma éppen a programtervezetet beszáltük át,hogy milyen találkozók kirándulások lesznek az első félévben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 klassz :) és milyen talik lesznek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2008 klassz :) és milyen talik lesznek ? Hamarosan megtudod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 :) rendben ! köfi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Tisztelt klubtagok! A Márciusi klubnapot egy tavaszi kirándulással szeretnénk egybekötni 2008 Március 15.-én! A kirándulás célja a ráckevei Savoyai Kastélypark megtekintése és egy jó hangulatú tavaszi összeröffenés. Itt gyönyörű környezetben töltenénk el a napot egy közös veterános konvolyozás után. :-) Indulás Március 15.-én 9 óra 45-kor a Klub székhelye elől. Budapest XVIII.-ker Zádor u. 6. Ebéd a Kastélyszállóban lenne. Képek: www.savoyai.hu Kérek minden klubtagot,hogy aki részt kíván venni a kiránduláson az legkésőbb Február 29-ig jelentkezzen Karaszi Gábor klubvezetőnél.(Pontos létszám megadásával.) E-mail: karaszig@hu.inter.net vagy Telefon: 20/965-0175 Reméljük minél többen leszünk és jó hangulatban fog telni a nap. Üdvözlettel MVOK vezetősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Jó volt a találkozó. Jó sokan voltunk. (Be sem fért mindenki a kastély udvarba) A kaja is jó volt,hamar elrepült az idő. Képeket majd töltök fel. Üdv. Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Kedves Veterán Autós Barátaink! Nagy szeretettel invitállak Benneteket Villányba a tüzes vörösborok hazájába az idei tavasz legütősebb veteránautós megmozdulására. Május 1-2-3-án a III. Villányi BorZsongás Fesztivál kísérő rendezvényeként megrendezésre kerülő veterán autós és motoros találkozó lesz rendezvényünk kiemelt eseménye. Szeretnénk, ha minél többen eljönnétek és megtisztelnétek bennünket részvételetekkel rendezvényünkön. Minden veterán autóval, valamin motorkerékpárral érkező kedves barátunkat a szombati napon egy pohár Villányi borra, valamint egy ebédre szeretettel meghívunk a fesztivál területén kialakított bor- és pálinka udvarba. Ennek csupán annyi feltétele van, hogy regisztráljatok nevetek és gépkocsitok ill. motorkerékpárotok típusának megjelölésével, az info@borzsongas.hu e-mail címre. A részletes programot megtaláljátok a fesztivál hivatalos honlapján: www.borzsongas.hu Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Baráti üdvözlettel, Pauli Zoltán Szervező Info: 06 20 317 6165 www.borzsongas.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 jól hangzik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Pont Soltvadkert lesz akkor. Ráadásul nem hinném, hogy a Rekimre iváncsiak volnának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Pont Soltvadkert lesz akkor. Ráadásul nem hinném, hogy a Rekimre iváncsiak volnának. milesz ? az hol van .. messze van az nekünk ? lusta vagyok már annyit vezetni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Kb 100 km Mohácstól. Mindig jó bulik szoktak lenni, és naon jó a fagyi is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Kb 100 km Mohácstól. Mindig jó bulik szoktak lenni, és naon jó a fagyi is :D és ez május 1 én ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Máj 2-3-4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Máj 2-3-4. ahhha . köfi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Voltam ma a Syma csarnokban, a veterán jármű kiállításon. Voltak szép Opelek is. Veterán kiállítás Az egyik autó kakukktojás :D (nem a Vauxhall) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hali. Én is voltam ott, lett vagy 200 kép nekem. Majd mazsolázgatok és feltöltök pár szépet. Nekem kicsit kevésnek tűnt a felhozatal vagy a belépő volt drága...... Ha van valakinek valami külön kérése, hogy miről rakjak fel képet, mondja. :) a kakukktojás sztem a szürke, ami hasonlit a kékre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 a kakukktojás sztem a szürke, ami hasonlit a kékre :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 A kabrio Kapitant volt szerencsém élőben látni, motorterét is kinyittatni. Gazdájával vagy 2 órát beszélgettünk. Nagyon jófej srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Üdv mindenkinek. 2010.04,17.- Szombaton 10 órakor találkozunk a kerepesi és a Kersztúri utnál lévő Benzin kút mögött. OMV. Innen indulunk egy körútra!! Elmegyünk a ( sokadalom.hu ) összejövetelre is. A Margit híd és az árpád híd alsó rakpart. Ez egy pont gyűjtő menet lesz . majd megyünk a Oldtimer EXPO ra. Pontszerzés lényege,hogy olcsóbb vagyis ingyenes is lehet a belépő. Márc.15. Szombat!! Egésznapos buli. XXII.ker 70.-es útról Dózs György ut. végéig. TT ipar telep. Július.26.- Aug-1. (gondolom tudjátok) Zamárdi II. .. Jó kikapcsolódást, benzingőz örültek. :) .. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Sziasztok!!! OLDTIMER EXPO képek itt! ------- http://monza-attila.xfree.hu/189225 --------- Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Sziasztok. 2010-05-15. én Veterános össze jövetel lesz.. Az oldalon fent vannak az információk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ezt is kihagyuk. Pont akkor lesz a soltvadkertki tali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts