berlina Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Kaptam egy ajánlatot karcmentes hibátlan új bal tükörre 65 Eur-ért. Az eladó Opel GT Kadett B-hez írja. fotókon utánakerestem, ebben az idősszakban nem találtam típuspecifikus tükröt, képeken mind ugyanaz, de ez nem jelenti azt, hogy pont ez A Ascira is jó. ez lenne az: jó ez nekem vgy nem? ha nem: megrendeljem-e valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Kaptam egy ajánlatot karcmentes hibátlan új bal tükörre 65 Eur-ért. Az eladó Opel GT Kadett B-hez írja. fotókon utánakerestem, ebben az idősszakban nem találtam típuspecifikus tükröt, képeken mind ugyanaz, de ez nem jelenti azt, hogy pont ez A Ascira is jó. ez lenne az: http://i13.ebayimg.com/01/i/07/4d/e2/6c_1_b.JPG jó ez nekem vgy nem? ha nem: megrendeljem-e valakinek? Nekem a C Rekordhoz is ilyen van eredetileg. (Jobbos kéne) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2006 megvan a válasz: (benyomtam néhány forumra, válaszra várva) 3 különböző fajta van abban az időszakban, bár nagyon hasonlóan néznek ki: Kadett B Opel GT a lába kicsit öblös Rekord C Manta A a Reki és a Manta/Ascona karjának más a szöge, valamint a GT tükör lábán más a csavartávolság szal nekem nem alkalmas.... :huh: fölírjam a listámra a C Reki jobbost? ha igen max mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 fölírjam a listámra a C Reki jobbost? ha igen max mennyiért? 5 ezret még adok érte. Legfeljebb maradnak a GT tükrök fent,ha nem lesz annyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts