foturban Elküldve November30, 2014 Megoszt Elküldve November30, 2014 2001-től a benzines Omegák is "Drive by wire" megoldásúak, azaz nincs gázpedál bowden. Így biztosan elég Tech2-vel engedélyeztetni ha megfelelő az indexkar, és nem kell a kiegyenlítő tartály alatti Tempomat bowden húzogató motoros egység. Szia! Köszi! Jó hír, én is így gondoltam :) Esetleg tudsz valakit ajánlani akinek van Tech2 je és tud nekem ebben segíteni? (BP XV. Ker és környéke) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November30, 2014 Megoszt Elküldve November30, 2014 Opel szervízek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November30, 2014 Megoszt Elküldve November30, 2014 Szia! Köszi! Jó hír, én is így gondoltam :) Esetleg tudsz valakit ajánlani akinek van Tech2 je és tud nekem ebben segíteni? (BP XV. Ker és környéke) Köszi! Ahogy MalterKoma írta, Opel márkaszervizekben tudnak neked segíteni, de előtte esetleg meg lehetne nézni OP-COM-mal is, lehet tudja állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December2, 2014 Megoszt Elküldve December2, 2014 Wessz nicknevű kollegát keresd. Elvileg Törökbálinton székel. Szia! Köszi! Jó hír, én is így gondoltam :) Esetleg tudsz valakit ajánlani akinek van Tech2 je és tud nekem ebben segíteni? (BP XV. Ker és környéke) Köszi! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
foturban Elküldve December3, 2014 Megoszt Elküldve December3, 2014 Wessz nicknevű kollegát keresd. Elvileg Törökbálinton székel. Ez a "beszéd"! Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
singlee Elküldve December8, 2014 Megoszt Elküldve December8, 2014 Üdv. Akkor ha jól olvasok nekem elég csak kapcsolót cserélni, össze dugni s megy a tempomatom. 98-es kiadású 2.5 td caravan cd. Ja s mácsik keverős még a váltó. S ha már itt vagyok had kérdezzek. Űlés fűtést utólag be lehet szerelni? mert azt hiszem az enyémben nincs vagy csak nem jó, még nem volt időm azt bontani hogy megnézzem mi az ábra, hogy van-e vagy nincs benne. Az ülésen egy gomb van ami mozgatja előre háta. Az elakadás jelző kapcsoló mellett meg egy ablak fűtéshez hasonló kapcsoló van csak a közép konzolon. Ezek szerint akkor az enyémben nincs ilyen. Csak kérdezek mert nekem most van ilyen kocsim elsőre. De most elsőre a reggeli nehéz inditást okát keresem, mert ha áll többet akkor lelevegősödik ez a szép auto, de rajt vagyok a projekten. Ja s valaki aki már turkált a motor térben. Az egr szelepnél, s a szivó csonk alján van összessen 3 rádugós levegő cső, gondolom vákum. s van 3 cső is, az volna a kérdés melyik hova megy? Valaki tud erre nekem válaszolni, esetleg lefényképezni az övét? Köszike előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December9, 2014 Megoszt Elküldve December9, 2014 Ha van kapcsoló a kuplungpedálnál, akkor elég az irányjelző-kapcsolót cserélni. De arra figyelj, hogy két vezetékes kapcsoló kell a Td-hez. Ha minden megvan, engedélyezni kell Tech2-vel, vagy Op-commmal.Ülésfűtes megoldható utólag, ha nem bőrös az autód. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Relly Elküldve Július8, 2015 Megoszt Elküldve Július8, 2015 A b1-hez való eltérő évjáratú tempomatmotorok lábkiosztásáról létezik valamiféle dokumentáció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rozi Elküldve November2, 2015 Megoszt Elküldve November2, 2015 Sziasztok én ma léptem be ide hozzátok 2001 2.2 dth omegám van ,tempomatot szeretnék belerakni egy másik ugyanolyan autoból ki tudom szerelni ,csak az a kérdés ,hogy mit ?és hogyan kellene egy kis segítség .köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
BigFatPete Elküldve Február10, 2016 Megoszt Elküldve Február10, 2016 On 2015. 11. 02. at 7:41, Rozi írta: Sziasztok én ma léptem be ide hozzátok 2001 2.2 dth omegám van ,tempomatot szeretnék belerakni egy másik ugyanolyan autoból ki tudom szerelni ,csak az a kérdés ,hogy mit ?és hogyan kellene egy kis segítség .köszönöm Bár valószínűleg nem olvasod el, de a válasz egyszerű: ha ki tudod szerelni, akkor ugyan úgy kell beszerelni is. Nem kell semmit programozni, beszerelés után működik a tempomat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts