nyuszifül Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Akkor elegendő ha a póló hátuljára megy a logó?Opel Club Debrecen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Akkor elegendő ha a póló hátuljára megy a logó?Opel Club Debrecen? előre sztem felesleges. én egy olyan verziót is el tudok képzelni,ahol elöl,kis méretben van rajta,a márkajelzés helyén Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 Az nem fog menni.. A talit én nem tetetném rá, mert ez nem csak erre az egy alkalomra szól.Sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május11, 2007 Megoszt Elküldve Május11, 2007 én egy olyan verziót is EL TUDOK KÉPZELNI ... talit sztem sem kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Srácok a pólókat nálam lehet átvenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Srácok a pólókat nálam lehet átvenni... Aki XL-est rendelt, azét felpróbálnám, hogy akkor én is olyat rendeljek-e, ugyanis annyira különböznek a méretek, néha az L-es is jó, néha meg csak az XXL-es, és ez nem azért, mert hízok, meg fogyok :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Aki XL-est rendelt, azét felpróbálnám, hogy akkor én is olyat rendeljek-e, ugyanis annyira különböznek a méretek, néha az L-es is jó, néha meg csak az XXL-es, és ez nem azért, mert hízok, meg fogyok :-)) Sajnálom a rendelés anno megtörtént, ezek alapján ment a gyártás, írtam akkor utólagos reklamáció nincs!!!!Én pedig nem fogom megfinanszírozni, ha megggondolta magát vki, erre igazán nincs kapacitásom, jó lenne ha nem csinálnátok hülyét az emberből!A pólók ki lettek fizetve, visszatáncolás nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Sajnálom a rendelés anno megtörtént, ezek alapján ment a gyártás, írtam akkor utólagos reklamáció nincs!!!!Én pedig nem fogom megfinanszírozni, ha megggondolta magát vki, erre igazán nincs kapacitásom, jó lenne ha nem csinálnátok hülyét az emberből!A pólók ki lettek fizetve, visszatáncolás nincs! Tudtommal én még nem rendeltem, de ha mégis vettél nekem, akkor semmi gond, megveszem azt, hátha pont el lett találva a méret. Szívesen mondanám, hogy ó bár lenne még idő, de valójában már nagyon várom a bulit, úgyhogy leszamilesz. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Ha nem rendeltél akkor az megint csak a te bajod, hónapok óta porondon volt a dolog.Ez esetben ha marad akkor kaphatsz, de szerintem több lett rendelve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 :rolleyes: Srácok, a debreceni tali ajándékaként rendelt cdtartóból még kiosztásra vár néhány, de szerintem maradni fog belőle, a sorsáról már beszéltünk korábban, de lassan ezt is tisztázni kellene.Gondolkodjatok rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Kettőt vennék. De nem lehetne itt a fórumon árúsítani? Mondjuk, a találkozós topicba rakni egy kiárúsítás topicot, vagy valami efféle. Végülis, aki csak egy napra jött, azt is érdekelheti. Vagy azt is, aki ott sem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 Erre irányult a kérdés...mert ugyebár nagyvonalakban ezt már eldöntöttük, és most kellene a lényeg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli5 Elküldve Augusztus13, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 Tisztelt Debreceni Opelklub tagok. Futó Zoltán vagyok, és nagyon szeretnék közétek tartozni. Kérdés? Lehet e a tagdílyat valahol Debrewcen városában befizetni, vagy marad az OTP :) Még2 kinek kell visszajelezni ha befizettem, és kitől kell pólót kérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2007 legegyszerűbb befizetése a tagdíjnak az OTP. :) Póló meg hát ha esetleg még van akkor lehet némi összeg fejében tudunk adni, erről majd Nyuszi nyilatkozik. Ha meg nincs, akkor ha legközelebb csináltatunk, akkor majd lesz. B) Na de a többi már nem ebbe a topikba tartozik feltétlenül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts