nyuszifül Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Srácok!SOS ben kéne a pólóra szánt motívum!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 ahogy látom,a többség a kettes variáció mellett döntött vagy nem erre gondoltál? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 ahogy látom,a többség a kettes variáció mellett döntött vagy nem erre gondoltál? :unsure: az az autómatrica, én pólóról beszéltem, és nem szavazást kértem, hanem képet Fiatalság-bolondság :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2007 Nyuszi! Ha más nincs, akkor ott a képtáramban a korábbi minta. sajna én most örülök, hogy megy a gép. szerkesztés kizárt... így is sz@pat a .net 2.0 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Ha az itt belinkelt kép kevés (vagy épp túl sok), akkor legyen az előző verzió, amit mackó csinált az előző pólókra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Hogy tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2007 tetszik, bár 1részt talán a webcím lehetne kisbetű, no meg ugye nem mindegy hol és mennyi. :rolleyes: a másik helyet is meg kell konkrétan kérdezni. :mellow: no de én most elhúzok, telefonon sem leszek elérhető csak este... vagyis közvetetten esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 tetszik, bár 1részt talán a webcím lehetne kisbetű, no meg ugye nem mindegy hol és mennyi. :rolleyes: a másik helyet is meg kell konkrétan kérdezni. :mellow: no de én most elhúzok, telefonon sem leszek elérhető csak este... vagyis közvetetten esetleg. Oké, de ne feledd, hogy olvashatónak kell lennie és döntött üvegen, ami miatt még kisebbnek tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 elküldeném az árajánlatkérést a pólóra, hány db kell akkor? És mellékes kérdés a szín, tudom hogy kéket beszáéltünk sárga felirattal, de nem lehetne inkább sárga fekete felirattal????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 elküldeném az árajánlatkérést a pólóra, hány db kell akkor? És mellékes kérdés a szín, tudom hogy kéket beszáéltünk sárga felirattal, de nem lehetne inkább sárga fekete felirattal????? a sárga-fekete összeállítás nekem jobban tetszik de akármilyen is lesz,én kérek 1 db-ot Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Részemről jó a sárga-fekete. Én is kérek egy darabot. Ez már 2. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2007 ahogy msn-en megbeszéltük... szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 ahogy msn-en megbeszéltük... szerintem. :mellow: :rolleyes: Ja, most nézem az időpontot. Bocsi! Kérek engedélyt meghunyászkodni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Nyuszi! Nem félsz, hogy sokat fog csörögni a telefonod??? Mit fog látni mindenki...egy csinos hölgyemény furikázik...és hopp...ott a hátsó szélvédőn a telószáma is... :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 A sárga-fekete nekem is jó, kérnék 1db-ot ha lehet köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2007 Megoszt Elküldve Április28, 2007 Nyuszi! Nem félsz, hogy sokat fog csörögni a telefonod??? Mit fog látni mindenki...egy csinos hölgyemény furikázik...és hopp...ott a hátsó szélvédőn a telószáma is... :mellow: :unsure: Ez volt a cél, a tali csak egy álca :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Ez volt a cél, a tali csak egy álca :mellow: :rolleyes: :unsure: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Nyuszi! Nem félsz, hogy sokat fog csörögni a telefonod??? Mit fog látni mindenki...egy csinos hölgyemény furikázik...és hopp...ott a hátsó szélvédőn a telószáma is... :rolleyes: :mellow: A lényeg!!! Teló száma is rajta van???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 A lényeg!!! Teló száma is rajta van???? :rolleyes: Azzal nem járna jól anyagilag a messzi svédeknél! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Srácok pólóügyben SOS döntés, ha vki tud konferenciát hívni, tegye meg, ellenben délután msnen! A mások régiós dologgal van egy csöppnyi gond!SOS!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2007 asszem az msn eredményes volt. most már csak a srácon múlik, hogy tényleg lerendeztük-e méretekről ezt találtam a topik legelején: Méretek: Nyuszi XL I_S XL SzaboT XL S.Sanyi M Vascona XL Lujdzsi XL Kiccsikó XL CORSikA M Ember2 XL Mackósajt XL Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Az enyém okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Én most lemondok róla! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Bocs, hogy belepiszkálok, de tudjátok a jóllét miatt egy X-et hozzá kell tennem az én méretemhez! :rolleyes: :mellow: Méretek: Nyuszi XL I_S XL SzaboT XL S.Sanyi M Vascona XL Lujdzsi XL Kiccsikó XXL CORSikA M Ember2 XL Mackósajt XL Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 sRácok akkor a megadott méretek alapján a pólókat megrendeltem, visszaút nincs, utólagos reklamációt nem fogadok el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts