nyuszifül Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Időközben más vonalon is terveztetek egyet :blink: , hátha jó lesz, de hogy mibe fog az nekem kerülni, még nem tudom :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Időközben más vonalon is terveztetek egyet :blink: , hátha jó lesz, de hogy mibe fog az nekem kerülni, még nem tudom :unsure: ;) a sejtelmes fogalmazásból ítélve,remélem semmibe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 a sejtelmes fogalmazásból ítélve,remélem semmibe :blink: hát én is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Amúgy lehet tudni milyen kép? ami a pólóra kerülhetne? A 71-es hsz-nél belinkeltem. Azt fejeztem be (méret, formátum). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Srácok kellenének a szórólapok, és a pólóminta terve, a cégen belül megpróbálok vmit intézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Srácok kellenének a szórólapok, és a pólóminta terve, a cégen belül megpróbálok vmit intézni. Most hétvégén itthon leszek és úgy néz ki, hogy lesz pár fölös órám. Megnézem, hogy mit tud a Corel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 A régiós matricára vonatkozó elképzeléseiket most hétvégén szeretném látni.Mert jövőhéten készítenénk belőle egy mintát.És ha megfelel, akkor tömeggyártás. Első gondolatom: debrecen.opelklub.hu hasonló méretben, és stílusban mint a klubos, illetev kicsiben.Vagy lehetne az Opel Klub Debrecen is, de akkor nem találnak ránk. Szóval jó lenne ha mondanátok valamit, mert az idő telik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
3D Ani Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 A régiót népszerűsítő, vagy csak az egyszerűbb beazonosítást lehetővé tévő pólók, egyebek. :lol: Hali! Én is beszállnék ebbe. Sőt a gyártását ezeknek az ajándékoknak vállalom szivesen! Mi is foglalkozunk ilyennel. Honlapunk: http://www.fantaziastudio.com Ha érdekel a dolog, várom válaszod. Nagyobb mennyiségű rendelés esetén jelentős árengedményt tudunk biztosítani. Üdv. Anita. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Hali! Én is beszállnék ebbe. Sőt a gyártását ezeknek az ajándékoknak vállalom szivesen! Mi is foglalkozunk ilyennel. Honlapunk: http://www.fantaziastudio.com Ha érdekel a dolog, várom válaszod. Nagyobb mennyiségű rendelés esetén jelentős árengedményt tudunk biztosítani. Üdv. Anita. Mindenképpen,ezért is szóltam neked :lol: Majd írok egy mailt a konkrét elképzelésekről, és tárgyalhatiunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Srácok, tessék válogatni, szavazni, javaslatokat Lujdzsinak továbbítani http://kepfeltoltes.hu/view/070131/debrece...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Részemről kettes, de az én véleményem nem számít. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 hé, nem c-vel van a címben,? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 2 v. 4 v 6. Bár a 9,10,11 hogy lenne? fekete alappal fehérrel? ui: és c-vel van a cím!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Igyekezzünk egyet kiválasztani magunknak...bár én semnagyon tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Szóltam az illetékenciának a késztermék C-vel lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 2 számú tetszik nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Akkor eddig 2-es, Lujdzsi akkor szerintem a többiből nagyon nem is kell próba, pocsékba...de ebből ha lehet én kérnénk kisméretűt is, amiylet beszéltünk....oké?megnézzük, ha jól mutat, akkor mehet a sorozatgyártás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 részemről kettes számú versenyző Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2007 akkor 2-eske! És ha lehet esetleg kicsiben nekem is! ui: abban nem gondolkoztok, hogy a fórumos nick-eket is esetleg matrinyázni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 akkor 2-eske! És ha lehet esetleg kicsiben nekem is! ui: abban nem gondolkoztok, hogy a fórumos nick-eket is esetleg matrinyázni? azért még várjuk meg a többieket is,több aktív tag nem mondott még semmit :unsure: nicket én személy szerint nem támogatom,nem akarom teleragasztgatni az autót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 a kicsit úgy értettem mintába, hogy lássuk mutat-e, és ha igen akkor gooo. a nevemet én sem rakom a kocsira, max talikon Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Nekem nem jön be a kép, de bízom bennetek. Legyen a 2-es. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Idebent meg bejött a kép... Nekem tetszik a 6-os is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Első gondolatom: debrecen.opelklub.hu hasonló méretben, és stílusban mint a klubos, illetev kicsiben.Vagy lehetne az Opel Klub Debrecen is, de akkor nem találnak ránk. Szóval jó lenne ha mondanátok valamit, mert az idő telik....Amúgymeg csak beírják googliba, áés kidobja rögtön (gondolom) nekem nem jelenik meg az a kép, vagy amit választani lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 A nick-hez nekem van egy öteletm. Holnap 6-ra jövök melózni és meglátom, hogy mit tehetek az ügyben. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts