Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 én mint kívülálló a nagytemplomos tervet ajánlanám..és szép legyen mert nekem is kell majd olyan póló :wub: szimpatizáns vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 én mint kívülálló a nagytemplomos tervet ajánlanám..és szép legyen mert nekem is kell majd olyan póló B) szimpatizáns vagyok :lol: persze kaphatsz! de nem régiótagoknak FELÁRAS :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 persze kaphatsz! de nem régiótagoknak FELÁRAS :wub: :P :P sztem ha ezt elolvassa asszonyod kapsz majd a fejedre :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Ti meg mackótól, ha nem hessentek át a chat-be! :P Meg én is... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Sokat gondolkodtam, hogy mi az, ami mindenkire jellemző, ezért leválthatná a Nagytemplomot. De a sörön kívűl mást nem találtam. :P De viccen kívül: akárhogy is nézzük, a fórum, és azon kívül Debrecen az, ami közös bennünk. A fórum, mint kapocs ott van, mint MOTE embléma, de ez összeköti a kecskemétieket, a pestieket, és még sok kis társaságot is. Ahhoz, hogy kihangsúlyozzuk, hogy mi honnan is vagyunk, vagy hova tartozunk, azt hiszem, hogy kell a templom. (Vagy esetleg egy virágkarneválos kocsi képe. :wub:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 ... Ahhoz, hogy kihangsúlyozzuk, hogy mi honnan is vagyunk, vagy hova tartozunk, azt hiszem, hogy kell a templom. (Vagy esetleg egy virágkarneválos kocsi képe. :wub:) Asszem a Nagytemplomot könnyebb (olcsóbb) hímeztetni, mint egy karneváli kocsit. Pláne ha tényleg nem lesz jövőre karnevál... Meg ki tudja, hogy az hogy néz ki hímezve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 A karneválost hülyeségből írtam ám! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 A karneválost hülyeségből írtam ám! :wub: Ja! Pedig volt róla szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Előlre javasolhatom a már korábban készült pólók mintájára a feliratot? benne van a MOTE, a debrecen és a nickünk is. :wub: Hátulra meg ha köll, akkor szóljatok, megpróbálok én is valamit csinálni, csak most du-s héten elég nehéz időt szakítanom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember23, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2006 Előlre javasolhatom a már korábban készült pólók mintájára a feliratot? benne van a MOTE, a debrecen és a nickünk is. :wub: Hátulra meg ha köll, akkor szóljatok, megpróbálok én is valamit csinálni, csak most du-s héten elég nehéz időt szakítanom. :P Annak a mintája szerintem is jó az amit a mackóék csaináltattak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 srácok, kellenének a pólóminta-tervek, vinném a hímzőhöz, árat kérni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 SzaboT!Akkor rákérdezel majd a cimborádnál, hogy át tudja- e fordítani a képet? Mert "lassan" el kéne kezdeni a varratást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Fenti kérdéseimre válasz?Vagy induljak el aztán lesz ami lesz? :lol: Mert ha a terveket én csinálom.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Fenti kérdéseimre válasz?Vagy induljak el aztán lesz ami lesz? :lol: Mert ha a terveket én csinálom.... :lol: A hétvégén megyek a sráchoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 A hétvégén megyek a sráchoz. thx :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Jut eszembe Tamás sikerült a logóval kezdeni valamit? Ha nem akkor a héten én viszek valami általam kreáltat, és elkezdetem a gyártást Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Jut eszembe Tamás sikerült a logóval kezdeni valamit? Ha nem akkor a héten én viszek valami általam kreáltat, és elkezdetem a gyártást Az első lépés kész. Tegnap este megcsináltam a gépét... Most már van min megszerkesztenie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Az első lépés kész. Tegnap este megcsináltam a gépét... Most már van min megszerkesztenie. :lol: ok, akkor várok picit Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ráér most valaki szerkeszteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október26, 2006 Ráér most valaki szerkeszteni? :lol: Küldd át, ami van... meg az elképzelésedet írd le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 A templom kiemeléséig jutottam el. További szerkesztésre letölthető PSD formátumban. Az Opelclub / Debrecen szövegek fent illetve lent elég hülyén néznek ki, ezért nem is raktam rá. Mi legyen a szöveg körbe? Megjegyzem nem kevés öltésből lesz meg a póló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Ésssssssssssss igeeeeeeeeeen, sikerült ismét összefutnom a hímzővel, aki várná a mintákat, hogy összedobjon egy árajánlatot.... Vagy ha nem mozdultok, akkor a saját fejem után, csináltatok olyan pólókat ami eszembe jut és vagy tetszik vagy nem, azt kapjátok!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Nyuszi, küldtem mail-t a klubbos e-mail címedre egy Nagytemplomos képpel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Nyuszi, küldtem mail-t a klubbos e-mail címedre egy Nagytemplomos képpel! Hááát, akkor most egyelőre az ott pihen :unsure: Ma nem lesz időm ügyintézni, zárása van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2006 Amúgy lehet tudni milyen kép? ami a pólóra kerülhetne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts