adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Én is ezért gondoltam erre B) de csináltathatunk pólót is :lol: mert 40 fokban nem fogok sötétkék pólóban lenni :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 de csináltathatunk pólót is :lol: mert 40 fokban nem fogok sötétkék pólóban lenni :wub: :P :P Lehet világos szín is. B) Fehér? Szürke? Sárga? Világoskék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Királykék, sárgával, Debrecen színei :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Királykék, sárgával, Debrecen színei :P pl. :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 öööö olyan tarkát? B) :P ehhez viszont össze kellene hívni a klub apraját-nagyját,hogy megtárgyaljuk :P KIRÁLYkék...pont rám illik :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 öööö olyan tarkát? :P :D ehhez viszont össze kellene hívni a klub apraját-nagyját,hogy megtárgyaljuk :P KIRÁLYkék...pont rám illik :lol: :wub: :P :P csak a hímzés lesz sárga.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Okkersárga? Az ugye a napraforgó színe... (és másé is! :P) Ui.: nem komoly ajánlat! :wub: De a kékben benne vagyok. Nem is igazán a szín érdekel, bármilyen debreceni pólóban büszkén feszítek (kivéve a rózsaszín brrrrr...), de az anyaga legyen már nívósabb. A múltkori kétszer volt rajtam, és a hasamnál máris ki van lyukadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 mit tesz a sörhas :P :wub: majd megmutatom a képet,hogy milyen fazonra gondoltunk,olcsó volt,én már hónaopk óta hordom,és kutya baja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Akkor jöhet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Részemről is okés a fazon és a szín. Ha ilyen olcsó a póló, akkor érdemesebb vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Srácok, ezt találam :wub: : http://www.xenon99.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Srácok, ezt találam :wub: : http://www.xenon99.hu/ Írtál már nekik? vagy telefon? :P mert elég közel vannak... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Írtál már nekik? vagy telefon? :wub: mert elég közel vannak... :P nem...még nem...mert amíg nincs tervünk....ha délután elérem őket, max bemeygek, de melóból nem tok intézkedni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 nem...még nem...mert amíg nincs tervünk....ha délután elérem őket, max bemeygek, de melóból nem tok intézkedni :wub: oké... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 oké... :wub: de ha aakrsz, menj be szétnézni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 de ha aakrsz, menj be szétnézni :wub: délután, ha felkeltem lehet benézek... nem ígérek semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 délután, ha felkeltem lehet benézek... nem ígérek semmit. Na, én hívtam őket. Terv kell, ha lehet, akkor vektoros (bacca meg, meg kell tanulni a Corel-t), mert amúgy át kell tervezniük, az meg nem feltétlen úgy fog kinézni, mint amit mi elképzelünk. Van pólójuk, de hozott anyagra is dolgoznak. Terv nélkül ennyi. Ha megvan a terv, akkor mail-ben lehet árajánlatot kérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 THX! Holnap délelőtt lehet bemegyek hozzájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Újabb hír. Beszéltem haverral, aki otthon van a Corel-ben. Vasárnap este megrajzoljuk (ő rajzol, én magyarázok) a képet. Szal akkor csak hátulra legyen egy Nagytemplom, fölötte OPELCLUB, alatta DEBRECEN feliratokkal, amik félkörívesek? Vagy legyen elől is egy Opel embléma? Mekkorák legyenek a méretek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Elöl szerintem a nick leygen A többit én is így gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Elöl szerintem a nick leygen A többit én is így gondoltam Többiek? Ha nick, akkor olyan legyen a kinézete, mint a fórumon? Gondolom, de inkább kérdezek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Többiek? Ha nick, akkor olyan legyen a kinézete, mint a fórumon? Gondolom, de inkább kérdezek... részemről rendben,bár nem tudom miért ragaszkodtok ennyire a nagytemplomhoz. sztem opel-embléma,és körben az opelclub és debrecen felirat. meg usernév vhova :wub: mert itt nem konkrétan debrecenről mint városról,hanem debreceni réigóról van szó :P de végülis mindegy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Pontosítanám, akkor már nem Debrecen régió, mert a régió három megye...de mivel a klub neve ez...ezért gondoltunk arra, de szerintem meg semmiféleképpen ne legyen csak opeljeles, akkor találjunk ki egy logót ami jellemző ránk......legyen egyedi!és ne csak a feliratban, szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 debreceni régiót írtam :wub: de az csak az én véleményem,nyitott vagyok másra is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 debreceni régiót írtam :wub: de az csak az én véleményem,nyitott vagyok másra is :P nem a debrecenin volt a hangsúly hanem a régión... :P de nem is ez a lényeg, én is csak azt mondom, hogy vmi egyedibb kéne....de majd látjuk a többiek mit mondanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts