mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 A régiót népszerűsítő, vagy csak az egyszerűbb beazonosítást lehetővé tévő pólók, egyebek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2006 Póló: Hosszas tanácskozás után megszületettek a lehetséges minták: 1. Nyuszifül: eleje, hátulja 2. I_S: eleje, hátulja 3. SzaboT: eleje, hátulja 4. Sörös Sanyi: eleje, hátulja 5. Vascona: eleje, hátulja 6. Lujdzsi: eleje, hátulja 7. Kiccsikó: eleje, hátulja 8. CORSikA: eleje, hátulja 9. Ember2: eleje, hátulja 10. Benzingőz: eleje, hátulja 11. Mackosajt: eleje, hátulja Szabot Enikőjének(Tomi külön kérése): eleje, hátulja Mivel Ember2-nek mi adjuk ajándékba a pólót, így mindenkinek a saját pólója 1500 Ft-ra jön ki, melyben benne van az említett póló is. Minden további póló egyelőre 1350 Ft. Méretek: Nyuszi XL I_S XL SzaboT XL S.Sanyi M Vascona XL Lujdzsi XL Kiccsikó XL CORSikA M Ember2 XL Mackósajt XL Ha valaki szeretne olyat pluszban, amin nincs rajta a nickneve, az is megoldható. :) Ha a méretek változnának, szóljatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2006 Holnapra készen lesznek a pólók! És ahogy beszéltük a hátunkon lesz nagyobb a jel! Ha tehát valaki esetleg holnap délután 4 után át tudja venni, az jó lenne. :) Nyuszi ill. Tomi! a Sanyiét is odaadom valamelyikőtöknek, hogy már pénteken felvehesse. :) Az árát meg majd vele rendezem... vagy nekem mindegy, ha veletek. Aztán meg majd ti vele. :( A többiek, akik Soltvadkertre szombaton jönnek, azokét én majd elviszem. Roliét meg lehet Sanyinak majd odaadom, Lujdzsiét meg majd neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2006 "Készen" vannak a pólók! Annyi a bibi, hogy holnap lesz 1 meccsem a sráccal, mert 1 póló valahogy kimaradt a szatyorból(pont Ember2-é), meg nekem M-est csinált! :) :) Szóval ha valaki esetleg péntekig ill. szombatig nem tudja kivárni, akkor le tudom fotózni és felrakni a képtárba. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Sziasztok! Összehaverkodtam egy sráccal itt Tiszaújvárosban, akinek nyomdász cége van. Itt csinálnak matricákat is. Mivel én mostanában alig ülök gép előtt, ezért ha valaki(k) megszerkesztik a cimkéket, akkor én elintézem az elkészítést. A Nyuszi autóján lévő MOTE (az O-ban villám) matricát vállalom, mert az már kész. :unsure: Ha csak szimpla http://debrecen.opelclub.hu matrica kell, akkor azt is vállalom. A szélvédő méret az kb azonos, csak az egyéni oldal és hátsó ablak méretek kellenek. Előzetes becslés alapján egy szélvédő matrica (teljes hosszra) olyan 1000-1100Ft. Darabszám és méret alapján tud pontos árat mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2006 én szeretnék kérni 1 db debrecen.opelclub.hu matricát a szélvédőre, meg 2 db kb. 20*7 cm-es mackosajt feliratot..... ezt Freestyle v. French script v. Script MT Bold stílusban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Csak szimplán debrecen.opelclub.hu vagy http://debrecen.opelclub.hu? A Script MT Bold tűnik a legjobbnak, mert így nem lesz túl vékony a betű, azaz könnyebb lesz felragasztani. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2006 http nélkül! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 A betűtípus jó lesz, ha olyan lesz, mint a mostani matricáké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2006 tökéletes.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Megkérném a kedves régiótársakat, hogy a Debreceni Opel Club matricára vonatkozó terveiteket juttassátok el hozzám, hogy minél hamarabb megkezdhessük a legyártatását. Valamint a pólóra is vannak ötleteim, csak még megvalósítót nem találtunk :wub: Ez ügyben is egyeztetni kellene majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 matrica: Hol? Mennyiért? :wub: póló: keressünk minőségibb gyártót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Megkérném a kedves régiótársakat, hogy a Debreceni Opel Club matricára vonatkozó terveiteket juttassátok el hozzám, hogy minél hamarabb megkezdhessük a legyártatását. Valamint a pólóra is vannak ötleteim, csak még megvalósítót nem találtunk :wub: Ez ügyben is egyeztetni kellene majd én tegnap amikor felvetettem ezt a témát,mondtam,hogy megkérdezem 1-2 helyen.. csak akkor el kellene dönteni a pontos méretét,feliratát,stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Matrica: közös költségébe beszállok, de én nem kérek. Póló: a minősséggel szerintem nagy gond nem volt (kivéve a Kiccsik bakit), a póló anyagát pedig vihetjük mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Matrica: közös költségébe beszállok, de én nem kérek. Póló: a minősséggel szerintem nagy gond nem volt (kivéve a Kiccsik bakit), a póló anyagát pedig vihetjük mi is. azt a bakit nem feledem. :wub: Póló ügyben egyetértek Sanyival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 de csak jó lenne,ha egységes lenne a póló,nem? sztem nem sima fehér kellene :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 a póló nem fehér lesz, majd muattok mintát, Mackó már látta....a többit majd délután Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 a póló nem fehér lesz, majd muattok mintát, Mackó már látta....a többit majd délután még jó hogy el van döntve és tudunk róla :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 De azért szavazzunk! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 a póló nem fehér lesz, majd muattok mintát, Mackó már látta....a többit majd délután A póló nem rózsaszín lesz és kész! :P :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Ott a pont! Bármi lehet, még Hawaii mintás is, de egy pötty rózsaszín se legyen benne! Azt a színt gyűlölöm, iszonyatosan útálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Végre megértettem a tegnapi pólós dolgot... :wub: A kék szín jöhet. A Jabil-os pólóm is kék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 itt vmi félreértés van :P , én csak a fazonjára értettem, hogy javaslom azt amit muattunk, a szín lehet vitaalap B) meg a póló is, csak gondoltam nektek is jobb ez a fazon.... :P de akkor ötletek áradataát várom, sőt...követelem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 itt vmi félreértés van :P , én csak a fazonjára értettem, hogy javaslom azt amit muattunk, a szín lehet vitaalap :lol: meg a póló is, csak gondoltam nektek is jobb ez a fazon.... B) de akkor ötletek áradataát várom, sőt...követelem :wub: szerintem előbb mindenki mondja el,hogy neki amit mutattam,tetszett-e,ha nem miért,stb. én személy szerint nem szeretnék pólót,egy ilyen galléros cucc sokkal jobb benyomást kelt sztem. de ez csak az én véleményem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Én is ezért gondoltam erre :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts