uhuhu Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ez öt éves korba jött elö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
c_corsa_287 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ez öt éves korba jött elö? hello, nem. (ilyet hol is irtam???) Udv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Sziasztok! CD 30 MP3-as rádióval /TID kijelzővel/ kapcsolatban lenne kérdésem. A SETTINGS gomb megnyomása után /Míg nem csippan/ a REG gombot nyomogatva a következők jelennek meg /gondolom ekkor van a rádió teszt módban/: S1 31630/_ _ _ S5 4 S6 080 H1 HZ H5 D6 H6 C2 Valaki meg tudná mondani, mit jelentenek? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergson Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Valaki nem tud véletlenül akciós MOMO felniket??? :lol: Konrétan a MOMO TEN-S érdekelne 16" 4x100ban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Valaki nem tud véletlenül akciós MOMO felniket??? :lol: Konrétan a MOMO TEN-S érdekelne 16" 4x100ban. ;) keresekbe plíz... amugy meg internet, oszt keresgéljél... én is 2 hét alatt találtam 50 helyett 32 ért felnit... csak sok idő kell a keresgélésshez...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergson Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 keresekbe plíz... amugy meg internet, oszt keresgéljél... én is 2 hét alatt találtam 50 helyett 32 ért felnit... csak sok idő kell a keresgélésshez...... Az internetes keresgeles megvolt, vagyis meg mindig tart. Csak az a gaz, hogy a nagy keresgelesben talaltam egy hirdetest amiben 24-er hirdettek darabjat, csak az sajnos elfogyott mire hivtam. ;) Es ilyenkor mar nem szivesen ad ki az ember 30-at erte, azert is probalkozok mas modon is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ezt félreértetted ;) keresekbe... ---> http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=27 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergson Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 ezt félreértetted ;) keresekbe... ---> http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=27 Jaaa, ezt eddig nem latogattam. koszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
c_corsa_287 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Helló, Normál indulásnál (tehát pl. kettesben indulásnál nem) és normál fékezésnél mindig egy tompa koppanás (mintha egy zárt cipős dobozban eldőlne egy gyufásdoboz) hátulról, jobb oldalról (szerintem) vagy elölről jobb oldalról az anyósülésen ülve (és más vezetett) Kanyarodásnál, úthibánál, döccenőnél nem, csak előre indulásnál és fékezésnél. Megrángattuk a motort álló helyzetben (amennyire lehetett), semmi hang. A motortartó bakok szemre hibátlanok. A kerekeket is megrángattuk, szintén semmi hang. Csak álló helyzetből induláskor és fékezéskor. 9000 Km, nagyon vigyázós vezetés, újonnan vásárolt D Corsánál, alul nincs rozsda sehol. Van valakinek ötlete, mi(től) lehet ez a hang? Esetleg másnál is van ilyesmi? Köszi előre is a válaszokat! Üdv C. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tarzanboj Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sziasztok! Van egy kis gondom, a Corsa D fényszóró izzó cseréjével. Összegezve: Nem megy. Állítólag le kell bontani a lökhárítót, kivenni a lámpatestet és csak így lehet cserélni. Hihetetlen. Tényleg így lenne? Ha valaki tud ennél emberibb megoldást, kérem segítsen. Köszönet. tarzanboj - - - Még nem számoltam, de kb. ezermester vagyok. - - - Link to comment Megosztás: More sharing options...
c_corsa_287 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sziasztok! Van egy kis gondom, a Corsa D fényszóró izzó cseréjével. Összegezve: Nem megy. Állítólag le kell bontani a lökhárítót, kivenni a lámpatestet és csak így lehet cserélni. Hihetetlen. Tényleg így lenne? Ha valaki tud ennél emberibb megoldást, kérem segítsen. Köszönet. tarzanboj - - - Még nem számoltam, de kb. ezermester vagyok. - - - Helló, Oszt nézted-e meg szemmel, vagy csak hülledeztél, mert állítólag? Megnézed? :D ...mert akkor meglepődsz , mennyire nem macerás. Üdv C. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Hy! Tegnap a videót találtam. Tudja esetleg valaki, hogy varázsolta elő ezeket az adatokat a maszek? Más adatokat is meglehet jeleníteni? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tarzanboj Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Tegnap volt időm nekilátni. Bátorításod eredményeképp a jobb oldali fényszórót mintegy egy óra alatt sikerült kicserélni. Ki kellett szerelni a légszűrőt és innen már gyerekjáték volt kitapogatni (mert a fejem nem fért be, a piperetükröm nem volt nálam) az új izzó helyét. Télleg nem ördöngösség, ha az ember fia tudja mit csinál, de így elsőre.... A lényeg hogy meg van. A másik oldal is érdekes lesz majd. Köszönet a jótanácsért. tarzanboj - - - Még nem számoltam, de kb. ezermester vagyok. - - - Helló, Oszt nézted-e meg szemmel, vagy csak hülledeztél, mert állítólag? Megnézed? :) ...mert akkor meglepődsz , mennyire nem macerás. Üdv C. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Sziasztok! Corsa D 1.3 CDTI 75LE és a Corsa D 1.3 CDTI ECOFLEX75LE között mi a különbség? Technikai paramétereket nézve ugyan az minden: 75LE, 170NM, 14,5 s/100km/h stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Elvileg keskenyebb gumik vannak rajta, javítottak a légellenálláson, meg valamit a motorvezérlésen is átprogramoztak, így sikerült pár decivel csökkenteni a fogyasztást, de a motorban mechanikailag semmi különbség nincs a kettő között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Elvileg keskenyebb gumik vannak rajta, javítottak a légellenálláson, meg valamit a motorvezérlésen is átprogramoztak, így sikerült pár decivel csökkenteni a fogyasztást, de a motorban mechanikailag semmi különbség nincs a kettő között. Ööö szerintem ezt úgy hívják,hogy: Parasztvakítás! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Logan80 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Sziasztok! Nekem 1,4 D corsám van és olyan gond jött elő, hogy indulásnál hidegen elkezd rángatni, azaz egyesben szépen engedem fel a kuplungot és nem megy az autó csak rángat, aztán ha több gázt adok akkor elindul. Tiszta ciki, mert minden reggel úgy kell indulnom mint egy amatőr, és bőgetnem a motort. Ami a furcsa benne hogy kb 5km megtétel után, mikor már bemelegszik az autó, nem csinálja, akkor szépen finoman lehet vele indulni. Ja és nyáron a nagy melegben sem jött elő, csak most hogy jönnek a hidegek. Garanciálisan visszavittem azt mondták hogy a számítógép csinálja és hogy raknak fel újabb szoftvert, mikor elhoztam az autót nem is rángatott (nyári meleg volt), de ahogy bejöttek a hidegek megint csinálja. Valakinek valami ötlet??? Ha kuplung lenne, akkor nem lenne köze a hőmérséklethez, vagy igen?? <_< 40 000 km van az autóban. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Sziasztok! Nekem 1,4 D corsám van és olyan gond jött elő, hogy indulásnál hidegen elkezd rángatni, azaz egyesben szépen engedem fel a kuplungot és nem megy az autó csak rángat, aztán ha több gázt adok akkor elindul. Tiszta ciki, mert minden reggel úgy kell indulnom mint egy amatőr, és bőgetnem a motort. Ami a furcsa benne hogy kb 5km megtétel után, mikor már bemelegszik az autó, nem csinálja, akkor szépen finoman lehet vele indulni. Ja és nyáron a nagy melegben sem jött elő, csak most hogy jönnek a hidegek. Garanciálisan visszavittem azt mondták hogy a számítógép csinálja és hogy raknak fel újabb szoftvert, mikor elhoztam az autót nem is rángatott (nyári meleg volt), de ahogy bejöttek a hidegek megint csinálja. Valakinek valami ötlet??? Ha kuplung lenne, akkor nem lenne köze a hőmérséklethez, vagy igen?? <_< 40 000 km van az autóban. köszi. ha z14xep motor van benne akkor a kuplungtárcsa remeg benne,nekem is remeg hidegen.Ha egy jelenségre gondolunk. de én ezért nem cserélek tárcsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 ha z14xep motor van benne akkor a kuplungtárcsa remeg benne,nekem is remeg hidegen.Ha egy jelenségre gondolunk. de én ezért nem cserélek tárcsát. Üdv. Az enyémben Z1.2XEP van, és ugyan ez a jelenség. Nálam viszont van, hogy hidegben csinálja, van hogy nem. Nyáron is volt, hogy előjött. Én a felső motortartó bakra is gyanakodtam, hogy nem gyengébb-e a kelleténél, de lehet, hogy tényleg a kuplung csinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Üdv. Az enyémben Z1.2XEP van, és ugyan ez a jelenség. Nálam viszont van, hogy hidegben csinálja, van hogy nem. Nyáron is volt, hogy előjött. Én a felső motortartó bakra is gyanakodtam, hogy nem gyengébb-e a kelleténél, de lehet, hogy tényleg a kuplung csinálja. Kicsit Offolom a topicot,de nekem a 96os B corsám is dettó ugyanezt csinálja 150.000km van benne. Pontosan ugyanígy szeptemberben kezdte.Eddig kb. 3szor csinálta,viszont direkt nem tudom előcsalni belőle a jelenséget. Én arra is gyanakszom,hogy 1-es helyett néha 3.ba sikerül tolni a váltót...mondjuk D corsát még nem vezettem de annak tuti jobb a váltója. Volu mesélte,hogy neki teljesen új kuplungtárcsával,kinyomóval csinálja ugynezt,szerintem a kuplung kizárható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Kicsit Offolom a topicot,de nekem a 96os B corsám is dettó ugyanezt csinálja 150.000km van benne. Pontosan ugyanígy szeptemberben kezdte.Eddig kb. 3szor csinálta,viszont direkt nem tudom előcsalni belőle a jelenséget. Én arra is gyanakszom,hogy 1-es helyett néha 3.ba sikerül tolni a váltót...mondjuk D corsát még nem vezettem de annak tuti jobb a váltója. Volu mesélte,hogy neki teljesen új kuplungtárcsával,kinyomóval csinálja ugynezt,szerintem a kuplung kizárható. van G topikba egy srác Ő addig járt a márkaszerviz nyakára amíg ki nem cserélték ,szintén z14xep. és jó lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Üdv. Az enyémben Z1.2XEP van, és ugyan ez a jelenség. Nálam viszont van, hogy hidegben csinálja, van hogy nem. Nyáron is volt, hogy előjött. Én a felső motortartó bakra is gyanakodtam, hogy nem gyengébb-e a kelleténél, de lehet, hogy tényleg a kuplung csinálja. nálam is hol van hol nincs.inkább én a páratartalomra gondolok ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Jaj de fincsi :) http://www.carstyling.hu/account_shower.php?T=3&id=3614 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Kicsit Offolom a topicot,de nekem a 96os B corsám is dettó ugyanezt csinálja 150.000km van benne. Pontosan ugyanígy szeptemberben kezdte.Eddig kb. 3szor csinálta,viszont direkt nem tudom előcsalni belőle a jelenséget. Én arra is gyanakszom,hogy 1-es helyett néha 3.ba sikerül tolni a váltót...mondjuk D corsát még nem vezettem de annak tuti jobb a váltója. Volu mesélte,hogy neki teljesen új kuplungtárcsával,kinyomóval csinálja ugynezt,szerintem a kuplung kizárható. Igen,még most is csinálja,és nekem is csak főleg hidegben rángat,ha nincs pára akkor is..és elvileg a tárcsa fel lett kevlározva meg új a kinyomó is...de ettől függetlenül lehet h vmi kuplung probléma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Jaj de fincsi <_< http://www.carstyling.hu/account_shower.php?T=3&id=3614 igazi subaru verő :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts