Zotyik Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Nincs mit! Közben megtaláltam a Gid rejtett menüt is, ha véletlenül ezt sem ismernéd. Köszi ezt is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve December12, 2011 Megoszt Elküldve December12, 2011 Köszi ezt is! :lol: Nincs mit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zotyik Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Még egy kérdésem lenne... :lol: Miért lehet az, hogy néha a motor magától leáll, általában olyankor amikor megállok. Gurul az autó, fékezek, kinyomom a kuplungot és abban a pillanatban le is áll a motor. Ezt kb hetente-kéthetente egyszer eljátssza. Leáll beindítom és megy tovább. Ezt leszámítva más bajom nincs az autóval, és már ez sem zavar, csak gondoltam megkérdezem, hátha valaki tapasztalt már ilyet. Ja igen még annyi, hogy mik a típusra jellemző hibák, fontos dolog amire illik odafigyelni, időközönként megcsinálni az 1.3 cdti motoron és magán az autón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Még egy kérdésem lenne... :lol: Miért lehet az, hogy néha a motor magától leáll, általában olyankor amikor megállok. Gurul az autó, fékezek, kinyomom a kuplungot és abban a pillanatban le is áll a motor. Ezt kb hetente-kéthetente egyszer eljátssza. Leáll beindítom és megy tovább. Ezt leszámítva más bajom nincs az autóval, és már ez sem zavar, csak gondoltam megkérdezem, hátha valaki tapasztalt már ilyet. Ja igen még annyi, hogy mik a típusra jellemző hibák, fontos dolog amire illik odafigyelni, időközönként megcsinálni az 1.3 cdti motoron és magán az autón? Talán fojtószelep-és vagy EGR koszosodás. De ez csak egy tipp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
németh márk Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Hello. Egy Corsa D-van nemrég vettem nem volt benne magnó kivették belőle :S Az lenne a kérdésem h. most gyári lakk fekete cd30 mp3-mas valaki nem tud-e használtan mert márkaboltba nagyon magas az ára. Vagy esetleg h. nem gyári magnóhoz mi kellene stb. ?? Mert hallottam h. valamilyen gyári tech 2 műszerrel vagy ilyesmivel rá kell tanítania gyárit. Válaszokat élőrre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 sziasztok! nem akarok flódolni, csak jelzem, hogy van egy eladó korzicsekkem az eladó korzicsekkek topicban. :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=862085 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 sziasztok! nem akarok flódolni, csak jelzem, hogy van egy eladó korzicsekkem az eladó korzicsekkek topicban. :D http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=862085 pff :devlish: :lol: szép autó Tőled tudom hogy érdemes autót venni :devlish: Anti irányított már hozzád opc okosításba , ha minden jól megy akkor jövőre :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 pff :D :lol: szép autó Tőled tudom hogy érdemes autót venni :icon13: Anti irányított már hozzád opc okosításba , ha minden jól megy akkor jövőre :icon13: oké, január 2.-án várlak! :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 oké, január 2.-án várlak! :D :devlish: én egy picit nagyobbat szeretnék :lol: De majd jelentkezek,ha aktuális :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 oké, január 2.-án várlak! :D :devlish: Szép a fényképed az újságborítón. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 én egy picit nagyobbat szeretnék :lol: De majd jelentkezek,ha aktuális :devlish: sajnos nekem már csak ez van..... de nem bánom, elég, ha 3.-án gyüssz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Szép a fényképed az újságborítón. :lol: milyen újságborítón? úgy tudom nem voltam a kékfényben...... :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 sajnos nekem már csak ez van..... de nem bánom, elég, ha 3.-án gyüssz! :D :devlish: oksi addig faragjatok be egy Z28NET-t , meg egy olyan 530literes csomitartót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 milyen újságborítón? úgy tudom nem voltam a kékfényben...... :lol: :D Múltkor akadt a kezembe, amikor a Stiebert Bt-nél voltam cuccokért. Valami zöldenergiás lap borítóján láttalak meg. :devlish: há mondom én ezt a fazont ismerem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 :devlish: oksi addig faragjatok be egy Z28NET-t , meg egy olyan 530literes csomitartót :D Aztán már mehetne is bele a gáz, mi?! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Aztán már mehetne is bele a gáz, mi?! :icon13: :lol: simán :D ez a terv egyébként :devlish:, csak Natit kell még puhítani :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 :D oksi addig faragjatok be egy Z28NET-t , meg egy olyan 530literes csomitartót :lol: bolhacsípés.... akkor 4.-én gyere, mert eltart egy napot is a mutatvány.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Múltkor akadt a kezembe, amikor a Stiebert Bt-nél voltam cuccokért. Valami zöldenergiás lap borítóján láttalak meg. :lol: há mondom én ezt a fazont ismerem. :D zöldenergia? valami erő fikából, vagy mi lehet az? :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 zöldenergia? valami erő fikából, vagy mi lehet az? :D :devlish: vagy marslakocska :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 zöldenergia? valami erő fikából, vagy mi lehet az? :lol: :D Te gőzöm sincs már mi a neve az újságnak, csak mi is benne vagyunk. Legközelebb ott vagyok, majd lefényképezem! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Aztán már mehetne is bele a gáz, mi?! :devlish: :lol: itt a motor meg a váltó, már meg is vettem.... :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...ort_gts-5374217 akkor 4.-én várlak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Te gőzöm sincs már mi a neve az újságnak, csak mi is benne vagyunk. Legközelebb ott vagyok, majd lefényképezem! :D köszi! még nem láttam magam se a tv-ben, sez újságban, se a rádióban. főleg utóbbiban nem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 itt a motor meg a váltó, már meg is vettem.... :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...ort_gts-5374217 akkor 4.-én várlak! valakinek szétszaladt a ménes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 köszi! még nem láttam magam se a tv-ben, sez újságban, se a rádióban. főleg utóbbiban nem! :D No ez lenne az! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Valakinek nincs meg véletlen a magyar kezelési kézikönyve D corsahoz? Ha igen csinálhatna a borítóról egy jó minőségű képet legalább 1280X.... felbontásban. A háttér lehet asztal vagy valami fehér lap. Felraktam nektek netre a könyvet csak kéne egy értelmes profilkép. Kösz ha valaki segít. Kephost.com-ra feltöltve jó nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts