c_corsa_287 Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 1,3 cdti de nem érezni hogy diesel. Nyomatékos szalad ha kell :lol: Megcsináltam a képeket remélem meg tudok győzni pár embert hogy nem is olyan csúnya ha fel van kicsit puccova! Bár 75 Le nem szaggat de nagyobb turbó stb segít neki remélhetőleg :) Helló, Nekem 1.2-es benzines van, 2000 Km után kezdett magához térni a motorja. Eddig kicsit lassúnak tűnt a C 1.2-es után, de most már rendesen el tud indulni :huh: Igaz, a jobbik 95ös benzint töltöm bele a 3betűséknél. Összekopás, miegymás. Az első olajcsere után elmegyek egy Budapest-bécsi körgyűrű-Budapest útra. Néztem Corsa Nostra fekete autóját. Még nem jöttme rá, hogy mitől kap egyik autó szögletes a másik kerek tolatólámpakialakítást. Először azt hittem, felszereltségfüggő a dolog, de nem hinném, hogy Nostra alapfelszereltséggel vette meg. vagy igen? Üdv c_corsa_287
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Helló, Nekem 1.2-es benzines van, 2000 Km után kezdett magához térni a motorja. Eddig kicsit lassúnak tűnt a C 1.2-es után, de most már rendesen el tud indulni :huh: Igaz, a jobbik 95ös benzint töltöm bele a 3betűséknél. Összekopás, miegymás. Az első olajcsere után elmegyek egy Budapest-bécsi körgyűrű-Budapest útra. Néztem Corsa Nostra fekete autóját. Még nem jöttme rá, hogy mitől kap egyik autó szögletes a másik kerek tolatólámpakialakítást. Először azt hittem, felszereltségfüggő a dolog, de nem hinném, hogy Nostra alapfelszereltséggel vette meg. vagy igen? Üdv c_corsa_287 Mire gondolsz,hogy "alapfelszereltség"?
c_corsa_287 Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Mire gondolsz,hogy "alapfelszereltség"? Helló, hogy nem "széria" az autód... A kereskedésben nem vágtak hozzád egyet, hanem bemenetél és összerakattad velük... Ülésfűtés, hővédő szélvédő, 17es felnik, ködlámpa, stb stb. Ahol én voltam , ott az eladó azt mondta, hogy Magyarországra nem is terveztek az Opelnél alufelnis eladást. Egyébként az első gondolatom az essentia, enjoy, cosmo, sport kategória volt. A szines gyári prosiban az enjoyig bezárólag kerek a tolatólámpa és a cosmótól felfelé rombusz alakú. Üdv c_corsa_287
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Helló, hogy nem "széria" az autód... A kereskedésben nem vágtak hozzád egyet, hanem bemenetél és összerakattad velük... Ülésfűtés, hővédő szélvédő, 17es felnik, ködlámpa, stb stb. Ahol én voltam , ott az eladó azt mondta, hogy Magyarországra nem is terveztek az Opelnél alufelnis eladást. Egyébként az első gondolatom az essentia, enjoy, cosmo, sport kategória volt. A szines gyári prosiban az enjoyig bezárólag kerek a tolatólámpa és a cosmótól felfelé rombusz alakú. Üdv c_corsa_287 Hali! Összerakattam és ugy kerültek bele a dolgok mint,sportfutómű,ködlámpa,17"felni,klíma....stb a lámpa nemtudom mi alapján változik... Lehet az összerakás helyétől is függ...talán
mélykék76 Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Helló, Az én véleményem (csak az enyém!), hogy lancelot színben (azt hívják opelék pezsgőmetálnak) sokkal szebb ez az autó. A holdkék meg a fekete meg a többi nem élénk szinben elveszik, kicsit "kisebb" lesz, mint igazából. Ennek az autónak az élénk színek állnak jól, nemhiába van az összes reklám plakáton a piros színű változat. Hogy legyen mit "fikázni", felrakom majd a sajátomról én is a képeket az összehasonlítás kedvéért. Félre ne értsd, klassz és vagány az autód, a 17es felnik és a fekete szin számomra mérges kis "darázs" hangulatát kelti. Én viszont a lancelot szinre "esküszöm", alufelnikkel (csak 16os :lol: ) Üdv c_corsa_287 Jééé már. Ez a pezsgőmetál szín ? Fekete nekem jobban tetszik :huh:
c_corsa_287 Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Hali! Összerakattam és ugy kerültek bele a dolgok mint,sportfutómű,ködlámpa,17"felni,klíma....stb a lámpa nemtudom mi alapján változik... Lehet az összerakás helyétől is függ...talán Helló, Gondoltam. A benne lévő zenegéphez elvileg valami bluetoothos bölcsőn (+60k HUF) keresztül lehet hozzálőni a mobilt. Erről tudsz, hallottál valamit? Üdv c_corsa_287
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Helló, Gondoltam. A benne lévő zenegéphez elvileg valami bluetoothos bölcsőn (+60k HUF) keresztül lehet hozzálőni a mobilt. Erről tudsz, hallottál valamit? Üdv c_corsa_287 Ebbe a hifibe sajnos elfelejtettek rakni bluetoothost igy nem lehet semmit hozzá operálni... Az már nagyobb kategóriába tartozik."felszereltség"
c_corsa_287 Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Helló, Gondoltam. A benne lévő zenegéphez elvileg valami bluetoothos bölcsőn (+60k HUF) keresztül lehet hozzálőni a mobilt. Erről tudsz, hallottál valamit? Üdv c_corsa_287 Helló, Még egy kérdés: a távirányítású központi zár neked is olyan, hogy: kívülről A) alapesetben minden zárva és A1) a vzetőoldali ajtót kívülről nyithatod kulccsal, A2) az összes ajtót kívülről nyithatod a távírányítóval. belülről: :huh: alapesetben minden ajtó zárva és B1), ha a vezető vagy utasoldalon nyitnak belülről, az összes zár nyílik? Magyarul (nem) működik a részleges nyitás? (kívülről: egy nyomás, vezetőajtó, 2 nyomás összes ajtó, bentről: csak a vezetőoldali nyílik, ha ott akarsz kiszállni) Üdv c_corsa_287
Corsa Nostra D Elküldve Január16, 2008 Elküldve Január16, 2008 Helló, Még egy kérdés: a távirányítású központi zár neked is olyan, hogy: kívülről A) alapesetben minden zárva és A1) a vzetőoldali ajtót kívülről nyithatod kulccsal, A2) az összes ajtót kívülről nyithatod a távírányítóval. belülről: :huh: alapesetben minden ajtó zárva és B1), ha a vezető vagy utasoldalon nyitnak belülről, az összes zár nyílik? Magyarul (nem) működik a részleges nyitás? (kívülről: egy nyomás, vezetőajtó, 2 nyomás összes ajtó, bentről: csak a vezetőoldali nyílik, ha ott akarsz kiszállni) Üdv c_corsa_287 Itt az A) eset a megfelelő nincs részleges nyitás zárás... de szerintem semmi értelme.
Corsa Nostra D Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Ide nem jár senki? Kellene pár jó tanács tuning témában.............
Corsa Nostra D Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Látom itt nincs senki......................
wessz Elküldve Január21, 2008 Elküldve Január21, 2008 Látom itt nincs senki...................... mondjad mi kéne?
tarzanboj Elküldve Június16, 2008 Elküldve Június16, 2008 Sziasztok! Van itt egy nagy kérdés. Corsa D Hogy a csudába tudok izzót cserélni a fényszóróban? A jobb oldalon a biztosítékdoboz, a bal oldalon meg a levegőcső van nagyon útban. Már leszáll a herém és nem és nem megy. Előre is köszi a hozzáértő válaszokat. Jani.
Corsa Nostra D Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Sziasztok! Van itt egy nagy kérdés. Corsa D Hogy a csudába tudok izzót cserélni a fényszóróban? A jobb oldalon a biztosítékdoboz, a bal oldalon meg a levegőcső van nagyon útban. Már leszáll a herém és nem és nem megy. Előre is köszi a hozzáértő válaszokat. Jani. Helló! még nem kellett cserélnem izzót hálistennek :D De próbálkozz mert ugyis rájössz hogy kell de megnézem és majd adom az infót!:D Hajrá !!
tarzanboj Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Helló! még nem kellett cserélnem izzót hálistennek :D De próbálkozz mert ugyis rájössz hogy kell de megnézem és majd adom az infót!:D Hajrá !! Köszi. Addig is próbálkozom. A lámpatestet nincs sok kedvem kivenni. :P Üdv!
warwolf Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Köszi. Addig is próbálkozom. A lámpatestet nincs sok kedvem kivenni. :D Üdv! Pedig célszerű lenne Uhura halgatni...... :D
uhuhu Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Köszi. Addig is próbálkozom. A lámpatestet nincs sok kedvem kivenni. :lol: Üdv! pedig kifogod :rolleyes: ahoz meg le kell bontani a lökháritót ;) ezek már csak ilyenek ;)
CorsaDave Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 pedig kifogod :rolleyes: ahoz meg le kell bontani a lökháritót ;) ezek már csak ilyenek :lol: Ez akkor poén amikor a rendőr a helyszínen kötelez rá ;)
warwolf Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 pedig kifogod :rolleyes: ahoz meg le kell bontani a lökháritót ;) ezek már csak ilyenek :lol: Laza 5 perces meló! ;)
CorsaDave Elküldve Június27, 2008 Elküldve Június27, 2008 Nekem nagyon bejön ez a 3ajtós OPC-vel csak a felni hiányzik még :rolleyes:
tarzanboj Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 pedig kifogod :rolleyes: ahoz meg le kell bontani a lökháritót ;) ezek már csak ilyenek ;) Akkor ez felejtős. Hagyom a spéci izzókat a fiókban, majd a következő kötelező szervíznél. Azért köszi a bíztató tanácsokat. :lol: "Inkább felakasztom magam. De csak ha minden kötél szakad."
Ernie Elküldve Augusztus22, 2008 Elküldve Augusztus22, 2008 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy 1.2 enjoy felszereltségű D Corsába lehet-e utólag beszerelni fedélzeti számítógépet és tempomatot? TID központi kijelző van benne. A kuplungkapcsoló is bent van. Esetleg milyen átalakításokra van szükség és mennyi lehet költség? Válaszokat előre is köszönöm!
Recommended Posts