mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 "MÉg, még, még, még, még! Ennyi nem elég!" szép, szép, szép, szép, szép... fotózni tessék még! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 a belseje k. jó szerintem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 a belseje k. jó szerintem........ akkor arról tudsz tenni ide képeket? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 majd holnap........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 majd holnap........ oksa! Várom! :wub: meg még sokan mások is. Szépre sikeredett ez a "kisótó"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 személyes véleményem hogy nekem eddig a B tetszett legjobban. Ez se nem opel se nem corsa egyenlőre. Igaz külsőre a C sem igazán tetszett. Ez meg mint egy francia-olasz-valamilyen kombo... nemtetszik no... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Sztem szép csak meg kell szokni :P Egyébként meg olyan mint a H astra csak kicsiben sztem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 okés, azt a néhány évtizednyi, és pár milliárd dollárnyi fejlesztői munkát, ami még hátra van, akkor Te fizeted? ezek a gépek most jelentek meg, és legalább 2 generációnak (minimum 8 év) le kell mennie, hogy beinduljon a nagyszériázás. a dízeleknél is megfigyelhető volt, mostanra futotta ki magát a turbósítási projekt, ami ugye nem tagnap indult. :wub: Éppen ma olvastam erről egy cikket az Autopiacban, hogy egyre nagyobb a kisccm-es turbósok térnyerése a benzines szakaszon.Talán nem is olyan sokára, 2-3 éven belül rősen el fognak terjedni.Mondjuk ehhez kell egy versenyképes ár is. .Aztán majd kiderül.De pl. a Corsa is 2 féle feltöltési fokozatban fog készülni, mint ahogy azt írtad is.Aztán ott a Golf, Poló, Mitschubishi CZ3?, megi lyenek. Mazda........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 a belseje k. jó szerintem........ cápa megvan? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ezek az alap darabok nekem se jönnek be annyira... :P marad a GSI... mondjuk láttam az Ocsó Piaci Cikk változat fotóit, az nagyon ütős kis méregzsák lesz. :P B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hexe Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hexe Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és a cápát nem találtam meg.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és a cápát nem találtam meg.... :P Az nem csak a fiatban van? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és a cápát nem találtam meg.... :P kézifék környékén van nem ? :wub: ára mennyi lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nincsenek ezek a képek picit oldalirányban összenyomódva? Olyan furák... Vagy ilyen keskeny és magas lenne a D Corsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Az nem csak a fiatban van? :wub: http://totalcar.hu/tesztek/corsa06bem/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nincsenek ezek a képek picit oldalirányban összenyomódva? Olyan furák... Vagy ilyen keskeny és magas lenne a D Corsa? neeem. elcsesztem a méretezést.... már jó :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 neeem. elcsesztem a méretezést.... már jó :wub: Na így mindjárt más... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és a cápát nem találtam meg.... :P Ha jól veszem ki, akkor a "cápa" a kesztyűtartó oldalában van! :wub: nézd meg ott is... :P jah...és most olvatam a totálcarban: "...végül eldugták a cápát, hogy illetéktelenek ne láthassák, ide a kesztyűtartóba. És valóban, elsőre nem találom, oldalról-kívülről kell nézni, " Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ez amúgy egy 1.3-as CDTI, ugye? (hátsó dobfékből tippelek....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 aha. 75 PS szerintem a GSI-n kivül az összesen dobfék lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Mint egy kicsi H Astra!De tul.képpen aranyos................... szal elsőre így tessik........... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts