bazs Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2006.06.02.&268020 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Ezt a német opel honlapon találtam! :huh: Corsa D Előlről Corsa D Hátulról Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Ezt a német opel honlapon találtam! :lol: Corsa D Előlről Corsa D Hátulról Nem rossz! :huh: Előlről mint egy kis Zafira, hátulról meg némi Mmicu Colt.Olyan kis buci lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nem rossz! :huh: Előlről mint egy kis Zafira, hátulról meg némi Mmicu Colt.Olyan kis buci lett. Majd kiváncsi leszek élőben milyen! Gondolom hamarosan hozzák ide a szalonokba, és akkor megsasolom közelről is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 kb 4-5 napja küldött az opel nekem is anyagaot, majd szépen feltolom a magazinra... Opel Corsa D 3 ajtós Előzmények, még nem hivatalos képekkel Ötajtós Corsa sok újdonsággal Vannak több megás képek is a gépről kb 5-8 mb - s jpg képek. Ha van rá igény 1-2 felpakolhatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 ez a hivatalos kép is főképp rajz sztem, de ez legalább jó lett végre. a régiekről sütött, hogy esetlen paintshop szökevények... :huh:)))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Hát nemtudom olyan mintha vagy 4-5 féle kocsiból lenne össze gyúrva. Nekem tetszik főleg szürkében! A piros 5ajtós változat oldalról nekem olyan mintha egy seat altea lenne kicsiben de csak a piros színben érdekes módon :S Pirosban még a hátulja hasonlit a már említet mitsu colthoz. Volt még az SX4-es orr v. lámpa. Pl: a hátsótengelytől hátrafelé a kerék fölött az a kis"idom" féleség bennem nagyon fiat stilós hatást kelt. A lökös lehet kétféle, hisz a C corsa-t is kétfajta lökhárítóval adták ki (elöl-hátul). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Így már jobban tetszik a D Corsa. :unsure: http://www.flash.de/html/de/assets/Assets/...%20D%20Fake.jpg Kár, hogy csak fake. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 http://totalcar.hu/tesztek/corsa06bem/ nekem tetszik a kicsike :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 http://totalcar.hu/tesztek/corsa06bem/ nekem tetszik a kicsike :P jó cikk. bár nekem kicsinek tűnik. talán ha nem láttam volna még GTC-t,akkor jobb lenne a megítélésem :P olyan zömök,és pici,na.öt ajtós is ilyen karosszéria lesz? vagy ez a corsa gtc? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 jó cikk. bár nekem kicsinek tűnik. talán ha nem láttam volna még GTC-t,akkor jobb lenne a megítélésem :P olyan zömök,és pici,na.öt ajtós is ilyen karosszéria lesz? vagy ez a corsa gtc? :wub: a corsa alapvetően egy kisautó :P amúgy ez a háromajtós corsa a'la "GTC" (muhaha), ez meg az ötajtós: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2006.06.02.&268020 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 a corsa alapvetően egy kisautó :wub: amúgy ez a háromajtós corsa a'la "GTC" (muhaha), ez meg az ötajtós: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2006.06.02.&268020 http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...gdata/gp_fs.jpg kisautó persze,csak ez a bumfordi forma a kis méretekkel talán még kisebbnek látszik,de lehet csak az én szememben. :P de nagyon tetszik 3 és 5 ajtós változatban is (5 ajtósban mintha nagyobb lenne :P ) az a fránya kép... B) Mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Amikor az első képet (piros) megláttam, rögtön egy C3 ugrott be, nagyon gömbölyödik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Azért bírom ezt a kisautó fogalmat. Lassan már akkorák, mint egy Lada. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Azért bírom ezt a kisautó fogalmat. Lassan már akkorák, mint egy Lada. Már nagyobbak, Sanyi. Csak nincsen akkora túlnyúlás a tengelyeknél.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Igen ,ez a D Corsa már akkora lesz mint annak idején pl. az F Astra volt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Valamit a pontos árakról, motorokról lehet már tudni? GSI lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 GSI lesz? Jellemző! :P :P B) Amúgy asszem az éppen újonan belépő 1.6-os turbót fogja megkapni, talán 180LE-vel?? :wub: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jellemző! :P :P B) Amúgy asszem az éppen újonan belépő 1.6-os turbót fogja megkapni, talán 180LE-vel?? :wub: :lol: na csak ne degradálgassuk azt a turbós mocit! :D 190 LE feletti lesz, állítólag pontosan 200 LE. azt is hallottam, hogy a "sport" változat lesz a 180 LE-s Z16LET-tel szerelve (esetleg egy kicsit lejjebb vive a LE-t). akkor ez lesz a Z16LEL, a 200 lovas paripa meg a Z16LEH. már a Z20LET pöckölgetéséből kiindulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 na csak ne degradálgassuk azt a turbós mocit! :wub: 190 LE feletti lesz, állítólag pontosan 200 LE. azt is hallottam, hogy a "sport" változat lesz a 180 LE-s Z16LET-tel szerelve (esetleg egy kicsit lejjebb vive a LE-t). akkor ez lesz a Z16LEL, a 200 lovas paripa meg a Z16LEH. már a Z20LET pöckölgetéséből kiindulva. De vajh' ezek a kihegyezett mocikák mennyire lehetnek majd tartósak?Nyilván használófüggő is, de nemtudom.Elég kevés másik márka állt rá a kisccm-es turbós mocik száriagyártására. Ilyesmire gondolok, mint a off vw 1.4TFSI, ill. a Fiat Punto 1.4 turbóra................ Pedig igény tutkóra lenne rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ma jön hozzánk 3 db Corsa D ... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 De vajh' ezek a kihegyezett mocikák mennyire lehetnek majd tartósak?Nyilván használófüggő is, de nemtudom.Elég kevés másik márka állt rá a kisccm-es turbós mocik száriagyártására. Ilyesmire gondolok, mint a off vw 1.4TFSI, ill. a Fiat Punto 1.4 turbóra................ Pedig igény tutkóra lenne rá. szerintem mindenki rá áll rövidesen. ez a jövő. kis moci, nagy erő. sztem akkor lesz igazán életképes ez a vonal, ha kétlakira alakítáják a gépeket, döcög üzemmódban nem megy a turbó, sima 1,6-os, 7-8 liter fogyasztással, izom üzemmódban 200 lovas vaddisznó, persze ehhez igazított zabálékonysággal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 szerintem mindenki rá áll rövidesen. ez a jövő. kis moci, nagy erő. sztem akkor lesz igazán életképes ez a vonal, ha kétlakira alakítáják a gépeket, döcög üzemmódban nem megy a turbó, sima 1,6-os, 7-8 liter fogyasztással, izom üzemmódban 200 lovas vaddisznó, persze ehhez igazított zabálékonysággal. Akkor ezt MOST kellene átültetni a gyakorlatba is........ de izibe! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Akkor ezt MOST kellene átültetni a gyakorlatba is........ de izibe! :wub: okés, azt a néhány évtizednyi, és pár milliárd dollárnyi fejlesztői munkát, ami még hátra van, akkor Te fizeted? ezek a gépek most jelentek meg, és legalább 2 generációnak (minimum 8 év) le kell mennie, hogy beinduljon a nagyszériázás. a dízeleknél is megfigyelhető volt, mostanra futotta ki magát a turbósítási projekt, ami ugye nem tagnap indult. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts