bazs Elküldve Június4, 2006 Szerző Elküldve Június4, 2006 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2006.06.02.&268020
Kacsero Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 Ezt a német opel honlapon találtam! :huh: Corsa D Előlről Corsa D Hátulról
warwolf Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 Ezt a német opel honlapon találtam! :lol: Corsa D Előlről Corsa D Hátulról Nem rossz! :huh: Előlről mint egy kis Zafira, hátulról meg némi Mmicu Colt.Olyan kis buci lett.
Kacsero Elküldve Június4, 2006 Elküldve Június4, 2006 Nem rossz! :huh: Előlről mint egy kis Zafira, hátulról meg némi Mmicu Colt.Olyan kis buci lett. Majd kiváncsi leszek élőben milyen! Gondolom hamarosan hozzák ide a szalonokba, és akkor megsasolom közelről is! :lol:
hemi Elküldve Június5, 2006 Elküldve Június5, 2006 kb 4-5 napja küldött az opel nekem is anyagaot, majd szépen feltolom a magazinra... Opel Corsa D 3 ajtós Előzmények, még nem hivatalos képekkel Ötajtós Corsa sok újdonsággal Vannak több megás képek is a gépről kb 5-8 mb - s jpg képek. Ha van rá igény 1-2 felpakolhatunk.
voszi Elküldve Június27, 2006 Elküldve Június27, 2006 ez a hivatalos kép is főképp rajz sztem, de ez legalább jó lett végre. a régiekről sütött, hogy esetlen paintshop szökevények... :huh:))))))
BaTi Elküldve Július20, 2006 Elküldve Július20, 2006 Hát nemtudom olyan mintha vagy 4-5 féle kocsiból lenne össze gyúrva. Nekem tetszik főleg szürkében! A piros 5ajtós változat oldalról nekem olyan mintha egy seat altea lenne kicsiben de csak a piros színben érdekes módon :S Pirosban még a hátulja hasonlit a már említet mitsu colthoz. Volt még az SX4-es orr v. lámpa. Pl: a hátsótengelytől hátrafelé a kerék fölött az a kis"idom" féleség bennem nagyon fiat stilós hatást kelt. A lökös lehet kétféle, hisz a C corsa-t is kétfajta lökhárítóval adták ki (elöl-hátul).
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Így már jobban tetszik a D Corsa. :unsure: http://www.flash.de/html/de/assets/Assets/...%20D%20Fake.jpg Kár, hogy csak fake.
velo Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 http://totalcar.hu/tesztek/corsa06bem/ nekem tetszik a kicsike :wub:
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 http://totalcar.hu/tesztek/corsa06bem/ nekem tetszik a kicsike :P jó cikk. bár nekem kicsinek tűnik. talán ha nem láttam volna még GTC-t,akkor jobb lenne a megítélésem :P olyan zömök,és pici,na.öt ajtós is ilyen karosszéria lesz? vagy ez a corsa gtc? :wub:
velo Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 jó cikk. bár nekem kicsinek tűnik. talán ha nem láttam volna még GTC-t,akkor jobb lenne a megítélésem :P olyan zömök,és pici,na.öt ajtós is ilyen karosszéria lesz? vagy ez a corsa gtc? :wub: a corsa alapvetően egy kisautó :P amúgy ez a háromajtós corsa a'la "GTC" (muhaha), ez meg az ötajtós: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2006.06.02.&268020
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 a corsa alapvetően egy kisautó :wub: amúgy ez a háromajtós corsa a'la "GTC" (muhaha), ez meg az ötajtós: http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2006.06.02.&268020 http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...gdata/gp_fs.jpg kisautó persze,csak ez a bumfordi forma a kis méretekkel talán még kisebbnek látszik,de lehet csak az én szememben. :P de nagyon tetszik 3 és 5 ajtós változatban is (5 ajtósban mintha nagyobb lenne :P ) az a fránya kép... B) Mackosajt
Ricky Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Amikor az első képet (piros) megláttam, rögtön egy C3 ugrott be, nagyon gömbölyödik.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Azért bírom ezt a kisautó fogalmat. Lassan már akkorák, mint egy Lada.
Hic Elküldve Szeptember5, 2006 Elküldve Szeptember5, 2006 Azért bírom ezt a kisautó fogalmat. Lassan már akkorák, mint egy Lada. Már nagyobbak, Sanyi. Csak nincsen akkora túlnyúlás a tengelyeknél.... :wub:
Korzika Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Igen ,ez a D Corsa már akkora lesz mint annak idején pl. az F Astra volt. :wub:
Gugu Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 Valamit a pontos árakról, motorokról lehet már tudni? GSI lesz?
warwolf Elküldve Szeptember12, 2006 Elküldve Szeptember12, 2006 GSI lesz? Jellemző! :P :P B) Amúgy asszem az éppen újonan belépő 1.6-os turbót fogja megkapni, talán 180LE-vel?? :wub: :lol:
voszi Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Jellemző! :P :P B) Amúgy asszem az éppen újonan belépő 1.6-os turbót fogja megkapni, talán 180LE-vel?? :wub: :lol: na csak ne degradálgassuk azt a turbós mocit! :D 190 LE feletti lesz, állítólag pontosan 200 LE. azt is hallottam, hogy a "sport" változat lesz a 180 LE-s Z16LET-tel szerelve (esetleg egy kicsit lejjebb vive a LE-t). akkor ez lesz a Z16LEL, a 200 lovas paripa meg a Z16LEH. már a Z20LET pöckölgetéséből kiindulva.
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 na csak ne degradálgassuk azt a turbós mocit! :wub: 190 LE feletti lesz, állítólag pontosan 200 LE. azt is hallottam, hogy a "sport" változat lesz a 180 LE-s Z16LET-tel szerelve (esetleg egy kicsit lejjebb vive a LE-t). akkor ez lesz a Z16LEL, a 200 lovas paripa meg a Z16LEH. már a Z20LET pöckölgetéséből kiindulva. De vajh' ezek a kihegyezett mocikák mennyire lehetnek majd tartósak?Nyilván használófüggő is, de nemtudom.Elég kevés másik márka állt rá a kisccm-es turbós mocik száriagyártására. Ilyesmire gondolok, mint a off vw 1.4TFSI, ill. a Fiat Punto 1.4 turbóra................ Pedig igény tutkóra lenne rá.
voszi Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 De vajh' ezek a kihegyezett mocikák mennyire lehetnek majd tartósak?Nyilván használófüggő is, de nemtudom.Elég kevés másik márka állt rá a kisccm-es turbós mocik száriagyártására. Ilyesmire gondolok, mint a off vw 1.4TFSI, ill. a Fiat Punto 1.4 turbóra................ Pedig igény tutkóra lenne rá. szerintem mindenki rá áll rövidesen. ez a jövő. kis moci, nagy erő. sztem akkor lesz igazán életképes ez a vonal, ha kétlakira alakítáják a gépeket, döcög üzemmódban nem megy a turbó, sima 1,6-os, 7-8 liter fogyasztással, izom üzemmódban 200 lovas vaddisznó, persze ehhez igazított zabálékonysággal.
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 szerintem mindenki rá áll rövidesen. ez a jövő. kis moci, nagy erő. sztem akkor lesz igazán életképes ez a vonal, ha kétlakira alakítáják a gépeket, döcög üzemmódban nem megy a turbó, sima 1,6-os, 7-8 liter fogyasztással, izom üzemmódban 200 lovas vaddisznó, persze ehhez igazított zabálékonysággal. Akkor ezt MOST kellene átültetni a gyakorlatba is........ de izibe! :wub:
voszi Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Akkor ezt MOST kellene átültetni a gyakorlatba is........ de izibe! :wub: okés, azt a néhány évtizednyi, és pár milliárd dollárnyi fejlesztői munkát, ami még hátra van, akkor Te fizeted? ezek a gépek most jelentek meg, és legalább 2 generációnak (minimum 8 év) le kell mennie, hogy beinduljon a nagyszériázás. a dízeleknél is megfigyelhető volt, mostanra futotta ki magát a turbósítási projekt, ami ugye nem tagnap indult. :P
Recommended Posts