bazs Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 nekem tetszik kicsit meglepő, hogy a belseje mennyire hasonlít az enyémre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 eddig jobban teccik a tiéd ha már testvérek...na most lehet megkövezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 akkor vegyél egy ilyet és cseréljünk :) a legelső képen szerelem első látásra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 akkor vegyél egy ilyet és cseréljünk :) a legelső képen szerelem első látásra Na ezért nem értettem én, hogy miért vettél OFF ótót.... szerintem vagyunk így ezzel egy páran... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Nem Off az, csak mas a jel rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 a legelső képen szerelem első látásra olyan mint egy pici gtc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 olyan mint egy pici gtc :) nekem pont ez a bajom....a vw konszernben sem teccik h a bora kicsi passat az octavia kicsi SuperB stb,stb....sztem egy modellnek is lehetne egyedibb arculata nem csak egy márkának..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 nekem pont ez a bajom....a vw konszernben sem teccik h a bora kicsi passat az octavia kicsi SuperB stb,stb....sztem egy modellnek is lehetne egyedibb arculata nem csak egy márkának..... Ilyen alapon akkor a H astra C vectra(az új) is hasonlít előlről... hogy a sor teljes legyen. :) Amúgy nekem teccik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 nekem pont ez a bajom....a vw konszernben sem teccik h a bora kicsi passat az octavia kicsi SuperB stb,stb....sztem egy modellnek is lehetne egyedibb arculata nem csak egy márkának..... CSatlakozom.Egyébként a D Corsa alváza u.a. mint a GP-é.Szal lehet tök8 melyiket veszed meg, ugyanazt kapod, más jellel."kisastrah"-nak kitűnő, így 3 ajtóval előlröl még nékem is bejövős, de ott annak a sárgának a hátulja...........még ebből a nézetből is kérdőjel.Erősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 Na ezért nem értettem én, hogy miért vettél OFF ótót.... április elején volt D Corsa? túltárgyalva... és ez nem az a topik :) a bora kicsi passat bora má nincs, van jetta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Mint írtam... nekem teccik.. városi kicsikocsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 ahogy nézem, az a sárga még tesztpéldány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 [ bora má nincs, van jetta :) vigyázz puntos mert elsül az agyad a sok észtől :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Én olyasmit olvastam itt kint, német autós újságban, hogy majd kb. június-július körül dobják piacra itt németben! Nem tudom, hogy szerény hazánkba mikor fog befutni! Ezt még februárban olvastam. :) Amúgy nekem is nagyon tetszik! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 kb. szeptemberben jön Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 az első képen pont ugy néz ki mint a szusi SX4.... randa szerintem... :) viszont itt másképp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 az első képen pont ugy néz ki mint a szusi SX4.... köszi Ákos ezt már nem mertem beírni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 :) mé nem lehet szép és egyedi autókat gyártani??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2006 viszont itt másképp... http://hvtm.totalcar.hu/car/m/opel/943486.jpg ja csak ez rajzolt autó, köze nincs az igazihoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Úgy olvastam valahol,hogy az augusztusi Londoni autószalonon mutatják be majd,és szeptembertól árulják. Osztom azt a véleményt,hogy a sárga még csak egy tesztverzió ,a piros már jobban ki van dolgozva.Lásd a kis üveget a viszapillantónál ami a sárgán még műanyag a piroson már üveg ,vagy a ködlámpa környéke,a sárgán antenna sincs,és tényleg SX4 kinézete van az elejének.Vagy mondjuk úgy hogy gyárilag morcosított! Viszont a pirossal máris lehetne beállni az udvaromra.Az nekem nagyon bejövős! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2006 Lásd a kis üveget a viszapillantónál ami a sárgán még műanyag a piroson már üveg mondjuk nem ez teszi azzá, nézd csak meg az új Focus-t, azon a "kisablak" műanyag maradt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 nekem bejön amúgy szerintem kétfajta lökös lehet hozzá, a ködlámpából kiindulva http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...data/gpb_rs.jpg http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...gdata/gpb_s.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 mondjuk nem ez teszi azzá, nézd csak meg az új Focus-t, azon a "kisablak" műanyag maradt :) Igen,értem én ,csak nekem az a műanyag olyan mintha azt mondták volna,hogy: "már nem tudunk ide mit kitalálni,rakjunk oda csak egy kis fekete műanyag darabot." Ezért gondoltam,hogy a sárga még csak próba darab. Egyébként ahogy telik az idő és közeledik a bemutató ,egyre szebb és szebb képek jelennek meg róla.Szép kis autó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 a legutóbbiak már hivatalos opel képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 a legutóbbiak már hivatalos opel képek kb 4-5 napja küldött az opel nekem is anyagaot, majd szépen feltolom a magazinra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts