vennik Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Hali. Igen a szivosor alatt van. Nem tudtam a képeket beilleszteni ide. Visit My Website Na ja ma ezzel cuumiztam legelább 4 órát azt hittem megkönnyitem a saját dolgom és nem veszem le a szivosort. Hát le kellett volna venni mert naon nem férek hozzá és 2db csavarból az eggyik még be is van gyógyulva sajna a képeket csinálom B). Azt viszont még most sem tudom hogy kell e az az 1mm-es lyuk? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Na ja ma ezzel cuumiztam legelább 4 órát azt hittem megkönnyitem a saját dolgom és nem veszem le a szivosort. Hát le kellett volna venni mert naon nem férek hozzá és 2db csavarból az eggyik még be is van gyógyulva sajna a képeket csinálom B). Azt viszont még most sem tudom hogy kell e az az 1mm-es lyuk? thx Hali. Már az is sokkal megkönnyitené a dolgod, ha a légszüröháztól jövö szivocsövet levennéd. (gondolom erre gondolsz a szivosor alatt, mert azt nem kell hozzá levenni) Én kicseréltem a torx csavarokat hatlapfejü 8-as csavarra, igy könnyebb lett a dolgom, mert a szivócsövet félretolva simán elfér az alsó csavarhoz a csillag villás kulcs, a fentihez pedig lekötöm a nyomó benzincsövet, és a visszavezetö benzincsövet is, igy simán odaférek a csuklós crovával. Igaz, a felsö csavart igy sem egyszerü visszakapatni a menetbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Azt viszont még most sem tudom hogy kell e az az 1mm-es lyuk? Próbáld ki így is úgy is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Hali. Már az is sokkal megkönnyitené a dolgod, ha a légszüröháztól jövö szivocsövet levennéd. (gondolom erre gondolsz a szivosor alatt, mert azt nem kell hozzá levenni) Én kicseréltem a torx csavarokat hatlapfejü 8-as csavarra, igy könnyebb lett a dolgom, mert a szivócsövet félretolva simán elfér az alsó csavarhoz a csillag villás kulcs, a fentihez pedig lekötöm a nyomó benzincsövet, és a visszavezetö benzincsövet is, igy simán odaférek a csuklós crovával. Igaz, a felsö csavart igy sem egyszerü visszakapatni a menetbe. Na ja csak annyi a gond hogy ami a benzincsöveknél van torx az sajna már szana és most ötletem sincs hogyan szegyem ki!? B). A benzincsö lekötéséhez kell tudni valami fontosat vagy csak annyi hogy leszedem és visszarakom? Köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Leszeded és visszarakod. Fog némi benzin kijönni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 A benzincsö lekötéséhez kell tudni valami fontosat vagy csak annyi hogy leszedem és visszarakom? Ha sötét van ne gyufával világíts közben. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Épp most ugrottam neki az agr szelep kitakarításának. Már nagyon ráfért mert elég vastag kokszréteg van rajta de érzésre elég könnyen jár. Azt nem tudom hogy hogy tudom kimosni a járatokat, be lehet ezt áztatni addig hogy az elektromos része ne érjen a folyadékhoz? Ja és még valami: ki lehet csavarni belőle azt a torx fejű valamit amivel végülis nyitja/zárja azt a járatot ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vennik Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Leszeded és visszarakod. Fog némi benzin kijönni B) Hali Na leszettem és vissza is raktam mert sajna az a csavar meg sem mozdul és a tenyerem már nagyon kivan szóval holnap megyek valami szakihoz csak azért az 1 csavarért hogy leoperálja de ha már ő sem fogja tudni na akkor leszek nagy kakiban :D. ötletem sincs hogyan szedjem ki? pedig csak ezért vettem 1 torx készletet B). Ja ha lehuzom a csatit az agr-ről akkor megkéne szönnie a dadogásnak vagy ugyanazt kell tapasztalnom mert már egyre jobban gyanakszom hogy lambda szonda?! De azért thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Hali Na leszettem és vissza is raktam mert sajna az a csavar meg sem mozdul és a tenyerem már nagyon kivan szóval holnap megyek valami szakihoz csak azért az 1 csavarért hogy leoperálja de ha már ő sem fogja tudni na akkor leszek nagy kakiban B). ötletem sincs hogyan szedjem ki? pedig csak ezért vettem 1 torx készletet B). Ja ha lehuzom a csatit az agr-ről akkor megkéne szönnie a dadogásnak vagy ugyanazt kell tapasztalnom mert már egyre jobban gyanakszom hogy lambda szonda?! De azért thx Az a torx készlet jó lesz még máshová is a kocsiban, elég sok helyen van benne :D Ha lehúzod, sztem vészüzemmódra kapcsol az ECU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ja ha lehuzom a csatit az agr-ről akkor megkéne szönnie a dadogásnak vagy ugyanazt kell tapasztalnom mert már egyre jobban gyanakszom hogy lambda szonda?! Hali. Nekem nem volt dadogás, se akkor mikor rossz volt a lambdám, (valszeg most is csere éretté vált, univerzális van benne) se akkor, mikor döglödött az AGR. Itt csak néha rántott egyet. (de lehet ez is már a gyujtókábel miatt volt.) Csak dobott 47-es hibakodot. Dadogás akkor volt amikor kifeküdtek a gyujtókábelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 'Épp most ugrottam neki az agr szelep kitakarításának. Már nagyon ráfért mert elég vastag kokszréteg van rajta de érzésre elég könnyen jár. Azt nem tudom hogy hogy tudom kimosni a járatokat, be lehet ezt áztatni addig hogy az elektromos része ne érjen a folyadékhoz? Ja és még valami: ki lehet csavarni belőle azt a torx fejű valamit amivel végülis nyitja/zárja azt a járatot ?' Elfelejtettem még valamit: lennie kell az agr-nél tömítésnek?; mert mikor én leszedtem nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 'Épp most ugrottam neki az agr szelep kitakarításának. Már nagyon ráfért mert elég vastag kokszréteg van rajta de érzésre elég könnyen jár. Azt nem tudom hogy hogy tudom kimosni a járatokat, be lehet ezt áztatni addig hogy az elektromos része ne érjen a folyadékhoz? Ja és még valami: ki lehet csavarni belőle azt a torx fejű valamit amivel végülis nyitja/zárja azt a járatot ?' Elfelejtettem még valamit: lennie kell az agr-nél tömítésnek?; mert mikor én leszedtem nem találtam. C16NZ-n van. A tied nem tudom milyen motor, tedd ki aláírásba (vezérlőpult->aláírás szerkesztése) B) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 'Épp most ugrottam neki az agr szelep kitakarításának. Már nagyon ráfért mert elég vastag kokszréteg van rajta de érzésre elég könnyen jár. Azt nem tudom hogy hogy tudom kimosni a járatokat, be lehet ezt áztatni addig hogy az elektromos része ne érjen a folyadékhoz? Ja és még valami: ki lehet csavarni belőle azt a torx fejű valamit amivel végülis nyitja/zárja azt a járatot ?' Elfelejtettem még valamit: lennie kell az agr-nél tömítésnek?; mert mikor én leszedtem nem találtam. Hali. X16XEL-en van alu tömités, nem tom ilyen motorod van, de sz.tem ott is kell lennie tömitésnek, különben kifujna, és nem érne semmit ez a kipuff gáz visszavezetés. Az elektromos részhez nem folyik be a tisztitó folyadék, nekem legalábbis nem folyt, jól befujtam Cleaner-el, jól meg rázoggattam B) és nem döglött be. Igaz le lett zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Be lehet áztatni, és kéne legyen tömítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Be lehet áztatni, és kéne legyen tömítés. Az AGR alutömítését? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 C16NZ-n van. A tied nem tudom milyen motor, tedd ki aláírásba (vezérlőpult->aláírás szerkesztése) B) . X14xe-m van.Nem lehet különszedni az elektromos részt és azt az alsó részt ahol zár a szelep? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 X14xe-m van.Nem lehet különszedni az elektromos részt és azt az alsó részt ahol zár a szelep. nem lehet szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Be lehet áztatni, és kéne legyen tömítés. Mibe kéne áztatni ami levinné ezt a ráégett kokszot? Egyébként ki lehet csavarni azt a torx fejű valamit amivel zár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mibe kéne áztatni ami levinné ezt a ráégett kokszot? Egyébként ki lehet csavarni azt a torx fejű valamit amivel zár? ne csavargasd B) nitrohigító vagy féktisztító, esetleg brigéciol. Aztán kis ecsettel amíg hozzáférsz, rá lehet segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ne csavargasd B) nitrohigító vagy féktisztító, esetleg brigéciol. Aztán kis ecsettel amíg hozzáférsz, rá lehet segíteni. Ha már csavartam rajta párat az nagy gond? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ha már csavartam rajta párat az nagy gond? B) Reméljük nem B) De kiszedni nem lehet eddigi ismereteim szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hali. Én össze vissza csavargattam, B) ki akartam szedni de nem jött ki. És eddig gondot nem okozott. szerk: Azóta futottam 402-en egy 14,3-at B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hali. Én össze vissza csavargattam, B) ki akartam szedni de nem jött ki. És eddig gondot nem okozott. szerk: Azóta futottam 402-en egy 14,3-at :D Nekem a 402-es időm 12 volt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Milyen 402? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 kilóméter B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts