daykiller Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 És mennyit jelenthet ez a fogyasztásban, ha sok benne a trutyi? Sokat ehet emiatt? Erő az van benne és megy is mint állat, de városban sokat zabál. Mivel jobban harapja az aszfaltot, így nem kell annyira nyomnod a gázpedált, ergo kevesebb lesz a fogyasztás. ha ki lehet tisztítani, akkor persze, inkább tisztítsd ki, de ha meghalt, akkor inkább lefalazás, mint újta venni... szerintem! <_< Enyém a mai napig működőképes, de inkább lezártam. Észrevehető a különbség. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nem rángat egyenletes gáznál? <_< B?sz?kodott még a computert kinem cseréltük, azóta nem rángat, pöccre indul, csak többet eszik mostanában Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Szerintetek ez az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Szerintetek ez az? http://www.kephost.com/images4/2011/3/28/b...abipuk43_tn.jpg Nem.Az a szekunder levegő befúvó csonkja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 Szerintetek ez az? http://www.kephost.com/images4/2011/3/28/be99me8dxl15abipuk43_tn.jpg De érdekes...ennek a 16 szelepesnek is a jobbról második gyertyánál olajos a furat... :angry: Azt hittem csak enyém ilyen extra... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március29, 2011 Megoszt Elküldve Március29, 2011 De érdekes...ennek a 16 szelepesnek is a jobbról második gyertyánál olajos a furat... :P Azt hittem csak enyém ilyen extra... :angry: Biztos szivárgott a tömítés alatt mint az enyémben. A gyertyafészekben állt az olaj míg kinem cseréltem a szelepfedélben a tömítést :P Majdnem 5000-be került, de jó lett <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 X14xe motornál csinált már valaki lezárást?Hol találhato ? Mit és hogyan csinált?Érezhetö különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 X14xe motornál csinált már valaki lezárást?Hol találhato ? Mit és hogyan csinált?Érezhetö különbség? Én, példának okáért. Ha a nagy műanyag burkolat mellett jobbra benézel, ott fogja két torx az EGR-t. Vágj ki egy méretben megfelelő lemezt, és tedd oda közé. A többit már leírtuk itt (ezt is, igazából). <_< Ha nincs vele baj, akkor nem biztos, hogy érzel változást. Akkor sem árt persze a művelet, de akkor tiéd a döntés. Ha haldoklik az EGR, akkor pucold ki és zárd le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Én, példának okáért. Ha a nagy műanyag burkolat mellett jobbra benézel, ott fogja két torx az EGR-t. Vágj ki egy méretben megfelelő lemezt, és tedd oda közé. A többit már leírtuk itt (ezt is, igazából). <_< Ha nincs vele baj, akkor nem biztos, hogy érzel változást. Akkor sem árt persze a művelet, de akkor tiéd a döntés. Ha haldoklik az EGR, akkor pucold ki és zárd le. Haldoklás?:ki szokot villanni a lámpa de nem mindig csak amikor hosszabb utra megyek(kb20km) Vagy valami más miatt is lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Haldoklás?:ki szokot villanni a lámpa de nem mindig csak amikor hosszabb utra megyek(kb20km) Vagy valami más miatt is lehet ez? Kivillogtattad a hibakódot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Kivillogtattad a hibakódot? még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 még nem. Tedd meg, a motorvezérlő egység (ECU) gyakran pontosan meg tudja neked mondani, hogy mi a probléma. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Tedd meg, a motorvezérlő egység (ECU) gyakran pontosan meg tudja neked mondani, hogy mi a probléma. <_< csak szervizben (szerelönél )lehet megtudni a hibakodot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 csak szervizben (szerelönél )lehet megtudni a hibakodot? Nem! Hibakód leolvasás utasítása! Kép itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Nem! Hibakód leolvasás utasítása! Kép itt! ??? nálam nem is ugy van mint a képen.A csatlakozon a jobb oldalon a legfelsönél van csatlakozo allata pedig nincsen csak 3 vagy 4gyel lejjeb Akkor az lehet a b csatlakozo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 ??? nálam nem is ugy van mint a képen.A csatlakozon a jobb oldalon a legfelsönél van csatlakozo allata pedig nincsen csak 3 vagy 4gyel lejjeb Akkor az lehet a b csatlakozo? Akkor ilyen? Ez esetben a képen jelölt 5-6 pin-t kell összekötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Akkor ilyen? http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/b007.jpg Ez esetben a képen jelölt 5-6 pin-t kell összekötni. igen ilyen köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ha 10et villog és utána 5öt akkor az mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ha 10et villog és utána 5öt akkor az mennyi? 05, de ilyen kód nincs. Vagy esetleg 0500 a kód. 10-5-10-10 villanás. Ez esetben alapjárat szabályzó léptetőmotor a baj. Számold meg még egyszer, figyelmesen. Az aláírásodba pedig írd be a motorkódot. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 05, de ilyen kód nincs. Vagy esetleg 0500 a kód. 10-5-10-10 villanás. Ez esetben alapjárat szabályzó léptetőmotor a baj. Számold meg még egyszer, figyelmesen. Az aláírásodba pedig írd be a motorkódot. Köszi. Igen jobban megfigyeltem és 10-5-10-10 lett ./csak eza 10 villogás zavart be egymás után) Pontosabban milyen problémám lehet?Hogyan lehet javitani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Igen jobban megfigyeltem és 10-5-10-10 lett ./csak eza 10 villogás zavart be egymás után) Pontosabban milyen problémám lehet?Hogyan lehet javitani? 0500 Idle speed stepper motor/idle air regulator Alapjárati motor problem Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Igen jobban megfigyeltem és 10-5-10-10 lett ./csak eza 10 villogás zavart be egymás után) Pontosabban milyen problémám lehet?Hogyan lehet javitani? Lehet csak ki kell takarítani és a helyét is. <_< 0500 Idle speed stepper motor/idle air regulator Alapjárati motor problem Ismétlés a tudás anyja. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Lehet csak ki kell takarítani és a helyét is. <_< Van valami leirás hogy hohyan kell? Egyántalán hol találhato meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sógorom Y20DTH motoros Zafirájában Egr szakadás hibát dobott. Van valakinek ezzel a motorral tapasztalata (tudom F-be nem szerelték de hátha...) Nagyon drága egy új egr. Én javasoltam neki a takarítást és mivel szakadás hiba jött a csatlakozók és a kábelek átnézését. Csak nagyon ritkán jön elő a hiba, de akkor az elektronika valoszínű vészprogramra kapcsol, mert, megy ugyan, de erőtlenné válik a motor (mintha turbó nélkül menne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 J0hnny! Te megépítetted ezt a kütyüt anno ? Elvileg ettől nem reklamál a "csekkendzsin" egr lefalazásnál.. Alíg találtam meg a linket egy 2 évvel korábbi hozzászólásodban B) Tesztelted anno ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts