biker1988 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 És az a furcsa hogy nem mindíg csinálja,de 100 esetből kb. 95 ször igen
biker1988 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Gyertyacsere! A gyertyák szép állapotban vannak,őzbarna mindegyik, 3 pólusú,de lehet hogy megpróbálkozom vele mert nagyon idegesít :S
J0hnny Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 A gyertyák szép állapotban vannak,őzbarna mindegyik, 3 pólusú,de lehet hogy megpróbálkozom vele mert nagyon idegesít :S Gyári gyertyát bele,nem kell 3 pólusú szar,csakis gyári. A továbbiakat folytassuk a motor topikban,mert nem ide való. :D
biker1988 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Gyári gyertyát bele,nem kell 3 pólusú szar,csakis gyári. A továbbiakat folytassuk a motor topikban,mert nem ide való. :wacko: Én már így vettem ezekkel a gyertyákkal :D de megyek át a motor topicba :wacko: köszi az eddígi ötleteket :wacko:
pebe Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Én a héten "vakoltam le" az AGR szelepet klingelittel, ami ugyebár elvileg hőálló. Megfelel ez erre a célra? Mikor megbontottam, akkor láttam, hogy már az előző tulaj is lezárta egy fémlemezzel, ami időközben már szépen kilukadt/kiégett. Eredetileg tisztítással akartam próbálkozni, de az istennek nem jöttem rá, hogy a vákuum felől hogy lehet megbontani, hogy a szelephez hozzáférjek, ezért maradt az "Endlösung" a vakolás. Eddig is így volt, eztán is így lesz, ha csak egyszer rá nem szánom magam és mégiscsak kipucolom valahogy a belét. Kíváncsi vagyok meddig bírja a klingelit?!
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Én a héten "vakoltam le" az AGR szelepet klingelittel, ami ugyebár elvileg hőálló. Megfelel ez erre a célra? Mikor megbontottam, akkor láttam, hogy már az előző tulaj is lezárta egy fémlemezzel, ami időközben már szépen kilukadt/kiégett. Eredetileg tisztítással akartam próbálkozni, de az istennek nem jöttem rá, hogy a vákuum felől hogy lehet megbontani, hogy a szelephez hozzáférjek, ezért maradt az "Endlösung" a vakolás. Eddig is így volt, eztán is így lesz, ha csak egyszer rá nem szánom magam és mégiscsak kipucolom valahogy a belét. Kíváncsi vagyok meddig bírja a klingelit?! Azért én megintcsak félmet tettem volna be! :wacko: Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a fém átlyukadhat! :D Ezek szerint majd jó lesz ha ránézek én is az enyémre! :wacko:
pebe Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Azért én megintcsak félmet tettem volna be! :wacko: Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a fém átlyukadhat! :D Ezek szerint majd jó lesz ha ránézek én is az enyémre! :wacko: Igen, elég szépen át volt lyukadva. Azért éri azt ott pára és hő rendesen, ami azért megeszi a fémet. Valszeg a klingelitet is gyakrabban kell majd nézni, bár az korrodálni nem fog, de gondolom a hőállósága is korlátos. Bár egyéb tömítéseket is csinálnak belőle...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Azért én megintcsak félmet tettem volna be! :wacko: Azt viszont nem gondoltam volna, hogy a fém átlyukadhat! :D Ezek szerint majd jó lesz ha ránézek én is az enyémre! :wacko: A 2milis alu-lemezt szerintem nem érinti a probléma :wacko:
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 A 2milis alu-lemezt szerintem nem érinti a probléma :D Akkor megnyugodtam! :wacko:
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 A rozsdamentes lemez az igazi! :D :wacko: Bár a hibajelző kivillanást nem tudom megszokni...legalábbis éjjel qrva zavaró...főleg ha nincs semmi olyan, amivel eltakarhatom! :wacko: :wacko:
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 A rozsdamentes lemez az igazi! :D :wacko: Bár a hibajelző kivillanást nem tudom megszokni...legalábbis éjjel qrva zavaró...főleg ha nincs semmi olyan, amivel eltakarhatom! :wacko: :wacko: Kiszeded az izzót :D :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Kiszeded az izzót :wacko: :wacko: És akkor egyből megszűnik minden hibakódja mi? :D (nem csak az agr :wacko: )
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Kiszeded az izzót :D :wacko: ez már nekem is bevillant, de annyira nem zavar! :D :wacko: Meg amúgy is, nagyon babrás kiszedni... :wacko: :D
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Meg amúgy is, nagyon babrás kiszedni... :wacko: :D Nem-a :wacko: én képes voltam csak azért kiszedni az óracsoportot, hogy a távfény ikonját belülről lefóliázzam :D csak azért mert éjszaka nagyon zavart.. :wacko:
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Nem-a :wacko: én képes voltam csak azért kiszedni az óracsoportot, hogy a távfény ikonját belülről lefóliázzam :D csak azért mert éjszaka nagyon zavart.. :wacko: Én ezt úgy oldom meg, hogy nem kapcsolom fel! :wacko: Na de off vége, mert a fejemre koppint egy moderáló szerkesztő! :D ha kivillan a lámpa, a 0400-as hibával, ugye akkor még nem kapcsol vészüzemmódra?
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Én ezt úgy oldom meg, hogy nem kapcsolom fel! :D Na de off vége, mert a fejemre koppint egy moderáló szerkesztő! :wacko: ha kivillan a lámpa, a 0400-as hibával, ugye akkor még nem kapcsol vészüzemmódra? Kivillan, vagy folyamatosan világítt?
pszilaj Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Kivillan, vagy folyamatosan világítt? hát folyamatosan világít. Addig, amíg le nem állítom és újra nem indítom... :D Tisztára mint a vinfos... :wacko: :wacko:
Apipi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Sziasztok! Kis segítség kellene. Kínlódott az EGR szelep,ezért lezártam .Jól húz a kocsi,nem rángat, dinamikus.de melegen füstöl. Amíg nem volt lezárva az egr,addig nem volt semmi füst. Nem kéket, inkább szürkét vagy feketét. Átnéztem mindent ,szerintem visszatettem mindent a helyére. Mi a franc lehet vele? Kicsit kezd kiborítani. Valakinek valami ötlet?
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Sziasztok! Kis segítség kellene. Kínlódott az EGR szelep,ezért lezártam .Jól húz a kocsi,nem rángat, dinamikus.de melegen füstöl. Amíg nem volt lezárva az egr,addig nem volt semmi füst. Nem kéket, inkább szürkét vagy feketét. Átnéztem mindent ,szerintem visszatettem mindent a helyére. Mi a franc lehet vele? Kicsit kezd kiborítani. Valakinek valami ötlet? Egyáltalán milyen autód van? :wacko: Aláírásba betehetnéd, mert nem emlékszik rá fejből senki :D Próbáld ki, hogy kiveszed a lezárást, ha akkor se hagyja abba a füstölést, akkor valszeg mégsem a lezárás miatt van, ha úgy abbahagyja, akkor Te vagy az első akinél ez jelentkezett :wacko:
astrásgyerek Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Kis segítség kellene. Kínlódott az EGR szelep,ezért lezártam .Jól húz a kocsi,nem rángat, dinamikus.de melegen füstöl. Amíg nem volt lezárva az egr,addig nem volt semmi füst. Nem kéket, inkább szürkét vagy feketét. Átnéztem mindent ,szerintem visszatettem mindent a helyére. Mi a franc lehet vele? Kicsit kezd kiborítani. Benyás, vagy traktoros? :D :D Tényleg jó lenne aláírásba betenni! ;) Egyáltalán milyen autód van? :wacko: Aláírásba betehetnéd, mert nem emlékszik rá fejből senki :D Próbáld ki, hogy kiveszed a lezárást, ha akkor se hagyja abba a füstölést, akkor valszeg mégsem a lezárás miatt van, ha úgy abbahagyja, akkor Te vagy az első akinél ez jelentkezett :wacko: Nekem még annyira sem füstölt utána! :P Más lesz ott a bibi! :wacko:
Apipi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Egyáltalán milyen autód van? :wacko: Aláírásba betehetnéd, mert nem emlékszik rá fejből senki :D Próbáld ki, hogy kiveszed a lezárást, ha akkor se hagyja abba a füstölést, akkor valszeg mégsem a lezárás miatt van, ha úgy abbahagyja, akkor Te vagy az első akinél ez jelentkezett :wacko: Ezer bocs! Astra F 1.6 16v. Időközben rájöttem mi volt a gond. Gyakorlatilag amit beraktam lemez horganzott volt, de már asszem leégett mert nem füstöl. :wacko:
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Benyás, vagy traktoros? :wacko: :wacko: Tényleg jó lenne aláírásba betenni! :D Nekem még annyira sem füstölt utána! :D Más lesz ott a bibi! :D Nekem is csak visszavett a füstölgéséből, Lacinak az "erőműfüstjére" is az volt a megoldás hogy be kellett csukni az egeret, nekem új lenne hogy ezért kezd el füstölni :wacko:
astrásgyerek Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Ezer bocs! Astra F 1.6 16v. Időközben rájöttem mi volt a gond. Gyakorlatilag amit beraktam lemez horganzott volt, de már asszem leégett mert nem füstöl. :D Képzeld ha gumiból vágtad volna a tömítést! :wacko: :wacko: :wacko: Nekem is csak visszavett a füstölgéséből, Lacinak az "erőműfüstjére" is az volt a megoldás hogy be kellett csukni az egeret, nekem új lenne hogy ezért kezd el füstölni :D Eddig még mindenkin csak segített! :D Bár a dízeleseknek jobb, nem dobál hibakódot utána sem a verda, csak simán meghálálja! :P
Apipi Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Képzeld ha gumiból vágtad volna a tömítést! :D :wacko: :wacko: Eddig még mindenkin csak segített! :wacko: Bár a dízeleseknek jobb, nem dobál hibakódot utána sem a verda, csak simán meghálálja! :D Eddig a próbaút során ,kb 25km, nem világított a sárga lámpa.Remélem így is marad. Hol találom az aláírás dolgot? Beírnám a kocsi adatokat.
Dáwid Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 Eddig a próbaút során ,kb 25km, nem világított a sárga lámpa.Remélem így is marad. Hol találom az aláírás dolgot? Beírnám a kocsi adatokat. Jobb oldalt fönt találod a vezérlőpultot. Azon belül a bal oldali listában van az aláírás szerkesztés :D
Recommended Posts