wzsolt_1.6_16V Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Nemrégiben lezártam volt az AGR szelepet aztán jártam vele több száz km. Egyszercsak történt valami a géppel mert a jóistennek sem akart jól menni. Beszéltem egy "szakinak" nevezett lénnyel aki a bányász béka se@@énél is lennebb hordott. Azt mondta, hogy pár hónap és a katalizátorom meg fog halni, meg nem potyára volt kitalálva az AGR stb. Akkor most mit csináljak? Lehet valami összefüggés az AGR és a torpanás között ??? Most facán megy és nem szeretném megölni... Semmi köze hozzá hacsak: 1. szerelés közben valaminek a csaltakozóját lehúztad és nem jól vissza, vagy megmozgattál és kontaktos lett stb. 2. lezárásnál nem tömít rendesen és falsot szív Ez hülyeség, hogy az agr lezárás kinyírja a katalizátort. Kerüld nagy ívben azt aki ezt mondta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Semmi köze hozzá hacsak: 1. szerelés közben valaminek a csaltakozóját lehúztad és nem jól vissza, vagy megmozgattál és kontaktos lett stb. 2. lezárásnál nem tömít rendesen és falsot szív Ez hülyeség, hogy az agr lezárás kinyírja a katalizátort. Kerüld nagy ívben azt aki ezt mondta. Némi logikát látok a dologban. Ha nincs visszavezetett füst akkor az a kipuffon keresztül távozik és lehet ez a túl nagy falat a katalizátornak. Rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Némi logikát látok a dologban. Ha nincs visszavezetett füst akkor az a kipuffon keresztül távozik és lehet ez a túl nagy falat a katalizátornak. Rosszul gondolom? Némivel több kipufot kap, de lényegtelen, mert ki kell bírnia, mert mikor az EGR teljesen lezár, akkor is kapja a maximális adagot... szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 ######om tudja sokszor mi a helyes döntés, én csak a legjobbat szeretném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ugyanaz az eredmény a dízel- és benzinüzemű motorok AGR lezárásának következtében? Csak mert nekem nincs sárga pilácsom, azt semmi nem jelzi ha pl bekotlott a cucc...a bengásoknál más, még a lezárás is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ugyanaz az eredmény a dízel- és benzinüzemű motorok AGR lezárásának következtében? Csak mert nekem nincs sárga pilácsom, azt semmi nem jelzi ha pl bekotlott a cucc...a bengásoknál más, még a lezárás is... Nálam elvileg villogna a sárga lámpa, de egy ominózus leálláson kívül eddig még nem reklamált érte az ECU. A hatásnak ugyanannak kéne lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ugyanaz az eredmény a dízel- és benzinüzemű motorok AGR lezárásának következtében? Csak mert nekem nincs sárga pilácsom, azt semmi nem jelzi ha pl bekotlott a cucc...a bengásoknál más, még a lezárás is... Nem az AGR hiánya miatt nem megy a géped,inkább lehet hogy a katalizátorod omlott össze. Nekem egyikben sincs AGR és nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Nem az AGR hiánya miatt nem megy a géped,inkább lehet hogy a katalizátorod omlott össze. Nekem egyikben sincs AGR és nincs gond. Új az egész kipuff. Bosal cucc. Nekem semmi bajom a géppel kivéve a 2-ben és 3-ban való 2-3-4 berángatás. Ha van esély arra, hogy az AGR lezárásával enyhül vagy megszűnik akkor offolom a szelepet. Kérdésem a köetkező: lezárás után hány km kell ahhoz, hogy változást mutasson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Új az egész kipuff. Bosal cucc. Nekem semmi bajom a géppel kivéve a 2-ben és 3-ban való 2-3-4 berángatás. Ha van esély arra, hogy az AGR lezárásával enyhül vagy megszűnik akkor offolom a szelepet. Kérdésem a köetkező: lezárás után hány km kell ahhoz, hogy változást mutasson? Az sem mindegy,hogy pontosan mikor és hogyan rángat,nem biztos,hogy az AGR miatt van. Egyébként dízelnél egyszerű a lezárás,vákumcsövet lehúzod és ledugózod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 ... Egyébként dízelnél egyszerű a lezárás,vákumcsövet lehúzod és ledugózod. Csak ez akkor kevés, ha nyitott állásban van beragadva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Fogtam magam, lementem és ledugóztam a cuccot, de úgy, hogy az a kis gumi könyék csövecske maradt a szelepen és lenyomtam a torkán egy facsavart, a vákumcső másik végét is ledugóztam mert ment a dúsítás. Azt kell mondjam, hogy az autó úgy megeredt, hogy a pofám 66 fele szakadt. Rángatni sem rángat annyira és nagyon durván megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Fogtam magam, lementem és ledugóztam a cuccot, de úgy, hogy az a kis gumi könyék csövecske maradt a szelepen és lenyomtam a torkán egy facsavart, a vákumcső másik végét is ledugóztam mert ment a dúsítás. Azt kell mondjam, hogy az autó úgy megeredt, hogy a pofám 66 fele szakadt. Rángatni sem rángat annyira és nagyon durván megy :( Ennyi!Ámen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ennyi!Ámen! :) Bazze' ez nagyon megy. :( A rángatás inkább kigyorsításnál szűnt meg. Multkor nem éreztem ekkora különbséget, bár most van benne Metabond nyámi nyámi is meg az üa. szűrőből is kiengedtem a vizet. Na most van az a pont mikor elégedetten hátradőlök és csendben megünneplem az 1000-ik hozzászólásom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Némi logikát látok a dologban. Ha nincs visszavezetett füst akkor az a kipuffon keresztül távozik és lehet ez a túl nagy falat a katalizátornak. Rosszul gondolom? Pár % van csak visszavezetve, és semmi köze a katalizátor élettartamához. Igazából a Nox szint csökkentésére találták ki, de gyakorlatban több a hátránya, mint előnye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Pár % van csak visszavezetve, és semmi köze a katalizátor élettartamához. Igazából a Nox szint csökkentésére találták ki, de gyakorlatban több a hátránya, mint előnye :) Pontosan. Csak annyit értek el vele, h, idézek: "saját mocskában fuldokoljon a motor". Biztos csökkent az NOx értéke, de a motornak nem tesz jót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomyyka Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Sziasztok, Van Opel Astra F-m. 1999-s évjáratú 1.6 16V Ecotec motoros X16XEL motorkodú A problémám a következő: Induláskor, hideg motornál elkezd akadozni, rángatni a kocsi. Amikor elindulok vele elveszti a lovakat. Nem akar gyorsulni az istennek sem. Ha kiveszem üresbe, pörög mint állat. Majd mikor visszateszem sebességbe szintén elillannak a lovak. Ezt csinálja 5-10 km-n keresztül. Majd, mintha megnyitnának egy csapot megindul ,mint mikor rendesen kellene mennie. Voltam több szerelőnél, a következőket cserélték ki: az összes gyertyát, gyertyakábelt, gyújtótrafót, vízhőfok jeladót, lambda-szondát, katalizátort, levegőszűrőt (vezérműszíjat görgőkkel,bár azt csak azért ,mert már aktuális volt) de mégsem javult meg a drágám. Mértünk kompressziót is ,de az jó volt. A lambda-szondacsere óta a diagnosztika, nem jelez semmilyen problémát; a hibajelző lámpa nem gyullad ki. Imádja a benzint, egyre többet eszik belőle; 6,5 helyett már 9 körül járok vele. Szerintetek mi lehet a gondja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Sziasztok, Van Opel Astra F-m. 1999-s évjáratú 1.6 16V Ecotec motoros X16XEL motorkodú A problémám a következő: Induláskor, hideg motornál elkezd akadozni, rángatni a kocsi. Amikor elindulok vele elveszti a lovakat. Nem akar gyorsulni az istennek sem. Ha kiveszem üresbe, pörög mint állat. Majd mikor visszateszem sebességbe szintén elillannak a lovak. Ezt csinálja 5-10 km-n keresztül. Majd, mintha megnyitnának egy csapot megindul ,mint mikor rendesen kellene mennie. Voltam több szerelőnél, a következőket cserélték ki: az összes gyertyát, gyertyakábelt, gyújtótrafót, vízhőfok jeladót, lambda-szondát, katalizátort, levegőszűrőt (vezérműszíjat görgőkkel,bár azt csak azért ,mert már aktuális volt) de mégsem javult meg a drágám. Mértünk kompressziót is ,de az jó volt. A lambda-szondacsere óta a diagnosztika, nem jelez semmilyen problémát; a hibajelző lámpa nem gyullad ki. Imádja a benzint, egyre többet eszik belőle; 6,5 helyett már 9 körül járok vele. Szerintetek mi lehet a gondja? Hali. Ha sokat fogyaszt lambda csere óta is, akkor valszeg nem gyári lambda szonda került bele, és fals értékeket ad az ecu-nak. Ezt azért irom mert én is belefutottam ebbe, és miután lambdát cseréltem gyárira, azota normálisan fogyaszt.(lehet hogy ez az oka hogy hidegen nincs erö a vasban mert a rossz lambda miatt tuldusit az ecu) A gyári lambda 26 rugesz. Esetleg lehet alapjárati motor, a hiba oka, ha mindig felpörög, vagy vákumcsöveken repedés. Ha viszont lezárod az AGR szelepet, rosszat nem csinálsz az autóval, egy meghibásodási lehetöséget kizársz. De remélhetöleg jön Gabi, és Ö is ad egy két jó tippet mik lehetnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomyyka Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Köszike, Bemértük feszmérővel a lambdát, és a helyes 200 és 700 mV között mászkál,ugyhogy szerintem ez jó lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Köszike, Bemértük feszmérővel a lambdát, és a helyes 200 és 700 mV között mászkál,ugyhogy szerintem ez jó lehet... Azt nem feszmérövel mérik, hanem szkóppal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Azt nem feszmérövel mérik, hanem szkóppal. de szkóppal is a feszültséget nézik. csak azért kell szkóp hogy a gyorsan változó jelet nyomon tudják követni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Sziasztok, Van Opel Astra F-m. 1999-s évjáratú 1.6 16V Ecotec motoros X16XEL motorkodú A problémám a következő: Induláskor, hideg motornál elkezd akadozni, rángatni a kocsi. Amikor elindulok vele elveszti a lovakat. Nem akar gyorsulni az istennek sem. Ha kiveszem üresbe, pörög mint állat. Majd mikor visszateszem sebességbe szintén elillannak a lovak. Ezt csinálja 5-10 km-n keresztül. Majd, mintha megnyitnának egy csapot megindul ,mint mikor rendesen kellene mennie. Voltam több szerelőnél, a következőket cserélték ki: az összes gyertyát, gyertyakábelt, gyújtótrafót, vízhőfok jeladót, lambda-szondát, katalizátort, levegőszűrőt (vezérműszíjat görgőkkel,bár azt csak azért ,mert már aktuális volt) de mégsem javult meg a drágám. Mértünk kompressziót is ,de az jó volt. A lambda-szondacsere óta a diagnosztika, nem jelez semmilyen problémát; a hibajelző lámpa nem gyullad ki. Imádja a benzint, egyre többet eszik belőle; 6,5 helyett már 9 körül járok vele. Szerintetek mi lehet a gondja? Esélyes az AGR szelep. hibakódot nem dob? az x16xel azért szokta dobni a hibakodot ha bármi van az agr-el. Ja és elég szivatós a hozzáférés az agr-hez de nem lehetetlen :) Valahol falsot kaphat, de mivel megszűnik egy idő után így talán nem repdt csöveket kell keresni. Mivel az alapjáratit cserélték így nincs több tippem. Esélyes még a hőfok jeladó, de mint látom azt is cserélték. Amugy a lambda szondát csak melegen figyeli szóval a hideg indítás utáni problémákat az biztos nem okozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Szerintetek mi lehet a gondja? AGR szelepet zárd le vékony fémlemezzel. Ezen kívül érdemes lenne ellenőrizni a fals levegő lehetőségét, akár vákumcsőnél, akár szívótalp tömítésnél. Továbbá ki kéne pucolni a folytószelepházat és az alapjárati motort, mert ha jól sejtem, tele lehet dzsuvával. Benyaszűrő mikor volt cserélve? Gyújtókábeleken kéne mérni ellenállást, és megnézni hogy sötétben nem-e húznak át a motor testre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 de szkóppal is a feszültséget nézik. csak azért kell szkóp hogy a gyorsan változó jelet nyomon tudják követni. jelmeredekség is számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomyyka Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 AGR szelepet zárd le vékony fémlemezzel. Ezen kívül érdemes lenne ellenőrizni a fals levegő lehetőségét, akár vákumcsőnél, akár szívótalp tömítésnél. Továbbá ki kéne pucolni a folytószelepházat és az alapjárati motort, mert ha jól sejtem, tele lehet dzsuvával. Benyaszűrő mikor volt cserélve? Gyújtókábeleken kéne mérni ellenállást, és megnézni hogy sötétben nem-e húznak át a motor testre. Benzinszűrőt még nem cseréltük.De az nem igen lehet mivel akkor melegen is jelentkezne a hiba. Minden esetre holnap lesz egy egr-szelep tisztitás,azért is erre a topikra irtam... Remélem megoldja a gondot. Azé köszi a tippeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Benzinszűrőt még nem cseréltük.De az nem igen lehet mivel akkor melegen is jelentkezne a hiba. Minden esetre holnap lesz egy egr-szelep tisztitás,azért is erre a topikra irtam... Remélem megoldja a gondot. Azé köszi a tippeket Kitakarít és lezár! :) Nekem mondjuk nem kellett takarítani, mert nagyon könnyen mozog a tengely benne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts