mukika Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Szép estét mindenkinek ! Ma jutottam el arra a pontra , hogy bátorságom összeszedve kiszereltam az AGR-t . Annyira nem volt mocskos, de még nem tökéletesen csillogó alu színű , tehát reggelig még ázik. / WD 40 / . Ennél a motornál hogyan lehet a szelepet kiiktatni ? ( Corsa B 1,2 16 V 2000.május , X12XE ) Régóta vacakol/t ( ? ) a kisautó , végigzongoráztam már mindent - szelepház tisztítás , gyertyacsere , lambdaszonda csere , légtömegmérő csere. Az utángyártott légtömegmérő nem vált be - igy most Bosch került bele . Kapott egy kis Pro-tec-et és meghajtottam ; eredmény = sokkal jobb , de még nem az igazi . Köszönöm ! András Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Szép estét mindenkinek ! Ma jutottam el arra a pontra , hogy bátorságom összeszedve kiszereltam az AGR-t . Annyira nem volt mocskos, de még nem tökéletesen csillogó alu színű , tehát reggelig még ázik. / WD 40 / . Ennél a motornál hogyan lehet a szelepet kiiktatni ? ( Corsa B 1,2 16 V 2000.május , X12XE ) Régóta vacakol/t ( ? ) a kisautó , végigzongoráztam már mindent - szelepház tisztítás , gyertyacsere , lambdaszonda csere , légtömegmérő csere. Az utángyártott légtömegmérő nem vált be - igy most Bosch került bele . Kapott egy kis Pro-tec-et és meghajtottam ; eredmény = sokkal jobb , de még nem az igazi . Köszönöm ! András Hali. Van a szelep alatt egy fém tömités, azt körberajzolod egy hasonló vastagságu fém lemezen, kivágod, és csak a csavaroknak fursz rá lyukat és összeszereléskor a tömitésre ráteszed és ezzel kiiktattad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Hali. Van a szelep alatt egy fém tömités, azt körberajzolod egy hasonló vastagságu fém lemezen, kivágod, és csak a csavaroknak fursz rá lyukat és összeszereléskor a tömitésre ráteszed és ezzel kiiktattad. Köszönöm !!!! http://crete.antero.fotoalbum2.hu/?get=/vi...ctureid/5437746 ez lenne a fémtömítés ?!?!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nem :D http://crete.antero.fotoalbum2.hu/viewlarg...ctureid/5437750 ...a kicsi lenne ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 :D http://crete.antero.fotoalbum2.hu/viewlarg...ctureid/5437750 ...a kicsi lenne ???? fogjuk rá, hogy az már hasonlít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Köszönöm ! Bár nem tudom , hogyan fogom ezt lezárni , mert az ezen a tömításen a cső áthalad és egy a tömítéssel megeggyező váll van rágyógyítva , igy a csőből min 5 mm belóg magába a szelepházba - igy nem lehet alátét lemezt tenni alá- a belógó rész miatt! :D http://corsa.antero.fotoalbum2.hu/viewlarg...ctureid/5444736 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Hmmm... na ilyen AGR szelepet még nem csodáltam meg. :D Ez valami kitérése lehet az opelnak, vagy valami idegen import megoldás :lol: Akkor lehet mégis a nagy tömítésnél kell lezárást csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 :D :lol: igen Corsa B 1,2 16 V " Deviance " Elmentem egy rövidke útra ; próbálam már ki mit is ért az EGR kitakarítás ... Megy , mint vadmalac , puhán,mint a puma ( nem Pannon ) , és sokkal halkabb a motor nagyon jól húz . Debizony még mindig voltak torpangatások ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! Lezártam az AGR szelepet, ahogy Opel16v tanácsolta.... de!!! Eddig kétszer dobott hibaüzit a gép és ma kiolvastam a tárolót. A hiba 0400-as kód. Az autófitt nevü progi ezt írja:kipufogógáz visszavezetés átfolyás Hogy lehet átfolyás? Vagy ez azért van mert van az a teszt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! Lezártam az AGR szelepet, ahogy Opel16v tanácsolta.... de!!! Eddig kétszer dobott hibaüzit a gép és ma kiolvastam a tárolót. A hiba 0400-as kód. Az autófitt nevü progi ezt írja:kipufogógáz visszavezetés átfolyás Hogy lehet átfolyás? Vagy ez azért van mert van az a teszt? Szerintem csak arra dobja a hibát, hogy nem sikerült jó eredménnyel a teszt. :blush: Tehát csak a lezárás miatt van ez. Egyébként ezt szokd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Szerintem csak arra dobja a hibát, hogy nem sikerült jó eredménnyel a teszt. :blush: Tehát csak a lezárás miatt van ez. Egyébként ezt szokd meg. Hát azt hittem, h ezt csak kivillantja, de ha bevillan akkor folyamatosan ég addig, amíg le nem állítom a motort... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! Lezártam az AGR szelepet, ahogy Opel16v tanácsolta.... de!!! Eddig kétszer dobott hibaüzit a gép és ma kiolvastam a tárolót. A hiba 0400-as kód. Az autófitt nevü progi ezt írja:kipufogógáz visszavezetés átfolyás Hogy lehet átfolyás? Vagy ez azért van mert van az a teszt? Te figyu! Milyen moci ez?X14XE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Te figyu! Milyen moci ez?X14XE? Ejgen... Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Ejgen... Miért? Akkor villogtasd ki mégegyszer,mert lehet nem jól olvastad ki. Eszerint nézd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Akkor villogtasd ki mégegyszer,mert lehet nem jól olvastad ki. Eszerint nézd... Eszerint csináltam... 16 pólusú csati 5. és 6. érintkezőjét kapcsoltam össze... legalább háromszor mentem végig a hibakódokon... volt más hibakód is, de azokat direkte generáltam... :blush: De ez a 0400-as volt érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Hogy lehet átfolyás? Vagy ez azért van mert van az a teszt? Így van, ez a teszt miatt van. Ezek szerint neked már a 97-es vezérlő van az autóban (96 utsó negyedév). De ezt a tesztet csak hosszabb motorféknél csinálja. Ha leszoksz a motorfékezésről, nem fog előjönni :blush: Amúgy meg jelentősége nincs, ettől még nem áll át vészprogramra, nem változik semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Így van, ez a teszt miatt van. Ezek szerint neked már a 97-es vezérlő van az autóban (96 utsó negyedév). De ezt a tesztet csak hosszabb motorféknél csinálja. Ha leszoksz a motorfékezésről, nem fog előjönni :blush: Amúgy meg jelentősége nincs, ettől még nem áll át vészprogramra, nem változik semmi. Az a kérdés h mennyi az a hosszú motorfék? Mert volt rá példa h 100ról 40-re hagytam motorfékkel lassulni, de nem villantott... De mind a kétszer vagy háromszor akkor villant, amikor kilencvenről talán hetvenig engedtem vissza és ott egy pici gáz és újra elengedtem... Nem tom érthetően írtam le? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Az a kérdés h mennyi az a hosszú motorfék? Mert volt rá példa h 100ról 40-re hagytam motorfékkel lassulni, de nem villantott... De mind a kétszer vagy háromszor akkor villant, amikor kilencvenről talán hetvenig engedtem vissza és ott egy pici gáz és újra elengedtem... Nem tom érthetően írtam le? :blush: Nem mindig csinál tesztet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Nem mindig csinál tesztet. Köszönöm! :blush: Akkor nyugodt vagyok... Ma megyek pestre holnap meg vissza aztán kiderül hányszor csinál tesztet a 450 km alatt! ... :) Utána meg kódkiolvasás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gerenyip Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Segítségeteket kérném. x16szr motorú Astrám van.Egyik pillanatról,a másikra elment belőle az erő.A motor egyenletesen jár,de nagyon nem gyorsul,emelkedőn borzasztó gyenge,ahol eddig kényelmesen felment 110-el/autópálya/ott most csak 80-al,azt is visszaváltva.Olyan érzésem van,mintha még egy kocsit is vontatnék. A gyertyák újak,és szép "őzbarnák",kompresszió bemérve,a számítógép befecskendező hibát írt ki.Ez Létezik? Várom az ötleteiteket,előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Lehet az is, AC hiba is pl... benyaszűrő mikor volt cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gerenyip Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Lehet az is, AC hiba is pl... benyaszűrő mikor volt cserélve? Köszi a választ. Miután benzin-gázos,a benzinszűrő nem hiszem,hogy hiba ok lehet,mert mindkét rendszerben egyformán lusta.Az tény,hogy az utolsó szűrőcserétől már futott vagy 60ezret.Ma cseréljük a befecskendezőt,/bontott/,kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye. Köszi mégegyszer.AGR nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Köszi mégegyszer.AGR nem lehet? Nem hinném, mert akkor az alapjárat sem lenne jó pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nem hinném, mert akkor az alapjárat sem lenne jó pl. Nem lehet, hogy "ugrott" a vezérlés? Vagy már egy fog eltérés is csörömpöl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts