daykiller Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 És mennyit jelenthet ez a fogyasztásban, ha sok benne a trutyi? Sokat ehet emiatt? Erő az van benne és megy is mint állat, de városban sokat zabál. Mivel jobban harapja az aszfaltot, így nem kell annyira nyomnod a gázpedált, ergo kevesebb lesz a fogyasztás. ha ki lehet tisztítani, akkor persze, inkább tisztítsd ki, de ha meghalt, akkor inkább lefalazás, mint újta venni... szerintem! <_< Enyém a mai napig működőképes, de inkább lezártam. Észrevehető a különbség. :angry:
Porter Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Nem rángat egyenletes gáznál? <_< B?sz?kodott még a computert kinem cseréltük, azóta nem rángat, pöccre indul, csak többet eszik mostanában
J0hnny Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Szerintetek ez az? http://www.kephost.com/images4/2011/3/28/b...abipuk43_tn.jpg Nem.Az a szekunder levegő befúvó csonkja.
pszilaj Elküldve Március29, 2011 Elküldve Március29, 2011 Szerintetek ez az? http://www.kephost.com/images4/2011/3/28/be99me8dxl15abipuk43_tn.jpg De érdekes...ennek a 16 szelepesnek is a jobbról második gyertyánál olajos a furat... :angry: Azt hittem csak enyém ilyen extra... <_<
Porter Elküldve Március29, 2011 Elküldve Március29, 2011 De érdekes...ennek a 16 szelepesnek is a jobbról második gyertyánál olajos a furat... :P Azt hittem csak enyém ilyen extra... :angry: Biztos szivárgott a tömítés alatt mint az enyémben. A gyertyafészekben állt az olaj míg kinem cseréltem a szelepfedélben a tömítést :P Majdnem 5000-be került, de jó lett <_<
szitya87 Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 X14xe motornál csinált már valaki lezárást?Hol találhato ? Mit és hogyan csinált?Érezhetö különbség?
Jürgen Elküldve Április2, 2011 Elküldve Április2, 2011 X14xe motornál csinált már valaki lezárást?Hol találhato ? Mit és hogyan csinált?Érezhetö különbség? Én, példának okáért. Ha a nagy műanyag burkolat mellett jobbra benézel, ott fogja két torx az EGR-t. Vágj ki egy méretben megfelelő lemezt, és tedd oda közé. A többit már leírtuk itt (ezt is, igazából). <_< Ha nincs vele baj, akkor nem biztos, hogy érzel változást. Akkor sem árt persze a művelet, de akkor tiéd a döntés. Ha haldoklik az EGR, akkor pucold ki és zárd le.
szitya87 Elküldve Április2, 2011 Elküldve Április2, 2011 Én, példának okáért. Ha a nagy műanyag burkolat mellett jobbra benézel, ott fogja két torx az EGR-t. Vágj ki egy méretben megfelelő lemezt, és tedd oda közé. A többit már leírtuk itt (ezt is, igazából). <_< Ha nincs vele baj, akkor nem biztos, hogy érzel változást. Akkor sem árt persze a művelet, de akkor tiéd a döntés. Ha haldoklik az EGR, akkor pucold ki és zárd le. Haldoklás?:ki szokot villanni a lámpa de nem mindig csak amikor hosszabb utra megyek(kb20km) Vagy valami más miatt is lehet ez?
Jürgen Elküldve Április2, 2011 Elküldve Április2, 2011 Haldoklás?:ki szokot villanni a lámpa de nem mindig csak amikor hosszabb utra megyek(kb20km) Vagy valami más miatt is lehet ez? Kivillogtattad a hibakódot?
Jürgen Elküldve Április2, 2011 Elküldve Április2, 2011 még nem. Tedd meg, a motorvezérlő egység (ECU) gyakran pontosan meg tudja neked mondani, hogy mi a probléma. <_<
szitya87 Elküldve Április2, 2011 Elküldve Április2, 2011 Tedd meg, a motorvezérlő egység (ECU) gyakran pontosan meg tudja neked mondani, hogy mi a probléma. <_< csak szervizben (szerelönél )lehet megtudni a hibakodot?
astrásgyerek Elküldve Április2, 2011 Elküldve Április2, 2011 csak szervizben (szerelönél )lehet megtudni a hibakodot? Nem! Hibakód leolvasás utasítása! Kép itt!
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Nem! Hibakód leolvasás utasítása! Kép itt! ??? nálam nem is ugy van mint a képen.A csatlakozon a jobb oldalon a legfelsönél van csatlakozo allata pedig nincsen csak 3 vagy 4gyel lejjeb Akkor az lehet a b csatlakozo?
daykiller Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 ??? nálam nem is ugy van mint a képen.A csatlakozon a jobb oldalon a legfelsönél van csatlakozo allata pedig nincsen csak 3 vagy 4gyel lejjeb Akkor az lehet a b csatlakozo? Akkor ilyen? Ez esetben a képen jelölt 5-6 pin-t kell összekötni.
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Akkor ilyen? http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/b007.jpg Ez esetben a képen jelölt 5-6 pin-t kell összekötni. igen ilyen köszönöm!
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Ha 10et villog és utána 5öt akkor az mennyi?
daykiller Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Ha 10et villog és utána 5öt akkor az mennyi? 05, de ilyen kód nincs. Vagy esetleg 0500 a kód. 10-5-10-10 villanás. Ez esetben alapjárat szabályzó léptetőmotor a baj. Számold meg még egyszer, figyelmesen. Az aláírásodba pedig írd be a motorkódot. Köszi.
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 05, de ilyen kód nincs. Vagy esetleg 0500 a kód. 10-5-10-10 villanás. Ez esetben alapjárat szabályzó léptetőmotor a baj. Számold meg még egyszer, figyelmesen. Az aláírásodba pedig írd be a motorkódot. Köszi. Igen jobban megfigyeltem és 10-5-10-10 lett ./csak eza 10 villogás zavart be egymás után) Pontosabban milyen problémám lehet?Hogyan lehet javitani?
J0hnny Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Igen jobban megfigyeltem és 10-5-10-10 lett ./csak eza 10 villogás zavart be egymás után) Pontosabban milyen problémám lehet?Hogyan lehet javitani? 0500 Idle speed stepper motor/idle air regulator Alapjárati motor problem
daykiller Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Igen jobban megfigyeltem és 10-5-10-10 lett ./csak eza 10 villogás zavart be egymás után) Pontosabban milyen problémám lehet?Hogyan lehet javitani? Lehet csak ki kell takarítani és a helyét is. <_< 0500 Idle speed stepper motor/idle air regulator Alapjárati motor problem Ismétlés a tudás anyja. :angry:
szitya87 Elküldve Április3, 2011 Elküldve Április3, 2011 Lehet csak ki kell takarítani és a helyét is. <_< Van valami leirás hogy hohyan kell? Egyántalán hol találhato meg?
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 Sógorom Y20DTH motoros Zafirájában Egr szakadás hibát dobott. Van valakinek ezzel a motorral tapasztalata (tudom F-be nem szerelték de hátha...) Nagyon drága egy új egr. Én javasoltam neki a takarítást és mivel szakadás hiba jött a csatlakozók és a kábelek átnézését. Csak nagyon ritkán jön elő a hiba, de akkor az elektronika valoszínű vészprogramra kapcsol, mert, megy ugyan, de erőtlenné válik a motor (mintha turbó nélkül menne)
egyhapsi Elküldve Április13, 2011 Elküldve Április13, 2011 J0hnny! Te megépítetted ezt a kütyüt anno ? Elvileg ettől nem reklamál a "csekkendzsin" egr lefalazásnál.. Alíg találtam meg a linket egy 2 évvel korábbi hozzászólásodban B) Tesztelted anno ?
Recommended Posts