daykiller Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Az AGR szelep tömítés parafájából is lehet vágni mintát. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 ezeket a képeket már nézegettem majd lehet elugrok 1 bontóba és veszek 1 méretet mert csak jó lenne előre kivágni Ember, ha ennyire kell, mindjárt kimegyek és csinálok neked igazi sematikus ábrát... fél óra múlva felteszem, jó? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 hát ha ennyire rendes vagy akkor köszi majd meghívlak 1 sörre :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 hát ha ennyire rendes vagy akkor köszi majd meghívlak 1 sörre :excl: Hát pont azon kevesek közé tartozom, akik nem isznak alkoholt, de azért köszönöm a kedvességet... :( Már itt van benn a lemez, mindjárt elkészül a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 akkor már ketten vagyunk akik nem isznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 akkor már ketten vagyunk akik nem isznak. Van ez így, nekem több okom is van rá... de ne offoljunk, itt van a csodálatos ábra. Fél óra alatt ennyire tellett sajnos. :( Azért remélem, valamire jó lesz. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 jó lesz köszönöm :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Van ez így, nekem több okom is van rá... de ne offoljunk, itt van a csodálatos ábra. Fél óra alatt ennyire tellett sajnos. :lol: http://img253.imageshack.us/img253/7164/egrvalve3.th.gif Azért remélem, valamire jó lesz. :( Oszt a 2 középső luknak mérnincs méret megadva? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Oszt a 2 középső luknak mérnincs méret megadva? :excl: A topik címe nem sugal valamit? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Oszt a 2 középső luknak mérnincs méret megadva? :excl: A topik címe nem sugal valamit? :lol: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Gondoltam senkinek nem jut eszébe hobbiból egy sima lemezt csinálni a szelepre csak úgy cél nélkül... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Az AGR szelep tömítés parafájából is lehet vágni mintát. :excl: PARAFA??? :lol: Engem akkor a átbactak! Mert gyárilag lemezből volt...és én is abból csináltam... Akkor most baj lesz belőle? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 PARAFA??? :lol: Engem akkor a átbactak! Mert gyárilag lemezből volt...és én is abból csináltam... Akkor most baj lesz belőle? :( De most Te most lezártad, vagy csak tömítést tettél alá? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 De most Te most lezártad, vagy csak tömítést tettél alá? :excl: Gyárilag is lemez volt alatta, de volt rajta 2 lyuk. Én az alapján vágtam egy lyuktalan lemezt alá, tehát le van zárva... Csak ez a parafa tömítés zavart meg. Mert van akinek még a lemez is átégett...akkor a parafa meddig bírná... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Gyárilag is lemez volt alatta, de volt rajta 2 lyuk. Én az alapján vágtam egy lyuktalan lemezt alá, tehát le van zárva... Csak ez a parafa tömítés zavart meg. Mert van akinek még a lemez is átégett...akkor a parafa meddig bírná... ? A parafa nem ég át, mert az csak tömítés. A lezárást nyilván nem parafával csinálja senki. (ha mégis akkor meg is érdemli :excl: :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 A topik címe nem sugal valamit? :excl: A hsz bélyege nem sugall valamit? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 A hsz bélyege nem sugall valamit? :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 na tegnap én is lezártam.Nem is volt annyira gáz helyen mint ahogy számítottam rá.A le és felszerelés összesen kb. 20perc volt.1 kicsit jobban veszi a gázadást meg mintha nyugodtabb lenne az alapjárat.Viszont a várva várt hibajelző lámpa eddig elmaradt pedig már elmentem kb 40km-t nem mintha hiányozna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 na tegnap én is lezártam.Nem is volt annyira gáz helyen mint ahogy számítottam rá.A le és felszerelés összesen kb. 20perc volt.1 kicsit jobban veszi a gázadást meg mintha nyugodtabb lenne az alapjárat.Viszont a várva várt hibajelző lámpa eddig elmaradt pedig már elmentem kb 40km-t nem mintha hiányozna. Nem mindenkinél dobja gyakran a hibát. Nálam is csak hosszabb 3ezres fordulat körüli motorfékezés után dobja, és azt is inkább nyáron melegben. Télen csak nagyon-nagyon ritkán tesztel és veszi észre a lezárást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nem mindenkinél dobja gyakran a hibát. Nálam is csak hosszabb 3ezres fordulat körüli motorfékezés után dobja, és azt is inkább nyáron melegben. Télen csak nagyon-nagyon ritkán tesztel és veszi észre a lezárást. Pedig már azt hittem,hogy megúszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 A parafa nem ég át, mert az csak tömítés. A lezárást nyilván nem parafával csinálja senki. (ha mégis akkor meg is érdemli :excl: :( ) Rendelnek készen, aztán jólvan... http://viewitem.eim.ebay.hu/Vauxhall_EGR_b...0697947096/item Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Rendelnek készen, aztán jólvan... http://viewitem.eim.ebay.hu/Vauxhall_EGR_b...0697947096/item Aki ezt megveszi biztos tele van pénzzel. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Aki ezt megveszi biztos tele van pénzzel. :( Maga a vasdarab ára még nem annyira veszélyes. 1600 pénz. Na de a posta... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Maga a vasdarab ára még nem annyira veszélyes. 1600 pénz. Na de a posta... :excl: Kb 5 perc meló otthon, ilyet tényleg csak a nagyon lusták vesznek boltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Kb 5 perc meló otthon, ilyet tényleg csak a nagyon lusták vesznek boltban. Akkor csináld meg neki cseszd meg :lol: :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts