uhuhu Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Lassan megjelenik az Astra H TwinTop. kinek tetszik? kinek nem? és MÉRT??? szerintem szép!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Szerintem Gyönyörű!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2006 szerintem is az... már gyüjtögetek rá... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 szerintem is az... már gyüjtögetek rá... :( Néhány 10 év! :) Egyébként nekem is bejövős.Bár a Bertone cabrió is tessett..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 szerintem a legszebb coupé (cabrió) a Calibra óta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Gyönyörű autó! :) bár kicsit meglepő a 2 részből összeálló tető (a hátsó szélvédő résszel együtt 3). Nekem egyedül a motorjaival van bajom. pontasabban a gyár által közölt menetteljesítményekkel. Sajnos lényegesen gyengébben muzsikál a G Coupe-hoz képest :) ez nyilván a nagyobb önsúly miatt van... de... azért ez elszomorít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 megtudakoltam: az Astra H TwinTop ára olyan 5,4 millio lesz, Enjoy felszereltségben. és olyan 3 hét mulva indul az értékesités... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Csak nem mindegy, hogy 1.2i vagy 2.0T motorral :) Ez lényegesebb, mint a felszereltség... (bár nem hiszem, hogy cserélnék...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 egyhattal . 105 lovacska.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Kicsit joban megnéztem.Nem pezsórenyós egy kisikét a hátulja? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 egyhattal . 105 lovacska.... ez nem túl sovány ehhez a géphez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Nem pezsórenyós egy kisikét a hátulja? :) :) :( szerintem csak egyszerűen szép én úgy látom, hogy az Opel újra szép, már-már egyéniséggel rendelkező autókat csinál (már előre látom, mit kapok az utolsó mondatomért) ez nem túl sovány ehhez a géphez? ez kell a népnek mér? az 1.4 nem sovány a H-ban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 szerintem csak egyszerűen szép én úgy látom, hogy az Opel újra szép, már-már egyéniséggel rendelkező autókat csinál (már előre látom, mit kapok az utolsó mondatomért) Semmit, mert ez igaz is, lásd pl. D Corsa.Csak vannak még összefonódások. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 szerintem csak egyszerűen szép én úgy látom, hogy az Opel újra szép, már-már egyéniséggel rendelkező autókat csinál (már előre látom, mit kapok az utolsó mondatomért) ez kell a népnek mér? az 1.4 nem sovány a H-ban? Hát igen... szebb is mint az OFF márka. :) :) (bocs.. a nem off tesó nekem jobban tetszik) Az 1.4 meg kifejezetten sovány... a mai 1200-1400 kg és nehezebb gépekhez már jobban illene egy min. 1.8-as. Sajnos az emberek ilyen téren spórolnak és inkább megvesz 1.6-tal(ha tehetné, akkor 1.4-el), aztán csodálkozik, hogy mé nem megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 meg mé fogyaszt 10 litert de ez nem az a topik szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 megtudakoltam: az Astra H TwinTop ára olyan 5,4 millio lesz, Enjoy felszereltségben. és olyan 3 hét mulva indul az értékesités...Hm... Az annyire nem is sok, nem? :) Már csak, ha azt nézzük, hogy a G coupe ára a végén 6,2mio körül volt! (az alap 1,8-as). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 :lol: Ca. fél órája ültem egy Opel Astra TwinTop-ban. Nagyon komoly a tető mozgató mechanikája! :) Csináltam egy video-t a telommal, este feltolom. Komoly gééép... de vegyesek az érzelmeim. (néhány helyen elég vicces) :huh: (pl. iszonyat "inoga" a csomagtartója) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 megtudakoltam: az Astra H TwinTop ára olyan 5,4 millio lesz, Enjoy felszereltségben. és olyan 3 hét mulva indul az értékesités...Ma nekem azt mondta az értékesítő (aki még nem tudott pontos árat), hogy 7 milla körül lesz az a gép, amit most kaptak meg. Pedig nincs benne sem bőr, sem digitklíma (ez nem is rendelhető hozzá). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 nem találtam kivetni valót :lol: bár nekem az igazi cabrio még mindig "puhatetős" nem is szeretem a CC-ket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 nem találtam kivetni valót :) bár nekem az igazi cabrio még mindig "puhatetős" nem is szeretem a CC-ket :huh:próbáltad pl. lecsukni a csomagtartóját? :lol: vagy felnézték csukott tetőnél a "mennyezetre"? 2 oldalt végig látni a teljes mozgatószerkezetet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 kipróbáltam az autót 1,8-as mocival... úgy gondolom, hogy nem fogok ilyen autót venni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 kipróbáltam az autót 1,8-as mocival... úgy gondolom, hogy nem fogok ilyen autót venni! :lol: :) nehéz a kocsi a kis motorokhoz. a Tigra TT-hez az 1.4-es olyan karcsú volt, hogy most, amikor gázrezonátor, meg ez-az van benne, és 120LE-s, mondható el, hogy a kocsi dinamikája egész jó. és ne piszkálj, hogy miért nem 1.8-ast vettünk, mert 6 hónapot kellett volna várni a gépre, a szalonokban meg kizárólag 1.4-es volt... az árkülönbség nem is érzékelhető, illetve a gázrezonátor magában annyi volt. igaz így a kocsi 2 lityivel lejjebb van fogyasztásban, de nem ez volt a cél. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 hm... nemis tudom... szépnek szép, gyönyörű a sajtófotókon a barna bőr... tényleg iszonyatszép az a kárpit!!! összeségében véve nem kellene az autó... nemis tudom, annyira nem vágyok a cabrio feelingre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 picit javítottam, mert nagyok voltak a képek... kattintásra a nagyok jönnek elő! Mackosajt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Széép... kifejezetten tetszenek ezek a Steinmetz kiegészítők. Azért kár, hogy 4 egyforma felnire nem telik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts