tgabika76 Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 T mantec! "...életveszélyes..." Nem, a teszteredmény az pocsék, max. az autó lehet életveszélyes, de ha nem törik össze akkor az sem. ;) "...a vizsgálatokat követően az Opel bejelentette visszavonását a modellkínálatból..." Kevesen tudják, hogy a modellkínálatból történő kivonásnak nem csak a kritikán aluli teszteredmény volt az oka, hanem hogy '99-ben már bevezetésre készen állt a Zafira, ami szinte teljesen megegyező vevőkörnek készült, így házon belüli konkurenciát jelentett volna a Sintrának. Az Opel azt is megtehette volna hogy biztonsági szempontból átdolgozza a Sintrát, ahogy ezt tették az anyamodell Pontiac Montanaval is, amit végül további 10 évig gyártottak, igaz az észak-amerikai piacon nem volt Zafira ami veszélyeztethette volna a pozícióját. "...Nem, még a gyártó sem vállalta..." Ha már annyira ügyelsz a pontos megfogalmazásra amikor motorolajakról van szó, akkor legyünk itt is pontosak: a gyártó igenis vállalta (lásd fentebb), a Sintra ugyanis nem Opel gyártmány, hanem a GM georgiai üzemében készült a testvérmodelljeivel együtt. Amennyire tudom ebben az autóban egyedül a motorok (az sem mind, a 2.2-es pl. asszem nem) voltak európaiak, a karosszéria annyira amerikai, hogy még a csavarok is colmenetesek benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 T tgabika76! "A törött szerkezetek hátrafeszítették a sofőr fejét és nyakát, kifejezetten életveszélyes helyzetbe sodorva őt ezzel. " Mondom, életveszélyes. Az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
notorious Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 SZintra tulajdonosok figyelem! Tudna e valaki nekem segíteni abban hogy mi lehet a baja az autmnak? Van egy opel szintrám 2.2,es benzines:) A probléma pedig az,hogy az olaj bele folyt a hűtőbe,,de a hengerfej tömítésnek semmi baja..Mert sajnos így ránézésböl nemlehet meg állapítani a problémát..Ha valaki tudna ebben segíteni meg köszönöm,talán valaki szembesült már ezzel a problémával,vagy esetleg hallot ijenröl: Asegítséget előrre is köszönöm:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 SZintra tulajdonosok figyelem! Tudna e valaki nekem segíteni abban hogy mi lehet a baja az autmnak? Van egy opel szintrám 2.2,es benzines:) A probléma pedig az,hogy az olaj bele folyt a hűtőbe,,de a hengerfej tömítésnek semmi baja..Mert sajnos így ránézésböl nemlehet meg állapítani a problémát..Ha valaki tudna ebben segíteni meg köszönöm,talán valaki szembesült már ezzel a problémával,vagy esetleg hallot ijenröl: Asegítséget előrre is köszönöm:) Attól még a hf-en belül, ott még átéghetett a tömítés.Vagyis csak ott, ha kívülről nem látszik ugye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
subi78 Elküldve Május19, 2013 Megoszt Elküldve Május19, 2013 Igen , lehet hf tömités , maga a hf , de ritkább esetben a motorblokk is....Jobb eset ha hőcserélős a motor de sajna a 2.2 nem az... Nekem is van egy sintrám , imádom , de rengeteg melón vagyok túl vele és még sok van belőle , az előző tulajnak "köszönhetően" . A törésteszt érdekes dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
arnyek Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 sziasztok, van egy Sintrám, mostanában vettem. van vele pár gond, ezért keresek jó/megbízható szerelőt - aki ráadásul a colos menet láttán sem riad meg :icon1: ...lehetőleg a xx. kerületben, vagy a környékén. köszönöm! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudi66 Elküldve Április4, 2016 Megoszt Elküldve Április4, 2016 Üdv Mindenkinek! Lehet valakitől még e tipus tulajdonságok után érdeklődni? Hol szerelnek megfelelően SINTRÁT? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április15, 2016 Megoszt Elküldve Április15, 2016 Üdv! Sintrához jól értőkhöz lenne egy kérdésem: Normális az, hogy a belső világítás mennyezeti lámpáin (középső üléssor, ill. csomagtér ajtónál levő) mindössze 9V-ot lehet mérni? Van valami szabályozási lehetősége ezeknek a lámpáknak? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts