rio Elküldve Június19, 2017 Megoszt Elküldve Június19, 2017 (edited) Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, fejegység cserével kapcsolatban. Gyári CD30MP3-at szeretném cserélni Pioneer fejegységre ami rendelkezik távirányító bemenettel. Amihez egy comfort adaptert akarok tenni, a multikormány vezérlés miatt. Kérdésem az lenne : 1. Átszerelés után kell programozni( a bus rendszer miatt)? 2. A GID kijelzőn megjelenek a fejegység információi? Erre a célra régen létezett Pioneer CA-D-PI 150 adapter, de azt már nem találok sehol. Esetleg létezik rá vmi megoldás? 3. Illetve a csere után, hogy oldható meg a dátum és óra állítás? Mert ugye a Setting gomb a CD30MP3-on van... Köszönöm! Módosítva Június19, 2017 : rio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Június20, 2017 Megoszt Elküldve Június20, 2017 21 órája, rio írta: Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, fejegység cserével kapcsolatban. Gyári CD30MP3-at szeretném cserélni Pioneer fejegységre ami rendelkezik távirányító bemenettel. Amihez egy comfort adaptert akarok tenni, a multikormány vezérlés miatt. Kérdésem az lenne : 1. Átszerelés után kell programozni( a bus rendszer miatt)? 2. A GID kijelzőn megjelenek a fejegység információi? Erre a célra régen létezett Pioneer CA-D-PI 150 adapter, de azt már nem találok sehol. Esetleg létezik rá vmi megoldás? 3. Illetve a csere után, hogy oldható meg a dátum és óra állítás? Mert ugye a Setting gomb a CD30MP3-on van... Köszönöm! 1. Nem kell 2. Nem fog 3. Opcommal vagy tech2-vel csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rio Elküldve Június20, 2017 Megoszt Elküldve Június20, 2017 4 órája, Davee írta: 1. Nem kell 2. Nem fog 3. Opcommal vagy tech2-vel csak. Kösz a választ Davee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tit86 Elküldve Június20, 2017 Megoszt Elküldve Június20, 2017 Üdv mindenkinek! Astra H 2008 -as évjárat. A rádiót és a kijelzőt szeretném első körben kicsit okosítani. Elvileg cd30 mp3 és 3 soros gid van benne. Digit klímával. Az lenne az első kérdésem, hogy Vectra C vel megegyezik esetleg a kijelző vagy a fejegység mert ajánlottak egy cd70 navit 3soros cid-el egész jó áron? Vagy csak a fejegységet tudnám használni a kijelző nem lesz jó. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Június21, 2017 Megoszt Elküldve Június21, 2017 16 órája, tit86 írta: Üdv mindenkinek! Astra H 2008 -as évjárat. A rádiót és a kijelzőt szeretném első körben kicsit okosítani. Elvileg cd30 mp3 és 3 soros gid van benne. Digit klímával. Az lenne az első kérdésem, hogy Vectra C vel megegyezik esetleg a kijelző vagy a fejegység mert ajánlottak egy cd70 navit 3soros cid-el egész jó áron? Vagy csak a fejegységet tudnám használni a kijelző nem lesz jó. Előre is köszi. Szia! Tudomásom szerint sem a fejegység, sem a kijelző nem passzol. A fejegységhez még kereshetsz H Astra előlapot, azt át lehet szerelni. A H Astra egyébként a B Zafirával azonos ebben a tekintetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Június22, 2017 Megoszt Elküldve Június22, 2017 On 2017. 06. 20. at 22:19, tit86 írta: Üdv mindenkinek! Astra H 2008 -as évjárat. A rádiót és a kijelzőt szeretném első körben kicsit okosítani. Elvileg cd30 mp3 és 3 soros gid van benne. Digit klímával. Az lenne az első kérdésem, hogy Vectra C vel megegyezik esetleg a kijelző vagy a fejegység mert ajánlottak egy cd70 navit 3soros cid-el egész jó áron? Vagy csak a fejegységet tudnám használni a kijelző nem lesz jó. Előre is köszi. Szia! Nem passzol sajnos! Van most szines kijelzőm, ha érdekel irj üzenetet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freemailpeter Elküldve Augusztus20, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2017 Sziasztok! Gyári rádióm elég silányul szól. Ezt úgy értem, hogy pl a rádióban a beszédet elég nehézkes hallani, beszédnél fel kell venni a hangerőt... Nah de ha belemegyek a settings be/audio/ sound ba és rámegyek TA VOLUME re vagy EXT IN VOL ra vagyx ON VOUME ra ,akkor határozottan jobban hallom a beszédet és jobban is szól a rádió, de de ügye innen X sec után kilép és újra rossz minden. Próbáltam már a különböző beállításokat ( disco, Rock, stb) de ezek se hoztak nagy sikert... Van valami jó ötletetek? Köszi, üdv.:Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Augusztus20, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2017 1 óra, freemailpeter írta: Gyári rádióm elég silányul szól. Ezt úgy értem, hogy pl a rádióban a beszédet elég nehézkes hallani, beszédnél fel kell venni a hangerőt... Nah de ha belemegyek a settings be/audio/ sound ba és rámegyek TA VOLUME re vagy EXT IN VOL ra vagyx ON VOUME ra ,akkor határozottan jobban hallom a beszédet és jobban is szól a rádió, de de ügye innen X sec után kilép és újra rossz minden. Próbáltam már a különböző beállításokat ( disco, Rock, stb) de ezek se hoztak nagy sikert... Csak ramesz, de nem valtoztatsz semmin? Valtoztass az ertekeken, es lepj ki magad, azzal el kene mentse oket. Ha ez sem segit, akkor a radiot huzd ki par percre, es utana allitsd be, talan a reset segit rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freemailpeter Elküldve Augusztus20, 2017 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2017 15 perce, csaba66 írta: Csak ramesz, de nem valtoztatsz semmin? Valtoztass az ertekeken, es lepj ki magad, azzal el kene mentse oket. Ha ez sem segit, akkor a radiot huzd ki par percre, es utana allitsd be, talan a reset segit rajta. találtam egy pdf file, itt leírja,hogy mi mi... A következõ rendszer- és hangbeállítások végezhetõk a SETTINGS c gombbal: – AUX Vol. 3: Az AUX-bemenet, például hordozható CD-lejátszó hangereje – Fader: Hangerõeloszlás elõl – hátul – Balance: Hangerõeloszlás bal – jobb – Sound: Hat elõre beállított hangszín kiválasztása – TA Volume: Az útinform közleményeinek minimális hangereje – SDVC: Sebességfüggõ hangerõfokozás – Ext. In Vol.: Külsõ audioforrás, pl. mobiltelefon hangereje – On Volume: Maximális bekapcsolási hangerõ – PTY: Állomások kiválasztása programtípus szerint Persze, ha változtatom, hogy disco, jazz,rock, akkor azt elmenti, de a hangása, illetve a beszéd hallása, értése az még így is gyenge, de ha rá megyek a TA Voluméra vagy az EXT. In V. ra akkor sokkal jobnak tűnik a hangzás, de ügye ezekkel mást állítasz be. De viszon ebből kiindulva tud ez a rádió jobb hangzást is, csak nálam valami nem lehet jól beállítva vagy magam sem tudom. Ui..:Fülésznél már voltam és azt mondta nincs probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
6c0c Elküldve Szeptember12, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2017 Sziasztok, Nekem egy CD30 MP3 fejegységem van.... szeretném felokosítani egy aux bemenettel viszont nincs a lábkiosztáson felpin ezve..... Mit lehet ilyenkor tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Szeptember13, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2017 Ez engem is érdekelne! Nekem van tüske a kimeneten, de a csatlakozó kiosztást mutató ábránál nem szerepel az AUX Mennyi az esélye, hogy be van kötve csak nem írták rá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember21, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2017 ha 6 gombos változat a cd30 akkor utólagos nem gyári aux bemenetet tudok rá kiépíteni, ha 9 gombos változat, akkor fejegység csere jöhet szóba! Irjatok, ha érdekes lehet valamelyik változat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember27, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2017 (edited) Sziasztok! Astra H-ból bontott CD70-CID páros, ha nem lett lenullázva a kiszerelés előtt, üzembe helyezhető még egy másik autóban (autó biztonsági kód nincs meg)? Ha igen milyen módon esetleg milyen költségei vannak, vagy nem érdemes vele foglalkozni? Módosítva Szeptember27, 2017 : Kombitomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
jszabi Elküldve Szeptember27, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2017 2 órája, Kombitomi írta: Sziasztok! Astra H-ból bontott CD70-CID páros, ha nem lett lenullázva a kiszerelés előtt, üzembe helyezhető még egy másik autóban (autó biztonsági kód nincs meg)? Ha igen milyen módon esetleg milyen költségei vannak, vagy nem érdemes vele foglalkozni? Szia, Hát ha jól tudom a rádió EEPROM-ból kiolvasható a korábbi biztonsági kód.Keresd itt a fórumon a Somit,Ő alán tud segíteni neked! Üdv.:Szabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október3, 2017 Megoszt Elküldve Október3, 2017 On 2017. 09. 27. at 8:36, Kombitomi írta: Sziasztok! Astra H-ból bontott CD70-CID páros, ha nem lett lenullázva a kiszerelés előtt, üzembe helyezhető még egy másik autóban (autó biztonsági kód nincs meg)? Ha igen milyen módon esetleg milyen költségei vannak, vagy nem érdemes vele foglalkozni? szia! Megoldható, ha gondolod irj üzenetet és megbeszéljük! De akár én is tudok adni ilyen párositást, ha még nem vetted meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január11, 2018 Megoszt Elküldve Január11, 2018 On 10/3/2017 at 12:54 PM, Somi said: sziasztok! lehet hogy rossz topicba irtam szoval itt is megkerdem. valakinek van tapasztalata az ilyen kutyuvel? Ezonetronics RM - CT0009 Astra caravanba menne. elore is koszonom! b. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január11, 2018 Megoszt Elküldve Január11, 2018 6 perce, bazs7 írta: sziasztok! lehet hogy rossz topicba irtam szoval itt is megkerdem. valakinek van tapasztalata az ilyen kutyuvel? Ezonetronics RM - CT0009 Lattam a masik helyen is, de direkt tapasztalat pont ezzel valoszinuleg nincs, hiszen eleve egy csomo hasonlo kutyu van. Ha a radio helyere rakod, lesz egy gagyi navigaciod, ami tul melyen, nem jol lathato helyen van, viszont elvesztesz mas funkciokat (radio vezerles a kormanyrol, informaciok a kocsi sajat kijelzojen). Szoval en nem vennek ilyet, inkabb mobilt hasznalok, ha navigacio kell (bluetooth van kulon, bar nem a gyari). Ha allando navi kell, akkor inkabb valamilyen profi mobil tarto es bluetooth cuccba ruhaznek be, mint egy ilyen kutyube. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január11, 2018 Megoszt Elküldve Január11, 2018 7 minutes ago, csaba66 said: Lattam a masik helyen is, de direkt tapasztalat pont ezzel valoszinuleg nincs, hiszen eleve egy csomo hasonlo kutyu van. Ha a radio helyere rakod, lesz egy gagyi navigaciod, ami tul melyen, nem jol lathato helyen van, viszont elvesztesz mas funkciokat (radio vezerles a kormanyrol, informaciok a kocsi sajat kijelzojen). Szoval en nem vennek ilyet, inkabb mobilt hasznalok, ha navigacio kell (bluetooth van kulon, bar nem a gyari). Ha allando navi kell, akkor inkabb valamilyen profi mobil tarto es bluetooth cuccba ruhaznek be, mint egy ilyen kutyube. Értem, csak mindig tele van kábelekkel az autó és már elegem van zavar is. Persze gondolom annak is van egy normális megoldása, hogy a kábeleket valamerre szépen elvigyem...és ne lógjanak a kezemnél. a BT azt hogy oldottad meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január11, 2018 Megoszt Elküldve Január11, 2018 10 perce, bazs7 írta: Értem, csak mindig tele van kábelekkel az autó és már elegem van zavar is. Persze gondolom annak is van egy normális megoldása, hogy a kábeleket valamerre szépen elvigyem...és ne lógjanak a kezemnél. a BT azt hogy oldottad meg? Nokia CK-7W, a radiora kotve. A gomb es a mikrofon kabelei egyaltalan nem latszanak, el vannak bujtatva a teto panel, illetve a muszerfal moge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január11, 2018 Megoszt Elküldve Január11, 2018 1 hour ago, csaba66 said: Nokia CK-7W, a radiora kotve. A gomb es a mikrofon kabelei egyaltalan nem latszanak, el vannak bujtatva a teto panel, illetve a muszerfal moge. amugy azt hittem,hogy megmarad a radio vezerles kormanyrol..azaz elvileg a leirasban ott van, hogy vezerelheto onnan... na de mindegy lehet,hoyg akkor megis inkabb hagyom a fenebe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Január11, 2018 Megoszt Elküldve Január11, 2018 8 perce, bazs7 írta: amugy azt hittem,hogy megmarad a radio vezerles kormanyrol..azaz elvileg a leirasban ott van, hogy vezerelheto onnan... na de mindegy lehet,hoyg akkor megis inkabb hagyom a fenebe :D Persze, hogy megmarad, ha a hozza adott kutyut rateszed a kormanyra Tetszoleges auto sajat kormany gombjaival nyilvan nem fog mukodni, de dragabban leteznek direkt Opelhez valo ilyen navi - radio - tv - eppen hogy csak porszivo nincs bennuk kombok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs7 Elküldve Január11, 2018 Megoszt Elküldve Január11, 2018 (edited) 10 hours ago, csaba66 said: Persze, hogy megmarad, ha a hozza adott kutyut rateszed a kormanyra Tetszoleges auto sajat kormany gombjaival nyilvan nem fog mukodni, de dragabban leteznek direkt Opelhez valo ilyen navi - radio - tv - eppen hogy csak porszivo nincs bennuk kombok is. nah akkor lehet inkabb megsporolom ezt a 30ezret a kovetkezo nagybevasarlasra es nem probalom ki...csak valahogy mengtetszett es amit youtubon lattam jonak tunt... koszi a segitseget amugy ezt, hogyan? https://www.youtube.com/watch?v=_bLRtJXycp8 lattam, hogy olyat csinal nehany orosz vagy angol felkhasznalo, hogy egy tabletet tesznek be ...azt hogyan? Módosítva Január11, 2018 : bazs7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mkay Elküldve Január31, 2018 Megoszt Elküldve Január31, 2018 Sziasztok! 9 gombos CD30 MP3-am van, ezt vagy/és a hangfalakat szeretném kicserélni egy jobban szóló technikára. A korábban belinket Pioneer TS-Q172C hangszóró tetszik is, de azt írtátok 9 gombos esetén a fejegységet is cserélni kéne. Miért? Ez rosszabb minőség mint a 6 gombos? Vagy csak ahhoz jó? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Slame Elküldve Március19, 2018 Megoszt Elküldve Március19, 2018 Sziasztok, kis segítségetszeretnék kérni... itt márolvasgattam a témában, de sajnos minél több hozzászólást találtam annál jobban lehangoltak az itteni infók... CD30 MP3(No: 13251054)Grundig gyári fejegységemet szeretném felturbózni egy jack csatlakozóval... Köszi az esetleges segítséget előre is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március19, 2018 Megoszt Elküldve Március19, 2018 4 órája, Slame írta: Sziasztok, kis segítségetszeretnék kérni... itt márolvasgattam a témában, de sajnos minél több hozzászólást találtam annál jobban lehangoltak az itteni infók... CD30 MP3(No: 13251054)Grundig gyári fejegységemet szeretném felturbózni egy jack csatlakozóval... Köszi az esetleges segítséget előre is.... Somit keresd ez ügyben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts