Rappi Elküldve Február26, 2017 Megoszt Elküldve Február26, 2017 Lenne egy kérdésem: Adott egy 2007/7 havi Astra H GTC, ami az ecat24.com szerint olasz piacra lett szánva és gyárilag Enjoy felszereltásű 1.7 cdti 101 lovas. Namost a ecat24.com szerint "BOARD INFO LCD - MULTI-FUNCTION" van benne. A gyári fej egy CD30 MP3, amin van BC gomb, de ha megnyomtam, semmi nem történt. Ez most akkor fedélzeti computeres vagy sem? Lehet-e bele tenni GID kijelzőt? Érdemes-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február27, 2017 Megoszt Elküldve Február27, 2017 On 2017. 02. 26. at 15:18, Rappi írta: Lenne egy kérdésem: Adott egy 2007/7 havi Astra H GTC, ami az ecat24.com szerint olasz piacra lett szánva és gyárilag Enjoy felszereltásű 1.7 cdti 101 lovas. Namost a ecat24.com szerint "BOARD INFO LCD - MULTI-FUNCTION" van benne. A gyári fej egy CD30 MP3, amin van BC gomb, de ha megnyomtam, semmi nem történt. Ez most akkor fedélzeti computeres vagy sem? Lehet-e bele tenni GID kijelzőt? Érdemes-e? Valószinűleg programozni kell a kijelződet, de egyébként lehet cserélni GID kijelzőre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Február27, 2017 Megoszt Elküldve Február27, 2017 On 2017. 02. 25. at 16:48, Kombitomi írta: Sziasztok! Bontott gyári navigációs fejegység (touch&connect), ha nem volt lenullázva kibontás előtt, de meg van az autó Car Pass-a, életre lehet még kelteni egy másik autóban? Szia! Ha a Car Pass-on meg van a rádió kódja akkor igen, touch&connect nincs párosítva az autóhoz mint a CDxx verziók, Első bekapcsoláskor kéri a kódot, amíg a tápellátás (pl akku lemerülés) nem szakad meg addig nem kéri újra. A rádió beépítéshez viszont vidd a rádióval a rögzítőkeretet is, mert az sem egyezik. AUX kábel bemenet is máshol van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február27, 2017 Megoszt Elküldve Február27, 2017 1 órával ezelőtt, nagyc írta: Szia! Ha a Car Pass-on meg van a rádió kódja akkor igen, touch&connect nincs párosítva az autóhoz mint a CDxx verziók, Első bekapcsoláskor kéri a kódot, amíg a tápellátás (pl akku lemerülés) nem szakad meg addig nem kéri újra. A rádió beépítéshez viszont vidd a rádióval a rögzítőkeretet is, mert az sem egyezik. AUX kábel bemenet is máshol van. Köszönöm az infót. A beépítő keret akkor nem kompatibilis a CD30MP3 rádióval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Február28, 2017 Megoszt Elküldve Február28, 2017 10 órája, Kombitomi írta: Köszönöm az infót. A beépítő keret akkor nem kompatibilis a CD30MP3 rádióval? Nem, a CD30 az előlapja mögött 2DIN-es házzal rendelkezik, a touch&connect viszont csak 1DIN-es az előlap mögött, ezért más a rádió tartó/rögzítő keret, mert az tartja középen is a rádiót, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február28, 2017 Megoszt Elküldve Február28, 2017 (edited) 5 órája, nagyc írta: Nem, a CD30 az előlapja mögött 2DIN-es házzal rendelkezik, a touch&connect viszont csak 1DIN-es az előlap mögött, ezért más a rádió tartó/rögzítő keret, mert az tartja középen is a rádiót, Megnéztem, tényleg 1DIN-es, szereznem kell akkor hozzá egy beépítő keretet, remélem kapható hozzá újonnan... Néztem délelőtt az Opel EPC-ben, de nem találtam, de még 2DIN-eshez se láttam. Módosítva Február28, 2017 : Kombitomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imre67 Elküldve Március7, 2017 Megoszt Elküldve Március7, 2017 (edited) Sziasztok! Sima kormány csere múltira. Idöpont a helyi Opelnél,papirmunka,kúlcs átadás.Megnézik mit tudnak vele csinálni,15 perc elteltével jön a nem várt mondat,a fejegység(cd30) nem támogatja a múlti kormányt,nem lehet felprogramozni. Kérdésem,fejegység csere nélkül nincs más megoldás? Módosítva Március7, 2017 : Imre67 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március7, 2017 Megoszt Elküldve Március7, 2017 2 órája, Imre67 írta: Idöpont a Pécsi Opelnél,papirmunka,kúlcs átadás.Megnézik mit tudnak vele csinálni,15 perc elteltével jön a nem várt mondat,a fejegység(cd30) nem támogatja a múlti kormányt,nem lehet felprogramozni. Kérdésem,fejegység csere nélkül nincs más megoldás? A CD30 megy kormanyrol, nekem is az van. A radio CAN buszon kommunikal a kulvilaggal, azon hajtja meg a kijelzot, ott kap utasitast a bekapcsolasra (ha gyujtas vezerli), stb. A kormanyon levo gombok utasitasai is ott mennek, a radion nem kell ehhez programozni semmit. Talan a CIM modulon, bar abban sem vagyok biztos. Esetleg letezhet olyan CIM modul, amelyik nem tamogatja a gombokat, de ilyenrol meg nem hallottam. Elso korben szerintem probalkozz masik szerelovel / szervizzel. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imre67 Elküldve Március7, 2017 Megoszt Elküldve Március7, 2017 26 perce, csaba66 írta: A CD30 megy kormanyrol, nekem is az van. A radio CAN buszon kommunikal a kulvilaggal, azon hajtja meg a kijelzot, ott kap utasitast a bekapcsolasra (ha gyujtas vezerli), stb. A kormanyon levo gombok utasitasai is ott mennek, a radion nem kell ehhez programozni semmit. Talan a CIM modulon, bar abban sem vagyok biztos. Esetleg letezhet olyan CIM modul, amelyik nem tamogatja a gombokat, de ilyenrol meg nem hallottam. Elso korben szerintem probalkozz masik szerelovel / szervizzel. Köszönöm a választ,keresek valakit aki nem a könyvből szerel. Esetleg Pécsen tudtok valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BugaLaci Elküldve Március9, 2017 Megoszt Elküldve Március9, 2017 Sziasztok, 2005 ös H astramba cd30 rádió van. Szeretnék rá auxot (3.5 jack bemenet). Olvasgatva a fórumot tudja elvileg a cucc "csak" kábel kell hozzá ugye? Ilyen kábel van valakinek eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március9, 2017 Megoszt Elküldve Március9, 2017 (edited) 4 órája, BugaLaci írta: 2005 ös H astramba cd30 rádió van. Szeretnék rá auxot (3.5 jack bemenet). Olvasgatva a fórumot tudja elvileg a cucc "csak" kábel kell hozzá ugye? Ilyen kábel van valakinek eladó? Gyarilag van rajta bemenet? Ha nincs, akkor a kabel nem eleg, egy kis belso atalakitas es programozas is kell hozza. Viszont az utolso hir errol az volt, hogy a programozas mikentje nem derult ki, vagy legalabbis nincs kozzeteve. Módosítva Március9, 2017 : csaba66 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jszabi Elküldve Március9, 2017 Megoszt Elküldve Március9, 2017 5 órája, BugaLaci írta: Sziasztok, 2005 ös H astramba cd30 rádió van. Szeretnék rá auxot (3.5 jack bemenet). Olvasgatva a fórumot tudja elvileg a cucc "csak" kábel kell hozzá ugye? Ilyen kábel van valakinek eladó? Szia, Ha nincs rajta gyarilag,akkor belso forrasztgatasok is kellenek,illetve Opcommal engedelyezni kell. Keresd itt a forumon Somi-t,O tud segiteni ebben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Március9, 2017 Megoszt Elküldve Március9, 2017 1 óra, jszabi írta: Ha nincs rajta gyarilag,akkor belso forrasztgatasok is kellenek,illetve Opcommal engedelyezni kell. Keresd itt a forumon Somi-t,O tud segiteni ebben! Szerintem pont Somi irta, hogy hiaba buveszkedett, nem tudta az OpCommal rabeszelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kezdőkabriós Elküldve Április24, 2017 Megoszt Elküldve Április24, 2017 (edited) Van egy DAB+ tunerem beépített FM transzmitterrel, AUX bemenettel és beépített erősítős antennával. Ezen keresztül a sima CD30-ra is lehet AUX-on keresztül külső egységet kötni. A távirányítója nem infrás hanem rádiós így akár a csomagtérbe vagy egyéb eldugott helyre is be lehet építeni. Ha valakit érdekel, küldjön egy privát üzenetet. www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/04/24/213IMG_20170423_185710.jpg Módosítva Április24, 2017 : kezdőkabriós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti25 Elküldve Április25, 2017 Megoszt Elküldve Április25, 2017 Sziasztok! Beázott az egyik első hangszóróm. Csere lesz. A bontóban azt mondták, van valami plusz-os hangszórójuk is ami 18 cm. Tényleg kétféle hangszróval árulták ezt a kocsit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április25, 2017 Megoszt Elküldve Április25, 2017 1 órával ezelőtt, Zsolti25 írta: Sziasztok! Beázott az egyik első hangszóróm. Csere lesz. A bontóban azt mondták, van valami plusz-os hangszórójuk is ami 18 cm. Tényleg kétféle hangszróval árulták ezt a kocsit ? Nem, 16,5 cm a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor99 Elküldve Április29, 2017 Megoszt Elküldve Április29, 2017 Sziasztok CD30MP3 AUX-s 6 gombos fejegységet keresek. Valakinek esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Május2, 2017 Megoszt Elküldve Május2, 2017 On 2017. 04. 29. at 21:14, gabor99 írta: Sziasztok CD30MP3 AUX-s 6 gombos fejegységet keresek. Valakinek esetleg? Szia! olyan csak Vectrában volt, H astrákban 9 gombos Grundig rádiókból volt aux bemenetes, ilyen szokott lenni nekem is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor99 Elküldve Május4, 2017 Megoszt Elküldve Május4, 2017 On 2017. 05. 02. at 8:59, Somi írta: Szia! olyan csak Vectrában volt, H astrákban 9 gombos Grundig rádiókból volt aux bemenetes, ilyen szokott lenni nekem is! Üdv! Részleteket (ár, szín stb) itt beszéljük meg, vagy privátban? Mivel nagyon új vagyok itt, nem látom senki mail címét. g Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Május5, 2017 Megoszt Elküldve Május5, 2017 22 órája, gabor99 írta: Üdv! Részleteket (ár, szín stb) itt beszéljük meg, vagy privátban? Mivel nagyon új vagyok itt, nem látom senki mail címét. g Irj üzenetet és megbeszélünk mindent! privatryan@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan212 Elküldve Június6, 2017 Megoszt Elküldve Június6, 2017 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy hibának írja,hogy bal hátsó hangszóró nyitott.Astra h 2004-s. Szétszedtem a bal hátsó ajtó burkolatot és mindent renben találtam.Hangszoró csatlakozás rendben. nem is szól.Hol lehet még csatlakozás ami esetleg nincs összedugva,vagy mit nézzek meg és hol? Azért kérdezem,hogy fölöslegesen ne szedjem szét az autót.Valaki esetleg tudja? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Június6, 2017 Megoszt Elküldve Június6, 2017 23 perce, istvan212 írta: Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy hibának írja,hogy bal hátsó hangszóró nyitott.Astra h 2004-s. Szétszedtem a bal hátsó ajtó burkolatot és mindent renben találtam.Hangszoró csatlakozás rendben. nem is szól.Hol lehet még csatlakozás ami esetleg nincs összedugva,vagy mit nézzek meg és hol? Azért kérdezem,hogy fölöslegesen ne szedjem szét az autót.Valaki esetleg tudja? Köszönöm Szokásos ajtó átvezető szakadás, a gumi átvezetőben szétszakadtak a kábelek. Szét kell húzni és az utastérbe a B oszlopnál visszahúzva könnyen javítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan212 Elküldve Június6, 2017 Megoszt Elküldve Június6, 2017 Köszönöm. Megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peter80 Elküldve Június19, 2017 Megoszt Elküldve Június19, 2017 Sziasztok! Van egy 2007-es H Astra-m (5a., ferdehátú). CD30-as rádió van benne, a hangszórók viszont nagyon gyengék, illetve zéró basszust adnak. Nem szeretném a kalaptartót kifaragni vagy hátra mélyládát dobni s a műszerfalat sem bontanám meg. Lehet-e lényegesen jobb hangzást (normális mélyet, közepet és magasat ) pusztán egy minőségibb hangszórószett cserével elérni? A csipogó az A oszlopban jól szól, talán elég lenne az első ajtókban lévőek cseréje (?). Ha komponens szettet vennék az jobban összhangban lenne? Normális hétköznapi használatra kellene, nem bömböltetem 200 db-en de azért nem is az a "bartókos" típus vagyok :). A másik kérdésem az lenne, h hol lehetne beszereltetni a cuccot, mert egyedül nem igazán állnék neki. Köszi a válaszokat, sorry ha túl amatőr kérdéseket tettem fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Június19, 2017 Megoszt Elküldve Június19, 2017 Ha 6 gombos a CD30 (6 állomás programozható), akkor van értelme egy Pioneer TS-Q172C beszerzésének. Ez egy az egyben beszerelhető a gyári első szett helyére és hallható javulást ad. Viszont a 9 gombos CD30 esetén a fejegység cserével érdemes kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts