Somi Elküldve Szeptember5, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2016 1 óra, csicsó írta: Cd 70 fejegységnél hogyan tudom beállitani,hogy a hangerö emelkedjen a sebesség növekedésével?ha persze lehetséges... sound gomb, settings gomb és utána volumes menü SDVC Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember5, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2016 2 órája, Somi írta: sound gomb, settings gomb és utána volumes menü SDVC Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
concware Elküldve Szeptember8, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2016 Teljesen kezdő vagyok a témában és egy kis segítséget kérnék. Opel Astra H-s autót vásároltam a közelmúltban CD 30-assal és legnagyobb örömömre van a kézifék mellett egy aux csatlakozó. A kérdés, hogy hogyan tudom ezt életre kelteni, hogy a telefonomról tudjak zenét hallgatni? Vásároltam egy audió kábelt: http://www.tok-shop.hu/termek/audio-kabel-2-x-35-jack-14-meter-kek Átváltottam external source-ra, elindítottam a zenét a telefonomon és nem különösebben történik semmi. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember8, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2016 1 órával ezelőtt, concware írta: Teljesen kezdő vagyok a témában és egy kis segítséget kérnék. Opel Astra H-s autót vásároltam a közelmúltban CD 30-assal és legnagyobb örömömre van a kézifék mellett egy aux csatlakozó. A kérdés, hogy hogyan tudom ezt életre kelteni, hogy a telefonomról tudjak zenét hallgatni? Vásároltam egy audió kábelt: http://www.tok-shop.hu/termek/audio-kabel-2-x-35-jack-14-meter-kek Átváltottam external source-ra, elindítottam a zenét a telefonomon és nem különösebben történik semmi. Előre is köszönöm! Nézd meg a Sound beállításokban, hogy az External hangerő nincs-e levéve. Ha az rendben akkor csak fel kell programozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember9, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2016 20 órája, Davee írta: Nézd meg a Sound beállításokban, hogy az External hangerő nincs-e levéve. Ha az rendben akkor csak fel kell programozni. Megoldódott, rossz volt az összekötő jack kábel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember9, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2016 7 órája, Somi írta: Megoldódott, rossz volt az összekötő jack kábel! Az amit újonnan vett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember10, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2016 13 órája, Davee írta: Az amit újonnan vett? :D Igen! Banális dolog, de ez van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sasa58 Elküldve Szeptember10, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2016 Sziasztok! Másfél év után rájöttem, hogy nem szól a hetedik hangszóróm, pedig benne van. CD30MP3-am van. Mi lehet a gond? Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember10, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2016 11 órája, Somi írta: Igen! Banális dolog, de ez van! Az igen, pedig kép alapján nem tűnt annyira gagyinak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember14, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2016 Valamelyik gyári fejegységben van bluetooth lehetőség? Mennyibe kerül az auxosítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember14, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2016 2 órája, outsider írta: Valamelyik gyári fejegységben van bluetooth lehetőség? Mennyibe kerül az auxosítás? Nincs, külön UHP4 modul van, azzal össze tudod párosítani a telefonod, de zenehallgatásra nem jó. Auxal kapcsolatban Somi-t keresd!. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci781 Elküldve Október7, 2016 Megoszt Elküldve Október7, 2016 Sziasztok. szeretnék egy alap hifit az astrámba amibe egy cd30 mp3-as rádióm van. hogyan tudom az erősítő rca kábelét összehoznia rádióval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október8, 2016 Megoszt Elküldve Október8, 2016 18 órája, Laci781 írta: Sziasztok. szeretnék egy alap hifit az astrámba amibe egy cd30 mp3-as rádióm van. hogyan tudom az erősítő rca kábelét összehoznia rádióval? Alapból nincs kimenet, jelszint átalakítót veszel hozzá, rákötöd a hangszóró kimenetekre, és lesz egy pár rca-d. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci781 Elküldve Október12, 2016 Megoszt Elküldve Október12, 2016 sziasztok.Még egy kérdésem lenne. CD30 mp3 gyári fejegységnél, hová, hogyan kötöm be a remote vezérlőszálat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október13, 2016 Megoszt Elküldve Október13, 2016 13 órája, Laci781 írta: sziasztok.Még egy kérdésem lenne. CD30 mp3 gyári fejegységnél, hová, hogyan kötöm be a remote vezérlőszálat? Gyári fejegységen sehova tudtommal, de méregesd ki hátha van bekapcsolás után valamelyiken 12V. Gyárinál vagy gyújtásra teszed vagy külön kapcsolóra. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
czombos Elküldve Október13, 2016 Megoszt Elküldve Október13, 2016 13 hours ago, Laci781 said: sziasztok.Még egy kérdésem lenne. CD30 mp3 gyári fejegységnél, hová, hogyan kötöm be a remote vezérlőszálat? Szia! Én a szivargyújtó világítására kötöttem, az csak akkor világít, amikor a gyújtást ráadjuk! Üdv! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mezoadmin Elküldve Október14, 2016 Megoszt Elküldve Október14, 2016 Sziasztok, nem tudom jó helyre irok-e. Egy CD30 mp3 radioról lenne szó (opel h astraba), 2 problémám lenne, az első: ki kellene kódolni (vagy esetleg, csak nem tudom melyik az eeprom-ot átforrasztani), a második propléma, hogy nem müködik a cd része. Ha valaki tudna megfelelő, objektív véleményt írni, nagyon hálás maradnék, köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október14, 2016 Megoszt Elküldve Október14, 2016 1 órával ezelőtt, mezoadmin írta: Sziasztok, nem tudom jó helyre irok-e. Egy CD30 mp3 radioról lenne szó (opel h astraba), 2 problémám lenne, az első: ki kellene kódolni (vagy esetleg, csak nem tudom melyik az eeprom-ot átforrasztani), a második propléma, hogy nem müködik a cd része. Ha valaki tudna megfelelő, objektív véleményt írni, nagyon hálás maradnék, köszönöm. szia kódolásban tudok segiteni, melyik fajta cd30 6 vagy 9 gombos változat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci781 Elküldve Október14, 2016 Megoszt Elküldve Október14, 2016 Köszönöm kollégák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pikta Elküldve Október19, 2016 Megoszt Elküldve Október19, 2016 (edited) Sziasztok! A CD30mp3-hoz lehet tenni Twin Audio-t? Ha igen kell-e programozni vagy csak simán összedugom és működik? Köszönöm. Módosítva Október19, 2016 : pikta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 23 órája, pikta írta: Sziasztok! A CD30mp3-hoz lehet tenni Twin Audio-t? Ha igen kell-e programozni vagy csak simán összedugom és működik? Köszönöm. szia! Lehet tenni, talán audio indexet kell állitani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pikta Elküldve Október20, 2016 Megoszt Elküldve Október20, 2016 1 óra, Somi írta: szia! Lehet tenni, talán audio indexet kell állitani! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanyalaci Elküldve Október26, 2016 Megoszt Elküldve Október26, 2016 Sziasztok Azt szeretnem megkerdezni, gogy valakinek van-e valamilyen megoldasa, hogy az Astra H, 2006 -ban USB olvasot beepitsek. CD 70 Navi fejegyseg van benne GID kijelzovel Gyutodugaszbol mukodo kutyu nem igazan megnyero mert az nem gyujtaskapcsolt, allandoan aram alatt van. Ha megallok akkor kulon ki kell kapcsoljam majd. Hogy lehetne valamit beepiteni, amit en is meg tudok csinalni, kornyekunkon(Erdely) nincs profi szerelo. Segitseget elore is koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október26, 2016 Megoszt Elküldve Október26, 2016 47 perce, kanyalaci írta: Sziasztok Azt szeretnem megkerdezni, gogy valakinek van-e valamilyen megoldasa, hogy az Astra H, 2006 -ban USB olvasot beepitsek. CD 70 Navi fejegyseg van benne GID kijelzovel Gyutodugaszbol mukodo kutyu nem igazan megnyero mert az nem gyujtaskapcsolt, allandoan aram alatt van. Ha megallok akkor kulon ki kell kapcsoljam majd. Hogy lehetne valamit beepiteni, amit en is meg tudok csinalni, kornyekunkon(Erdely) nincs profi szerelo. Segitseget elore is koszonom Ha van kiépített gyári auxod, akkor arra lehet kötni ebayen olcsón kapható kis egységet, usb, kártyaolvasó, rádió, bluetooth, arról akkor mehet minden, viszont bukod az irányíthatóságot, mert csak a saját távirányítójával megy, vagy az egységen lévő kis gombokkal. Másik húzósabb megoldás a rádió kábel körébe csatlakozó egység ami szintén úgy tudom, hogy az auxot használja fel, de kezeli a kormányt és stb. Ha nincs auxod keresd itt Somi-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelosPisti Elküldve Október27, 2016 Megoszt Elküldve Október27, 2016 Sziasztok! Bizok benne hogy jó helyen teszem fel a kérdésem és kapok is segitséget. Ki lett cserélve a gid kijelzőm cid-re és a telefon fület sehogy sem tudom op-commal előhozni,csak egy üres ablak látható. Minden létező helyen aktiváltam,de semmi. Kod indexekbe nem piszkáltam bele (nem mertem). Valaki már csinált ilyet,vagy tudna segíteni? Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts