Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

FBalazs

Recommended Posts

Teljesen kezdő vagyok a témában és egy kis segítséget kérnék.

Opel Astra H-s autót vásároltam a közelmúltban CD 30-assal és legnagyobb örömömre van a kézifék mellett egy aux csatlakozó. A kérdés, hogy hogyan tudom ezt életre kelteni, hogy a telefonomról tudjak zenét hallgatni? Vásároltam egy audió kábelt:

http://www.tok-shop.hu/termek/audio-kabel-2-x-35-jack-14-meter-kek

Átváltottam external source-ra, elindítottam a zenét a telefonomon és nem különösebben történik semmi.

Előre is köszönöm!

Megosztás:

1 órával ezelőtt, concware írta:

Teljesen kezdő vagyok a témában és egy kis segítséget kérnék.

Opel Astra H-s autót vásároltam a közelmúltban CD 30-assal és legnagyobb örömömre van a kézifék mellett egy aux csatlakozó. A kérdés, hogy hogyan tudom ezt életre kelteni, hogy a telefonomról tudjak zenét hallgatni? Vásároltam egy audió kábelt:

http://www.tok-shop.hu/termek/audio-kabel-2-x-35-jack-14-meter-kek

Átváltottam external source-ra, elindítottam a zenét a telefonomon és nem különösebben történik semmi.

Előre is köszönöm!

Nézd meg a Sound beállításokban, hogy az External hangerő nincs-e levéve. Ha az rendben akkor csak fel kell programozni.

Megosztás:

• 4 weeks later...
18 órája, Laci781 írta:

Sziasztok. szeretnék egy alap hifit az astrámba amibe egy cd30 mp3-as rádióm van. hogyan tudom az erősítő rca kábelét összehoznia rádióval?

Alapból nincs kimenet, jelszint átalakítót veszel hozzá, rákötöd a hangszóró kimenetekre, és lesz egy pár rca-d.

Megosztás:

13 órája, Laci781 írta:

sziasztok.Még egy kérdésem lenne.

CD30 mp3 gyári fejegységnél, hová, hogyan kötöm be a remote vezérlőszálat?

Gyári fejegységen sehova tudtommal, de méregesd ki hátha van bekapcsolás után valamelyiken 12V.

Gyárinál vagy gyújtásra teszed vagy külön kapcsolóra.

• Like 1
Megosztás:

Sziasztok, nem tudom jó helyre irok-e. Egy CD30 mp3 radioról lenne szó (opel h astraba), 2 problémám lenne, az első: ki kellene kódolni (vagy esetleg, csak nem tudom melyik az eeprom-ot átforrasztani), a második propléma, hogy nem müködik a cd része. Ha valaki tudna megfelelő, objektív véleményt írni, nagyon hálás maradnék, köszönöm.

Megosztás:

1 órával ezelőtt, mezoadmin írta:

Sziasztok, nem tudom jó helyre irok-e. Egy CD30 mp3 radioról lenne szó (opel h astraba), 2 problémám lenne, az első: ki kellene kódolni (vagy esetleg, csak nem tudom melyik az eeprom-ot átforrasztani), a második propléma, hogy nem müködik a cd része. Ha valaki tudna megfelelő, objektív véleményt írni, nagyon hálás maradnék, köszönöm.

szia

kódolásban tudok segiteni, melyik fajta cd30 6 vagy 9 gombos változat?

Megosztás:

Sziasztok

Azt szeretnem megkerdezni, gogy valakinek van-e valamilyen megoldasa, hogy az Astra H, 2006 -ban USB olvasot beepitsek. CD 70 Navi fejegyseg van benne GID kijelzovel
Gyutodugaszbol mukodo kutyu nem igazan megnyero mert az nem gyujtaskapcsolt, allandoan aram alatt van. Ha megallok akkor kulon ki kell kapcsoljam majd.

Hogy lehetne valamit beepiteni, amit en is meg tudok csinalni, kornyekunkon(Erdely) nincs profi szerelo.

Segitseget elore is koszonom

Megosztás:

47 perce, kanyalaci írta:

Sziasztok

Azt szeretnem megkerdezni, gogy valakinek van-e valamilyen megoldasa, hogy az Astra H, 2006 -ban USB olvasot beepitsek. CD 70 Navi fejegyseg van benne GID kijelzovel
Gyutodugaszbol mukodo kutyu nem igazan megnyero mert az nem gyujtaskapcsolt, allandoan aram alatt van. Ha megallok akkor kulon ki kell kapcsoljam majd.

Hogy lehetne valamit beepiteni, amit en is meg tudok csinalni, kornyekunkon(Erdely) nincs profi szerelo.

Segitseget elore is koszonom

Ha van kiépített gyári auxod, akkor arra lehet kötni ebayen olcsón kapható kis egységet, usb, kártyaolvasó, rádió, bluetooth, arról akkor mehet minden, viszont bukod az irányíthatóságot, mert csak a saját távirányítójával megy, vagy az egységen lévő kis gombokkal.

Másik húzósabb megoldás a rádió kábel körébe csatlakozó egység ami szintén úgy tudom, hogy az auxot használja fel, de kezeli a kormányt és stb.

Ha nincs auxod keresd itt Somi-t

Megosztás:

Sziasztok! Bizok benne hogy jó helyen teszem fel a kérdésem és kapok is segitséget. Ki lett cserélve a gid kijelzőm cid-re és a telefon fület sehogy sem tudom op-commal előhozni,csak egy üres ablak látható. Minden létező helyen aktiváltam,de semmi. Kod indexekbe nem piszkáltam bele (nem mertem). Valaki már csinált ilyet,vagy tudna segíteni? Előre is köszönöm a válaszokat. 

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.