Somi Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 On 2016. 08. 01. at 18:30, gabor4975 írta: Üdv mindenkinek van egy c vectrám amihez van gyárilag aux bemenet és szeretnék a benne lévő cd30 mp3-as(blankpunt) fejre egy egy rca kimenetet tenni ha ez megoldható ha valaki tudna ebben segíteni annak előre is köszönöm a segítséget. Szia! csináltam már ilyet, de igazából egy jelszint átlakitó is hozza a kivánt eredményt, egyszerűbb és olcsóbb megoldás! Viszont ha a cd30 helyett egy cd70 navigációs szettet szeretnél szines kijelzővel akkor tudok segiteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 1 óra, koco írta: Somi kollégát keresd itt a fórumon. Ő nagyon profi ebben a témában (is). kicsit túlzás ugyan, de azért köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 On 2016. 08. 02. at 10:41, nyolcas00 írta: Üdv Én 5 napja vettem egy h astrat de nem találtam sehol olyan megoldást hogy auxot hogy lehet varázsolni az autóba. Esetleg tudna valaki segíteni? Cd 30 9 gombos fejegysegem van. A segítséget előre is köszönöm. Fejegység csere sajnos! ehhez a tipushoz nem lehet utólag! a jó hir, hogy van cd30mp3 gyári auxos fejegységem! ha érdekel esetleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyolcas00 Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 1 órával ezelőtt, Somi írta: Fejegység csere sajnos! ehhez a tipushoz nem lehet utólag! a jó hir, hogy van cd30mp3 gyári auxos fejegységem! ha érdekel esetleg! üdv És mennyibe fájna egy olyan? Esetleg fm transmitterrel elérhető jó hangminoseg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor4975 Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 (edited) 4 órája, Somi írta: Üdv a CD70 kijelzővel együtt mibe fájna a benne lévő cd30-at kijelzővel beszámítanád az árba ja és a CD70-en van rca kimenet? Gábor Módosítva Augusztus3, 2016 : gabor4975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor4975 Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 (edited) 4 órája, Somi írta: Jöhetnek az árak privátba is.jelszint átalakítóra dobnál linket. Módosítva Augusztus3, 2016 : gabor4975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Augusztus4, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2016 18 órája, nyolcas00 írta: üdv És mennyibe fájna egy olyan? Esetleg fm transmitterrel elérhető jó hangminoseg? privatryan@freemail.hu cimre irjatok és megbeszélünk mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Augusztus4, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2016 15 órája, gabor4975 írta: irj levelet és egyeztetünk mindent! privatryan@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyolcas00 Elküldve Augusztus5, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2016 On 2016. 08. 03. at 13:56, Somi írta: Írtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus10, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2016 Üdv Mindenkinek! Van egy kis gondom, vagy nagy még nem tudom Tegnap délután mikor leállítottam a kocsit még szólt a rádió, néhány óra múlva, mikor újraindultam, már nem szólalt meg Látszólag működik minden, keresés, menü, megy a cd is, legalább is az idő megy, csak hang nem jön ki a hangszórókon Mi lehet a baj? Ha valaki tud segítsen, kérem. Sima cd-30 6 gombos, de nagyon hiányzik Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Augusztus10, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2016 34 perce, Frankie64 írta: Tegnap délután mikor leállítottam a kocsit még szólt a rádió, néhány óra múlva, mikor újraindultam, már nem szólalt meg Látszólag működik minden, keresés, menü, megy a cd is, legalább is az idő megy, csak hang nem jön ki a hangszórókon Mi lehet a baj? Ha valaki tud segítsen, kérem. Sima cd-30 6 gombos, de nagyon hiányzik Lehet, hogy csak a vezerlese hulyult meg, ugyhogy elso korben par percre levennem a taprol. Ha ettol nem javul meg, akkor jon a nyomozas: pl. teszt menube belepve csippan? Hangero, balansz, stb. semmilyen allasaban nincs semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus10, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2016 15 perce, csaba66 írta: Lehet, hogy csak a vezerlese hulyult meg, ugyhogy elso korben par percre levennem a taprol. Ha ettol nem javul meg, akkor jon a nyomozas: pl. teszt menube belepve csippan? Hangero, balansz, stb. semmilyen allasaban nincs semmi? Szia! Teszt menünél nem csippan, minden szabályozható a kijelző szerint, de néma teljesen. Reggel leveszem az aksi sarut, hátha észhez tér Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Augusztus10, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2016 1 órával ezelőtt, Frankie64 írta: Szia! Teszt menünél nem csippan, minden szabályozható a kijelző szerint, de néma teljesen. Reggel leveszem az aksi sarut, hátha észhez tér Köszi! végfok ic gyanús Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus10, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2016 27 perce, Somi írta: végfok ic gyanús Köszi! Nem túl biztató Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Augusztus10, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2016 (edited) 15 perce, Frankie64 írta: Köszi! Nem túl biztató Ket vegfok IC van benne, csak nem halnak meg ketten egyutt... A rajz szerint belul is van benne biztositek az erositok tapjan, akar az is lehet, persze kerdes, mi lotte ki. Módosítva Augusztus10, 2016 : csaba66 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus10, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2016 2 perce, csaba66 írta: Ket vegfok IC van benne, csak nem halnak meg ketten egyutt... Ha az aksi levétel nem segít, akkor úgyis kell keresnem egy szakembert aki meg tudja csinálni, miután kitalálta mi a baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus11, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2016 (edited) 20 órája, Frankie64 írta: Ha az aksi levétel nem segít, akkor úgyis kell keresnem egy szakembert aki meg tudja csinálni, miután kitalálta mi a baj Sajnos az áramtalanítás nem oldotta meg a problémát, és eddig még szerelőt sem találtam Úgyhogy nekimentem erőből A képen jól látszik az egy csepp beázás nyoma ami a zárlatot okozhatta szerintem, bár hozzáteszem teljesen laikus vagyok a témában A fekete bigyóra gondolom, hogy a Csaba által említett biztosíték, SG 5A felirattal. Lábai közt szakadást mutat a multiméter. Segítsetek eldönteni a dolgot Az elképzelésem, hogy a nyák megtisztítása után kicserélem, vagy kicseréltetem egy hozzáértővel a biztit. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Előre is köszi! Ui: Közben rájöttem, hogy az egy dióda van még egy a nyákon és arra is ránéztem a csengővel, az sem szól de egyik irányba mér valami értéket a multi, és mind a kettőnél azonos az eredmény. Szóval nem olyan rózsás a helyzet ahogy elsőre képzeltem Módosítva Augusztus11, 2016 : Frankie64 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus16, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2016 On 2016. 08. 11. at 11:41, Frankie64 írta: Sajnos az áramtalanítás nem oldotta meg a problémát, és eddig még szerelőt sem találtam Úgyhogy nekimentem erőből A képen jól látszik az egy csepp beázás nyoma ami a zárlatot okozhatta szerintem, bár hozzáteszem teljesen laikus vagyok a témában A fekete bigyóra gondolom, hogy a Csaba által említett biztosíték, SG 5A felirattal. Lábai közt szakadást mutat a multiméter. Segítsetek eldönteni a dolgot Az elképzelésem, hogy a nyák megtisztítása után kicserélem, vagy kicseréltetem egy hozzáértővel a biztit. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Előre is köszi! Ui: Közben rájöttem, hogy az egy dióda van még egy a nyákon és arra is ránéztem a csengővel, az sem szól de egyik irányba mér valami értéket a multi, és mind a kettőnél azonos az eredmény. Szóval nem olyan rózsás a helyzet ahogy elsőre képzeltem Üdv! Megoldódni látszik a probléma A bal hátsó ajtó átvezetőben volt zárlat, az blokkolta a hangkimenetet Most szól rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Augusztus16, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2016 1 óra, Frankie64 írta: Megoldódni látszik a probléma A bal hátsó ajtó átvezetőben volt zárlat, az blokkolta a hangkimenetet Most szól rendesen Ez jo hir, es fel kell jegyezni a megoldast Ezek szerint az egyik erosito kimeneten megjeleno rovidzarra is mindket erositot tiltja... Egyebkent a rajzot jobban megnezve az a belso bizositek nem az erositok tapjan van, hanem az egyeb reszeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frankie64 Elküldve Augusztus16, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2016 2 órája, csaba66 írta: Ez jo hir, es fel kell jegyezni a megoldast Ezek szerint az egyik erosito kimeneten megjeleno rovidzarra is mindket erositot tiltja... Egyebkent a rajzot jobban megnezve az a belso bizositek nem az erositok tapjan van, hanem az egyeb reszeken. Igen! Nekem különösen jó hír Az állás alatt a bal hátsó ajtó lett kétszer nyitva, csukva, és akkor lehetett zárlatos a kábel. Mivel nem láttam semmit a belsejében összeraktam, és visszatettem a helyére. Aztán egy ajtónyitásra megreccsent a hangszóró, és csukás után szólt rendesen a másik 3. Nem gondoltam volna, hogy ilyen olcsón megúszom a dolgot Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Augusztus31, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2016 7 órája, rimoldi írta: Én is aux bemenetet szeretnék a rádiómba. Ez egy CD30 mp3 rádió, de a burkolaton levő rajz szerint nincsen rajta aux bemenet. Úgy tudtam, hogy a CD30 mp3 rádiók tudják az aux-ot. Vajon így is van esély a megoldásra, vagy vehetek egy másikat? Helybol nem mindegyik tudja, az biztos. A Grundigokban a nyakon ki van alakitva, es a csatlakozok is bent vannak, igy nehany SMD alkatresz beforrasztasaval elvileg megoldhato: http://www.myzafira.ru/forum/viewtopic.php?p=644425 De az innen sem egyertelmu, az atkapcsolas hogy megy; a kod indexet at kell irni, az biztos, de hogy mire, illetve ez eleg-e, vagy esetleg meg kell valami, azt nem tudom. Gondoltam arra, hogy ha egyszeruen megoldhato, megcsinalom magamnak, de mivel ugysem hasznalnam, tul sok energiat nem oltem bele Az is lehet, hogy nem csak a radion, hanem a kijelzon is at kell irni az indexet, hogy megjelenjen az aux kapcsolgatas kozben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jszabi Elküldve Augusztus31, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2016 3 órája, csaba66 írta: Helybol nem mindegyik tudja, az biztos. A Grundigokban a nyakon ki van alakitva, es a csatlakozok is bent vannak, igy nehany SMD alkatresz beforrasztasaval elvileg megoldhato: http://www.myzafira.ru/forum/viewtopic.php?p=644425 De az innen sem egyertelmu, az atkapcsolas hogy megy; a kod indexet at kell irni, az biztos, de hogy mire, illetve ez eleg-e, vagy esetleg meg kell valami, azt nem tudom. Gondoltam arra, hogy ha egyszeruen megoldhato, megcsinalom magamnak, de mivel ugysem hasznalnam, tul sok energiat nem oltem bele Az is lehet, hogy nem csak a radion, hanem a kijelzon is at kell irni az indexet, hogy megjelenjen az aux kapcsolgatas kozben... Sziasztok, Igen,a kijelző kódindexét is meg kell változtatni,hogy megjelenítse az AUX menüpontot. https://www.diagnostics.org.uk/help/forumdisplay.php/47-Astra-H-Code-Index?s=ed94159d4f535a16f4ecf0beb34bccae Keressétek itt a fórumon a Somit,ő nagy szakember és guru ebben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Augusztus31, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2016 2 órája, jszabi írta: Igen,a kijelző kódindexét is meg kell változtatni,hogy megjelenítse az AUX menüpontot. https://www.diagnostics.org.uk/help/forumdisplay.php/47-Astra-H-Code-Index?s=ed94159d4f535a16f4ecf0beb34bccae A fenti linken csak a CD70-nel van szo az aux-rol, sem a tobbi radional, sem a kijelzoknel nem emlitik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember2, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2016 On 2016. 08. 30. at 22:53, rimoldi írta: Sziasztok! A következő problémával fordulok hozzátok: Én is aux bemenetet szeretnék a rádiómba. Ez egy CD30 mp3 rádió, de a burkolaton levő rajz szerint nincsen rajta aux bemenet. Úgy tudtam, hogy a CD30 mp3 rádiók tudják az aux-ot. Vajon így is van esély a megoldásra, vagy vehetek egy másikat? Üdv: Zsolt Szia! Beszéltünk már telefonon, sajnos nem elég az alkatrészeket bepótolni a nem auxos készülékbe, valamint a kódindexet átirni, próbáltam de nem jelent meg a menüben! Elképzelhető, hogy másik szoftver kell hozzá, akárcsak a cd70nél, sajnos egyelőre csak a fejegység csere a megoldás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember5, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2016 Cd 70 fejegységnél hogyan tudom beállitani,hogy a hangerö emelkedjen a sebesség növekedésével?ha persze lehetséges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts