csaba66 Elküldve Június22, 2016 Megoszt Elküldve Június22, 2016 39 perce, csidabida írta: Sajna semmit Akkor nincs jol bekotve... Elso lepes, hogy a kijelzore csalj ki valamit, mert anelkul a kod beadasa sem fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
encore Elküldve Július6, 2016 Megoszt Elküldve Július6, 2016 Kedves hozzáértők! H astramban szeretném a CD30-as fejegyseget kicserélni valami jobbra. Kérdésem az lenne hogy a csere után a BC-t hogyan tudom használni? A kormány multi az autóban. Köszi! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Július10, 2016 Megoszt Elküldve Július10, 2016 On 2016. 07. 06. at 8:20, encore írta: Kedves hozzáértők! H astramban szeretném a CD30-as fejegyseget kicserélni valami jobbra. Kérdésem az lenne hogy a csere után a BC-t hogyan tudom használni? A kormány multi az autóban. Köszi! Üdv. Ha Gyári fejegységet teszel be helyette, akkor minden fog működni, mondjuk egy cd70 esetében! Jobban szól, és navi is van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jszabi Elküldve Július11, 2016 Megoszt Elküldve Július11, 2016 On 2016. 07. 06. at 8:20, encore írta: Kedves hozzáértők! H astramban szeretném a CD30-as fejegyseget kicserélni valami jobbra. Kérdésem az lenne hogy a csere után a BC-t hogyan tudom használni? A kormány multi az autóban. Köszi! Üdv. http://auto-multimedia.hu/auto_multimediak/opel-multimedia/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
concware Elküldve Július12, 2016 Megoszt Elküldve Július12, 2016 (edited) Teljesen kezdő vagyok a témában és egy kis segítséget kérnék. Opel Astra H-s autót vásároltam a közelmúltban CD 30-assal és legnagyobb örömömre van a kézifék mellett egy aux csatlakozó. A kérdés, hogy hogyan tudom ezt életre kelteni, hogy a telefonomról tudjak zenét hallgatni? Vásároltam egy audió kábelt: http://www.tok-shop.hu/termek/audio-kabel-2-x-35-jack-14-meter-kek Átváltottam external source-ra, elindítottam a zenét a telefonomon és nem különösebben történik semmi. Előre is köszönöm! Módosítva Július12, 2016 : concware Link to comment Megosztás: More sharing options...
kezdőkabriós Elküldve Július14, 2016 Megoszt Elküldve Július14, 2016 On 2016.07.12. at 17:37, concware írta: Teljesen kezdő vagyok a témában és egy kis segítséget kérnék. Opel Astra H-s autót vásároltam a közelmúltban CD 30-assal és legnagyobb örömömre van a kézifék mellett egy aux csatlakozó. A kérdés, hogy hogyan tudom ezt életre kelteni, hogy a telefonomról tudjak zenét hallgatni? Vásároltam egy audió kábelt: http://www.tok-shop.hu/termek/audio-kabel-2-x-35-jack-14-meter-kek Átváltottam external source-ra, elindítottam a zenét a telefonomon és nem különösebben történik semmi. Előre is köszönöm! Ellenőrizd, hogy az aux csatlakozótól induló kábel csatlakoztatva van a CD 30-hoz A telefonodon használt kimenethez alapesetben fülhallgató+mikrofon csatlakoztatható, ahol a fülhallgató résznek saját hangerőszabályozója van, lehet hogy csak le van halkítva. Én vettem egy közbülső adapter, amit a telefon csatlakozóba dugva szétválasztja a mikrofont és a fülhallgatót, ezután a fülhallgatót csatlakoztattam a kocsi aux bemenetéhez. Egyébként e nélkül is működött csak kicsit zajos volt. Ehhez hasonló: http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Male-To-2-Female-Splitter-Audio-AUX-Stereo-Earphone-Mic-Adapter-Connector-/400926714966?hash=item5d59182c56:g:slUAAOSwBahVVAK~ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kerilaszlo92 Elküldve Július16, 2016 Megoszt Elküldve Július16, 2016 Üdv! A kérdésem az lenne, hogy gyári fejegység helyett lehetséges-e beszerelni nem gyári 1 din-es fejegységet. Illetve, hogy mire lenne szükség hozzá? (beépítőkeret, átalakítók stvb..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július17, 2016 Megoszt Elküldve Július17, 2016 21 órája, kerilaszlo92 írta: Üdv! A kérdésem az lenne, hogy gyári fejegység helyett lehetséges-e beszerelni nem gyári 1 din-es fejegységet. Illetve, hogy mire lenne szükség hozzá? (beépítőkeret, átalakítók stvb..) Lehet persze, egy átalakító kábel kell, egy beépítő keret, meg ha van multi kormányod akkor ahhoz egy modul, hogy kezelje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex07 Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 Sziasztok! DVD90 Navihoz valaki épített már be USB modult? Mit lenne érdemes beszerelni? Valakinek valami tapasztalat? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 47 perce, Alex07 írta: DVD90 Navihoz valaki épített már be USB modult? Mit lenne érdemes beszerelni? Valakinek valami tapasztalat? Az USB csatlakozo moge meg kell egy s mas, attol fuggoen, mire akarod hasznalni, nem lehet csak ugy barmibe beepiteni. A H Astrak radioi ilyen szempontbol teljesen butak, jo esetben AUX bemenet van rajtuk, igy azon at lehet csak "megtamadni" oket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex07 Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 54 perce, Alex07 írta: Sziasztok! DVD90 Navihoz valaki épített már be USB modult? Mit lenne érdemes beszerelni? Valakinek valami tapasztalat? Előre is köszi! 2 perce, csaba66 írta: Az USB csatlakozo moge meg kell egy s mas, attol fuggoen, mire akarod hasznalni, nem lehet csak ugy barmibe beepiteni. A H Astrak radioi ilyen szempontbol teljesen butak, jo esetben AUX bemenet van rajtuk, igy azon at lehet csak "megtamadni" oket. Van AUX bemenetem, meg egy valami régi Nokiás dokkoló. Arra gondoltam hátha valami hozzá értő tudna ebből valamit átalakítani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július20, 2016 Megoszt Elküldve Július20, 2016 20 perce, Alex07 írta: Van AUX bemenetem, meg egy valami régi Nokiás dokkoló. Arra gondoltam hátha valami hozzá értő tudna ebből valamit átalakítani! Es hogy jon ehhez az USB es a beepites? Dugd ra az AUX-ra, amit hallgatni szeretnel, aztan annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Július21, 2016 Megoszt Elküldve Július21, 2016 On 2016.07.20. at 20:46, Alex07 írta: Sziasztok! DVD90 Navihoz valaki épített már be USB modult? Mit lenne érdemes beszerelni? Valakinek valami tapasztalat? Előre is köszi! Van USB bemenetes gyári rádió, de a DVD90-re nem lehet USB-t "faragni" (meg amúgy utólag egyikre sem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Július22, 2016 Megoszt Elküldve Július22, 2016 11 órája, grep írta: Van USB bemenetes gyári rádió, Marmint olyan, amivel ujonnan vett H Astrat szallitottak? Mi a tipusa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Július22, 2016 Megoszt Elküldve Július22, 2016 7 órája, csaba66 írta: Marmint olyan, amivel ujonnan vett H Astrat szallitottak? Mi a tipusa? Nem H Astra, hanem Zafira vagy Antara. CDC40 USB. Nekem ilyen van az autóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex07 Elküldve Július22, 2016 Megoszt Elküldve Július22, 2016 (edited) 20 órája, grep írta: Van USB bemenetes gyári rádió, de a DVD90-re nem lehet USB-t "faragni" (meg amúgy utólag egyikre sem). Yatour és valami hasonló sem működne mint CD-tár? Nem tudom, mert az Opellal még most ismerkedem ilyen téren, előző autómban ezt simán meg lehetett oldani, még csak programozni sem kellett semmit! Másik kérdésem: infotaintment tekerője mindig csak 1 menüt ugrik, utána ha ugyanabba az irányba tekerem mint előtte, akkor visszaugrik az előző pontra! Ez valami kontacthiba vagy valami komolyabb. Könnyen javítható vagy csak csere oldja meg a problémát? Módosítva Július22, 2016 : Alex07 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hjoci1980 Elküldve Július22, 2016 Megoszt Elküldve Július22, 2016 Sziasztok! Vásároltam egy auxos, CD30mp3 fejet. Milyen kábelt kell hozzá vásárolnom, hogy az auxot is tudjam használni és honnan érdemes beszerezni? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Július23, 2016 Megoszt Elküldve Július23, 2016 Nekem van gyári AUX aljzatom, amihez még kell egy összekötő kábel (az aljzat és a rádió csatlakozója közé). Összekötő kábelben is tudok segíteni. Másik megoldás, hogy sima 3,5-es hosszabbító kábelt veszel (jó minőségűt), és annak a dugóját levágva, a vezetékekre kell a megfelelő sarukat feltenni (sarut is tudok adni). Ezt szintén a rádió quadlock csatijába kell tenni és készen is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hjoci1980 Elküldve Július23, 2016 Megoszt Elküldve Július23, 2016 10 órája, koco írta: Nekem van gyári AUX aljzatom, amihez még kell egy összekötő kábel (az aljzat és a rádió csatlakozója közé). Összekötő kábelben is tudok segíteni. Másik megoldás, hogy sima 3,5-es hosszabbító kábelt veszel (jó minőségűt), és annak a dugóját levágva, a vezetékekre kell a megfelelő sarukat feltenni (sarut is tudok adni). Ezt szintén a rádió quadlock csatijába kell tenni és készen is van. Hogy tudnánk ezt nyélbe ütni? hjoci1980@gmail.com, írj rám és megbeszéljük! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Július26, 2016 Megoszt Elküldve Július26, 2016 On 2016. 07. 22. at 20:58, Alex07 írta: Yatour és valami hasonló sem működne mint CD-tár? Nem tudom, mert az Opellal még most ismerkedem ilyen téren, előző autómban ezt simán meg lehetett oldani, még csak programozni sem kellett semmit! Másik kérdésem: infotaintment tekerője mindig csak 1 menüt ugrik, utána ha ugyanabba az irányba tekerem mint előtte, akkor visszaugrik az előző pontra! Ez valami kontacthiba vagy valami komolyabb. Könnyen javítható vagy csak csere oldja meg a problémát? Szia! Az fejegység hiba, de orvosolható! Budapesten tudom javitani neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex07 Elküldve Július29, 2016 Megoszt Elküldve Július29, 2016 (edited) On 2016. 07. 26. at 13:24, Somi írta: Szia! Az fejegység hiba, de orvosolható! Budapesten tudom javitani neked! Szia SOMI! Bocsi, hogy csak most reagálok erre, de nemrég értem, haza nyaralásból! Köszi a falajánlást sajnos elég ritkán járok mostanában arra, de ha nem sikerül helyben megoldanom a problémát, akkor mindenképp számítanék a segítségedre. Esetleg DVD90 magyarítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Módosítva Július29, 2016 : Alex07 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Augusztus1, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2016 On 2016. 07. 29. at 13:59, Alex07 írta: Szia SOMI! Bocsi, hogy csak most reagálok erre, de nemrég értem, haza nyaralásból! Köszi a falajánlást sajnos elég ritkán járok mostanában arra, de ha nem sikerül helyben megoldanom a problémát, akkor mindenképp számítanék a segítségedre. Esetleg DVD90 magyarítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Küld el postán, jobban jársz mintha belekókányolnak, volt már ilyen eset! Irj ha gondolod és megbeszéljük! privatryan@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabor4975 Elküldve Augusztus1, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2016 (edited) Üdv mindenkinek van egy c vectrám amihez van gyárilag aux bemenet és szeretnék a benne lévő cd30 mp3-as(blankpunt) fejre egy egy rca kimenetet tenni ha ez megoldható ha valaki tudna ebben segíteni annak előre is köszönöm a segítséget. Módosítva Augusztus1, 2016 : gabor4975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyolcas00 Elküldve Augusztus2, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2016 Üdv Én 5 napja vettem egy h astrat de nem találtam sehol olyan megoldást hogy auxot hogy lehet varázsolni az autóba. Esetleg tudna valaki segíteni? Cd 30 9 gombos fejegysegem van. A segítséget előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Augusztus3, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2016 Somi kollégát keresd itt a fórumon. Ő nagyon profi ebben a témában (is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts