Rockford Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Én egy JVC KD-R731BT-t szereltem be nemrég, ég és föld a külömbség, nagyon jól szól és kiváló a bluetoothos kihangosítója. 36k volt újonnan. Akkor gondolhatod, hogy egy jobb márka, ami mellesleg újonnan 100K felett volt és most 30-40 körül meg lehet venni, hogyan is szólhat!? :D
zsolesz79 Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Akkor gondolhatod, hogy egy jobb márka, ami mellesleg újonnan 100K felett volt és most 30-40 körül meg lehet venni, hogyan is szólhat!? :D Ugyanúgy, vagy rosszabbul :) Épp eleget olvasgattam előtte, rengeteg hifimagazinban és nem egyben kiemelték, hogy a pár évvel ezelőtti 100k-s "csúcsmodelleket" mind hangzásban, mind szolgáltatásban leverik a mai középkategóriás készülékek.
Rockford Elküldve Május28, 2013 Elküldve Május28, 2013 Ugyanúgy, vagy rosszabbul :) Épp eleget olvasgattam előtte, rengeteg hifimagazinban és nem egyben kiemelték, hogy a pár évvel ezelőtti 100k-s "csúcsmodelleket" mind hangzásban, mind szolgáltatásban leverik a mai középkategóriás készülékek. Akkor jó! :) Ennek örülök!
Nandiee Elküldve Május29, 2013 Elküldve Május29, 2013 Akkor jó! :) Ennek örülök! Látom, nem vagy az a vitába belemenős típus:). Nekem egy 9853 van bepajszerolva. Kicx pro 6020 szett, kicx kap 29 a nyomónak, és egy kicx 47 a szettnek. Egész jónak vélem.
Rockford Elküldve Május29, 2013 Elküldve Május29, 2013 Látom, nem vagy az a vitába belemenős típus:). Nekem egy 9853 van bepajszerolva. Kicx pro 6020 szett, kicx kap 29 a nyomónak, és egy kicx 47 a szettnek. Egész jónak vélem. Neeem, ahhoz túl rövid az élet, pláne ez a 24 óra/5 komment lehetőség. :) Nekem egy Pio RS I-es, Rockford Fosgate (trapéz) 800a4 + Rockford HX2-es 30-as zárt, elől pedig egy Rockford FNQ 16-os szett (ajtó bélelve). Amúgy én sem így kezdtem, 15 éve nekem is volt Magnat, Sony, stb. De amikor a fent említett "kincseket" gagyi áron meg lehet venni.... bocsánat, nem gagyi, csak a fejlesztéseket sem kerüli el költség csökkentés! Azaz a következő modell a piacon tudjon többet, legyen szebb, de ugyanakkor olcsóbb is, mint elődei......(minden cégre igaz ez!) ez óhatatlanul is a minőség romlásához vezet. Amúgy érdekes, hogy van egy elég jó párosom talonban (Axton 4x100-as erő+egy 25cm-es refi láda, szintén Axton), új áraik 39K+29K....és a kettőt együtt nem tudom eladni hetek óta 24K-ért! Pedig nem SAL, MacAudio,.... mit vesznek akkor az emberek ennyiért?? A lényeg, hogy újságcikk alapján, esetleg csak MP3-as hanganyag megfülelésével nem szabad fejegységet, hangsugárzókat venni.
Nandiee Elküldve Június9, 2013 Elküldve Június9, 2013 Szívás van. Menyasszonyom elhagyta, vagy el lopták a 9853-asom előlapját. Rockford: Milyen fejet ajánlanál? Használtan nézelődök, a plafon 40k. A hifim ezekből épül fel: Kicx pro6020 első szett, kicx kap 47 hajtja, kicx bi-amp, Mac select 12 zárt láda, amit kicx kap 29 hajt. Valami jobb fej kéne jól állítható EQ-val, de én még kezdő vagyok, annyira nem ismerem a piacot. Alpine-om volt, most megnéznék valami mást. Néztem 88rs-t, kenwood 6051-et, de jelenleg egyik sincs a használt hifi piacon:/. Zene meg kell, mert hülyét kapok a kocsiban.
Rockford Elküldve Június9, 2013 Elküldve Június9, 2013 Szívás van. Menyasszonyom elhagyta, vagy el lopták a 9853-asom előlapját. Rockford: Milyen fejet ajánlanál? Használtan nézelődök, a plafon 40k. A hifim ezekből épül fel: Kicx pro6020 első szett, kicx kap 47 hajtja, kicx bi-amp, Mac select 12 zárt láda, amit kicx kap 29 hajt. Valami jobb fej kéne jól állítható EQ-val, de én még kezdő vagyok, annyira nem ismerem a piacot. Alpine-om volt, most megnéznék valami mást. Néztem 88rs-t, kenwood 6051-et, de jelenleg egyik sincs a használt hifi piacon:/. Zene meg kell, mert hülyét kapok a kocsiban. Ment PÜ.
pocok211 Elküldve Június26, 2013 Elküldve Június26, 2013 Halihó! 06-os GTC be szeretnék fejegységet cserélni. A következő a problémám: ha cserélek fejegységet akkor továbbra is tudom kormányról vezérelni?
Motoxxx Elküldve Június30, 2013 Elküldve Június30, 2013 Sziasztok! Nemrégiben vettem egy H Astrat és gondoltam írok pár mp3 zene cd-t. A kocsiban cd30 mp3 tipusú magnó van. Sajnos az mp3 cd ket error felirattal kidobja és nem hajlandó lejátszani. Pedig már próbáltam különféle sebességen, különféle típusú cd-r lemezt megírni 24x, 8x, 4x sebességgel is. Arra is figyeltem a végén, hogy ne legyen ékezet a zene számok címében, még sem megy. A sima zene cd-ket viszi de az mp3 t sehogyan sem. Valami beállítási hiba lehet, esetleg a magnó hibás, vagy írásbeli gondok lehetnek? Köszönöm a segítségeket, tanácsokat előre is.
Cserenkov Elküldve Július1, 2013 Elküldve Július1, 2013 Sziasztok! Nemrégiben vettem egy H Astrat és gondoltam írok pár mp3 zene cd-t. A kocsiban cd30 mp3 tipusú magnó van. Sajnos az mp3 cd ket error felirattal kidobja és nem hajlandó lejátszani. Pedig már próbáltam különféle sebességen, különféle típusú cd-r lemezt megírni 24x, 8x, 4x sebességgel is. Arra is figyeltem a végén, hogy ne legyen ékezet a zene számok címében, még sem megy. A sima zene cd-ket viszi de az mp3 t sehogyan sem. Valami beállítási hiba lehet, esetleg a magnó hibás, vagy írásbeli gondok lehetnek? Köszönöm a segítségeket, tanácsokat előre is.A lemezek ugye vadi újak? Mert nekem akkor szokott problémázni ha egy minimális por, vagy karc van rajta, amit más lejátszó észre sem venne. 1
harmlevi Elküldve Július1, 2013 Elküldve Július1, 2013 Sziasztok! Nemrégiben vettem egy H Astrat és gondoltam írok pár mp3 zene cd-t. A kocsiban cd30 mp3 tipusú magnó van. Sajnos az mp3 cd ket error felirattal kidobja és nem hajlandó lejátszani. Pedig már próbáltam különféle sebességen, különféle típusú cd-r lemezt megírni 24x, 8x, 4x sebességgel is. Arra is figyeltem a végén, hogy ne legyen ékezet a zene számok címében, még sem megy. A sima zene cd-ket viszi de az mp3 t sehogyan sem. Valami beállítási hiba lehet, esetleg a magnó hibás, vagy írásbeli gondok lehetnek? Köszönöm a segítségeket, tanácsokat előre is. Nem lehet, hogy sima cd 30 valójában és az előlapot átcserélték mp3-ra (mondjuk csúnya volt, karcos, stb...)? Hány állomásgombos 6 vagy 9? A 6 gomboson igen egyszerű a csere! A sima audio cdket lejátssza? 1
Motoxxx Elküldve Július1, 2013 Elküldve Július1, 2013 Nem lehet, hogy sima cd 30 valójában és az előlapot átcserélték mp3-ra (mondjuk csúnya volt, karcos, stb...)? Hány állomásgombos 6 vagy 9? A 6 gomboson igen egyszerű a csere! A sima audio cdket lejátssza? Srácok köszönöm az eddigi válaszokat. Szoval a cd-k teljesen ujjak a másolás előtt bontottam őket. Megnéztem a magno belsején is cd30 mp3 felirat van. És igen 9 gombos változat van benne grundig. Az nem lehet gond, hogy nem Nero-val másoltam a cdre a zenéket. Mert van egy ismerösöm akinek ugyanilyen magnoja van neki viszi az mp3 t, de azt mondja csak akkor ha nero-val írja meg a cd-t? Ez igaz lehet?
EnterEmber Elküldve Július1, 2013 Elküldve Július1, 2013 Sziasztok, Blaupunkt CD30 MP3-bol letezik AUX bemenetes? Elore is koszonet!
harmlevi Elküldve Július1, 2013 Elküldve Július1, 2013 Sziasztok, Blaupunkt CD30 MP3-bol letezik AUX bemenetes? Elore is koszonet! Szia! Nem, mono bemenettel rendelkezik kizárólag! 1
pocok211 Elküldve Július2, 2013 Elküldve Július2, 2013 Sziasztok! Szeretnék a kocsimba fejegységet cserélni. Ha másik fejet teszek be akkor ugrik a kormányról vezérelhetőség???
krisztus Elküldve Július3, 2013 Elküldve Július3, 2013 A 7.hangszóróról ennyit :icon7: http://keptarhely.eu/view.php?file=20130703v00c2lty3.jpeg Pedig elvileg kéne lennie.Az érzékelő alatt a helye van csak meg.még madzagot se láttam amire rá lehet kötni.de gondolom aktiválni is kellene
Zsolti25 Elküldve Július3, 2013 Elküldve Július3, 2013 Sziasztok! Segítségeteket kérném. Olvastam, hogy korábban többen próbálkoztak már utólagos AUX csatlakoztatásával.. Nekem adott egy Delphi Grundig CD30 MP3 , az autóban nincs AUX kábelezés, a rádióban sincs AUX menü, viszont a tetején lévő matricán szerepel, hogy hol van az aux csatlakozás helye (AUX-L/-R/-GND). Lehet AUX-ot varázsolni bele valahogy vagy nem? üdv.: Krisztián Szia! Nekem is ugyanez a problémám. Ugyanez a fejegység. Bekötöttem a csatlakozókat, de hogy tudom felprogramozni ? Melyik menűben kell ? Tudnátok segíteni ? Előre is köszönöm!
nagyc Elküldve Július3, 2013 Elküldve Július3, 2013 A 7.hangszóróról ennyit :icon7:http://keptarhely.eu/view.php?file=20130703v00c2lty3.jpeg Pedig elvileg kéne lennie.Az érzékelő alatt a helye van csak meg.még madzagot se láttam amire rá lehet kötni.de gondolom aktiválni is kelleneHetedik hangszóró vezetékét sokkal lejjebb kell keresni. A pollenszűrő fölött van felkötve egy kábelkötegre. Félóra tapogatás, majd videó endoszkóp segítségével lett meg, ezután jön még hogy fel kell juttatni a helyére. Programozni nem kell, CD3MP3 és fölötte, ha jól tudom kezeli alapból. Úgy tudom a CD30 nem kezeli, ezért nincs benne a hangszóró. 1
nagyc Elküldve Július3, 2013 Elküldve Július3, 2013 Szia!Nekem is ugyanez a problémám. Ugyanez a fejegység. Bekötöttem a csatlakozókat, de hogy tudom felprogramozni ? Melyik menűben kell ?Tudnátok segíteni ? Előre is köszönöm!suba01,Zsolti25!Megnéztem a rádió beállításokat az alábbi adatok tartoznak a rádiómhoz, melyekkel működik az AUX:Alpha kód: ATGyártási dátum: 20070803Utolsó szoftvermódosítási dátum: 11.10.2006/OKód index és verzió: 062 01Audió index és verzió: 025 04Hőméséklet index és verzió: 021 01Remélem sikerül beállítani TECH2-vel vagy OP-COM-mal, Nekem OP-COM-mal lett beállítva a rádió kód és audió index. 1
Zsolti25 Elküldve Július3, 2013 Elküldve Július3, 2013 suba01,Zsolti25! Megnéztem a rádió beállításokat az alábbi adatok tartoznak a rádiómhoz, melyekkel működik az AUX: Alpha kód: AT Gyártási dátum: 20070803 Utolsó szoftvermódosítási dátum: 11.10.2006/O Kód index és verzió: 062 01 Audió index és verzió: 025 04 Hőméséklet index és verzió: 021 01 Remélem sikerül beállítani TECH2-vel vagy OP-COM-mal, Nekem OP-COM-mal lett beállítva a rádió kód és audió index. Szuper, nagyon köszönöm. Remélem megtalálom valahol. :) Ha átállítom és nem jó akkor ugye nem tudok nagy bajt csinálni ?
nagyc Elküldve Július3, 2013 Elküldve Július3, 2013 Szuper, nagyon köszönöm. Remélem megtalálom valahol. :)Ha átállítom és nem jó akkor ugye nem tudok nagy bajt csinálni ?Jegyezd meg az eredeti értékeket. ha nem jó valami akkor arra vissza tudod állítani, és működnie kell. 1
pocok211 Elküldve Július6, 2013 Elküldve Július6, 2013 Sziasztok! Szeretnék a kocsimba fejegységet cserélni. Ha másik fejet teszek be akkor ugrik a kormányról vezérelhetőség???
Rockford Elküldve Július6, 2013 Elküldve Július6, 2013 Sziasztok! Szeretnék a kocsimba fejegységet cserélni. Ha másik fejet teszek be akkor ugrik a kormányról vezérelhetőség??? Igen. 1
pocok211 Elküldve Július6, 2013 Elküldve Július6, 2013 Igen. És hol tudok venni hozzá speckó csatlakozót? És mennyibe kerül?
Rockford Elküldve Július7, 2013 Elküldve Július7, 2013 És hol tudok venni hozzá speckó csatlakozót? És mennyibe kerül? Opel-ISO átalakító kell neked+antenna fakra átalakító...és egy 1din-es beépítőkeret. A csatik 3K-4K körül.....a keret...5K-7K. 1
Recommended Posts