pocok211 Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Megtudja nekem valaki mondani, hogy Astra H GTC-be gyárilag mekkora hangszórók vannnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo84 Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Látom sajnos hogy mindenki segítőkész.......a mai napig nem érkezett korrekt válasz a kérdésemre... eléggé haldoklik az astra H fórum..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Látom sajnos hogy mindenki segítőkész.......a mai napig nem érkezett korrekt válasz a kérdésemre... eléggé haldoklik az astra H fórum..... Szia! Az fel sem merült benned, hogy az olvasók talán nem tudják a korrekt választ? Ez egy Astra H fórum, kis eséllyel fogja tudni a közönség, hogy a Corsa D cuccok méretpontosak-e Astrába is. Egyébként pedig Te is csak kérdezni tudsz, köszönni nem nagyon. Május 22-én elsőként válaszoltam a kérdésedre (szín neve) és belinkeltem egy külföldön kapható - Astra H - terméket - a "köszöneted" egy következő kérdés volt. Pedig ha elolvasnád az angol leírást, egyértelműen írja az eladó, hogy Astra H-ba és Corsa D-be is jó a darab. A 100%-osan korrekt válaszhoz javaslok egy e-mailt bármelyik Opel márkakereskedés infó email címére. Nekem eddig minden kérdésemet nagyon korrektül megválaszolták, és ajánlatot is adtak az adott alkatrészre, elvégre ott futnak össze ezek a szálak. Üdv, HG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Látom sajnos hogy mindenki segítőkész.......a mai napig nem érkezett korrekt válasz a kérdésemre... eléggé haldoklik az astra H fórum..... Hali! Akitől rendelnéd, érdeklődd meg, hogy jó-e. Amint látom, vaterás, ott van rá lehetőség. Ráadásul cég lehet, aki árulja. Amúgy teljesen igaza van az előttem szólónak. Üdv, (Kis Gúglizás után: http://hififutar.hu/...380#prettyPhoto ugyan ez fekete, de tök úgy néz ki, és írja mindkét autótípust. ) Bézs szín : http://www.phonocar....=34&AK=&ID=5379 Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Látom sajnos hogy mindenki segítőkész.......a mai napig nem érkezett korrekt válasz a kérdésemre... eléggé haldoklik az astra H fórum..... Ehhez kapcsolódóan hg001 cartárs elmondta szinte minden gondolatomat, ne hidd azt, hogy minket itt azért fizetnek és az a dolgunk, hogy non-stop válaszolgassunk... Mindannyian ugyanolyan H Astrások vagyunk mint te, azzal a különbséggel, hogy belénk némi udvariasság is szorult... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Megtudja nekem valaki mondani, hogy Astra H GTC-be gyárilag mekkora hangszórók vannnak? Ha jól emlékszem a GTC-ben elöl-hátul 16,5cm-s mélyközép hangszórók vannak...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Ehhez kapcsolódóan hg001 cartárs elmondta szinte minden gondolatomat, ne hidd azt, hogy minket itt azért fizetnek és az a dolgunk, hogy non-stop válaszolgassunk... Mindannyian ugyanolyan H Astrások vagyunk mint te, azzal a különbséggel, hogy belénk némi udvariasság is szorult... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo84 Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Ehhez kapcsolódóan hg001 cartárs elmondta szinte minden gondolatomat, ne hidd azt, hogy minket itt azért fizetnek és az a dolgunk, hogy non-stop válaszolgassunk... Mindannyian ugyanolyan H Astrások vagyunk mint te, azzal a különbséggel, hogy belénk némi udvariasság is szorult... ;) szia! Azért egy kicsit állj meg! Nincs igazad, mert nem egyszer segítettem én is a kedves fórumtársaknak tanáccsal, attól függetlenül, hogy 2 és fél hónapja van meg az astra h combim. Végignézed a hozzászólásaimat, láthatod hogy udvariasan, és tiszteletet megadva írok. Amikor több hete nem válaszolnak egy kérdésedre és felteszed többször és nem jön segítség, te is csalódott leszel. Igérem többet nem fogok ezen a fórumon segítséget kérni, mert ti csak leszidni tudjátok az embert és te csak még tetézed a dolgot!! Baromira udvarias vagy. Büszke lehetsz magadra kedves HARMLEVI! További szép napot neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 szia! Azért egy kicsit állj meg! Nincs igazad, mert nem egyszer segítettem én is a kedves fórumtársaknak tanáccsal, attól függetlenül, hogy 2 és fél hónapja van meg az astra h combim. Végignézed a hozzászólásaimat, láthatod hogy udvariasan, és tiszteletet megadva írok. Amikor több hete nem válaszolnak egy kérdésedre és felteszed többször és nem jön segítség, te is csalódott leszel. Igérem többet nem fogok ezen a fórumon segítséget kérni, mert ti csak leszidni tudjátok az embert és te csak még tetézed a dolgot!! Baromira udvarias vagy. Büszke lehetsz magadra kedves HARMLEVI! További szép napot neked! Nem kell megsértődni, nem szidott le senki, csak elmondta a véleményét és nem bántóan. (mellesleg igaza van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Uraim! Én ritkán szólok, főleg azért mert ritkán járok erre. Így egyben elolvasva az utolsó néhány hozzászólást annyit mondanék, hogy ha már eleve kevesen írogatunk ide, lassan pörög a fórum, akkor egymással legyünk toleránsabbak. Értem ezt arra aki kérdez, és arra is aki válaszol. A témához: tudomásom szerint a H Astra, B Zafira, D Corsa rádiói megegyeznek (mindegyiken van egy él az előlapon, és egymás közt cserélgethetőek). Emiatt a H Astrába való keret biztosan jó a D Corsába és viszont. Az új 1 vagy 2 dines rádió tudja majd kezelni a kijelzőt (ha van rajta BC, akkor azt, illetve a dátum idő beállítása is gondot okozhat)? Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo84 Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Uraim! Én ritkán szólok, főleg azért mert ritkán járok erre. Így egyben elolvasva az utolsó néhány hozzászólást annyit mondanék, hogy ha már eleve kevesen írogatunk ide, lassan pörög a fórum, akkor egymással legyünk toleránsabbak. Értem ezt arra aki kérdez, és arra is aki válaszol. A témához: tudomásom szerint a H Astra, B Zafira, D Corsa rádiói megegyeznek (mindegyiken van egy él az előlapon, és egymás közt cserélgethetőek). Emiatt a H Astrába való keret biztosan jó a D Corsába és viszont. Az új 1 vagy 2 dines rádió tudja majd kezelni a kijelzőt (ha van rajta BC, akkor azt, illetve a dátum idő beállítása is gondot okozhat)? Üdv: Laci Szia! Köszönöm a segítséget Laci! BC van az autóban, Tech2es programozó ismerősöm is, csak nem voltam biztos a beépíthető 1 din-es rádiókeret méretével! Köszönöm +1xer a segítségedet! Üdv: Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Még valami: a BC-t lehet kezelni a kormányról, a Settings-ből meg félévente az időbeállítást kell valahogy (programozó ismerős) megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Még valami: a BC-t lehet kezelni a kormányról, a Settings-ből meg félévente az időbeállítást kell valahogy (programozó ismerős) megoldani. ...vagy keresni egy Astrás/Vectrás/... ismerőst, és átrakni az ő CD30-át az óraállítás idejére. Ha jól emlékszem, az első 10-15 másodpercben még nincs Display Safe felirat, addig gyorsan át lehet küldeni az órát 1-gyel :) Bár ha jobban belegondolok: a konkrét példában 1 DIN-es fejegység lesz berakva, és akkor a meglévő gyári fejegységet nem is kell letanítani a kijelzőről, így óraátállítás idejére simán visszatehető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocok211 Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Istenkirály vagy :) köszi szépen :)))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
magyf Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A minap vásároltam egy Astra H-t, amiben az alábbi CD30 MP3 van: Szeretném átállítani a nyelvet és a dátumot, időt megadni. A SETTINGS gomb megnyomásával bejutok a beállításokhoz, de a nyilakkal csak az Audio és a System menü között tudok mozogni, az opcíókhoz nem férek hozzá. A kézikönyvben OK gomb megnyomására hivatkozik, de ezen a fejegységen nincs ilyen gomb... Amit kaptam használati utasítást abban nem is ilyen fejegységet ábrázol. Letöltöttem az opel.hu-ról ennek a fejegységnek a leírását, de az ott leírtakkal nem múködik, ráadásul ott GID nincs is, csak TID. A kormány vezérlő gombbal csak a BC jön elő és állítható, illetve a rádió vezérlések működnek. Ezen kívül még ez a felirat villog rádió halllgatás közben, ezt se tudom mi lehet, a kézikönyvben nem találtam infót: Előre is köszönöm a segítő válaszokat! magyf Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Szia! Szerintem az a fejegység egy D Corsából való... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Ezen kívül még ez a felirat villog rádió halllgatás közben, ezt se tudom mi lehet, a kézikönyvben nem találtam infót: Emlekeim szerint ez akkor van, ha a code index nincs beprogramozva. Gondolom, Opcommal tanitottak hozza, es az nem tudta a megfelelo indexet, igy Tech2 szagu a dolog. Persze ha egyaltalan nem valo Astraba, akkor ezzel is csak a felirat tuntetheto el. Az elado nem volt igazan korrekt, ha nem emlitette ezt a reszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
magyf Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Köszönöm a gyors válaszokat! Sejtettem hogy valami hasonló lesz a gond. Bár gyanakodni nem gyanakodtam, mert más kereskedésben is láttam már H Astrát ilyen fejegységgel... Lehet keresek hozzávaló típust. Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Nekem így nézki a CD30 MP3: http://users.atw.hu/astah/cd30mp3.jpg Hasonlít a tiedre csak az enyémen 2 gombbal több van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vans Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Nekem így nézki a CD30 MP3: http://users.atw.hu/astah/cd30mp3.jpg Hasonlít a tiedre csak az enyémen 2 gombbal több van. Az enyém is ugyanilyen...de a másikat én még Astrában nem láttam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A minap vásároltam egy Astra H-t, amiben az alábbi CD30 MP3 van: magyf Valóban Corsa D-ből való. http://hasznaltauto....3/5890306_6.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hg001 Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Sziasztok! CD70 NAVI fejegység eladó. Bővebben itt: http://auto-motor.va...1609556123.html HG Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.D.I. Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 Probléma megoldva, a kecskeméti Blaupunkt szerviz orvosolta a bajt 5000 ft-ért! Valamilyen érzékelő volt zárlatos, azt cserélték:) Gyorsak, kedvesek, rendesek! Egy ismerősöm is úgy járt mint te, bekapcsol a rádiója megtudnád adni a szerviz telefonszámát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolot Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Sziasztok! Most vettem egy 2006-os B zafira Enjoy-t Z16XEP motorral. CD30 radió van benne, van egy olyan gondom, hogy a hátsó ajtóban levő hangszórók nem szólnak, pedig van benne a lyukakon keresztűl látszik, a rádiót kiszedtem és a csatlakozón keresztül kimértem a hangszórókat 4 Ohm értéket mutatott mind a 4 hangszóró kábel. Ha belépek a SETTINGS menübe, akkor ott írja, hogy Fader, Balance, PTY, SDVC,...stb, de ha beljebb lépek a manübe ahol ezeket állítani is lehet, akkor a Balance az első menüpont és nincs benne Fader menüpont! Mielőtt elhoztam az autót nem volt benne Board Computer funkció ezt "rátanították". Lehet, hogy a Fader funkciót is rákell "tanítani" ?? Tanácstalan vagyok, neten sem találtam róla infót. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Lehet, hogy a rádió audio vagy kód indexét kell módosítani, mert most "azt hiszi", hogy csak a két első hangszóró van rákötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts