FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Bejáratás folyamatban... Most még egy erősítő megy, kb.30% teljesítménnyel... de 30 percnél már tovább bírta. Feszültségeket megmértük, kötések-csatlakozások rendben, elvileg nagy gáz nem lehet. Amúgy min. hangerőn kb. 10A-t vesz fel az erőlködők darabja :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Na akkor kapcsold ki, hogy még maradjon szufla meg füst az erölködőben, és mi is meghallgathassuk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Inkább tekerek rajta 50-ig :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hát végül is van időd megint 3 hónapot várni... :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 hmm... jó lesz, már mozog a tető :unsure: Ebből inkább szélvédő csere lesz - megint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nagyon kiváncsivá tettél... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 hmm... jó lesz, már mozog a tető :unsure: Ebből inkább szélvédő csere lesz - megint Hehehe... tető nálam is mozog már közepes hangerőn is... erre egyébként vmit ki kéne találni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 még több bitumenlap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 betonfödém? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 betonfödém? :) :unsure: Nem lenne rossz.... De nekem a karosszéria mozdul ahogy van, nem csak a lemez, (csavarodik az a sz@r, rossz úton is nyiszorog a hátsó ajtó, mert mozog minden), úgyhogy gondolkodtam valami keresztrudakkal kialakított merevítésen, pl. 4-es vagy 6-os vasból... mint az andráskereszt - na az talán megfogná a kasztnit. Csak kicsit riaszt, hogy, hogy nézne ki... persze úgyis be kell kárpitozni majd a tetőt is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 1 erősítő possz... Maradt még egy, így most ezzel próbálkozunk :P Csak kibírja vasárnapig :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ezt én nem értem! Minek a tető! Cabrio fííííling! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 1 erősítő possz... Maradt még egy, így most ezzel próbálkozunk :P Csak kibírja vasárnapig :wub: Vazzz, ez azért gáz.... láttam tegnap, hogy a jobb oldali nem adott életjeleket... most már lassan kérd vissza a pénzt, szerintem - ez nem állapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Én 5 perc erejéig hallottam dubörögni...szépen szól(t)... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Én 5 perc erejéig hallottam dubörögni...szépen szól(t)... :P smoker :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nem miattam volt... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Nem miattam volt... :wub: kisugárzásod :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Ezt én nem értem! Minek a tető! Cabrio fííííling! B) Szabálykönyv szerint Cabrio nem engedélyezett :P Elég durva megkötések vannak, sajnos... Esély még lenne is, 2 erőlködővel, de így, hogy csak "csökkentett" üzem van, azért még bízom olyan light 140dB-ben :wub: Feltéve, hogy ez bírja a mérésig... Én 5 perc erejéig hallottam dubörögni...szépen szól(t)... :P Aztán kijött a működtető füst - ahogy ez az általad használni kívánt eszközöknél lenni szokott :lol: Pedig ez még relatív fiatal volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Lehet hogy markat kéne váltani vagy mit tudom én! Nem értek én hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 :P :wub: Szuzkiban lehet, hogy jobban bírná??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 :P :wub: Szuzkiban lehet, hogy jobban bírná??? Nem hiszem hogy Opel alerkiája lenne! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 A másik erőlödő viszont túlélte a vasárnapi megmérettetést, bár igaz, csak "takarékon" hajtottuk. Ez egy 2. helyezéshez volt elég :wub: Majd a BNV-n próbálunk rajta javítani, talán nem lesz túl nehéz. Addig még járatjuk egy picit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Hello! Balázs a kerdesem a következő! mint mondtam hogy igazabol nincs kedvem egyenlőre kicserélni a fejegységemet te mit ajánlasz hogyan kössem rá az erősitőt van valami át alakitó ami rc jelet csinál a Hangszorokimeneből tudom ez egy elég szar megoldás de egyenlőre a keret erre elegendő! Meg ha majd esetleg el tudod jutani nekem az a dukumentációt ami az elő hangszorok cseréjéről szol akkor megoldanám a digitalizálását is! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Na megvettem a fejegységemet! FBalázs valahogy el tudod neme jutatni az a kis könyvecskét ami csináltál!!! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Március23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2007 Csütörtök Lurdy? :blush: Most már nálam van, szükségem volt rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts