akzo Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Csak érdekességképpen (mert MTX Fan vagyok :lol: ): The True 22 (MTX Jackhammer) - Fincsi :) :unsure: 22", 6000W RMS, 169 kg, 900oz mágnes Érdemes megnézni a beépítési útmutatót :wacko: Asszem ehhez már be kéne lemezelni a H Astra üvegeit (és kidobni a hátsó üléssort, mert különben be se fér), meg közvetlen bekötni Paksra.... :lol: itt van 2 vid:P http://www.youtube.com/watch?v=NuVYV3NNY18...ted&search= Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 A Sinnsheim-i kiállításon láttam egyet közelről... Brutális darab :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Sziasztok! Van -e vkinek tapasztalata az alábbi fejegységekről: Sony CDX-RA 550 Sony CDX-GT 700D Ezek közül szeretném vmelyiket installálni az autómba. Előre is köszi! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 beindult a gépezet, vettem egy ilyen szettet: Massive P500.1 mono + 2x PW 12 St2 építek hozzá egy 2*35L-es MDF ládát, asszem jó kis bontógép lesz... :lol: (kétoldalt az erősítők plexi mögött) meg hozzá egy Massive CAP 2 kondi, hogy bírja szuflával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Extra brutál, nagyon kemény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Kérem a tervező programot! pls.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Kérem a tervező programot! pls.... :lol: 3dsmax 6 ha a láda literszámát is modellezni kell, nem ad javaslatot a gyártó, akkor pedig winisd is Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 már itt tartok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 már itt tartok... :( Nem rossz,nem rossz:)...amúgy hadd kérdezzek valamit: Hangszóróvédő rácsokat tervezel rászerelni? Én azon voltam meglepődve az első Surányitalin,h alig láttam embert,akinek lett volna... Pedig szerintem nagyon alap,ha pakolni is akar az ember majd a csomitartóba:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Nem rossz,nem rossz:)...amúgy hadd kérdezzek valamit: Hangszóróvédő rácsokat tervezel rászerelni? Én azon voltam meglepődve az első Surányitalin,h alig láttam embert,akinek lett volna... Pedig szerintem nagyon alap,ha pakolni is akar az ember majd a csomitartóba:) igazából nem kéne rá, tuti nincsen jótékony hatása a hangra - de persze kilyukasztani se szeretném a membránt :( csomagtérhálót tervezek két oldalra, ami mögé lehet tenni a táskát, napi 1-1 zacsit, meg egy takaró falapot rejtek az ülés mögé, amit a hangszórók elé lehet rakni ha jobban meg van tömve a csomagtartó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 http://diy.uw.hu/csomagtarto/csomagtarto1.jpg már itt tartok... :( Teljesen korrekt. Le a kalappal.100% ban sajátkezű munka? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Teljesen korrekt. Le a kalappal.100% ban sajátkezű munka? itt-ott besegítettek a haverok, néha jól jött a több kéz, de teljesen saját a tervezéstől a beszerelésig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 itt-ott besegítettek a haverok, néha jól jött a több kéz, de teljesen saját a tervezéstől a beszerelésig... Grats, ügyes voltál:) Amúgy a fejegység-kérdést hogy oldottad meg? Simán kidobtad a régit? Tényleg, el tudtad passzolni a régit vagy kuka? Azért kérdem,mert nekem a gyári mp3-as fejegységem van,aminek a listaára igen magas és lehet,h érdemes lenne elárverezni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Grats, ügyes voltál:) Amúgy a fejegység-kérdést hogy oldottad meg? Simán kidobtad a régit? Tényleg, el tudtad passzolni a régit vagy kuka? Azért kérdem,mert nekem a gyári mp3-as fejegységem van,aminek a listaára igen magas és lehet,h érdemes lenne elárverezni:) per pillanat még az (CD30 MP3 nélküli) hajtja az erősítőket, csak hekkeltem rá lineout-ot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Grats, ügyes voltál:) Amúgy a fejegység-kérdést hogy oldottad meg? Simán kidobtad a régit? Tényleg, el tudtad passzolni a régit vagy kuka? Azért kérdem,mert nekem a gyári mp3-as fejegységem van,aminek a listaára igen magas és lehet,h érdemes lenne elárverezni:) Véleméynem szerint az auto eladásakor jobb ha gyári fejegység van benn. Megriadnka az embreke tunig extrazott kocsiktol minél gyárigg anál jobb. Én biztos megtartom. Sőőőttt most uj engondolásom van és a blaupunkt fejegységemet lehet hogy a kesztyütartoba fogom rakni hogy a müszerfalam egységét ne keljen megbontani. szolni ugyan ugy fog ugyhogy tök mind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Véleméynem szerint az auto eladásakor jobb ha gyári fejegység van benn. Megriadnka az embreke tunig extrazott kocsiktol minél gyárigg anál jobb. Én biztos megtartom. Sőőőttt most uj engondolásom van és a blaupunkt fejegységemet lehet hogy a kesztyütartoba fogom rakni hogy a müszerfalam egységét ne keljen megbontani. szolni ugyan ugy fog ugyhogy tök mind1 ebben teljesen igazad van, lehet bármekkora bulsitt a gyári, akkor is a "generálvásárlónak" ez kell, ha meg egy 50-100e-es fejet szeretnél ajándékba adni a kocsihoz azon fintorogna... :P minek vettél még egy blaut? a gyári is az! :( egyébként én meg a fedcomputer miatt fogom megtartani a gyári fejet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok hogy a CD30-ra lehet kötni erősítőt (van-e rca csati)? Ha igen akkor hogy bontsam ki a fejegységet? Köszke.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok hogy a CD30-ra lehet kötni erősítőt (van-e rca csati)? Ha igen akkor hogy bontsam ki a fejegységet? Köszke.. Gyárilag nincs rajta de lehet rá csinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Gyárilag nincs rajta de lehet rá csinálni :) Itt is köszi megspóroltál egy ki-berakást mert jelenleg mélyebben nem akarok belemászni a zenébe, inkább csinálok egy jó nagy szervízt rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Pedig szerintem nagyon alap,ha pakolni is akar az ember majd a csomitartóba:) Főleg ha van nöi használója is a kocsinak,aki teszkó után bevág mindent hátra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nem tudja vki, hogy a gyári CDC40 Opera támogatja az MP3-as lejátszást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2008 egyébként én meg a fedcomputer miatt fogom megtartani a gyári fejet... Miért függ össze a kettő? :D Nekem van BC-m is, meg "3rd" gyártótól származó fejegységem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Miért függ össze a kettő? :D Nekem van BC-m is, meg "3rd" gyártótól származó fejegységem is :D azóta felprogramoztattam a BC-t és kiderült hogy tényleg megy rendesen a gyári fej nélkül is, szóval asszem lassan mehet a sunyiba, a helyét meg átadja a BID-nek. tegnap kapott a TFT egy touchpanel-t, így már igazán kellemesen lehet navigálni is, úgyhogy rövidesen kap egy szép palástot, és nem lesz ilyen házibarkács mint most... :D márkalehúzdában vagy valahol máshol lehet venni olyan festéket, mint a középkonzol? vagy esetleg lehet valahol olyan műbőrszerű izét kapni, amilyen a műszerfal felső részén van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nem tudja vki, hogy a gyári CDC40 Opera támogatja az MP3-as lejátszást? Szerintem nem de itt van a hivatalos német oldal http://www.blaupunkt.com/de/7643106311_main.asp és ott menj rá a Technische Details feliratra! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 A Sherwoodban 10Hz-nél van szubszonikus szűrő, és akár 1 pár RCA-ról megoldja neked a szub / mély-közép / magas szétosztást. De a szubot szerintem is lehet, hogy jobb, ha a fejről hajtod közvetlenül, mert ott menet közben állítgathatod a hangerejét, stb. Eladó sorba került a sherwood aktivhangváltó! ha valakit érdekel irjon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts