akzo Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Hic írta: Csak érdekességképpen (mert MTX Fan vagyok :lol: ): The True 22 (MTX Jackhammer) - Fincsi :) :unsure: 22", 6000W RMS, 169 kg, 900oz mágnes Érdemes megnézni a beépítési útmutatót :wacko: Asszem ehhez már be kéne lemezelni a H Astra üvegeit (és kidobni a hátsó üléssort, mert különben be se fér), meg közvetlen bekötni Paksra.... :lol: itt van 2 vid:P http://www.youtube.com/watch?v=NuVYV3NNY18...ted&search=
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Szerző Elküldve Szeptember14, 2007 A Sinnsheim-i kiállításon láttam egyet közelről... Brutális darab :unsure:
ROLÓ Elküldve Szeptember24, 2007 Elküldve Szeptember24, 2007 Sziasztok! Van -e vkinek tapasztalata az alábbi fejegységekről: Sony CDX-RA 550 Sony CDX-GT 700D Ezek közül szeretném vmelyiket installálni az autómba. Előre is köszi! Zsolt
FPeter Elküldve Szeptember24, 2007 Elküldve Szeptember24, 2007 beindult a gépezet, vettem egy ilyen szettet: Massive P500.1 mono + 2x PW 12 St2 építek hozzá egy 2*35L-es MDF ládát, asszem jó kis bontógép lesz... :lol: (kétoldalt az erősítők plexi mögött) meg hozzá egy Massive CAP 2 kondi, hogy bírja szuflával...
FBalazs Elküldve Szeptember28, 2007 Szerző Elküldve Szeptember28, 2007 Kérem a tervező programot! pls.... :lol:
FPeter Elküldve Szeptember28, 2007 Elküldve Szeptember28, 2007 FBalazs írta: Kérem a tervező programot! pls.... :lol: 3dsmax 6 ha a láda literszámát is modellezni kell, nem ad javaslatot a gyártó, akkor pedig winisd is
akzo Elküldve Október31, 2007 Elküldve Október31, 2007 FPeter írta: már itt tartok... :( Nem rossz,nem rossz:)...amúgy hadd kérdezzek valamit: Hangszóróvédő rácsokat tervezel rászerelni? Én azon voltam meglepődve az első Surányitalin,h alig láttam embert,akinek lett volna... Pedig szerintem nagyon alap,ha pakolni is akar az ember majd a csomitartóba:)
FPeter Elküldve Október31, 2007 Elküldve Október31, 2007 akzo írta: Nem rossz,nem rossz:)...amúgy hadd kérdezzek valamit: Hangszóróvédő rácsokat tervezel rászerelni? Én azon voltam meglepődve az első Surányitalin,h alig láttam embert,akinek lett volna... Pedig szerintem nagyon alap,ha pakolni is akar az ember majd a csomitartóba:) igazából nem kéne rá, tuti nincsen jótékony hatása a hangra - de persze kilyukasztani se szeretném a membránt :( csomagtérhálót tervezek két oldalra, ami mögé lehet tenni a táskát, napi 1-1 zacsit, meg egy takaró falapot rejtek az ülés mögé, amit a hangszórók elé lehet rakni ha jobban meg van tömve a csomagtartó...
Dini Elküldve Október31, 2007 Elküldve Október31, 2007 FPeter írta: http://diy.uw.hu/csomagtarto/csomagtarto1.jpg már itt tartok... :( Teljesen korrekt. Le a kalappal.100% ban sajátkezű munka? Üdv
FPeter Elküldve Október31, 2007 Elküldve Október31, 2007 Dini írta: Teljesen korrekt. Le a kalappal.100% ban sajátkezű munka? itt-ott besegítettek a haverok, néha jól jött a több kéz, de teljesen saját a tervezéstől a beszerelésig...
akzo Elküldve November22, 2007 Elküldve November22, 2007 FPeter írta: itt-ott besegítettek a haverok, néha jól jött a több kéz, de teljesen saját a tervezéstől a beszerelésig... Grats, ügyes voltál:) Amúgy a fejegység-kérdést hogy oldottad meg? Simán kidobtad a régit? Tényleg, el tudtad passzolni a régit vagy kuka? Azért kérdem,mert nekem a gyári mp3-as fejegységem van,aminek a listaára igen magas és lehet,h érdemes lenne elárverezni:)
FPeter Elküldve November22, 2007 Elküldve November22, 2007 akzo írta: Grats, ügyes voltál:) Amúgy a fejegység-kérdést hogy oldottad meg? Simán kidobtad a régit? Tényleg, el tudtad passzolni a régit vagy kuka? Azért kérdem,mert nekem a gyári mp3-as fejegységem van,aminek a listaára igen magas és lehet,h érdemes lenne elárverezni:) per pillanat még az (CD30 MP3 nélküli) hajtja az erősítőket, csak hekkeltem rá lineout-ot :(
Dini Elküldve November22, 2007 Elküldve November22, 2007 akzo írta: Grats, ügyes voltál:) Amúgy a fejegység-kérdést hogy oldottad meg? Simán kidobtad a régit? Tényleg, el tudtad passzolni a régit vagy kuka? Azért kérdem,mert nekem a gyári mp3-as fejegységem van,aminek a listaára igen magas és lehet,h érdemes lenne elárverezni:) Véleméynem szerint az auto eladásakor jobb ha gyári fejegység van benn. Megriadnka az embreke tunig extrazott kocsiktol minél gyárigg anál jobb. Én biztos megtartom. Sőőőttt most uj engondolásom van és a blaupunkt fejegységemet lehet hogy a kesztyütartoba fogom rakni hogy a müszerfalam egységét ne keljen megbontani. szolni ugyan ugy fog ugyhogy tök mind1
FPeter Elküldve November22, 2007 Elküldve November22, 2007 Dini írta: Véleméynem szerint az auto eladásakor jobb ha gyári fejegység van benn. Megriadnka az embreke tunig extrazott kocsiktol minél gyárigg anál jobb. Én biztos megtartom. Sőőőttt most uj engondolásom van és a blaupunkt fejegységemet lehet hogy a kesztyütartoba fogom rakni hogy a müszerfalam egységét ne keljen megbontani. szolni ugyan ugy fog ugyhogy tök mind1 ebben teljesen igazad van, lehet bármekkora bulsitt a gyári, akkor is a "generálvásárlónak" ez kell, ha meg egy 50-100e-es fejet szeretnél ajándékba adni a kocsihoz azon fintorogna... :P minek vettél még egy blaut? a gyári is az! :( egyébként én meg a fedcomputer miatt fogom megtartani a gyári fejet...
PoviCsabi Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok hogy a CD30-ra lehet kötni erősítőt (van-e rca csati)? Ha igen akkor hogy bontsam ki a fejegységet? Köszke..
Dini Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 PoviCsabi írta: Sziasztok! Nem tudjátok hogy a CD30-ra lehet kötni erősítőt (van-e rca csati)? Ha igen akkor hogy bontsam ki a fejegységet? Köszke.. Gyárilag nincs rajta de lehet rá csinálni :)
PoviCsabi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Dini írta: Gyárilag nincs rajta de lehet rá csinálni :) Itt is köszi megspóroltál egy ki-berakást mert jelenleg mélyebben nem akarok belemászni a zenébe, inkább csinálok egy jó nagy szervízt rajta!
J0hnny Elküldve Február23, 2008 Elküldve Február23, 2008 akzo írta: Pedig szerintem nagyon alap,ha pakolni is akar az ember majd a csomitartóba:) Főleg ha van nöi használója is a kocsinak,aki teszkó után bevág mindent hátra! :)
grep Elküldve Április9, 2008 Elküldve Április9, 2008 Nem tudja vki, hogy a gyári CDC40 Opera támogatja az MP3-as lejátszást?
FBalazs Elküldve Április9, 2008 Szerző Elküldve Április9, 2008 FPeter írta: egyébként én meg a fedcomputer miatt fogom megtartani a gyári fejet... Miért függ össze a kettő? :D Nekem van BC-m is, meg "3rd" gyártótól származó fejegységem is :D
FPeter Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 FBalazs írta: Miért függ össze a kettő? :D Nekem van BC-m is, meg "3rd" gyártótól származó fejegységem is :D azóta felprogramoztattam a BC-t és kiderült hogy tényleg megy rendesen a gyári fej nélkül is, szóval asszem lassan mehet a sunyiba, a helyét meg átadja a BID-nek. tegnap kapott a TFT egy touchpanel-t, így már igazán kellemesen lehet navigálni is, úgyhogy rövidesen kap egy szép palástot, és nem lesz ilyen házibarkács mint most... :D márkalehúzdában vagy valahol máshol lehet venni olyan festéket, mint a középkonzol? vagy esetleg lehet valahol olyan műbőrszerű izét kapni, amilyen a műszerfal felső részén van?
Lev Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 grep írta: Nem tudja vki, hogy a gyári CDC40 Opera támogatja az MP3-as lejátszást? Szerintem nem de itt van a hivatalos német oldal http://www.blaupunkt.com/de/7643106311_main.asp és ott menj rá a Technische Details feliratra! Üdv
Dini Elküldve Június7, 2008 Elküldve Június7, 2008 Hic írta: A Sherwoodban 10Hz-nél van szubszonikus szűrő, és akár 1 pár RCA-ról megoldja neked a szub / mély-közép / magas szétosztást. De a szubot szerintem is lehet, hogy jobb, ha a fejről hajtod közvetlenül, mert ott menet közben állítgathatod a hangerejét, stb. Eladó sorba került a sherwood aktivhangváltó! ha valakit érdekel irjon!
Recommended Posts